Én engedném a feleségemnek hogy keféljen másokkal,csak ott szeretnék lemni,élvezni a látványt! Csak így,ez önzőség?
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 07:56

Az én kedvesem elmegy ismerőssel, ismeretlennel, barát is volt már közöttük.
Azért végül mindig hozzám jön haza és én várom nagyon. Használtan, vagy sem mindegy. Az említett férfiakra sem neheztelek.
Azért végül mindig hozzám jön haza és én várom nagyon. Használtan, vagy sem mindegy. Az említett férfiakra sem neheztelek.
Az is izgalmas, amikor várom. Tudom, hogy hazajön és újra az enyém lesz.
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 10:16

Én engedném a feleségemnek hogy keféljen másokkal,csak ott szeretnék lemni,élvezni a látványt! Csak így,ez önzőség?
Engem haverom asszonya nem igazán izgatott soha, inkább párom barátnője izgatja én és párom fantáziáját is, jó barinők, füzzük a fejét, de még nem adta be a derekát, reméljük hamarosan!

Velem rendszeresen dugatják a haverjaim a csajaikat, feleségeiket. Persze amikor nekem van olyan nőm aki ilyesmire kapható mindig viszonzom a szivességet.

Ez egy igen izgalmas, érdekes téma..
Nézhetjük szinte, bármilyen szemszögből ugyebár....

hát igen jó is lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 09. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 09. szerda 17:00
Törölt felhasználó (4632102)

Ez egy igen izgalmas, érdekes téma..

Nekem van ilyen aki tetszik. Jóbarát asszonyát semmiképpen, de pl az egyik szomszédban élő feleséget... Jóban vagyunk, összejárunk gyerekestül családostul és nagyon izgatja a fantáziámat... Jó lenne, de nyilván nehezen kezdeményezik így az ember
Van pár haver akinek a csaját vagy feleségét szívesen kinyalnám. Egy van akinek a csaja nem olyan jó mint hiszi magáról őt csak perverzkedésre
Reálisan az életben a helyzet a következő, oda és vissza természetesen... .
Amennyiben te nem, megteszi ezt más. Sok mindentől függ , nincsenek véletlenek.
Amennyiben te nem, megteszi ezt más. Sok mindentől függ , nincsenek véletlenek.
Karácsonyi vásárban árulok és a szomszéd árust úgy megy dugnám.
Főleg hogy még kellett is magát.
Annyiból izgató hogy a férje is ott van és mégis kellett magát.
Vékony alkat nagy mellek és melirozott szőke hajú.
Nem utolsó sorban Milf.
Azon szoktam fantáziálni hogy kopasz e?
Gyengém a kopasz punci.
Főleg hogy még kellett is magát.
Annyiból izgató hogy a férje is ott van és mégis kellett magát.
Vékony alkat nagy mellek és melirozott szőke hajú.
Nem utolsó sorban Milf.
Azon szoktam fantáziálni hogy kopasz e?
Gyengém a kopasz punci.
Két haverom barátnőjével is voltam. Mind a két csajjal hónapokig találkozgattam. Soha nem én kezdeményeztem, de nem tudtam ellenállni. Nagyon izgalmas és emlékezetes kaland volt. Igazi jóbaráttal soha nem tenném meg.
Egy jó lenne egy ilyen barát. Átjöhetne néha és megkefélhetné a feleségem. Az igazi barátaim pocakos "öregemberek"
A feleségednek vagy neked lenne jó?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 18. szerda 17:07

Egy jó lenne egy ilyen barát. Átjöhetne néha és megkefélhetné a feleségem. Az igazi barátaim pocakos "öregemberek"
Szerintem mindkettőnknek jó lenne! Vagy inkább mindhármunknak!
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok sikert.
Èn is így vagyok.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. február 16. Feleségem meg nem én
ha már megvolt akkor most miről beszélsz? (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ha már megvolt akkor most miről beszélsz? (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2024. 12. 18. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nem önzőség.Én is hasonló képen voltam Az első alkalommal kettesbe voltak.Azóta hármasba szexelünk!
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 10:16

Ő nem a barátunk volt. Öt 8tt találtuk. A fórum címe a barátom asszonya. Ha lenne egy olyan barátom akivel kefél az a párom. A kettő nem ugyanazt
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2024. 12. 19. csütörtök 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 19. csütörtök 20:16

2023. február 16. Feleségem meg nem én
ha már megvolt akkor most miről beszélsz?
ha már megvolt akkor most miről beszélsz?
Van egy haver akinek a csajàt nagyon megkúrnám amikor átmegyünk hozzájuk párommal is a kaján kis mosoly ott az arcán illetve melltartó nélkül flangàl hatalmas legalább 95 D melleklel álló bimbóval nehéz róla levenni a szemet,szerintetek ez jelzés értékű? Ti hogy állnátok neki?