Hát nekem ez egy eléggé rázós téma,mert van egy olyan tulajdonságom,amit utálok is magamban,hogy mindig ráindulok a haverok nőjére,de nem tudom miért,lehet azért,mert sokszor hallottam már panaszokat a csajoktól a haverjaimra,hogy nem jók az ágyban és valahol férfi hülyeségből bennem van a bizonyítási vágy,hogy én vagyok a jobb és,hogy én tudok velük bánni nem tudom.Mindenesetre nagyon szar érzés ez az egész,mert egyrészt tombol bennem ez a dolog másrészt meg tudom,hogy szemétség és általában szeretek segíteni minden férfi társamnak ha nem éppen jó a szexuális élete egy lánnyal,hogy mit hogyan csináljon vele,de valahol meg idegesít ha valaki bénázik.Egy férfi igenis adja meg a csajnak amit kell,hisz ettől leszünk igazán azok.Bár nem vagyok azért olyan rossz,hogy mindenki csaját megdugom,mert többször győz bennem a jóérzés és,hogy mi férfiak tartsunk össze eszme,de előfordult már,hogy a vágy győzött fölöttem és ilyenkor elsülyednék szégyenembe:S
Bár azt hozzátenném,hogy aki tényleg barátom volt azzal csak kétszer fordult elő ilyesmi,de az eggyiknél a csaj egy ribi volt már elnézést és ő kezdett ki velem és mindössze egy hete kavartak a barátommal csak olyan naív volt a cimbi,mert a csajnak volt híre és én próbáltam is erről meggyőzni,de hát hiszékeny volt és nem hitt a cimborájának a másik eset meg hasonló volt 3 hete járt a csaj a barátommal,aztán összevesztek és a csaj smsbe célozgatott rá,hogy kipróbálna engem és én meg belementem a játékba,de miután kiderült azt mondta a haverom,hogy nem haragszik érte meg nem is érdekli őt már a nő.
- Az a gyanúm, hogy a feleségem megcsal.
- Miből gondolod?
- Ma reggel azzal jött haza, hogy a barátnőjénél, Zsuzsinál aludt.
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC

az
kár, hogy pár hsz-szel lejjebb már itt van
(Ez egy válasz gatwader üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 09:19

- Az a gyanúm, hogy a feleségem megcsal.
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC
- Miből gondolod?
- Na és?
- Az lehetetlen.
- Miért?
- Ott én aludtam.
JÓ VICC

A nő és a barátja fekszik az ágyban. Csörög a telefon. A nő felveszi.
- Ki volt az? - kérdezi a férfi
- Á csak a férjem.
- Jesszusom! Jön haza?
- Dehogy, azért szólt hogy még marad veled tekézni pár órát.
----------------------------------------------
(volt a vicc topicba, de oda is való!
:tom)
- Ki volt az? - kérdezi a férfi
- Á csak a férjem.
- Jesszusom! Jön haza?
- Dehogy, azért szólt hogy még marad veled tekézni pár órát.
----------------------------------------------
(volt a vicc topicba, de oda is való!

házi nyúlra nem lóvünk pedig egész sorozatot rá engednék sajna igy csak plátoi marad a csaj
Vidékre, haza mentem egy nyáron. Mivel valami munkát kellett befejeznem szükségem volt, hogy egy nagyobb anyagot kinyomtassak, holmi képeket feldolgozzak, stb. Röviden kellet egy jól felszerelt iroda. A barátom felesége jelezte, hogy náluk a cégnél volna egy lehetőség, ő dolgozik délután és a kolléganője gépéhez hozzáférek. Fontos adalék a haver külföldön dolgozott már jó pár hónapja és a hölgy egyedül volt otthon.
Amíg dolgoztam barátom felesége végig ott ült mellettem és szóval tartott. Nem volt valami csinos pofi a csaj, de nagyon formás teste volt. És ahogy miniszoknyában, a simára borotvált, szépen lebarnult lábai hozzá-hozzáértek az én lábaimhoz begerjedtem. Rátettem a kezem a combjára, hát nem húzta el. Aztán csókolózás, de nem engedte, hogy benyúljak a lába közé, mert éppen menstruált, de két nap múlva nagy partit ígért nekem. Két nap múlva ő hívott telefonon én átmentem, de a lelkiismeret furdalásom óriási volt. És látszott is ez rajtam. Mondjuk, a csaj nem erre várt. És amikor elmondtam, hogy ezt nem akarom folytatni, akkor dühösen és csalódottan lebutázott.
Sok mindent megbántam az életben, de ezt a kihagyást biztosan nem. A csajsziról tudom, hogy még egy pár fazonnal összekefélt, de végül rendeződött a házaséletük, és eléggé jól élnek. Én meg büszke vagyok, hogy a tudtam vigyázni a barátságunkra és őszintén a szemébe tudok nézni a havernek, amikor vele koccintok.
Amíg dolgoztam barátom felesége végig ott ült mellettem és szóval tartott. Nem volt valami csinos pofi a csaj, de nagyon formás teste volt. És ahogy miniszoknyában, a simára borotvált, szépen lebarnult lábai hozzá-hozzáértek az én lábaimhoz begerjedtem. Rátettem a kezem a combjára, hát nem húzta el. Aztán csókolózás, de nem engedte, hogy benyúljak a lába közé, mert éppen menstruált, de két nap múlva nagy partit ígért nekem. Két nap múlva ő hívott telefonon én átmentem, de a lelkiismeret furdalásom óriási volt. És látszott is ez rajtam. Mondjuk, a csaj nem erre várt. És amikor elmondtam, hogy ezt nem akarom folytatni, akkor dühösen és csalódottan lebutázott.
Sok mindent megbántam az életben, de ezt a kihagyást biztosan nem. A csajsziról tudom, hogy még egy pár fazonnal összekefélt, de végül rendeződött a házaséletük, és eléggé jól élnek. Én meg büszke vagyok, hogy a tudtam vigyázni a barátságunkra és őszintén a szemébe tudok nézni a havernek, amikor vele koccintok.
Sziasztok
Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.

Engem évek óta szeretne lefektetni a férjem barátja.Ráadásul azt is tudja, hogy mi párok felé és szóló, urak, hölgyek felé is nyitottak vagyunk, alkalmanként.
Még be is jön a srác.
Ettől függetlenül, soha nem feküdnék le vele, semmi esetre.Az oka ennek az a tulajdonság ami hiányzik belőle, a korrektség, tisztesség, őszinteség.
Nem tudom hogyan lehetséges hogy valaki ennyire méltatlan legyen egy barátságra, valamint miért nem lehet elénk állni. és megkérdezni nyíltan hogy esetleg el lehet e képzelni valamit.
Ez az ami engem nőként elrettent, és el bírom képzelni ha sunyi módon megtenném.. vajon mit kaphatnék cserébe olyan embertől, aki sutba dobna egy barátságot 1-2 óra élvezetért.
Ez nagyon korrekt hozzáállás a részedről... A srácot meg nem értem...
Ennyinél többet ér egy barátság.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:05

Sziasztok
Még be is jön a srác.

Még be is jön a srác.
Nem feltétlenül kell a legjobb barátra gondolni ebben a topicban. Legjobb barátja mindenkinek csak egy van, legalább is egy adott időben egy. Nekem már nagyon sokszor előfordult, hogy kialakult kalandom haverjaim nőivel, tatós és egyszeri is. Nagyon izgalmas dolognak találtam. Lehet mondani rám, hogy perverz dolog, meg erkölcstelen, sőt azt is, hogy ha majd én így járok... Igen jártam már én is így. A pakliban ez is benne van, de az is, hogy aki erkölcsi kifogásokat emel az is járhat így - legfeljebb nem jön rá. Aki már túl van ezen, tudja, hogy valóban milyen izgalmas. Egy gyors légyott egy bulin - pl.: amikor a lányok nagyon mérgesek a szomszédban alvó, már megint részeg és tehetetlen, alkoholtól kiütött barátjukra.
Szerintem egy olyan faszi csinál ilyet,akinek minden lyuk számít mert egy szánalmas fasz és azzal védekezik,hogy egyszer élünk istenem. ha valaki a haverom,sőt barátom akkor az azért van mert kedvelem, bírom "szeretem" (mint barát) és bizony nálam ezek a dolgok nem férnek bele. Minden társaságban van egy ilyen genygóc akki ezzel akarja saját magának bizonyítani ,hogy mekkora fasza csávó és ,hogy minden nőnek ő kell.De ez azért van mert kisebbségi érzése van (szerintem) . Se nem jó barát se nem jó szerető ,mert ritka estben marad tartós kapcsolat az eféle dolgokból,csak addig amíg ki nem derűl,aztán elillan a nagy lángja. Láttam pár ilyet sajnos és egy nagyon jó társaság ment szét egyetlen egy ilyen faszfej végett (ezért is van ilyen előítéletem most is) .
1./ Én erről másképp' gondolkodom, illetve finoman elbeszélünk egymás mellett. Hangsúlyoztam, hogy nem a legjobb barátra gondolok itt a téma topicjában, ebből kifolyólag nem is egy kedves "szeretett" baráti körre, hanem olyan "haverokra", akit mégis csak ismersz, mert az élet valamikor valahogy összesodort (pl.: szórakozóhely, nyaralás, buli valaknél) - de valójában mégis csak ismretlen, mert talán még a nevét sem tudod jól. Sokszor csak együtt vagytok valahol, de nem is igazán csíped, vagy nem is tudsz vele egy pár szót sem beszélgetni, mert egyszerűen nincs miről. Pl.: egy házibuliban nem találsz olyan nőt, akinek nincs ott a barátja - akit Te a hivatkozott módon ismersz. Ha Nektek ezek a "baráti kapcsolatok" szentírások, nem tudok Veletek egyetérteni, sőt azt is felvállalom, hogy (hogy is írtad lyuk78?) "genygóc" vagyok [ami egyébként, helyesen: genNygóc - na, most csak egy picit piszkállak
) ].
2./ .... és ne felejtsük el, hogy azért ehhez az egészhez a lányok is kellenek. Hogy meddig megy a dolog, hogy történik-e valami túlnyomó részt inkább tőlük függ. Nekem tényleg az a benyomásom, hogy sok lány hajlik, sőt kezdeményez ilyen kicsapongást, úgy "szelidebb" lányok, mint "vadabb" lányok. Nem kell ehhez bárkire is rányomulni. Az iskolapélda ebben a történetben a házibuli, amikor a lány barátja tehetetlen részeg (aki nem a legjobb barátod
) és a lány unatkozik, esetleg ő is piált egy kissé. Sok lánynak ez a kaland izgalmas, - mert mint utólag megtudtam - nagy részletességgel és pofátlan pajzánsággal beszélték ezt ki egymás között. Sőt, amikor ismétlóődő dolog vált belőle, még alibit is a barátnők nyújtottak.

2./ .... és ne felejtsük el, hogy azért ehhez az egészhez a lányok is kellenek. Hogy meddig megy a dolog, hogy történik-e valami túlnyomó részt inkább tőlük függ. Nekem tényleg az a benyomásom, hogy sok lány hajlik, sőt kezdeményez ilyen kicsapongást, úgy "szelidebb" lányok, mint "vadabb" lányok. Nem kell ehhez bárkire is rányomulni. Az iskolapélda ebben a történetben a házibuli, amikor a lány barátja tehetetlen részeg (aki nem a legjobb barátod

Ahogy eszre veszem,te nem ismered a "barat" szo jelenteset!Akikrol te beszelsz azok ismerosok,es ennek a topiknak a cime az hogy "baratod asszonya"!!Gusztustalan a "baratod asszonyara" rakattanni!!
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 26. vasárnap 11:21

1./ Én erről másképp' gondolkodom, illetve finoman elbeszélünk egymás mellett. Hangsúlyoztam, hogy nem a legjobb barátra gondolok itt a téma topicjában, ebből kifolyólag nem is egy kedves "szeretett" baráti körre, hanem olyan "haverokra", akit mégis csak ismersz, mert az élet valamikor valahogy összesodort (pl.: szórakozóhely, nyaralás, buli valaknél) - de valójában mégis csak ismretlen, mert talán még a nevét sem tudod jól. Sokszor csak együtt vagytok valahol, de nem is igazán csíped, vagy nem is tudsz vele egy pár szót sem beszélgetni, mert egyszerűen nincs miről. Pl.: egy házibuliban nem találsz olyan nőt, akinek nincs ott a barátja - akit Te a hivatkozott módon ismersz. Ha Nektek ezek a "baráti kapcsolatok" szentírások, nem tudok Veletek egyetérteni, sőt azt is felvállalom, hogy (hogy is írtad lyuk78?) "genygóc" vagyok [ami egyébként, helyesen: genNygóc - na, most csak egy picit piszkállak
) ].
) és a lány unatkozik, esetleg ő is piált egy kissé. Sok lánynak ez a kaland izgalmas, - mert mint utólag megtudtam - nagy részletességgel és pofátlan pajzánsággal beszélték ezt ki egymás között. Sőt, amikor ismétlóődő dolog vált belőle, még alibit is a barátnők nyújtottak.

Örök témáról folyik a vita: szex és bizalom. Szerintem a barátság egyik alaptörvénye: a feltétlen bizalom. Egy barátság lényege abban áll, hogy kölcsönösen elkerülünk minden olyan helyzetet, amely kellemetlenséget okozhat. Ismerős pacák nőjét dugtam meg, és volt benne valami a birtoklásnak, a tiltott dolgoknak abból az izgalmából amiről „sevenex” ír. De olyan személynek a nőjét, akit engem barátnak nevez, az ő tudta és beleegyezése nélkül nem dugnék meg. Sőt, ha a barátnője, neje erre mozdulna el … fellépnék.
Az a baj ezzel sokan mondják ezt védekezés képpen : két ember kell ehhez. A lány is akarta De ezzel meg is válaszoltad az egyik nem tudja megcsinálni a másik nélkűl.Azaz ha a " barát " nem akarja megdugni a haverja nőjét akkor abbaól nem is lessz semmi. A gennygóc helyes,valóban így írják, ezzel nem bántassz meg,jó pap holtig tanul
. Más az hogy egy látásról ismert személy nőjét megdugod, (az nem haver ,nem barát stb...) . Szerintem sokkal inkább feljön minden társaságban az a téma ,hogy ha ilyen lenne el -e mondanánk a barátunknak,azon felűl ,hogy a lányt (normális esetben egy normális barát) visszautasít. Mert ebből szoktak adódni némi viták. De én úgy vélem, TAPASZTALAT alapján,hogy az a jó ha elmondjuk. Egy normális barát megérti és felfogja ,hogy mi volt ,mi NEM történt. És ennek alapján mérlegen a lánnyal kapcsolatban.
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 26. vasárnap 11:21

) ].

A barátod elött is válald ilyen bátran és nem lesz gond
!!! És az majd veti rád a követ is

Azt hiszem, sokan nincsenek tisztában a "barát" fogalmával...
Tudjátok az az, amiből nagyon kevés van...
Nőből meg baromi sok.
Ráadásul a barátok ebben az esetben fogynak is.
Tudjátok az az, amiből nagyon kevés van...
Nőből meg baromi sok.
Ráadásul a barátok ebben az esetben fogynak is.
A barát az akinek feltétel nélkül elmondok mindent, Őszintén nem mellébeszélve és átverve. Bármikor akár a legnagyobb bajban is seggit, mellém áll és természetesen viszont is elvárhatja tőlem is ugyanezeket. Önzetlen a barátságban. Na már most ennek a nőjét megdugni hát hol itt a barátság? Szerintem még ha a csaj maga akarta akkor is minimum a visszautasítás. Különben barátságról még beszélni sem lehet, csak nagyfokú ALJASSÁGRÓL.
Hú, látszólag erős a topic széthúzása. De talán egy kivétellel mindenki azonos gondolati síkon mozog. Barátét nem (és itt a barát, magasztos értelemben vett barát), de egyébként igen. Kár, hogy a közelmúltban nincs hölgy hozzászóló, kiváncsi lennék a véleményére. Gondolom ez nem csak a fiúk között téma... Egyébiránt nekem tegnap este folytatódott ebben a kérdésben a tapasztalatszerzésem (bár nem új kaland a lány). De mint egyszer már, szintén a barátnők biztosították egész estére nekünk az alibit, úgyhogy volt vacsi, romantikus séta, majd egymásnak esés. Közben különösen izgatott, hogy tudtam a barátnőkkel ez ma lépésről-lépésre ki lesz beszélve. Úgyhogy produkálnom kellett nincs mese.
De meglepően nagy volt a fogadó készség is. Mi szerdáig vagyunk a Balcsin, addig még jó lenne valami titkos találkozót összehozni, otthon nehezebb lesz.

Szióka!
Mint "Hölgy hozzászóló" .. változatlanul utolsó, aljas dolognak tartom.Azt pedig nem fogadom el hogy nem bírom megállni.. stb... ne már... Állatok vagyunk? (Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 10:55
Mint "Hölgy hozzászóló" .. változatlanul utolsó, aljas dolognak tartom.Azt pedig nem fogadom el hogy nem bírom megállni.. stb... ne már... Állatok vagyunk? (Ez egy válasz sevenx üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Hú, látszólag erős a topic széthúzása. De talán egy kivétellel mindenki azonos gondolati síkon mozog. Barátét nem (és itt a barát, magasztos értelemben vett barát), de egyébként igen. Kár, hogy a közelmúltban nincs hölgy hozzászóló, kiváncsi lennék a véleményére. Gondolom ez nem csak a fiúk között téma... Egyébiránt nekem tegnap este folytatódott ebben a kérdésben a tapasztalatszerzésem (bár nem új kaland a lány). De mint egyszer már, szintén a barátnők biztosították egész estére nekünk az alibit, úgyhogy volt vacsi, romantikus séta, majd egymásnak esés. Közben különösen izgatott, hogy tudtam a barátnőkkel ez ma lépésről-lépésre ki lesz beszélve. Úgyhogy produkálnom kellett nincs mese.
De meglepően nagy volt a fogadó készség is. Mi szerdáig vagyunk a Balcsin, addig még jó lenne valami titkos találkozót összehozni, otthon nehezebb lesz.