ez egy hülyeség bazze, most nyalogassak egy fémdarabot? vagy ha nem akkor kerülgessem? vagy mikor berakom a farkam egy vasdarab(jó, tudom nem vas, de vmi fém) nyomkodja, nem, inkább kihagyom! ráadásul még pénzbe is kerül meg gondolom fáj is
Csak azt tudnám, hogy tudják ilyen simára borotválni!

Az én kis feleségemnek is van a punijában!

Ha ezek egyszer összefutnak!??..

cipzáros pina:)
érdekes, a szőrzetet a többség elítéli, merthogy zavaró (ez lehet igaz). akkor az ilyen fém bigyók mér nem zavarják a finnyás ízlésüket? nem marad a szádban, mint a szőrszál? lehet,de én ugyan nem kerülgetném a kedvesem puncijában az ilyen fémdarabokat, meg nyalogatni se szeretném. engem nem izgat...
yanee84 hidd el nagyon jó lehet azzal ott lent játszani. :) Egy csupasz punci vagy bráner, egy kis fémdarabbal baromi jó játékszer tud lenni...
Valakinek van tapasztalata abban, milyen érzés úgy puncit nyalogatni, hogy állandóan a fogadhoz koccan a fémdarab, mindig vigyázni nehogy beleakadjon valamibe.A csiklót nehezebb a benne lévő piercingtől elérni is.
HI! Nekem van egy piercing a zacsimban, a farkam és a golyóim közt! Épp az imént probáltam betenni, egy ugyanolyan piercinget mellé, de nem volt elég nagy a lyuk és nem fért be! Valakinek van tapasztalata egy lyukba 2 -ről? Hogy bírnám kitágítani? THX!
ököllel!
(Ez egy válasz xTrancE üzenetére (2006. 01. 04. szerda 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 05:49

HI! Nekem van egy piercing a zacsimban, a farkam és a golyóim közt! Épp az imént probáltam betenni, egy ugyanolyan piercinget mellé, de nem volt elég nagy a lyuk és nem fért be! Valakinek van tapasztalata egy lyukba 2 -ről? Hogy bírnám kitágítani? THX!

Ó te szarházi! Ki a fasz vagy, hogy ugass nekem? A kis pofádat fogom az öklömmel széttágyítani, és satu lesz a pierszing a fejedbe! A fórum nem arra való, hogy kötözködjünk 1mással, hanem hogy a kérésre választ adjunk! Ha viszont ez válasz volt, akkor bocsánat! Viszont akkor sajnos végigkell néznem, hogy is kell ököllel kitágítani egy pierszing lyukat a zacsidban! Ui: Rohagyj meg!
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 04. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg tudod hogy ki elött hajolgassál! A faszom elött! Ui: Van másik öklöm a te arcodnak is!
Igy folytatod, biztos hogy a szádbanyomom!

ne barmozz trabantos :))))))))
molyf vagyok csak másik géprol