Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#164   2010. 02. 16. kedd 12:06
tisza-tó tisza-tó VIP
Nem rossz. Végül is a Te tested..
(Ez egy válasz dzsulepszi üzenetére (2010. 02. 14. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 14. vasárnap 00:37
Sziasztok!
Íme az intim piercingem!Nagyon imádom... finom Mindenkit csak biztattni tudok aki kacérkodik a gondolattal, hogy bátran csináltasson egyett. Nem fogja megbánni! vigyor2 Remélem tetszik nektek is???
Pusziiiiiiiiii
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#163   2010. 02. 15. hétfő 17:32
X Törölt felhasználó (337951)
Igen nagyon csini .Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiii a Puncidra.
(Ez egy válasz dzsulepszi üzenetére (2010. 02. 14. vasárnap 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Íme az intim piercingem!Nagyon imádom... finom Mindenkit csak biztattni tudok aki kacérkodik a gondolattal, hogy bátran csináltasson egyett. Nem fogja megbánni! vigyor2 Remélem tetszik nektek is???
Pusziiiiiiiiii
#162   2010. 02. 14. vasárnap 09:17
gyu-ga50 gyu-ga50
Sza ! Annyira tetszik hogy mindjárt le is mentettem a képet a kedvenceim közé smile vigyor2
Sziasztok!
Pusziiiiiiiiii
#161   2010. 02. 14. vasárnap 00:37
dzsulepszi dzsulepszi
Sziasztok!
Pusziiiiiiiiii
#160   2009. 07. 04. szombat 10:28
Sex_on_the_Beach Sex_on_the_Beach
Jóreggelt mindenkinek!

Pár napja elszántam magam egy piercingre. Csak örvendenék ha valaki tudna nekem a pozitív és negatív oldalakról beszélni, vagy esetleg egy olyan oldalt mondani, ahol erröl tudnék olvasni (magyar vagy német nyelven), mert abszolut nem tudom, hogy milyen rizikóval jár egy ilyen (a + öröm meg majd eldöl), mivel még semmiféle mesterséges lyuk nincs bennem semmit nem tudok róla. Amire gondoltam az a makk mögötti börbe egy "rudacska két gömbbel a végén" (gözöm sincs, hogy van e valami neve), ami még fontos lehet, hogy fitymám, na az nincs...

Tehát igazából minden információt szivesen vennék erröl a dologról, mert igaz végigolvastam a fórumot, de nem igazán arról szólt eddig, amit én szeretnék tudni...
#159   2009. 03. 21. szombat 17:35
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia!
Nem iszom a sört. Csak bort. Meg pezsgőt, jégert és minőségi házi pálinkát. Ez utóbbi seb fertőtlenítésre is kiváló. Tapasztalat. heureka
Én nem értem? A kommersz szót nem csak tárgyakra szokás érteni. Bocs. smile
Apróság. Az emberek nem azért utaznak pluszban bármennyit, hogy ugyanazt drágábban kapják meg mint a szomszédjukban. Hanem a minőségért. Ha ugyanaz itt 500 ott 1000, nem kérdés. De ha a kommersz itt 500, ám az egyedi, az igényes kidolgozottságú, szakértelemmel elvégzett ott 1000, az még inkább nem mindegy.
Nem egy rugóra jár az agyunk. Értelmezhetőbb, ha a 144-est is elolvasod majd lenti pár mondatom után.
Az intim ékszer mint ékszer, valami pluszt kell hogy jelentsen. Akár anyagában, akár kidolgozottságában, akár igényességében. Számomra, önmagában nehezen értelmezhető, és nagyon fura szemlélet, hogy valami csak van, ugyanaz, ugyanolyan, ugyanúgy, mint ahogy százezer másik emberen is. Így elveszti azt a különlegességét, egyediségét, amit egy ékszernek nyújtania kéne. Orvosi fémből készült ékszer sem csak egyféle létezik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 21. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (414866) VIP
2009. 03. 21. szombat 15:58
Egy kérdés feléd!!!! Te egy üveg sört mondjuk( b.......di) , mindig ugyan azon áron veszed meg különböző helyeken? Szerintem nem ! Lehet egy nagyobb városban drágábban kapod meg , mint egy kis faluba! Na mi a piercingel ugyan így vagyunk! Csak szerinted van másképp! Én minek menjek, utazzak 30- 40km-t, hogy megvegyem 1000ft-tal drágábban és még utazásra is költhetek! Értelmetlen! De akármit is fogok itt példának felhozni te akkor sem fogod érteni! Majd elfelejtettem: orvosi fémet szoktak javasolni, mert azt a szervezet sokkal jobban tolerálja!
#158   2009. 03. 21. szombat 15:58
X Törölt felhasználó (414866) VIP
Egy kérdés feléd!!!! Te egy üveg sört mondjuk( b.......di) , mindig ugyan azon áron veszed meg különböző helyeken? Szerintem nem ! Lehet egy nagyobb városban drágábban kapod meg , mint egy kis faluba! Na mi a piercingel ugyan így vagyunk! Csak szerinted van másképp! Én minek menjek, utazzak 30- 40km-t, hogy megvegyem 1000ft-tal drágábban és még utazásra is költhetek! Értelmetlen! De akármit is fogok itt példának felhozni te akkor sem fogod érteni! Majd elfelejtettem: orvosi fémet szoktak javasolni, mert azt a szervezet sokkal jobban tolerálja!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 03. 20. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 20:38
Az egyességnek csak a reád vonatkozó, téged korlátozó passzusait látom! hawaii Hol az enyém? Így csak a bankok kötnek szerződést... smile

Nincs probléma. Tényleg mindenkinek más tetszik.
De nem biztos, hogy jó megoldás a kommersz felé terelni az embereket. Terelgetnek eleget a kereskedelmi műsor (???)szolgáltatók. Tudod, kinek a pap, kinek a papné... hehe

Ígérem, ha valamikor, véletlenül piszkosul sokat iszom, sőt, még talán a szokásosnál is többet, és ekkor netán tucatnyi testékszer kínzó hiányával szembesülök, akkor tőletek kérek szaktanácsot.... vigyor2
#157   2009. 03. 21. szombat 10:34
aranybiga aranybiga VIP
Sokkal jobb, mint amit vettünk több ezerért, pedig arra is azt mondta a kozmetikus, h orvosi acél, mert azzal begyulladt és az 500 forintossal meg nagyon szépen begyógyult! crazya
Ezzel nem azt akarom mondani, h mindenki ilyen árfekvésűt vegyen de ez nekünk bejött! vigyor2
Hisz tudod azt a papos dolgot! smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 03. 20. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 15:41
Milyen lehet az, amit 500 forintért árulnak?
#156   2009. 03. 20. péntek 20:38
Nyúlmedve Nyúlmedve
Az egyességnek csak a reád vonatkozó, téged korlátozó passzusait látom! hawaii Hol az enyém? Így csak a bankok kötnek szerződést... smile

Nincs probléma. Tényleg mindenkinek más tetszik.
De nem biztos, hogy jó megoldás a kommersz felé terelni az embereket. Terelgetnek eleget a kereskedelmi műsor (???)szolgáltatók. Tudod, kinek a pap, kinek a papné... hehe

Ígérem, ha valamikor, véletlenül piszkosul sokat iszom, sőt, még talán a szokásosnál is többet, és ekkor netán tucatnyi testékszer kínzó hiányával szembesülök, akkor tőletek kérek szaktanácsot.... vigyor2
#155   2009. 03. 20. péntek 19:56
Egyezünk meg annyiban ,én sem biztatom az embereket arra ,h tele szurkálják magukat 500ft-os fém darabokkal! Én nem szeretem az aranyat! Nekem csak ezüst láncaim és fülbevalóim vannak! Az ezüst pc pedig mindig begyulladt és ezért van orvosi fém! Nekem ez tetszik! Szerencsére az emberek nem egyformák! Nekem ez egyedi ,különleges! Tudod ,kinek a pap ,kinek a papné......A szúrásról pedig annyit, hogy egy sima kozmetikus szúrja be 5000, nem pedig egy szak avatott piercer! Csak ennyit szerettem volna még hozzá fűzni!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 03. 20. péntek 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 18:16
Sejtettem... smile
Németül a piercing jelentése: átfúró, lyukasztó. Azokat az ékszereket nevezik így, melyeket a test különböző pontjain átvezetnek, beszúrnak, átfúrnak.
Az ékszer szaküzletekben óriási választék különböző testékszerekből.
Bár, az én elképzelésem szerint is, maga az intim ékszer nem egy orvosi fémdarab. Hanem ékszer.
Egy intim ékszer legyen egyedi, legyen nemes anyagból, legyen különleges. Mint minden ékszernek, ennek is a lényege az előbb felsorol három tulajdonságon múlik. Ettől válik ékszerré, unikummá.
De mint tartja a mondás,kinek a pap, kinek a papné.
Hozzátenném, én nem tetováltatok, nem szúratok, és nem hordok fuxokat. De hát mindeniknek van valami passziója, az enyém is elég költséges. Nem véletlenül gondolom azt, hogy egy minőségi tetkó, egy nemes, egyedi ékszer beszerzése is lehet passzió, hobbi, csodás örömforrás.
Nem leszólásnak szántam a hozzászólásom, csak szerintem érdemes helyére tenni a dolgokat.
Nem biztos, hogy jó dolog arra biztatni az embereket, hogy 500 forintos akármikkel teleszurkálják magukat.
#154   2009. 03. 20. péntek 18:16
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sejtettem... smile
Németül a piercing jelentése: átfúró, lyukasztó. Azokat az ékszereket nevezik így, melyeket a test különböző pontjain átvezetnek, beszúrnak, átfúrnak.
Az ékszer szaküzletekben óriási választék különböző testékszerekből.
Bár, az én elképzelésem szerint is, maga az intim ékszer nem egy orvosi fémdarab. Hanem ékszer.
Egy intim ékszer legyen egyedi, legyen nemes anyagból, legyen különleges. Mint minden ékszernek, ennek is a lényege az előbb felsorol három tulajdonságon múlik. Ettől válik ékszerré, unikummá.
De mint tartja a mondás,kinek a pap, kinek a papné.
Hozzátenném, én nem tetováltatok, nem szúratok, és nem hordok fuxokat. De hát mindeniknek van valami passziója, az enyém is elég költséges. Nem véletlenül gondolom azt, hogy egy minőségi tetkó, egy nemes, egyedi ékszer beszerzése is lehet passzió, hobbi, csodás örömforrás.
Nem leszólásnak szántam a hozzászólásom, csak szerintem érdemes helyére tenni a dolgokat.
Nem biztos, hogy jó dolog arra biztatni az embereket, hogy 500 forintos akármikkel teleszurkálják magukat.
#153   2009. 03. 20. péntek 16:21
Tudod milyen? Orvosi fém! Nézd meg a képeimet vagy az aranybigáét és meglátod! Akik beszúrják azok mind tesznek rá bőven és azért kerül olyan sokba! Nekem eddig eggyel sem volt bajom, mind orvosi fém! Amit a nyelvembe raktak 1500ft és megveszik 500-ért!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 03. 20. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 15:41
#152   2009. 03. 20. péntek 15:41
Nyúlmedve Nyúlmedve
(Ez egy válasz aranybiga üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 15. vasárnap 19:38
Mi oldjuk meg a leg olcsóbban, mi 800-ból kihozzuk! 500 a piercing és 300 a tű. A páromnak én szúrtam hármat és tök jó lett, nagyon élvezzük! Mifelénk csak a szúrás intim helyre 5000-nél kezdődik, plusz az ékszer! Ezért gondoltuk, hogy inkább magunknak szúrjuk! Bevált! buck eljen

Ja és ez csak egy kozmetikus csinálja és nem pedig szakember! szomoru1
#151   2009. 03. 20. péntek 11:08
Hát az elég gáz ,ha olyan volt benne ami sérülést okozott!
(Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 20. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 10:26
Hát engem tkp abszolút nem izgat punci, vagy mell piercing. Egy barátnőmnek a nyelvében volt, és hát sem a csók, sem az orális szex nem volt tőle jobb. Sőt! egyszer fel is sértette a makkomat közben, hát mit mondjak... folyt a vér ezerrel, én abszolút ellenzem...
#150   2009. 03. 20. péntek 10:26
gonoszNagyfarkas gonoszNagyfarkas
Hát engem tkp abszolút nem izgat punci, vagy mell piercing. Egy barátnőmnek a nyelvében volt, és hát sem a csók, sem az orális szex nem volt tőle jobb. Sőt! egyszer fel is sértette a makkomat közben, hát mit mondjak... folyt a vér ezerrel, én abszolút ellenzem...
#149   2009. 03. 15. vasárnap 20:13
Sorryu Sorryu
bocsi a tel szám miatt boxer
#148   2009. 03. 15. vasárnap 19:38
aranybiga aranybiga VIP
Mi oldjuk meg a leg olcsóbban, mi 800-ból kihozzuk! 500 a piercing és 300 a tű. A páromnak én szúrtam hármat és tök jó lett, nagyon élvezzük! Mifelénk csak a szúrás intim helyre 5000-nél kezdődik, plusz az ékszer! Ezért gondoltuk, hogy inkább magunknak szúrjuk! Bevált! buck eljen

Ja és ez csak egy kozmetikus csinálja és nem pedig szakember! szomoru1
#147   2009. 03. 15. vasárnap 13:31
krisz999 krisz999
köszönöm, ha kész, küldök képet! smile )
(Ez egy válasz Sorryu üzenetére (2009. 03. 14. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 14. szombat 20:59
******.Úgy emlékszem 3500 Ft volt a szúrás kb.egy éve.Sok sikert és ha sikerült szívesen látnánk képeket róla! vigyor2

M*** fáradjon a gg pénztárba, és fizesse be a reklámktg-et smile prune
#146   2009. 03. 14. szombat 20:59
Sorryu Sorryu
******.Úgy emlékszem 3500 Ft volt a szúrás kb.egy éve.Sok sikert és ha sikerült szívesen látnánk képeket róla! vigyor2

M*** fáradjon a gg pénztárba, és fizesse be a reklámktg-et smile prune
(Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2009. 03. 14. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 14. szombat 08:19
Szia!
Lszi küldd el nekem az elérhetőségét, és hogy mit jelent a "kedvező"
Köszi
#145   2009. 03. 14. szombat 08:19
krisz999 krisz999
Szia!
Lszi küldd el nekem az elérhetőségét, és hogy mit jelent a "kedvező"
Köszi
(Ez egy válasz Sorryu üzenetére (2009. 03. 13. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 13. péntek 20:37
Szia.Érden van egy nagyon profi srác.Mi nála szuratunk mindig.Igen kedvező áron dolgozik .

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Warmika Warmika
Nyitás ideje: 2005. 03. 14. hétfő
Üzenetek: 244db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 02. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!