kicsit bővebben:
jelentéktelen
jellemem
jelen lészen
szüntelen
de a régi gégének már vége
minek jöjjek én már ide
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 01. 16. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
jelentéktelen
jellemem
jelen lészen
szüntelen
de a régi gégének már vége
minek jöjjek én már ide

jelentem, jelen a létben, nincs hiba a jelenlétben! :P

Én is, de tele bosszúságokkal...

nem túl kreatív ,
de vagyok
de vagyok

Szeretkezős jó éjt mindenkinek.

ahoj
Jelentkezem!

...és a Te Lelkeddel....
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Okos...Tőzsdézzé....
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen...

Én is beugrottam egy röpke percre

Én is beugrom egy percre
vagy perecre

Szép napot mindenkinek
[

Bigiboy, rád gondoltam, mikor találtam ezt a képet. Ez már elég lenne egy csetbulira a halászléhez?

Csak beugrottam ,hogy Mindenkinek szép napot kivánjak

Csak hogy a lányoknak is legyen egy jó percük

nem szoktam ugrálni, de most szilveszter kedvéért beugrottam egy percre, ennyi elég is volt. BUÉK!
"are You a fucking busy or vice..."
elhíresült mondás, de a következő igazából csak angolul tuti:
one a more drink and i'll under ... the host - szintén Dorothy Parker (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 30. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 19:53
elhíresült mondás, de a következő igazából csak angolul tuti:
one a more drink and i'll under ... the host - szintén Dorothy Parker (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 30. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jah! Beugrottam, aztán nincs itt senki. Igy aztán morfondirozok magamba, amiből jó még a büdős életben nem sült ki. Csak azt nem tudom most pld. mit keresek itt, mikor qurva elfoglalt vagyok,...vagy forditva??