Várom a különféle ötleteket....
van kimondottan erre óvszer.
(Ez egy válasz geri21 üzenetére (2017. 03. 21. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg? Az ember mindig tanul valamit.Nem hallottam még róla.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 25. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 19:44
Törölt felhasználó (1568852)

van kimondottan erre óvszer.
Tényleg van és nagyon jó.Én már használtam ilyet
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 26. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 26. vasárnap 07:42

Törölt felhasználó (1436672)
VIP

Du... Perf....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 26. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 26. vasárnap 07:42
Törölt felhasználó (1436672)
VIP

Ha érzed hogy jön vége akkor abba kell hagyni és kicsit pihenni, és persze sokat gyakorolni!

Lidokain spray vagy kenőcs...

Az elég aljas lenne,mondjuk volt olyan prosti ismerősöm aki piros paprikàval kente be a kezét...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 28. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 28. kedd 14:54
Törölt felhasználó (86993)

Ilyen egyszerű a válasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 28. kedd 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 28. kedd 01:04

Törölt felhasználó (1191612)

Ha érzed hogy jön vége akkor abba kell hagyni és kicsit pihenni, és persze sokat gyakorolni!

Igyál meg előtte pár sört
Szia. A lidokain a partnerre nem hat negatìvan. Màrmint az jò, ha nekem elhùzòdik, de ha mindkettőnknek az màr nem tùl franko.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 28. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 28. kedd 14:54
Törölt felhasználó (86993)

Tanúsítom! Egy kevés alkohol hosszabb meneteket biztosít, viszont ha valaki túl sokat iszik, akkor maga a szex ha jó is, nagyon fárasztó lesz. A lényeg itt is, ahogy oly sok dolognál, a mérték. Egyénenként és alkalmanként változik.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 03. 31. péntek 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van idöelött picit pihenni,némi alkohol is segít +plussz Sok Sok gyakorlás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 28. kedd 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Így igaz, de sok gyakorlás (ha van rá partner a legjobb), és igazából minden fejben dől el és a partnertől is függ.

Al Bundy anyósára gondolok

Köszönöm! Végre ez is megoldódott

Gyerekek! Nem egyszerűbb tanulni, mint mindenféle műszerekhez nyúlni?????
Türelem és jó partner kell hozzá. Én megtanultam a mostani párommal, hogy akkor élvezek el, amikor akarok, vagy amikor már Ő nem bírja.
Ez az idő pár perctől, több óráig is tarthat.
Nálam az működik, hogy amikor élveznék, akkor meg kell állni és mást kell csinálni. Lehet akkor kézzel, lehet nyalni, vagy egyszerűen pózt váltani. Ez odáig elment, hogy elég 1 másodpercre megállni és már mehet is újra. Ha ügyes vagy a csaj észre sem veszi, hogy majdnem elélveztem.
Szóval tanulj, mint bármit magadra kenj és ki tudja, hogy a későbbiekben milyen hatása lesz, vagy adott esetben a barátnőddel?
Türelem és jó partner kell hozzá. Én megtanultam a mostani párommal, hogy akkor élvezek el, amikor akarok, vagy amikor már Ő nem bírja.
Nálam az működik, hogy amikor élveznék, akkor meg kell állni és mást kell csinálni. Lehet akkor kézzel, lehet nyalni, vagy egyszerűen pózt váltani. Ez odáig elment, hogy elég 1 másodpercre megállni és már mehet is újra. Ha ügyes vagy a csaj észre sem veszi, hogy majdnem elélveztem.
Szóval tanulj, mint bármit magadra kenj és ki tudja, hogy a későbbiekben milyen hatása lesz, vagy adott esetben a barátnőddel?
Super Kamagra! Ha valakit érdekel elfogadható áron írjon privàtban!
Szabály értelmében nem szabad reklámozni az oldalon és törlésre kerül a kommented. Egyébként pedig megvan már a bevált forrásunk köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 22. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 22. szombat 16:17

Törölt felhasználó (1601342)

Super Kamagra! Ha valakit érdekel elfogadható áron írjon privàtban!
Osztom a nézeted. Tanulás, önfegyelem, ennyi a trükkje. Na meg kefélj amennyit csak bírsz, így nem leszel soha kiéhezve
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 22. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 22. szombat 16:01

Törölt felhasználó (86984)

Gyerekek! Nem egyszerűbb tanulni, mint mindenféle műszerekhez nyúlni?????