A nappaliban gondoskodom a reggeli őrült gondolataimmal fűszerezett kávéról
Olvasgatom a fórumokat és mosolygok. Néha cseten dumcsi. Élni a való világban tudok, például a cset talin.

Biszex párt találni hosszútávra ! Vagy biszex hölgyet akivel lehetne csatlakozni biszex párhoz !
Sziasztok! Bi játékokhoz kizárólag BI társat/ társakat találni! Nem, nem Bi pár ahol csak a nő bi! Bi pát az, ahol mindkét fél Bi!
)))

Csak tartós barátság extrákkal érezzük jól magunkat.
Ismerkedni,Keresgélni de nem sok sikerrel

én BBW alkatú nőt keresek

Ismerkednénk párokkal,de úgy tűnik csak időtöltésnek vagyunk itt

Szivesen megismerkednék egy pasival aki szintén kezdő,és izgatná egy masik férfival valo szexualis játék.
Párhoz csatlakoznék Vecsésen, vagy egyedül álló nőt keresek korhatár nélkül.
Beszélgetni, ismerkedni. találkozgatni
Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves biszex párral, akikkel az erotikus élményeket mindenki-mindenkivel alapon lehet átélni. A hölggyel nálam a szex minden formája működhet, férfi oldalról csók és dugás nem megy, de a kölcsönös hoki és orál abszolút! A múltból már van tapasztalatom ilyen felállásban, egy párral évekig összejártunk. Ma is így lenne, de külföldre költöztek. Ha lenne kedvetek ismerkedni, kérlek írjatok!
Párokhoz szeretnék csatlakozni cuckold és 3as szex ismètelt megtapasztalàsa miatt.
Nem szépítem magam egyenesen elmondom én félre szeretnék kacsintani és élvezni szeretni az élet szebbik oldalát is. Fura dolog lehet ezt olvasni de életem során nem kacsintottam félre, sőt a házasságom szerelem első látásra történt mint a mesében így más sem volt előtte. Igen itt jön a nagy kérdés akkor most miért, mert (hiába tisztelem és szeretem a nejem) a kapott sex kevés és ellaposodott (ő már nem kívánja úgy mint én) ezt szeretném nagyon kielégíteni. Tisztában vagyok azzal, hogy ezt már így 60 évesen elég nehéz lesz .............. Köszönöm, hogy el olvastátok amit írtam.
Mire szeretnétek válaszokat kapni?
(Ez egy válasz Ketten Mi üzenetére (2025. 04. 09. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 09. szerda 18:22

Értelmes válaszokat kapni.
Van egy két normális is, de sajnos a tapasztalatunk az, hogy sok a szexről ábrázoló kamus! Sokan csak a vágyaikat írják le tényként.
Van egy két normális is, de sajnos a tapasztalatunk az, hogy sok a szexről ábrázoló kamus! Sokan csak a vágyaikat írják le tényként.

Olvasgatni mások tapasztalatait a többes szexről, főleg a 2 pasi 1 nő felállásról. Társalogni azokkal akik már megélték.
Értelmes válaszokat kapni.

Hölgyekkel párokkal való ismerkedés
Sziasztok. Találni egy normális,idősebb ,párt vagy hölgyet.
Szeretnék egy kedves hölgyet megölelni.
Sziasztok, leginkább perverz, pajzan beszelgetések ért jöttem online akár személyesen is, de nem határolódok el az alkalmi szexkapcsolatoktól sem