Szeretek itt olvasgatni mikozben a puncimmal jatszom. Szeretnek valakit talalni,akivel chatelhetek onkielegites kozben. Elsosorban lanyt ,de fiu is szobajohet. 35 eves hetero (...) nõ vagyok.
Sok sikert kívánok neked!
(Ez egy válasz zsolt976 üzenetére (2020. 10. 13. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

egy normális ,korrekt párnál szeretnék házibarát lenni!!!!!
Kemény a farkam mint a szikla. Remélem találok valami finomságot, hogy kieresszem a fáradt olajat.

Most? Sok fekete fiúèrt!
Hölgyekkel szívesen leveleznék erotikus témában. Szeretek történeteket írni, esetleg aki hasonlóan szereti írni, vagy olvasni, ne tartsa magában. Fantáziálhatunk a másikról, egymásról, írhatunk közösen is történeteket!
Sehol! Nincs ilyen nő! Téged nagyon átbasztak!!
) (Na jó, legyen ugyanez picikét szofisztikáltabban: meglehetősen becsaptak ezzel a dologgal!
)
(Ez egy válasz truffelo2 üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 28. hétfő 15:32

Vannak olyan nők, kik kimondottan élvezik, ha elélvez egypasi. már a látványtól benedvesednek.....de hogy hol vannak????
Vannak olyan nők, kik kimondottan élvezik, ha elélvez egypasi. már a látványtól benedvesednek.....de hogy hol vannak????
Éljük meg ne csak almodozzunk róla
Mindig màsèrt.
valakinek van fúrója? és kedve a 13 kerben egy tv konzolt felfúrni nekem a hétvégén? :P csak 4 lyuk kell meg egy kis segítség...
Nézelődök, bogarászok.

ma estére csajt párt keresünk
Párt vagy egyedulallo hőlgyet keresek
Szeretném újra átélni azt, amit már néhány éve amikor szintén tag voltam itt, és sok jó embert megismerni.
Remélem sikerülni fog és mindenki sok jó élménnyel fog gazdagodni az oldal által.
))

Remélem sikerülni fog és mindenki sok jó élménnyel fog gazdagodni az oldal által.

Ki próbálnám csajjal úgy hogy a pasim néz minket
Ki akarom próbálni férfival,milyen a fasz másik végén.
Sziasztok!
Változatos,izgalmas kapcsolatokért.
Változatos,izgalmas kapcsolatokért.
Mi egy nudizós társat keresnénk hétvégére a szikire. Aztán még akármi is lehet.
Van itt valami, ami a hétköznapokban nincs, vagy kevés. Az egyik az a társaság. Könnyedén, lazán és sok humorral. A másik a szép és igazi nők, akik nem szégyenlik testüket mert tudják, hogy az a férfi szemeknek teremtetett!