Valamint gondolkodom friss képek feltöltésén! A régiek màr kicsit elavultak!
Azért vagyok itt, mert kìvàncsi voltam a feltöltött képeinkre, és üzeneteinkre! ☺ Valamint a rég nem olvasott hozzàszòlàsainkra! ☺ Izgi estét mindenkinek!
Találni egy bi párt,lányt vagy fiút.
Heló!
Ha szexualitás terén szükségem van valamire, akkor párt találni, talán kipróbálni a swingert. Esetleg fotózni/videózni hölgyeket, párokat (főként aktok, művészi munkák).
Ha szexualitás terén szükségem van valamire, akkor párt találni, talán kipróbálni a swingert. Esetleg fotózni/videózni hölgyeket, párokat (főként aktok, művészi munkák).
Ismerkedni beszélgetni normális emberekkel.
Időtöltés és játék a gondolatokkal....
Nézelődni jöttem és szexhavert találni.
A képeidet elnézve biztosan találsz magadnak partnert/társat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 21:13
Törölt felhasználó (1104642)
Szeretnék találni a közelemben egy normálisnak mondható pasit, akivel sok szép dolgot megélhetnénk....
Szeretnék találni a közelemben egy normálisnak mondható pasit, akivel sok szép dolgot megélhetnénk....
Osztrák szexpartnerkereső oldal
(Ez egy válasz Husky üzenetére (2018. 01. 23. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 23. kedd 17:55
Sziasztok, Ausztriában van a GG-nek megfelelő oldal? Vagy esetleg olyan, mint a rosszlanyok.hu? Köszi
Sziasztok, Ausztriában van a GG-nek megfelelő oldal? Vagy esetleg olyan, mint a rosszlanyok.hu? Köszi
Kiszeretném próbálni egyszerre több aktív férfival
Kellemes párhoz illetve hölgyhöz csatlakozni, beszélgetni, ismerkedni.
képeket töltök fel, chat-elek, nézelődök... és nőt vagy párt keresek szexre.
Szeretnénk találni egy párt vagy egy pasit...
Mint mindenki, én is szeretnék találni egy női partnert, de "sok a horgász kevés a hal"
Partnert
lányt találni prgramokhoz
párt vagy lányt találni itt újra vidámkodásokhoz
Csak azért vagyok mert kiváncsi voltam, hogy kivel mi minden jó történt.

Topes007