Privi üzi lányok valaki ? Szép napot. ,Mindenkinek. ☺️
Igazából, erotikus levelezés, képcsere. Ahogy elnézem az oldalt, úgy viszont kedvem lenne gumi nélkül punciba élvezni
amúgy keresem értelmes partnerem rá.

Ojan szimpi fiút ,vagy lányt keresek akinek kényeztethetem nyalhatom a fenekét!!! Fiúk max 28 ig...az alatt
Sziasztok feleségemmel szexelnék most
Nőkkel erotikus- és szexlevelezés céljából. Történetírás, közös fantáziálgatás, bármi szóba jöhet. Küldött képekre is szívesen írok történetet.
Sajnos szexuálisan elhanyagol a párom. Szívesen ismerkedem ,minden érdekel (chat,kukkolás,cuckold)....

Fehérváron keresek hölgyet ezért vagyok itt

Sex ,csak sex

Sziasztok 18 vagyok bármire nyitott vagyok legyen az fiatal lany vagy idősebb hölgy es akarna maszturbálni egy fiatalabbal fiuval vagy dugni vagy paroknak lennek szolga vagy valaki el is birna venni az anális szüzességem mert regota ki akarom próbálni a faszt legyen az nő aki megdug felcsatolhatossal nem bánom bármire nytott vagyok ha pasi akar megdugni akkor 30+ eves legyen mert fiatalabbal nem szeretném írjátok bármire mindent meghalgatok es rettenetesen perverz vagyok
Mi főzni akarunk megtanulni
5 éves kapcsolat után csak a munkával foglalkoztam és szeretnék ismerkedni és új dolgokat kipróbálni hölgyekkel

Hogy a feleségem mással is dugjon.
xxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
xxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
mi egy párt keresünk, amolyan barátság extrákkal felállásban

Gondoltam talalok itt valakit aki eligazit ! Izgatonak tunik..., hogyan lehetne paromnak emailben egy ismerose neveben szexualis temarol irogatni, esetleg perverzebb fotokat is kuldeni ? Hogyan kivitelezzem ?
Hogy összekoccintsak két tojást, és répát pucoljak!
Szex de az minden nap
Korosabb hölgyek vágyait megismerni esetleg teljesíteni .
állandóra keresünk partnereket
50 vagy 50+ os hölgyeket párokat keresnék minden jóra...
Azért vagyok itt, hogy egy csaj megdugjon