Én csatlakoznek Csongrád megyei párhoz vagy szóló nőhöz, csajhoz.
Cuckold is érdekel vagy videó, kel készítés is.
Cuckold is érdekel vagy videó, kel készítés is.
sziasztok nudi társat
Sziasztok. Találni egy normális,hölgyet,párt. Nem vagyok egy főnyeremény,de tombolán is kisorsolnak mindent.

Meghallgatnám a hölgyek vágyait és tapasztalatait.
Találni 1 párt hosszú távon,közelből.3as vagy cuckoldra.
Szia engem érdeklene a dolog mit lehet tudni rólatok ami nincs az adatlapon. Beszéljünk privátba.
(Ez egy válasz Csakencsabi üzenetére (2025. 06. 10. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 21:22

Mi azért regisztráltunk ide
Találjunk egy harmadikat.
De sajnos itt pár hónap elteltével
Szomorúan kell tudomásul venni
Hogy a legtöbben vissza sem írnak
Szóval a lényeg több hónap után
Egyenlő nulla
Egyenlő nulla
Én kezdőként vagyok itt. Keresek olyat normális fiút,férfit aki bevezet .megtanít. szopás .szoptatás.behatolás.
Mi azért regisztráltunk ide
Egyenlő nulla
Egyenlő nulla
Nagyon vonzó a párod
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 05. 03. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szex
Mi kísérleti jelleggel regisztráltunk, az esélytelenek nyugalmával. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy vannak-e olyan partnerek, akik szintén nem első alkalommal akarnak ágyba ugrani, hanem elsőként is közös programokon megismerni egymást. Szimpátia esetén pedig ki tud alakulni egy barátság extrákkal kapcsolat is akár.
Igen, tudom, olyan időszakot élünk, amikor mindenki mindent azonnal akar, erőfeszítés nélkül. Dugjunk, aztán mindenki megy tovább és kész. Ez viszont egy kicsit lélektelen, és nem ebből lesznek az agyeldobós, klassz, önfeledt élmények. Ahhoz nem árt kicsit megismerni egymást...
Az pedig már megint egy másik kérdés, hogy a legtöbben csak álmodoznak, de nem mernek találkozni, vagy nem a valós paramétereiket írják le. Mi értelme? Úgyis kiderül.
Szóval reménytelen a dolog, 1000-ből egy az, aki kb. ugyanezt keresi és ugyanígy...
Igen, tudom, olyan időszakot élünk, amikor mindenki mindent azonnal akar, erőfeszítés nélkül. Dugjunk, aztán mindenki megy tovább és kész. Ez viszont egy kicsit lélektelen, és nem ebből lesznek az agyeldobós, klassz, önfeledt élmények. Ahhoz nem árt kicsit megismerni egymást...
Az pedig már megint egy másik kérdés, hogy a legtöbben csak álmodoznak, de nem mernek találkozni, vagy nem a valós paramétereiket írják le. Mi értelme? Úgyis kiderül.
Szóval reménytelen a dolog, 1000-ből egy az, aki kb. ugyanezt keresi és ugyanígy...
Én azért vagyok itt, mert keresek valakit, valakiket, akik használnának. Szertem a az izgalmas elképzeléseket, a társas összejöveteleket.
Sziasztok!Talállni egy olyan Nőt aki benne lenne szerepcserében vagyis amikor Ő felcsatolhatóval elkapna és egy régi vágyamat be teljesítené.Jó lenne megtapasztalni milyen lehet Nőnek lenni amikor engem probállna fel rá.
Nem is keresel. Mi ajánlottunk egy találkozót, aztán semmi válasz!
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 05:37

Biszex párt találni hosszútávra ! Vagy biszex hölgyet akivel lehetne csatlakozni biszex párhoz !
kanbulit keresünk Egy gangbang partiba csatlakoznánk. Sok sok pasi 1 lány felállásra. Hossztávon.
Idősebb aktívat keresek

Budapesti párhoz csatlakoznék.
Virtuális izgalmakat keresve hölgyekkel, párokkal beszélgetni, fantáziálni!
Tvz _ni
Beszélgetni Ismerkedni