Olvasgatni, esetleg partnert találni
Olvasgatni..nézelődni..BTK-tényállást kimerítő $€99fejeket jelentgetni az Adminoknak(animal)..+ sok év vadnyugati élet után jó lenne egy olyan vékony/normál testalkatú,sportolgató leányzóval a hatodik parancsolat véteni,aki anno nem "szopta BEEE" a karikÓCSKA féle mRNS átbaszósdit,és -hozzám hasonlóan- igénye lenne néminemű finomságos "aura összeolvasztásra"..oxytocin + endorfin + szerotonin,stb. stimulációra..akár 420-as verzióban..meg ilyesmi..pammparapamm..
Titkos szerepjátékos kapcsolathoz hölgyet találni amiben én a fia, apja vagy unokája vagyok.
Mert brutàl a farkam àlitólag ès itt próbàlok nőt vagy pàrt talàlni szexre itt meg lehet nèzni wlőre
nagyokat szexelni
Mert
Mert talán van akinek örömöt tudok szerezni ha igényli. Akár férfi, nő, vagy pároknak.
Mert csak
csak úgy
Ismerkedni és izgalmakat vadászunk
Végig nézem kocsiba farkadat vered
Kaland, Vágyunk szexre és élvezni társ el várásnak meg egymásnak felelünk
Baszni.
Eredmény,duci alkattal.
1.Sportos csaj sportos csajt keres.
2.Sportos csaj,sportos párt keres.
3.Sportos pár,sportos csajt keres.
Stb.
Eredmény,duci alkattal.
1.Sportos csaj sportos csajt keres.
2.Sportos csaj,sportos párt keres.
3.Sportos pár,sportos csajt keres.
Stb.
Nézelődni
Barátkozni,ismerkedni jöttem igazából.De már csak beszélgetés van,ha van egyáltalán az is.
Szex vágy kielégítés céljából,. De látom hiába.
Régebben azzal a reménnyel, hogy párt találjunk kalandozni, ma már csak nézelődni.
Kellemes,kiadós szex miatt
Sziasztok! Partnert keresni hölgyek, párok személyében, olvasni a fórumon megjelenő írásokat.
sziasztok

Francesca Felucci