Sziasztok
Alkalmi vagy állandó szexpartner, hármas vagy többes felállás izgatja a fantáziánkat. Hármasban volt már részünk ☺️Imádjuk
Alkalmi vagy állandó szexpartner, hármas vagy többes felállás izgatja a fantáziánkat. Hármasban volt már részünk ☺️Imádjuk
Ez aranyos pontosítás volt.
Reméljük, hogy jó buli lett belőle!!! (Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 26. szerda 14:54
Reméljük, hogy jó buli lett belőle!!! (Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdeklődjetek nyugodtan az idősebb korosztályból is. Zene, pici ital,tánc.. Hajdú-bihar.
Most már egyedüàllóként nèzelődök az oldalon.
Tulajdonkèppen nagyon szívesen kezdenék ismerkedni HETERÓ alapon, hölgyekkel, de esetleg 3-as is szóba jöhet.
De mindenek előtt az ismerkedés lenne a fő cél, a hölgyek kora nem foglalkoztat, a lényeg, hogy lenne kedve mindenhez, férjjel vagy férj nélkül.
Viszont mivel elég sokat olvastam, hogy mindenki más feleségét akarja megdugni, én NEM a párban lévő hölgyekre hajtok!
Tulajdonkèppen nagyon szívesen kezdenék ismerkedni HETERÓ alapon, hölgyekkel, de esetleg 3-as is szóba jöhet.
De mindenek előtt az ismerkedés lenne a fő cél, a hölgyek kora nem foglalkoztat, a lényeg, hogy lenne kedve mindenhez, férjjel vagy férj nélkül.
Viszont mivel elég sokat olvastam, hogy mindenki más feleségét akarja megdugni, én NEM a párban lévő hölgyekre hajtok!
Barátkozni egy bi párral / férfi +nő!/ vagy egy olyan bi hölgyet találni akivel el lehetne /ilyen -olyan / párcserés szexre más párokhoz menni / és nyitott mindenre is…
!
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ràckevei fürdözéshez vagy swingerklub làtogatàshoz keresek partnert!
bp -röl mennék!
bp -röl mennék!
?
Kalandot találni!
Érdeklődjetek nyugodtan az idősebb korosztályból is. Zene, pici ital,tánc.. Hajdú-bihar.
Sziasztok ! Augusztus 30.- án esti órákban, szivesen látnánk vendegűl intelligens, kedves, párt.Egymás előtti szex ,ill női bi előny
Sziasztok! Alkalmi vagy tartós partnert találni hölgy vagy pár szemèlyèben.
Sziasztok. Van itt olyan 30-as, 40-es hölgy aki a középiskolás fiú unokámat bevezetné a finom női test rejtelmeibe Nyíregyházán?
Gondolom, amiért a legtöbb ember.
Mi azèrt hogy találjunk fiatal pasit harmadiknak
A feleségem szerintem újra itt van és szeretném le csekkolni.
Olyan párokkal vagy hölggyel ismerkedni, akik nem azonnal ágyba akarnak bújni, hanem elsőként megismerni egymást, közösen időt tölteni, és ha kialakul a szimpátia és bizalom, akkor tovább lépni. De elsősorban hasonszőrűekkel minőségi közös időt tölteni, közös programokat szervezni.
?
Adatlapom szerint találni kapcsolatot.
Spontán alkalmi vagy állandó szexpartner,hármas vagy többes felállást kívánok!
Videon vetkőzni férfiaknak(22 sportos f)

Grenada
Rachel Evans