Sziasztok.
Egy hölgy keresése hármashoz.
Nehezebb mint gondoltuk
Egy hölgy keresése hármashoz.
Nehezebb mint gondoltuk
Sziasztok!Normális férfit találni hármasra,természetesen az adatlapunk szerint.
Sziasztok
Alkalmi vagy állandó szexpartner, hármas vagy többes felállás izgatja a fantáziánkat. Hármasban volt már részünk ☺️Imádjuk
Alkalmi vagy állandó szexpartner, hármas vagy többes felállás izgatja a fantáziánkat. Hármasban volt már részünk ☺️Imádjuk
Ez aranyos pontosítás volt.
Reméljük, hogy jó buli lett belőle!!! (Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 26. szerda 14:54
Reméljük, hogy jó buli lett belőle!!! (Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdeklődjetek nyugodtan az idősebb korosztályból is. Zene, pici ital,tánc.. Hajdú-bihar.
Most már egyedüàllóként nèzelődök az oldalon.
Tulajdonkèppen nagyon szívesen kezdenék ismerkedni HETERÓ alapon, hölgyekkel, de esetleg 3-as is szóba jöhet.
De mindenek előtt az ismerkedés lenne a fő cél, a hölgyek kora nem foglalkoztat, a lényeg, hogy lenne kedve mindenhez, férjjel vagy férj nélkül.
Viszont mivel elég sokat olvastam, hogy mindenki más feleségét akarja megdugni, én NEM a párban lévő hölgyekre hajtok!
Tulajdonkèppen nagyon szívesen kezdenék ismerkedni HETERÓ alapon, hölgyekkel, de esetleg 3-as is szóba jöhet.
De mindenek előtt az ismerkedés lenne a fő cél, a hölgyek kora nem foglalkoztat, a lényeg, hogy lenne kedve mindenhez, férjjel vagy férj nélkül.
Viszont mivel elég sokat olvastam, hogy mindenki más feleségét akarja megdugni, én NEM a párban lévő hölgyekre hajtok!
Barátkozni egy bi párral / férfi +nő!/ vagy egy olyan bi hölgyet találni akivel el lehetne /ilyen -olyan / párcserés szexre más párokhoz menni / és nyitott mindenre is…
!
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ràckevei fürdözéshez vagy swingerklub làtogatàshoz keresek partnert!
bp -röl mennék!
bp -röl mennék!
?
Kalandot találni!
Érdeklődjetek nyugodtan az idősebb korosztályból is. Zene, pici ital,tánc.. Hajdú-bihar.
Sziasztok ! Augusztus 30.- án esti órákban, szivesen látnánk vendegűl intelligens, kedves, párt.Egymás előtti szex ,ill női bi előny
Sziasztok! Alkalmi vagy tartós partnert találni hölgy vagy pár szemèlyèben.
Sziasztok. Van itt olyan 30-as, 40-es hölgy aki a középiskolás fiú unokámat bevezetné a finom női test rejtelmeibe Nyíregyházán?
Gondolom, amiért a legtöbb ember.
Mi azèrt hogy találjunk fiatal pasit harmadiknak
A feleségem szerintem újra itt van és szeretném le csekkolni.
Olyan párokkal vagy hölggyel ismerkedni, akik nem azonnal ágyba akarnak bújni, hanem elsőként megismerni egymást, közösen időt tölteni, és ha kialakul a szimpátia és bizalom, akkor tovább lépni. De elsősorban hasonszőrűekkel minőségi közös időt tölteni, közös programokat szervezni.
?
Adatlapom szerint találni kapcsolatot.

Yasmine Gold