Nyóóócc nap és buli

7 nap...

Aki esetleg foglalt és nem írtam elérhetőséget és címet az légyszi írjon rám...../ csak azok akik most jönnek először, a régiek tudják /

Na már csak 6 nap
Sziasztok
A következő versenyek mindenképp megtartásra kerülnek a talin: vizes póló verseny hölgyeknek, vizes gatya verseny uraknak, női tanga verseny uraknak, testfestés bárki részére akár alany akár festőként indulhatsz. Aki valamelyiken részt venne bővebb információt üzenetben kérhet és a jelentkezését is leadhatja.
Ezen kívül tombola is lesz! meg aki szeret énekelni egy jót lesz karaoke is vigyor2
Jelentkezésed nála add le: maped
A következő versenyek mindenképp megtartásra kerülnek a talin: vizes póló verseny hölgyeknek, vizes gatya verseny uraknak, női tanga verseny uraknak, testfestés bárki részére akár alany akár festőként indulhatsz. Aki valamelyiken részt venne bővebb információt üzenetben kérhet és a jelentkezését is leadhatja.
Ezen kívül tombola is lesz! meg aki szeret énekelni egy jót lesz karaoke is vigyor2
Jelentkezésed nála add le: maped
És ami még nagyon jóóóó .... Bárki bármilyen versenyszámba indul az elsö helyzett VIP tagságot kap egy idöre !!!! persze a jo kis nyeremények mellé! és persze ez a goldengate jovoltábol
Sziasztok ! A tavalyi évben láttam először, hogy találkozókat rendeztek - szándékom szerint el szerettem volna menni az idei összejövetelre. Sajnálatos módon július 14-15-én munkám miatt nem tudnék ott lenni - de remélem jól érzitek magatokat majd . A szervezőknek kitartást - a résztvevőknek kellemes kikapcsolódást és jó időt kívánok !
5 naaaaap
szia!! nagyon köszönjük és várunk akkor jövőre
(Ez egy válasz norbesz üzenetére (2017. 07. 08. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 08. szombat 00:26

Sziasztok ! A tavalyi évben láttam először, hogy találkozókat rendeztek - szándékom szerint el szerettem volna menni az idei összejövetelre. Sajnálatos módon július 14-15-én munkám miatt nem tudnék ott lenni - de remélem jól érzitek magatokat majd . A szervezőknek kitartást - a résztvevőknek kellemes kikapcsolódást és jó időt kívánok !
4 nap.... forrósodik a levegő

3 nap
Mivel sokan kérdeztétek leirom itt is....ez egy kemping 5 ágyas faházak lesznek, és majd ott beszéljük meg ki kivel szeretne aludni. ami lényeg tiszta és igényes környezet, és nagyon várnak minket

2 nap
Még 1 nap és GOOO

Aki bujt aki nem mi megyünk......

Mi is úton vagyunk már. Bulira fel!
Nagyon szuper a tali

Az egyik szemem sír a masik nevet. Sír mert vegetert az idei tali. Nevet mert olyan emberek tarsaságában lehetem kikkel öröm és jókedv volt. De vigasztalodom azzal, hogy nap mint nap tudunk beszelgetni, felidézhetjük a kalndokat együtt megélt mókákat kacagást. És a következő évben újra együtt leszünk. Köszönöm a szervezőknek, hogy ezt mind lehetővé tették számunkra. És köszönöm, hogy a sok kedves régi ismerős mellett megismerhettem új arcokat. A rendezvenyek is fantasztikusak voltak. Ezuton gratulálok a győzteseknek újfent, ügyesek voltatok szuper hangulatot varázsoltatok.
Mi is köszönjük hogy részt vehettünk , nagyon jól éreztük magunkat és örülünk hogy sok embert megismerhettünk. A jó hangulat és a kellemes beszélgetések felejthetetlenek , köszönjük a finom ízletes lakomákat . Reméljük jövőre újra talizunk mindenkivel , sok sok pusziiii nektek

sziasztok! már én is itthon! Gyerekek, ez volt az évszázad bulija!!!! Nagyon örülök, hogy bővült a csapat, jöttek újak is jónéhányan! Köszönet mindenkinek aki eljött, és külön köszönet a szervezőknek a fáradságos munkájukért, hogy ez a "Tali" ennyire jól és szórakoztatóra sikerült ! soha rosszabb bulink nem legyen!