Mi az ami a legjobban meglepett a pároddal kapcsolatban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#279   2019. 01. 08. kedd 20:41
Vörösdémon Vörösdémon VIP
Vizuális típus vagyok.. Ezt most elképzeltem. Kösz nyes nyes Nagyon röhögök. vigyor3
Amúgy tényleg köszi :*
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 08. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 20:29
Figyelj,ha nagyon nem jön össze,egye fene,feláldozom magam!
Egyszer pasinak,csajosnál meg kiengedem a hajam,csak legyen sötét,meg a seggem a fal felé nyes
Komolyabban:én is kívánom,biztos összejön smile
#278   2019. 01. 08. kedd 20:29
CrazyBear CrazyBear
Figyelj,ha nagyon nem jön össze,egye fene,feláldozom magam!
Egyszer pasinak,csajosnál meg kiengedem a hajam,csak legyen sötét,meg a seggem a fal felé nyes
Komolyabban:én is kívánom,biztos összejön smile
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 08. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 18:26
Az igazság az, hogy lányt keresünk harmadiknak. Az én kívánságom, vágyam. Viszont ezt nehéz kivitelezni jelentkező hiányában. Átbeszéltük a dolgokat, s úgy döntöttünk megpróbálkozunk párral, de biszex hölgytaggal. Volt anno + 1 pasiról szó, de akkor azt mondta hogy nem szeretné.
Ezért lepett meg mikor felemlítette a dolgot.
Nem beszéltünk még komolyan róla, ez a napokban történt smile
#277   2019. 01. 08. kedd 20:24
Köszi Kutyu vigyor2 Egyszer majdcsak összejön..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
2019. 01. 08. kedd 19:23
Kivánom,hogy sikerüljön! Neked is,neki is!
#276   2019. 01. 08. kedd 19:23
X Törölt felhasználó (3901512)
Kivánom,hogy sikerüljön! Neked is,neki is!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 08. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 18:26
Az igazság az, hogy lányt keresünk harmadiknak. Az én kívánságom, vágyam. Viszont ezt nehéz kivitelezni jelentkező hiányában. Átbeszéltük a dolgokat, s úgy döntöttünk megpróbálkozunk párral, de biszex hölgytaggal. Volt anno + 1 pasiról szó, de akkor azt mondta hogy nem szeretné.
#275   2019. 01. 08. kedd 18:43
X Törölt felhasználó (869472)
Pontosan mit kell tenni érte? vigyor2
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2018. 12. 28. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 16:16
Mondjuk csak akkor lephet meg ha tettél érte, hogy legyen.
#274   2019. 01. 08. kedd 18:28
Szerintem nincs gond veled, vagy bármivel is.
Mindenki maszturbálás, van aki be állja, van aki nem nyes
És az mindig más kéjérzetet ad, más az orgazmus, mint szex alatt.
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2018. 12. 28. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 16:16
#273   2019. 01. 08. kedd 18:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2019. 01. 08. kedd 18:09
Furcsa dolog ez. Altalaban a ferfaak arrol almodoznak tobb no kenyezteti oket, pedig felepitesunkbol adodoan egy no sokkal tobb ferfival tud elbanni mint egy ferfi novel. A ferfiak egy resze, akk elegge szeretik a feleseguket rajon erre idovel es atlepi a sajat arnyekat.
Hasznald ki. Remek szorakozas, mindketten elvezn fogjatok, mar hetekkel elotte es meg sokaig utana.
#272   2019. 01. 08. kedd 18:09
X Törölt felhasználó (3715492)
Furcsa dolog ez. Altalaban a ferfaak arrol almodoznak tobb no kenyezteti oket, pedig felepitesunkbol adodoan egy no sokkal tobb ferfival tud elbanni mint egy ferfi novel. A ferfiak egy resze, akk elegge szeretik a feleseguket rajon erre idovel es atlepi a sajat arnyekat.
Hasznald ki. Remek szorakozas, mindketten elvezn fogjatok, mar hetekkel elotte es meg sokaig utana.
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 08. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 15:38
Engem az lépett meg, mikor nemrég felemlitette hogy még egy pasival jól megdugna.. Eddig erről nem volt szó.. Hármasról igen, női beszállóval.
#271   2019. 01. 08. kedd 17:59
X Törölt felhasználó (3715492)
Semmi baj se veled, se vele. A parok nagy tobbsege maszturbal is attol, hogy szeretnek szexelni egymassal. Ugyanakkor ez lehetoseget ad nektek tovabblepesre, ha nyitott vagy ra. Van fantaziaja es oszinte is veled, esetleg ra lehet venni tobbesre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1305672)
2019. 01. 08. kedd 14:20
A párom a szexben eléggé visszafogott, legalábbis eddig ezt tapasztaltam. Nem szégyellős, járunk régóta naturista strandokra. Naturista szaunákba. Azt elismeri meg én is látom, hogy a nagyfarkú pasikat megnézi. ha ilyenről beszélek neki szex közben nagyon hamar felizgul, szinte folyik.Két ünnep között csak ketten voltunk otthon a gyarekeink már külön élnek, tehát nem vagyuk annyira fiatalok, de azért rendszeresen szeretkezünk.Nem tudta azt hogy én bent vagyok a lakásban és halkan a résnyire nyitott hálószoba ajtón keresztül látom hogy egy hosszunyaku boros üveget nyom magába és a csiklóját izgatja a másik kezével.Néztem folyamatosan Ő nem vette észre majd kielégült.ekkor mentem be és mondom hogy mi jót csinálsz.Azt mondta, hogy masztizott, de mondom, hogy ilyet én előttem miért nem csinálsz, azt mondta, hogy akkor nem tudna kielégülni.Közben elmondta, hogy répával illetve kigyóuborkával is szokta csinálni.A párnája alatt most is volt egy szépnagy sárgarépa.Kértem hogy csinálja előttem is el is kezdte, de azt mondta, ha nézem nem tud kielégülni.Azóta csinálta kérésemre kigyóuborkával is .de azt mondta, ha nézem nem olyan.Nyáron a kertünkben termesztünk uborkát is és elmondta,hogy évek óta a neki tetsző darabokkal szokott maszturbálni.Főleg párokat és nőket kérdezek, hogy mi erről a véleményetek.Mert a párom azt mondja nincs ebben semmi különös neki ez igy jó.Perverz kicsit, vagy valami nincs rendben a szexuális életével, esetleg engem kicsinyel?Tudomásom szerint előttem egy fiuja volt, 18 évesw kora óta együtt vagyunk.Ezen viselkedése nagyon meglepett.
#270   2019. 01. 08. kedd 15:38
Engem az lépett meg, mikor nemrég felemlitette hogy még egy pasival jól megdugna.. Eddig erről nem volt szó.. Hármasról igen, női beszállóval.
#269   2019. 01. 08. kedd 14:20
X Törölt felhasználó (1305672)
A párom a szexben eléggé visszafogott, legalábbis eddig ezt tapasztaltam. Nem szégyellős, járunk régóta naturista strandokra. Naturista szaunákba. Azt elismeri meg én is látom, hogy a nagyfarkú pasikat megnézi. ha ilyenről beszélek neki szex közben nagyon hamar felizgul, szinte folyik.Két ünnep között csak ketten voltunk otthon a gyarekeink már külön élnek, tehát nem vagyuk annyira fiatalok, de azért rendszeresen szeretkezünk.Nem tudta azt hogy én bent vagyok a lakásban és halkan a résnyire nyitott hálószoba ajtón keresztül látom hogy egy hosszunyaku boros üveget nyom magába és a csiklóját izgatja a másik kezével.Néztem folyamatosan Ő nem vette észre majd kielégült.ekkor mentem be és mondom hogy mi jót csinálsz.Azt mondta, hogy masztizott, de mondom, hogy ilyet én előttem miért nem csinálsz, azt mondta, hogy akkor nem tudna kielégülni.Közben elmondta, hogy répával illetve kigyóuborkával is szokta csinálni.A párnája alatt most is volt egy szépnagy sárgarépa.Kértem hogy csinálja előttem is el is kezdte, de azt mondta, ha nézem nem tud kielégülni.Azóta csinálta kérésemre kigyóuborkával is .de azt mondta, ha nézem nem olyan.Nyáron a kertünkben termesztünk uborkát is és elmondta,hogy évek óta a neki tetsző darabokkal szokott maszturbálni.Főleg párokat és nőket kérdezek, hogy mi erről a véleményetek.Mert a párom azt mondja nincs ebben semmi különös neki ez igy jó.Perverz kicsit, vagy valami nincs rendben a szexuális életével, esetleg engem kicsinyel?Tudomásom szerint előttem egy fiuja volt, 18 évesw kora óta együtt vagyunk.Ezen viselkedése nagyon meglepett.
#268   2018. 12. 28. péntek 16:16
Peeti86 Peeti86
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 28. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 12. 28. péntek 15:40
Hogy nincs.
#267   2018. 12. 28. péntek 15:40
X Törölt felhasználó (869472)
Hogy nincs.
#266   2018. 12. 28. péntek 13:41
Peeti86 Peeti86
Hogy egy igazi kéjenc.
#265   2018. 11. 19. hétfő 13:55
anzol anzol
Titkon vágyik rá, erotikus fantáziájában szerepel másik pasi csak nem meri valóra váltani vágyát,álmát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 19. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1305672)
2018. 11. 19. hétfő 13:20
Az hogy amikor arról beszélek neki szex közben, hogy szeretnélek jól megbaszatni másodperceken belül olyan nedves lesz hogy szinte folyik.Közben azt mondja hogy őtet ez nem izgatja Ha nem akar benedvesedni mindig felhozom neki, hogy megfoglak dugatni Pármásodperc és bevan indulva. De tagadja, hogy a baszatásomtól indul be.Mi a véleményetek.
#264   2018. 11. 19. hétfő 13:20
X Törölt felhasználó (1305672)
Az hogy amikor arról beszélek neki szex közben, hogy szeretnélek jól megbaszatni másodperceken belül olyan nedves lesz hogy szinte folyik.Közben azt mondja hogy őtet ez nem izgatja Ha nem akar benedvesedni mindig felhozom neki, hogy megfoglak dugatni Pármásodperc és bevan indulva. De tagadja, hogy a baszatásomtól indul be.Mi a véleményetek.
#263   2018. 11. 17. szombat 12:49
Kaszt Kaszt
Csak egy kicsit frissitem a temat.
#262   2018. 10. 30. kedd 07:08
fazonkirály fazonkirály
Nem, akkor úgy felallt a farkam, hogy majdnem szétrobbant
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2018. 10. 26. péntek 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 17:39
Te voltál tiszta ideg a falatnyi tangától? Akkor nem voltál ideges mikor a Palatinuson csócsáltad a kékereseket? Vagy amikor a 3 barátod és a saját spermádat összekevertétek és azt szürcsölgetted?
#261   2018. 10. 26. péntek 17:39
zenita zenita
Te voltál tiszta ideg a falatnyi tangától? Akkor nem voltál ideges mikor a Palatinuson csócsáltad a kékereseket? Vagy amikor a 3 barátod és a saját spermádat összekevertétek és azt szürcsölgetted?
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2018. 10. 26. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 13:10
Jó pár éve mikor először voltunk együtt strandon, és atoltozott, eléggé meglepett a látvány.egy szolid kis egyberuhaban jött, majd az öltöző előtt elkoszont. Én előbb kész lettem, odamentem az oltozoje elé és vártam. Egyszercsak megjelent.egy rövid fehér póló volt rajta, alul pedig egy olyan apró tanga alsó, hogy a puncija fölötti borotvált rész is szinte teljesen kint volt.elsore köpni nyelni nem tudtam, majd tiszta ideg lettem, de nem akartam jelenetet rendezni. Rám mosolygott, majd kérdezte hogy mi a baj... Azt mondtam semmi,de majd felrobbantam. Leteritettuk a torolkozoket, és most jött csak a java. Ledobta a polojat, de nem volt alatta bikini felső... Azonnal az összes srác a környéken bámulni kezdte a hatalmas cickoit. Na akkor tényleg a torkomon akadt a szó. Kérdezte mi az? Annyit tudtam kinyogni csukladozo hangon, hogy szép a furdoruhad. Ahogy néztem a fedetlen kebleit csodálo férfiakat, illetve a szinte semmit nem takaró tangajat, felallt a farkam. Elszallt minden düh, nagyon beindultam rá. Azóta kifejezetten izgat ahogy mutogatja magát. Többször nudiztunk is, sőt nyáron ha olyan vendég van, akkor is csak tangaban van itthon, meg egy kis topban. Szinte sosem hord bugyit a ruha alatt. Imádom mikor ezt észreveszi valaki.
#260   2018. 10. 26. péntek 16:59
X Törölt felhasználó (3209482)
melyik csomagot választottátok? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 24. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (862339)
2018. 10. 24. szerda 23:15
Wellnesshétvége egy dunántúli szállodában. Gyerekek nélkül, igazi felhőtlen kikapcsolódás, relax....
Megnéztük milyen szolgáltatásokat nyújt a szálloda a wellness részlegen. A választásunk a Hammam fürdőre esett két személyre, majd gyorsan be is jelentkeztünk.
A Hammam fürdő több részből álló teljes megtisztulást ( megtisztítást ), masszázst és a végén pihenést foglal magában.
Lementünk a megadott időpotban a hamamm fürdőhöz ahol nagyon kedvesen fogadott bennünket a recepciós lány.
Megkért bennünket, hogy vegyük le a köntöst és a fürdőruhát. Kérésének eleget téve levetkőztünk. Feleségem megkérdezte, felső részét magán hagyja-e, vagy le kell venni? A hölgy válasza:
- sokan magukon hagyják, de le is szokták venni.
Ekkor lépett hozzánk egy fiú -akiről később kiderült,hogy a szertartás egyik vezetője - majd átadott egy-egy speciális szövet kendőt ami a Hammam fürdőhöz és a kezeléshez tartozik.
A fürdőköntös takarásában levettük az alsónkat és magunk köré tekertük a kendőt.
Majd a köntösből kibújva látom, hogy feleségem fedetlen kebleivel mit sem törődve szintén leveszi köntösét és elindulunk a fürdőbe...
Itt lepődtem meg először.
Négy különböző hőmérsékletű medencében kellett először 10-12 percet töltenünk. Izgalmas volt, hogy a kendő csak deréknál takart minket. Végig feleségem csodálatos melleit nézegettem!
Később -a fiatal kolléga által - egy gőzfürdős helyiségbe kísértek minket ahol szintén 10-15 percet kellett eltölteni.
Ez után lezuhanyoztunk és a Hammam fürdő központi részén elhelyezett fűtött márvány emelvényre fektettek bennünket. Háton feküdtünk először. Egy nagy zsákszerű anyagban valami szapanos, habos anyagot kentek ránk és szépen lemosdattak bennünket. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy feleségem ott fekszik, félmeztelenül és egy idegen fiatal srác mosdatja. Kész voltam...
Majd egy kis idő után meg kellett fordulnunk. smile
Hát, ezt el, sem hiszem...gondoltam... és átnéztem Rá, pont akkor amikor Ő is fordult!
Csodálatos volt és hihetetlenül izgalmas!!!
A hátamra fordulva nem is az érdekelt, hogy velem mi töténik. Csak ara tudtam gondolni, hogy Őt is ugyanígy mosdatják!!! Hihetetlen izgalmas élmény volt!!! A fürdetés után egy kezelőhelységbe mentünk ahol a masszázságyon olajos masszázst kaptunk... Ő még nem tudom mit... smile
A kezelések után egy pihenő részben fél órát tölthettünk teázással és vízipipával.
Én azonnal nekiestem és óriásit szeretkeztünk!!!
smile

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 04. 26. szerda
Üzenetek: 819db
Utolsó üzenet: 2024. 12. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!