Mi az ami a legjobban meglepett a pároddal kapcsolatban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#119   2017. 09. 25. hétfő 18:01
X Törölt felhasználó (972502)
Na ez már tényleg meglepő.Nekem a kettő is az volt.Szendvics is volt?Neked ez milyen érzés volt megtudni?
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 00:30
A felesègem lànykoràban egy àtmulatott èjjel utàn 3 fickòval sexelt egyszerre ....
#118   2017. 09. 25. hétfő 09:03
X Törölt felhasználó (393003)
Az én sztorim.

Évekkel ezelőtt egy wellnes szállodában....
Kértünk egy masszázst,én és a feleségem.
Egy 35 körüli pasi volt a masszőr.Nem volt egy Brad Pitt,de férfias volt.
Elösszőr engem maszírozott meg.Jól esett de semmi extra.
Majd feleségem következett...
Az ajtó bezár én meg a kihalt wellnesfolyosón ültem.
Halk beszélgetésre lettem figyelmes az ajtó mögött,de érdektelen témáról beszélgetett a masszőr és a párom.
Titkon azon fantáziáltam,hogy megnézném ahogy teljes szolgáltatást kap a párom de aztán elhesegettem a gondolatot,ez mégis egy wellneshotel.
Majd beszélgezés abbamaradt,és alig észrevehető halk nyögéseket hallottam..Huhh szivem elkezdett kalapálni,hogy most biztos dugják,de ahogyan hallgatoztam semmi "egyéb" hang nem hallattszott ki.Konstatáltam,hogy tulfejlett a képzelőerőm,és biztos csak jólesik neki a masszázs...
Igy otthagytam,és elmentem fürdeni.
Egy óra mulva párom megjelent,és kérdésemre "milyen volt?"
csak jó volt,közölte...
Este pezsgőzés közben,feljött masszáza téma.."hogy milyen is volt?"
Drágám spiccesen,mesélte,hogy amikor hasra fordult a masszőr,
Egészen a popsija aljáig lehúzta a bikinialsóját.Ejah mondom nekem nem nyes
Aztan a popsijat is beolajozta,ami az elején zavarta.
Majd egyre többszőr elidözött csak a fenekénél...ami már kifejezetten jólesett neki.
Elkezdtem faggatni,hogy meséljen!(amugy voltunk már 3masban,tudja,hogy izgat)
Bevallotta,hogy benedvesedett,és később érezte,hogy a pasi dörgöli a kezéhez a farkát (persze csak mintha véletlen lenne)
Majd egyre többszőr a puncijához ért "véletlenül"
Érezte a masszőr kemény farkat amit már egyértelműen a kezéhez nyomta..Párom nem kezdeményezett,és itt meg is állt a story...
De amin meglepődtem,feleségem utolsó mondatán!
"Azért a puncim is beolajozhatta volna,max én is beolajoztam volna a farkát"..: D
Nagyon megdugtam ezután smile
#117   2017. 09. 25. hétfő 00:30
vukk101 vukk101
A felesègem lànykoràban egy àtmulatott èjjel utàn 3 fickòval sexelt egyszerre ....
#116   2017. 09. 19. kedd 17:42
hmm .Elcsesztem nem tőled akartam kérdezni
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 09. 19. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 19. kedd 08:45
Az én párom 17 évesen volt először szendvicsben. Születésnapi meglepetés...
#115   2017. 09. 19. kedd 17:40
Töled kapta?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 19. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2017. 09. 19. kedd 10:29
Total igazat adok neked....
#114   2017. 09. 19. kedd 12:56
X Törölt felhasználó (104575)
A nálunk lévő fiúk egyike sem volt szűz. De ott voltam, az volt a lényeg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 16. szombat 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2017. 09. 16. szombat 09:37
En ennek orulnek, sot bele is mennek, de csakis ugy hogy en is ott lehetek
#113   2017. 09. 19. kedd 10:29
X Törölt felhasználó (1464492)
Total igazat adok neked....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 18. hétfő 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1262762)
2017. 09. 18. hétfő 05:41
Szia! Olvastam a történetedet. Jelen esetben Caracas79-el tudok egyet érteni. Vagy leültök, és tisztázzátok a dolgokat, vagy ez a kapcsolat tényleg lassan felőröl. Nyúlmedvének is igaza van abban, hogy ezek többsége olyan probléma ami jó esetbe elő se kéne hogy jöjjön, pláne nem ilyen "rövid" idő után. (És most jön az amit én tennék: Nehéz lenne, de én ott hagynám a csajt. Ha nem tud "tisztán játszani" engem ne tartson naponta kétségek között, és keljen amiatt izgulnom, hogy "na, vajon ma félre kúrt-e?" )
#112   2017. 09. 19. kedd 08:45
kisjanko kisjanko
Az én párom 17 évesen volt először szendvicsben. Születésnapi meglepetés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 18. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)
2017. 09. 18. hétfő 18:42
A szendvicsen én is meglepődtem 15éves korába!
#111   2017. 09. 18. hétfő 18:42
A szendvicsen én is meglepődtem 15éves korába!
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 09. 18. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 18. hétfő 13:41
Szendvicsben?
#110   2017. 09. 18. hétfő 14:31
X Törölt felhasználó (1339692)
Ezen miért kéne meglepődni? Nem kopik a jó punci csak edződik ha rendszeresen használják. Hány éves volt a lány mikor még azt hitted hogy neked tartogatta a szüzességét?
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2017. 09. 16. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 16. szombat 13:52
Az azért mindenkit meglep egy kicsit, mikor rá jön, hogy a szerelme akinek udvarol az nem hogy nem szűz, de bizony rendszersen, szinte naponta dugta az elődje.
#109   2017. 09. 18. hétfő 13:41
kisjanko kisjanko
Szendvicsben?
(Ez egy válasz xxxparocska üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 17. vasárnap 04:58
Sziasztok! Amikor elmesélte, hogy 15 evesen két pasival szexelt. Azóta foglalkoztat a téma, de nem negatív ertelemben... És beismerte, hogy nagyon élvezte.
#108   2017. 09. 18. hétfő 12:31
X Törölt felhasználó (932889)
Így van mindenkinek igaza van és próbáltam is többször otthagyni. Rendesen elmondtam neki, hogy nekem ez sok, folyamatosan azon jár az agyam, hogy vajon dolgozik-e vagy máshol van. Kétes esetei is voltak, azokat is elmondtam. De egy éjszakán keresztül sírt és könyörgött, hogy ne hagyjam el. Ez is szerintem már egy éve volt. Akkor minden jó volt egy ideig és már vagy fél éve nem szeretkeztünk, volt két műtétem alul, azóta biztos, hogy nem volt semmi. Mondjuk lehet, hogy a műtét miatt ment el tőle a kedve? Sajnos a körülmetéltek klubjába kerültem. Megvártuk a 6 hetet és azóta semmi.

Sajnos nem emlékszem, hogy a műtétek előtt mikor hogy volt, de azt tudom, hogy akkor is elég ritkán jött össze valami.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 18. hétfő 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1262762)
2017. 09. 18. hétfő 05:41
Szia! Olvastam a történetedet. Jelen esetben Caracas79-el tudok egyet érteni. Vagy leültök, és tisztázzátok a dolgokat, vagy ez a kapcsolat tényleg lassan felőröl. Nyúlmedvének is igaza van abban, hogy ezek többsége olyan probléma ami jó esetbe elő se kéne hogy jöjjön, pláne nem ilyen "rövid" idő után. (És most jön az amit én tennék: Nehéz lenne, de én ott hagynám a csajt. Ha nem tud "tisztán játszani" engem ne tartson naponta kétségek között, és keljen amiatt izgulnom, hogy "na, vajon ma félre kúrt-e?" )
#107   2017. 09. 18. hétfő 05:41
X Törölt felhasználó (1262762)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (932889)
2017. 09. 17. vasárnap 12:54
Állítólag nem akar mással szexelni, se úgy hogy ott vagyok se kettesben. Volt azóta megint egy nagyon félreérthető dolog a munkahelyi kollégájával. De úgy hogy a kollégájának volt barátnője. Azóta azok szakítottak és már más barátnője van. Akkor is szakítani akartam vele de egyszerűen nem akart, megesküdött mindenre hogy nem töürtént semmi, de a képe benne volt a telefonjába meg stb.

Az a gond, hogy szertetem de nem tudom mit csináljak, ő teljesen úgy van vele hogy engem szeret puszilgat, tényleg látszik rajta, hogy velem gondolja tovább az életét, de semmi szex. Arra hivatkozik, hogy nem vagyok megborotválva,de ha megvagyok akkor más miatt.

Sajnos az egész sztori igaz, nem fiktív. Ezért vagyok itt gg-n is. Hátha megtudom valósítani a saját vágyam, egy hármast. Két férfi egy nő csak a nőt kényeztetve.
#106   2017. 09. 17. vasárnap 20:04
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Azota nem engedtem el egyedül sehova"

Azért azt ugye tudod, hogy nem a tulajdonod, hanem a társad?
Amúgy az a véleményem, hogy ha meg akar csalni, meg fog csalni. Talán éppen ezért tartom rossz iránynak azt, amerre tartotok! Hiszen még csak négy éve vagytok együtt, és már olyan problémákkal találkoztok, amik több évtizedes házasság után jönnek elő, s erőből az ilyen problémákat nem lehet orvosolni
Írod, nem rögtön... Az 1-2 hét, az bizony majdnem rögtön.
Sajnos nem vagy(tok) könnyű helyzetben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 17. vasárnap 12:48
A félrekúrás nem derült ki egyből. 1-2 hét múlva értesítettek engem róla. Akkor szakítottam vele, mondtam neki élje ki magát dugjon annyit amennyit csak akar.

Rá 1-2 hónap múlva megint össze jöttünk, mert megígért mindent, hogy megváltozik és hogy nem csinál többet ilyet. Azota nem engedtem el egyedül sehova max barátnőjével napközben.
#105   2017. 09. 17. vasárnap 14:09
Caracas79 Caracas79
Nincs mese!Vagy kivesézitek együtt a legapróbb részletekig a dolgot,vagy mindketten tönkrementek idegileg!!Nem akarom rád hozni a frászt,de a párod erőteljesen a skizofrénia határán táncol!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 17. vasárnap 12:54
Állítólag nem akar mással szexelni, se úgy hogy ott vagyok se kettesben. Volt azóta megint egy nagyon félreérthető dolog a munkahelyi kollégájával. De úgy hogy a kollégájának volt barátnője. Azóta azok szakítottak és már más barátnője van. Akkor is szakítani akartam vele de egyszerűen nem akart, megesküdött mindenre hogy nem töürtént semmi, de a képe benne volt a telefonjába meg stb.

Az a gond, hogy szertetem de nem tudom mit csináljak, ő teljesen úgy van vele hogy engem szeret puszilgat, tényleg látszik rajta, hogy velem gondolja tovább az életét, de semmi szex. Arra hivatkozik, hogy nem vagyok megborotválva,de ha megvagyok akkor más miatt.

Sajnos az egész sztori igaz, nem fiktív. Ezért vagyok itt gg-n is. Hátha megtudom valósítani a saját vágyam, egy hármast. Két férfi egy nő csak a nőt kényeztetve.
#104   2017. 09. 17. vasárnap 12:54

(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 16. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 16. szombat 16:35
Hogyha mind igaz,amit leírtál,akkor a párod nagyon komoly lelki válságban van.Minden ember látens módon poligám,hajlik a nyitott szexualitásra,de relatíve kevesen vannak azok,kik ezzel tudatában vannak,és úgy szeretnék megélni az izgalommal és orgazmussal kecsegtető vágyaikat,hogy azzal ne okozzanak lelki sebeket a társuknak.Sokan tévesen úgy vélik,hogy az alkohol hatására valaki mássá változik,pedig az az igazság,hogy egy nyílt személyiségű ember jellemvonásai felerősödnek,míg egy alkohol hatására meglepően furcsán viselkedő személyiségű(kb 30% tudatosság,70% ösztön és érzelem) vonású embernél valójában az addig elnyomott,elrejtett arculata tőr felszínre a tudatalattijából.Ezért volt képes olyan dolgokat megcselekedni,amiről te magad írtál(megegyező nemű személlyel csók,aktív szexualitás más férfival a tudtod nélkül,más férfi hímtagjának markolászása).Amikor mindezek a tettek tudatosultak benne,akkor nagy mérvű szégyenérzet lett úrrá rajta,mivel úgy érzi,hogy túl gyenge ahhoz,hogy kordában tartsa a vágyait,ösztöneit.Ez még további frusztrációba fokozódott,amikor az általa szégyellt tettek után te még jól meg is dugtad,pedig lehet,hogy jó alaposan ki kellett volna magából beszélnie mindent,ami a szívét nyomja!Nagyon sok vágy lakozott akkor benne,amit alkoholos mámorban felszabadultan meg is élt.Nem elképzelhetetlen,hogy mással él nemi életet,mert ha akaratlanul is,de összeolvasztottad az általa megtett,de egyben általa restellt szexuális kalandokat magaddal a tudatalattijában,így ha előjön a szex gondolata a részedről,akkor a Pavlovi feltételes reflex miatt zsigerből elutasít.Kettő dolgot tehetsz!Az egyik,hogy leültök egymással szemtől-szemben,és életetek lehető legkomolyabb beszélgetése fog megtörténni köztetek aminek keretében te a a legeslegőszintébb módon bevallod neki és biztosítod róla,hogy amit tett,az veled szemben nem bűn,és emiatt ne érezze rosszul magát.Valamint ha vannak személyes szexuális vágyai,akkor nyugodt lélekkel közölje veled,mert nem érzel sem féltékenységet,sem megalázottságérzetet,és emiatt áldásod adod rá.Ergo a te tudtoddal és hozzájárulásoddal szexelhet mással is hogyha szeretne.Emiatt tán feloldódik és ismét lesz köztetek nemi élet.Ha elmarad a mindent feltárni és rendbe tenni szándékozó nagy beszélgetés,akkor jobb ha békességben elválnak útjaitok,mert nagyon is elképzelhető,hogy már csak megszokásból és/vagy anyagi stabilitás miatt van még veled,de mivel érzelmileg és ebből eredően szexuálisan elhidegültetek egymástól,így csak az idegeitek fognak felmorzsolódni.
#103   2017. 09. 17. vasárnap 12:48
A félrekúrás nem derült ki egyből. 1-2 hét múlva értesítettek engem róla. Akkor szakítottam vele, mondtam neki élje ki magát dugjon annyit amennyit csak akar.

Rá 1-2 hónap múlva megint össze jöttünk, mert megígért mindent, hogy megváltozik és hogy nem csinál többet ilyet. Azota nem engedtem el egyedül sehova max barátnőjével napközben.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 09. 16. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 16. szombat 17:06
Le a kalappal! Igen pontos ok-okozati összefüggést megmutató leírást adtál.
Egy dologgal egészíteném ki.
Azt a lehetőséget sem szabad elvetni, hogy szimplán és egyszerűen a feleség kiábrándult a férjéből, elhidegült, netalán még undorodik is tőle. Csak még nem mert lépni...
S mint ahogyan a kolléga is keresgél alternatív megoldásokat, talán Ő is (ezt Te is megemlítetted)
#102   2017. 09. 17. vasárnap 11:53
somkesz somkesz
Hát, te aztán nem vagy semmi. Minden nő ilyenre vágyik.
#101   2017. 09. 17. vasárnap 04:58
xxxparocska xxxparocska
Sziasztok! Amikor elmesélte, hogy 15 evesen két pasival szexelt. Azóta foglalkoztat a téma, de nem negatív ertelemben... És beismerte, hogy nagyon élvezte.
#100   2017. 09. 16. szombat 17:49
Caracas79 Caracas79
Szia!Köszönöm az elismerést!A "kollégánk" párjának belőle való kiábrándultságának lehetőségét más férfiakkal való szex opciójában fejeztem ki,nem pedig ahogy te.Viszont a gyávaságból való párkapcsolati változás lehetősége tényleg nem jutott szembe,pedig ez a harmadik lehetséges magyarázat a másik kettő mellett,amit "lezongoráztam".Az biztos,hogy még fogunk ilyen és ehhez hasonló történeteket olvasni,hiszen minden ember összetett entitás,aki változhat,újabb vágyak keletkezhetnek,és régebbiek múlhatnak el.

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 04. 26. szerda
Üzenetek: 819db
Utolsó üzenet: 2024. 12. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!