Mi az ami a legjobban meglepett a pároddal kapcsolatban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#139   2017. 12. 17. vasárnap 15:56
jirzi jirzi
De mi férfiak? Ezt kifejted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 15. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 12. 15. péntek 09:50
Ez egy párkapcsolatban is így van, ahol nincs félrebaszás ott is. Szexszel irányítható egy férfi. Ha a nő akar valamit, akkor tudja mivel intézze el.
De mi férfiak is jól tudjuk, ha valami különlegeset akarunk, vagy valami olyan vágyunk van, akkor bizony vagy a tárcába kell mélyen belenyúlni, vagy olyan dolgot kell tennünk, amit általában nem szoktunk.
Egy bizonyos kor, időszak után a nők már nem élvezetből kúrnak, hanem mindig van mögötte valami. Sokszor lehet épp csak annyi, hogy szereti a férfit, és ezért megtesz ezt-azt. de azt sem azért csinálja, mert neki jó.
Lehet nem önző ezáltal, hisz a másik örömét előbbre helyezi, de azért olyan képet nem jó látni a másikon, hogy szinte muszájból csinálja.
Ilyet mindenki tapasztalt, tapasztal, tapasztalni fog, a nőknek pedig kár dagadni, hogy ez nem így van. Maximum tudat alatt történik az egész, de ha csinál egy önvizsgálatot, hogyan él, hogyan cselekszik, akkor rögtön világossá válik számára.
A nőknél a hatalom, náluk van a pina.
#138   2017. 12. 17. vasárnap 14:40
X Törölt felhasználó (69371)
Persze a férfi dolgot is leírtam.
Sőt értettem mire célzol, csak tovább vittem a gondolatot, mert kisjanko hozzászólásában volt egy jó célzás. De belátom kár volt. vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 17. vasárnap 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3139892)
2017. 12. 17. vasárnap 13:34
"Ha élvezetből az is érdek, hiszen a nő érdeke"

Ez alapján a férfi is azért dug a nővel, mert saját magának jó lesz nyes A férfi is mindig dug valamiért, ha csak élvezetért is akkor is maga miatt érdeke. Szóval így ezt kár feszegetni. Az alap kommenten ahogy ismét mondanám nem kapcsolatban lévő érdekekről szólt, mert a kapcsolati szexet nem lehet ilyen egyszerűen érdekeknek hívni ha két ember szereti egymást. Ha nem akkor nyilván más kérdés...
#137   2017. 12. 17. vasárnap 13:34
X Törölt felhasználó (3139892)
"Ha élvezetből az is érdek, hiszen a nő érdeke"

Ez alapján a férfi is azért dug a nővel, mert saját magának jó lesz nyes A férfi is mindig dug valamiért, ha csak élvezetért is akkor is maga miatt érdeke. Szóval így ezt kár feszegetni. Az alap kommenten ahogy ismét mondanám nem kapcsolatban lévő érdekekről szólt, mert a kapcsolati szexet nem lehet ilyen egyszerűen érdekeknek hívni ha két ember szereti egymást. Ha nem akkor nyilván más kérdés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 17. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 17. vasárnap 12:03
Persze észre vettem. De mivel kevés időm volt, már nem akartam rajta javítani, pedig még el sem küldtem akkor.
Tudtam, hogy ezzel támadási felületet hagyok és nem teljesen lesz érthető.
Hogy nem olyan kapcsolatban vagyok, azt arra értettem, hogy a szex általában nem arról szól, hogy valami mögöttes dolog lenne mögötte. Mert nagyon sok kapcsolatban az a jellemző. Viszont ismerem már annyira a nőket, hogy tudom miként működnek. Tehát ugyanúgy a mi esetünkben is előfordul az, hogy tudatosan vagy tudat alatt, de valamit nem azért kapok, mert a párom is annyira szeretné, hanem mint jutalom valami miatt. Ezzel ösztönözve arra, hogy a későbbiekben is tudom mire számíthatok. "Jutalomfalat." Ezek ilyen apróságok, nem anyagi jellegű dolgok, ezért írtam úgy, hogy nem olyan kapcsolatban vagyok. De azon kívül, ha végig gondolod, emögött is olyan dolgok vannak. A legtöbb ember nem szereti a munkáját, mégis bejár a munkahelyére, mert fizetést kap érte és meg kell élni. A nő sem kíván mindig mindent, de sok mindent megtesz bizonyos dolgok miatt.
Továbbra is úgy gondolom, hogy a nők az adott párjukkal egy idő után nem amiatt kefélnek, mert élvezik azt. Ezzel nem azt mondtam, hogy az idős nő nem kefél élvezetből. Kefél, csak épp másokkal. Vagy pozíciók megszerzése érdekében akár az élvezetet a hasznossal is összeköti.
Ahogy én ismerem a párom, remélem ilyen szintre nem fogunk eljutni. Sajnos a férfiakat pedig pont azért nem zavarja, még ha ezt észre is veszik, mert nekik sem kell több. Kiadja magából a feszültséget, mellette pedig neki is van valaki más. Közben pedig látszat kapcsolatban élnek.
Amit pedig esetet írtam, azt a szemléltetés végett tettem. Mint példa, hogy ilyen is lehet, mint mögöttes szándék. Nem akartam tipikus eseteket írni, hogy valami anyagi dolgok miatt történik a szex.
Azonban azzal egyetértek, amit korábban írt le valakit, hogy fiatalabb korban jellemzőbb az élvezetből való szex, sőt talán eljön az a kor, amikor újra úgy lesz.
Akárhogy nézzük, bármit vezetsz le (most a típusokat fel akartam írni, de felesleges, mert számtalan lehetőség lenne), de mindegyik mögött ott van az, hogy azért van szex, mert valamilyen érdek van mögötte. Ha élvezetből az is érdek hisz a nő érdeke. Ha miattad csinálja, az is az ő érdeke, mert annak is olyan következménye lesz, ami rá nézve lesz jó.

Leszögezem, hogy ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez rossz és minden nő forduljon fel, és ez abszolult negatív. Ez férfiak esetében is levezethető, de sokkal kevésbé jellemző a mögöttes szándék. A férfiak inkább pont a szex miatt képesek fura dolgokat megtenni, amit a nők nagyon jól kihasználnak, vagy tudatosan, vagy sem. Épp ezért jegyeztem meg azt is, hogy ez a férfiakat annyira nem is zavarja.

Ezekről a dolgokról pedig nem lehet ellentmondás nélkül beszélni. Lehetne, de ahhoz nagyon egysíkúan kellene látnom a dolgokat, de én nem úgy látom és tudom, hogy nem egysíkú semmi. Aki fekete-fehérben látja a világot, annak hiába beszélsz a színekről. alien2
#136   2017. 12. 17. vasárnap 12:03
Persze észre vettem. De mivel kevés időm volt, már nem akartam rajta javítani, pedig még el sem küldtem akkor.
Tudtam, hogy ezzel támadási felületet hagyok és nem teljesen lesz érthető.
Hogy nem olyan kapcsolatban vagyok, azt arra értettem, hogy a szex általában nem arról szól, hogy valami mögöttes dolog lenne mögötte. Mert nagyon sok kapcsolatban az a jellemző. Viszont ismerem már annyira a nőket, hogy tudom miként működnek. Tehát ugyanúgy a mi esetünkben is előfordul az, hogy tudatosan vagy tudat alatt, de valamit nem azért kapok, mert a párom is annyira szeretné, hanem mint jutalom valami miatt. Ezzel ösztönözve arra, hogy a későbbiekben is tudom mire számíthatok. "Jutalomfalat." Ezek ilyen apróságok, nem anyagi jellegű dolgok, ezért írtam úgy, hogy nem olyan kapcsolatban vagyok. De azon kívül, ha végig gondolod, emögött is olyan dolgok vannak. A legtöbb ember nem szereti a munkáját, mégis bejár a munkahelyére, mert fizetést kap érte és meg kell élni. A nő sem kíván mindig mindent, de sok mindent megtesz bizonyos dolgok miatt.
Továbbra is úgy gondolom, hogy a nők az adott párjukkal egy idő után nem amiatt kefélnek, mert élvezik azt. Ezzel nem azt mondtam, hogy az idős nő nem kefél élvezetből. Kefél, csak épp másokkal. Vagy pozíciók megszerzése érdekében akár az élvezetet a hasznossal is összeköti.
Ahogy én ismerem a párom, remélem ilyen szintre nem fogunk eljutni. Sajnos a férfiakat pedig pont azért nem zavarja, még ha ezt észre is veszik, mert nekik sem kell több. Kiadja magából a feszültséget, mellette pedig neki is van valaki más. Közben pedig látszat kapcsolatban élnek.
Amit pedig esetet írtam, azt a szemléltetés végett tettem. Mint példa, hogy ilyen is lehet, mint mögöttes szándék. Nem akartam tipikus eseteket írni, hogy valami anyagi dolgok miatt történik a szex.
Azonban azzal egyetértek, amit korábban írt le valakit, hogy fiatalabb korban jellemzőbb az élvezetből való szex, sőt talán eljön az a kor, amikor újra úgy lesz.
Akárhogy nézzük, bármit vezetsz le (most a típusokat fel akartam írni, de felesleges, mert számtalan lehetőség lenne), de mindegyik mögött ott van az, hogy azért van szex, mert valamilyen érdek van mögötte. Ha élvezetből az is érdek hisz a nő érdeke. Ha miattad csinálja, az is az ő érdeke, mert annak is olyan következménye lesz, ami rá nézve lesz jó.

Leszögezem, hogy ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez rossz és minden nő forduljon fel, és ez abszolult negatív. Ez férfiak esetében is levezethető, de sokkal kevésbé jellemző a mögöttes szándék. A férfiak inkább pont a szex miatt képesek fura dolgokat megtenni, amit a nők nagyon jól kihasználnak, vagy tudatosan, vagy sem. Épp ezért jegyeztem meg azt is, hogy ez a férfiakat annyira nem is zavarja.

Ezekről a dolgokról pedig nem lehet ellentmondás nélkül beszélni. Lehetne, de ahhoz nagyon egysíkúan kellene látnom a dolgokat, de én nem úgy látom és tudom, hogy nem egysíkú semmi. Aki fekete-fehérben látja a világot, annak hiába beszélsz a színekről. alien2
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 12. 16. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 16. szombat 22:20
Szerintem komolyan belegabalyodtál egy olyan általánosítás kavalkádba, amibe kár volt belemenned. A hozzászólásaid tele vannak ellentmondással. A teljesség igénye nélkül:

"Szerencsére nem vagyok olyan helyzetben és remélem nem is fogok belekerülni. De a legtöbb kapcsolatban.."
"De ha nem teszem én sem kapok semmit"

Tehát azt állítod, hogy bár Te nem vagy ilyen kapcsolatban, de a többség ilyenben él. Hát bizony, ez tényleg hihető és hiteles. Ne vicceljél már, ilyen lózungot miért jó leírnod? Aztán kicsit arrébb már az ellenkezőjét állítod...

"Tudok olyanról, aki miután jól megkúratta magát, utána pár nap múlva a férjével is lefeküdt. Nem véletlen, hisz az első csávó felcsinálta akkor."

Hát persze. Tudsz egy ilyenről, és akkor szerinted ez a gyakori. Amúgy nem dugnának a csalfa feleségek a férjeikkel, csak ha más felcsinálta őket.

"Egy bizonyos kor, időszak után a nők már nem élvezetből kúrnak, hanem mindig van mögötte valami"
"Nem azt mondom, hogy egyik nő sem élvezetből szexel, de a kellemest is össze lehet kötni a hasznossal"

Most akkor melyik állításodat gondolod komolyan, és melyiket nem? nyes
Amúgy el kell hogy gondolkoztassalak. A nők többsége (ahogyan a férfiaké is) imádja a szexet, és pont hogy bizonyos kor után válik igazi lepedőszaggatóvá. Ha a férje-párja végig gondozta, ápolta a gyönyörök kertjét, akkor ennek kiélvezheti minden pillanatát. Amelyik pasi meg bizonyos kor után elpuhul, érdektelenné válik, az nem is sejti, hogy mit hagy ki. Azt ráadásul hiába is próbálná motiválni a felesége szexel.
#135   2017. 12. 17. vasárnap 08:25
X Törölt felhasználó (393003)
Maci,ott a pont! smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 16. szombat 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 16. szombat 12:42
Szerencsére nem vagyok olyan helyzetben és remélem nem is fogok belekerülni. De a legtöbb kapcsolatban férj-feleség, még normálisabb családban is már csak látszat miatt van szex a nő részéről. Vagy azért, hogy férjuram ne gondolja, hogy félre baszik, vagy a látszat miatt.
Csak néhány példa. Tudok olyanról, aki miután jól megkúratta magát, utána pár nap múlva a férjével is lefeküdt. Nem véletlen, hisz az első csávó felcsinálta akkor. A buta férjnek fel sem tűnt, hogy egyébként nem igazán közeledtek egymáshoz sosem, és éppen ideje sem volt még egy együttlétnek, vagy az sem tűnt fel, hogy korábban nem tudta felcsinálni a csajt, most pedig hirtelen sikerült. Persze lehetnek csodák. Fiatal párról van szó. Amikor a gyerek meg lett már lesett a tantusz, mert hasonlított az apjára, de az anyjára sem annyira. Egyértelművé vált a harmadik játékos szerepe.
Ez is példa, ahol valami miatt történt meg az eset. Tehát más célja volt a szexnek, mint az, hogy kívánta volna csaj.
Ilyen szempontból és csak a környezetemben lévő dolgokról tudok beszámolni, amivel alá tudom támasztani ezt, mert saját bőrön nem igazán tapasztaltam még. Olyan volt, hogy valami olyat cselekedtem, akkor mondjuk úgy a párom megjutalmazott valami extrával. De ha nem teszem én sem kapok semmit. Hogy most éppen melyik van előbb, az egy dolog. Párom esetében persze nem olyan volt a cél, hiszen ha nem teszi meg vagy nem lep meg egy kis extrával, a dolog már akkor is bekövetkezett. De lehet ez egy olyan dolog is a részéről, hogy azzal ösztönöz, majd később is ha olyat teszek, akkor számíthatok extrára. Mint valami jutalomfalat.
Van akiket ez nem zavar és jó így nekik, de valami mindig lesz mögötte.
Nem azt mondom, hogy egyik nő sem élvezetből szexel, de a kellemest is össze lehet kötni a hasznossal. alien2
#134   2017. 12. 16. szombat 22:20
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szerintem komolyan belegabalyodtál egy olyan általánosítás kavalkádba, amibe kár volt belemenned. A hozzászólásaid tele vannak ellentmondással. A teljesség igénye nélkül:

"Szerencsére nem vagyok olyan helyzetben és remélem nem is fogok belekerülni. De a legtöbb kapcsolatban.."
"De ha nem teszem én sem kapok semmit"

Tehát azt állítod, hogy bár Te nem vagy ilyen kapcsolatban, de a többség ilyenben él. Hát bizony, ez tényleg hihető és hiteles. Ne vicceljél már, ilyen lózungot miért jó leírnod? Aztán kicsit arrébb már az ellenkezőjét állítod...

"Tudok olyanról, aki miután jól megkúratta magát, utána pár nap múlva a férjével is lefeküdt. Nem véletlen, hisz az első csávó felcsinálta akkor."

Hát persze. Tudsz egy ilyenről, és akkor szerinted ez a gyakori. Amúgy nem dugnának a csalfa feleségek a férjeikkel, csak ha más felcsinálta őket.

"Egy bizonyos kor, időszak után a nők már nem élvezetből kúrnak, hanem mindig van mögötte valami"
"Nem azt mondom, hogy egyik nő sem élvezetből szexel, de a kellemest is össze lehet kötni a hasznossal"

Most akkor melyik állításodat gondolod komolyan, és melyiket nem? nyes
Amúgy el kell hogy gondolkoztassalak. A nők többsége (ahogyan a férfiaké is) imádja a szexet, és pont hogy bizonyos kor után válik igazi lepedőszaggatóvá. Ha a férje-párja végig gondozta, ápolta a gyönyörök kertjét, akkor ennek kiélvezheti minden pillanatát. Amelyik pasi meg bizonyos kor után elpuhul, érdektelenné válik, az nem is sejti, hogy mit hagy ki. Azt ráadásul hiába is próbálná motiválni a felesége szexel.
#133   2017. 12. 16. szombat 12:42
Szerencsére nem vagyok olyan helyzetben és remélem nem is fogok belekerülni. De a legtöbb kapcsolatban férj-feleség, még normálisabb családban is már csak látszat miatt van szex a nő részéről. Vagy azért, hogy férjuram ne gondolja, hogy félre baszik, vagy a látszat miatt.
Csak néhány példa. Tudok olyanról, aki miután jól megkúratta magát, utána pár nap múlva a férjével is lefeküdt. Nem véletlen, hisz az első csávó felcsinálta akkor. A buta férjnek fel sem tűnt, hogy egyébként nem igazán közeledtek egymáshoz sosem, és éppen ideje sem volt még egy együttlétnek, vagy az sem tűnt fel, hogy korábban nem tudta felcsinálni a csajt, most pedig hirtelen sikerült. Persze lehetnek csodák. Fiatal párról van szó. Amikor a gyerek meg lett már lesett a tantusz, mert hasonlított az apjára, de az anyjára sem annyira. Egyértelművé vált a harmadik játékos szerepe.
Ez is példa, ahol valami miatt történt meg az eset. Tehát más célja volt a szexnek, mint az, hogy kívánta volna csaj.
Ilyen szempontból és csak a környezetemben lévő dolgokról tudok beszámolni, amivel alá tudom támasztani ezt, mert saját bőrön nem igazán tapasztaltam még. Olyan volt, hogy valami olyat cselekedtem, akkor mondjuk úgy a párom megjutalmazott valami extrával. De ha nem teszem én sem kapok semmit. Hogy most éppen melyik van előbb, az egy dolog. Párom esetében persze nem olyan volt a cél, hiszen ha nem teszi meg vagy nem lep meg egy kis extrával, a dolog már akkor is bekövetkezett. De lehet ez egy olyan dolog is a részéről, hogy azzal ösztönöz, majd később is ha olyat teszek, akkor számíthatok extrára. Mint valami jutalomfalat.
Van akiket ez nem zavar és jó így nekik, de valami mindig lesz mögötte.
Nem azt mondom, hogy egyik nő sem élvezetből szexel, de a kellemest is össze lehet kötni a hasznossal. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 15. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 15. péntek 15:26
Persze jogos. De az szerintem teljesen más tészta, ha valaki olyannal csinálja, akivel alapból nem tenné, csakis azért mert kaphat valamit.
#132   2017. 12. 15. péntek 15:26
Persze jogos. De az szerintem teljesen más tészta, ha valaki olyannal csinálja, akivel alapból nem tenné, csakis azért mert kaphat valamit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 15. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy párkapcsolatban is így van, ahol nincs félrebaszás ott is. Szexszel irányítható egy férfi. Ha a nő akar valamit, akkor tudja mivel intézze el.
De mi férfiak is jól tudjuk, ha valami különlegeset akarunk, vagy valami olyan vágyunk van, akkor bizony vagy a tárcába kell mélyen belenyúlni, vagy olyan dolgot kell tennünk, amit általában nem szoktunk.
Egy bizonyos kor, időszak után a nők már nem élvezetből kúrnak, hanem mindig van mögötte valami. Sokszor lehet épp csak annyi, hogy szereti a férfit, és ezért megtesz ezt-azt. de azt sem azért csinálja, mert neki jó.
Lehet nem önző ezáltal, hisz a másik örömét előbbre helyezi, de azért olyan képet nem jó látni a másikon, hogy szinte muszájból csinálja.
Ilyet mindenki tapasztalt, tapasztal, tapasztalni fog, a nőknek pedig kár dagadni, hogy ez nem így van. Maximum tudat alatt történik az egész, de ha csinál egy önvizsgálatot, hogyan él, hogyan cselekszik, akkor rögtön világossá válik számára.
#131   2017. 12. 15. péntek 10:26
privatesector privatesector
Nekem az volt, mikor elmondta: arra szokott masztizni, ahogy elképzeli, egy másik nő szopja a farkam. Azóta szex közben sokat "beszélünk" erről, iszonyatosan jókat dugunk közben. Néha felmerül a téma, hogy a képzeletbeli nőt meg is dugom, akkor élvez a legnagyobbakat :P
#130   2017. 12. 15. péntek 10:15
kisjanko kisjanko
eljen
#129   2017. 12. 15. péntek 09:50
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 13:21
Szerintem majdnem min nő "dugott már ellenszolgáltatásért cserébe" .Van amelyik pénzért, van amelyik másért. Mindennek meg van az ára! Szerelemből csak fiatalon dugnak, de hamar leszoknak róla.
.
#128   2017. 12. 14. csütörtök 13:21
kisjanko kisjanko
Szerintem majdnem min nő "dugott már ellenszolgáltatásért cserébe" .Van amelyik pénzért, van amelyik másért. Mindennek meg van az ára! Szerelemből csak fiatalon dugnak, de hamar leszoknak róla.
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 13:16
Én gyakran faggatom izgalmas sztorikról szex közben és egyszer bevallotta, hogy dugott már ellenszolgáltatásért cserébe
#127   2017. 12. 14. csütörtök 13:16
Én gyakran faggatom izgalmas sztorikról szex közben és egyszer bevallotta, hogy dugott már ellenszolgáltatásért cserébe
#126   2017. 12. 12. kedd 11:25
X Törölt felhasználó (2676722)
Ez bizony így van!!! smile ))
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 28. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 12:00
Én ugyanígy jártam. Az ártatlan külső, szerény viselkedés egy vadócot rejtett. A durva szopatást annyira nem kedvelte, de a hard-core dugást annál inkább. Néha már igazi vadállat módon szexeltem, sőt "meg kellett erőszakolnom". Igazi dominanciát, lehengerlő kőkemény férfias viselkedést és szexet szerette. Én is nagyon élveztem, amikor szinte ájulásig keféltem és láttam teljesen ki van kattanva. Egyébként sok nő szereti, csak nincs akitől megkapja.
#125   2017. 12. 11. hétfő 18:27
hajoadamad hajoadamad
reméljük kapunk részletes beszámolòt
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 10. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (393003)
2017. 12. 10. vasárnap 08:35
Ismét egy masszázsra megy a Kedvesem... crazya
#124   2017. 12. 11. hétfő 11:05
X Törölt felhasználó (3152412)
Sziasztok! Mit szólnál hozzá ha házhoz menne a masszőr???
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 10. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 10. vasárnap 08:35
#123   2017. 12. 10. vasárnap 08:35
#122   2017. 10. 09. hétfő 12:46
Hát én is smile
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 08. vasárnap 18:46
Ez tetszett, el tudnám képzelni a nejemet is hasonló szituációban, nyes
#121   2017. 10. 08. vasárnap 18:46
tamás80 tamás80
Ez tetszett, el tudnám képzelni a nejemet is hasonló szituációban, nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 25. hétfő 09:03
Az én sztorim.

Évekkel ezelőtt egy wellnes szállodában....
Kértünk egy masszázst,én és a feleségem.
Egy 35 körüli pasi volt a masszőr.Nem volt egy Brad Pitt,de férfias volt.
Elösszőr engem maszírozott meg.Jól esett de semmi extra.
Majd feleségem következett...
Az ajtó bezár én meg a kihalt wellnesfolyosón ültem.
Halk beszélgetésre lettem figyelmes az ajtó mögött,de érdektelen témáról beszélgetett a masszőr és a párom.
Titkon azon fantáziáltam,hogy megnézném ahogy teljes szolgáltatást kap a párom de aztán elhesegettem a gondolatot,ez mégis egy wellneshotel.
Majd beszélgezés abbamaradt,és alig észrevehető halk nyögéseket hallottam..Huhh szivem elkezdett kalapálni,hogy most biztos dugják,de ahogyan hallgatoztam semmi "egyéb" hang nem hallattszott ki.Konstatáltam,hogy tulfejlett a képzelőerőm,és biztos csak jólesik neki a masszázs...
Igy otthagytam,és elmentem fürdeni.
Egy óra mulva párom megjelent,és kérdésemre "milyen volt?"
csak jó volt,közölte...
Este pezsgőzés közben,feljött masszáza téma.."hogy milyen is volt?"
Drágám spiccesen,mesélte,hogy amikor hasra fordult a masszőr,
Egészen a popsija aljáig lehúzta a bikinialsóját.Ejah mondom nekem nem nyes
Aztan a popsijat is beolajozta,ami az elején zavarta.
Majd egyre többszőr elidözött csak a fenekénél...ami már kifejezetten jólesett neki.
Elkezdtem faggatni,hogy meséljen!(amugy voltunk már 3masban,tudja,hogy izgat)
Bevallotta,hogy benedvesedett,és később érezte,hogy a pasi dörgöli a kezéhez a farkát (persze csak mintha véletlen lenne)
Majd egyre többszőr a puncijához ért "véletlenül"
Érezte a masszőr kemény farkat amit már egyértelműen a kezéhez nyomta..Párom nem kezdeményezett,és itt meg is állt a story...
De amin meglepődtem,feleségem utolsó mondatán!
"Azért a puncim is beolajozhatta volna,max én is beolajoztam volna a farkát"..: D
Nagyon megdugtam ezután smile
#120   2017. 09. 25. hétfő 22:18
vukk101 vukk101
Aztàn volt egy ismètlès 2-vel, de nem volt több.
Mikor elmesèlte akkora merevedèsem volt, majd szèt durrant...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 25. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)
2017. 09. 25. hétfő 18:01
Na ez már tényleg meglepő.Nekem a kettő is az volt.Szendvics is volt?Neked ez milyen érzés volt megtudni?

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 04. 26. szerda
Üzenetek: 819db
Utolsó üzenet: 2024. 12. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!