Mi az ami a legjobban meglepett a pároddal kapcsolatban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#159   2017. 12. 21. csütörtök 09:19
X Törölt felhasználó (1438122)
Tulajdonságaim
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 21. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1438122)
2017. 12. 21. csütörtök 09:17
Ugyan mit is várhatunk olyanoktól? Aki azt írja az adatlapjára, hogy "legjellemzőbb tulajdondágom:ész" wow1
#158   2017. 12. 21. csütörtök 09:17
Ugyan mit is várhatunk olyanoktól? Aki azt írja az adatlapjára, hogy "legjellemzőbb tulajdondágom:ész" wow1
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 12. 21. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 21. csütörtök 08:27
Eszembe nem jut cáfolni bárkit is nyes Én nem figyelem ki kinek a képét használja Kaptunk már vissza meglepetésünkre üzenetben saját ,másnak elküldött képünket Ezt egy másik fórumon ki is tárgyaltuk. Akkor is csak annyit írtam az illetőnek hogy jók a képek talizzunk Sajnos nem mert. 2007 ben regeltünk Volt pár jó kalandban részünk Igazából mostanában kicsit felhígult a csapat Sokan járnak ide vitatkozni észt osztani Az a véleményem hogy van egy réteg akinek otthon nincs olyan társa aki meghallgassa,lefoglalja ezért ide jár kötekedni Lassan ki fogok lépni a fórumozók táborából ,mert itt nem történetek sztorik vannak a porondon (tisztelet a kivételnek) hanem csak a kötekedés ,észosztás.
#157   2017. 12. 21. csütörtök 08:27
jirzi jirzi
Eszembe nem jut cáfolni bárkit is nyes Én nem figyelem ki kinek a képét használja Kaptunk már vissza meglepetésünkre üzenetben saját ,másnak elküldött képünket Ezt egy másik fórumon ki is tárgyaltuk. Akkor is csak annyit írtam az illetőnek hogy jók a képek talizzunk Sajnos nem mert. 2007 ben regeltünk Volt pár jó kalandban részünk Igazából mostanában kicsit felhígult a csapat Sokan járnak ide vitatkozni észt osztani Az a véleményem hogy van egy réteg akinek otthon nincs olyan társa aki meghallgassa,lefoglalja ezért ide jár kötekedni Lassan ki fogok lépni a fórumozók táborából ,mert itt nem történetek sztorik vannak a porondon (tisztelet a kivételnek) hanem csak a kötekedés ,észosztás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 20. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1438122)
2017. 12. 20. szerda 23:05
Nem hiszem, hogy Jirzi a hunyó. Omegaaltec most jelenleg a mi képünket használja, de ennyi öröme legyen.
#156   2017. 12. 20. szerda 23:20
Van itt egy két olyan emberke, akiknek az a haláluk ha nincsenek a középpontban. Nem reagálni kellene az írásukra, hanem semmisnek venni. Attól megőrülnek ha nincs kivel vitatkozni, és végül felszívódnak.
#155   2017. 12. 20. szerda 23:05
Nem hiszem, hogy Jirzi a hunyó. Omegaaltec most jelenleg a mi képünket használja, de ennyi öröme legyen.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 12. 20. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 20. szerda 22:31
Nem fogok leállni veled vitázni, mert a hozzád hasonlókkal nincs értelme. Te bemutatkoztál akkor, amikor ugyanazt a fotót két nickhez is beraktad. mf1
Szerintem kár vergődnöd.
Részemről a téma lezárva, te meg játszogassál. hehe
#154   2017. 12. 20. szerda 22:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nem fogok leállni veled vitázni, mert a hozzád hasonlókkal nincs értelme. Te bemutatkoztál akkor, amikor ugyanazt a fotót két nickhez is beraktad. mf1
Szerintem kár vergődnöd.
Részemről a téma lezárva, te meg játszogassál. hehe
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 12. 20. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 20. szerda 22:11
Nyúl Te ezt komolyan írod? Mármint hogy én meg omegaaltec ua a személy vagyunk? Azt sem tudom mikor regeltünk ide,de lehet te még a piros lábast húzogattad a homokozóban nyes Am a dako nem hiszem hogy bármire is rá tudna ugrani nyes
#153   2017. 12. 20. szerda 22:11
jirzi jirzi
Nyúl Te ezt komolyan írod? Mármint hogy én meg omegaaltec ua a személy vagyunk? Azt sem tudom mikor regeltünk ide,de lehet te még a piros lábast húzogattad a homokozóban nyes Am a dako nem hiszem hogy bármire is rá tudna ugrani nyes
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 12. 20. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 20. szerda 22:06
S mivel feltűnt, hogy két nicknévhez ugyanazt a képet töltötted fel, ezért gyorsan levetted az egyik nicktől azt. És azt gondolod, ennyi?
Ne nézd már ennyire hülyének az embereket.
Gerincesebb dolog lett volna azt mondanod, hogy bocs, magaddal beszélgettél, lebuktál. Gyermekded, szánalmas dolog. Csodálkozom, hogy dákó nem csapta le a magas labdát.

Régebben a modik, pl Vazelinátor vagy Prune asszonyság csípőből törölt, tiltott az ilyesmiért.
#152   2017. 12. 20. szerda 22:06
Nyúlmedve Nyúlmedve
S mivel feltűnt, hogy két nicknévhez ugyanazt a képet töltötted fel, ezért gyorsan levetted az egyik nicktől azt. És azt gondolod, ennyi?
Ne nézd már ennyire hülyének az embereket.
Gerincesebb dolog lett volna azt mondanod, hogy bocs, magaddal beszélgettél, lebuktál. Gyermekded, szánalmas dolog. Csodálkozom, hogy dákó nem csapta le a magas labdát.

Régebben a modik, pl Vazelinátor vagy Prune asszonyság csípőből törölt, tiltott az ilyesmiért.
#151   2017. 12. 20. szerda 22:03
kisjanko kisjanko
Az, hogy lefeküdt velem...
#150   2017. 12. 20. szerda 21:43
jirzi jirzi
Srácok mielőtt az alsómra izgultok közölnöm kell hogy már rég foglalt nyes Ja és hogy ne legyen off téma az ami a párommal kapcsolatban meglepett hogy minél régebben együtt vagyunk (nem ma kezdtük) egyre jobban ismerjük egymást és olyan dolgokat vesz elő a tarsolyából szex közben hogy néha a hajam égnek áll nyes Ja nem csak a hajam nyes
#149   2017. 12. 20. szerda 21:41
jirzi jirzi
Arra gondoltam hogy attól tanulhattál ilyen trágárul beszélni nő vagy ffi létedre (szerintem az út menti bokrot érdekli) aki a kaját eléd teszi Ez pedig nem lehet más mint szerencsétlen édesanyád ,mert lássuk be ki lenne az a szerencsétlen aki egy ilyen pelenkába bújtatott képernyőharcossal szóba áll? Felejtsd el ezt az oldalt és nagyobb lesz a látogatottság te mindenbe beleszóló trottyos+
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 19. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 12. 19. kedd 10:17
Mi lenne ha nem álnevekről írkálnál?
Én a témáról írtam, az a gyökér szólt bele megint. Most meg ti. Ti foglalkoztok a másikkal mindig. levele
#148   2017. 12. 19. kedd 16:23
Esetleg mindketten a Tiktakban fotóztátok magatokat ugyanabban az alsóban? vigyor3
#147   2017. 12. 19. kedd 16:19
Jirzi! Nagyon hasonlitasz omegaaltecra, legalábbis a fotó alapján. nyes
#146   2017. 12. 19. kedd 13:41
X Törölt felhasználó (4058)
Mindig az övé kell, hogy legyen az utolsó szó.... nem bírja befogni, csak löki a sz@rt......
Olyan jó, hogy itt vagy..... mf2
#145   2017. 12. 19. kedd 10:17
X Törölt felhasználó (69371)
Mi lenne ha nem álnevekről írkálnál?
Én a témáról írtam, az a gyökér szólt bele megint. Most meg ti. Ti foglalkoztok a másikkal mindig. levele
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 18. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4058)
2017. 12. 18. hétfő 15:54
Olyan jó, hogy történetek helyett, megint ennek dákó majomnak az okoskodását lehet olvasni. Köszi, hogy minden topikot összeszarsz. Nem lehetne, hogy nyitnál egy sajátot, és abba okoskodnál? Kösz
#144   2017. 12. 18. hétfő 18:18
peti099p peti099p
nyes végülis a témáról van szó
#143   2017. 12. 18. hétfő 15:54
X Törölt felhasználó (4058)
Olyan jó, hogy történetek helyett, megint ennek dákó majomnak az okoskodását lehet olvasni. Köszi, hogy minden topikot összeszarsz. Nem lehetne, hogy nyitnál egy sajátot, és abba okoskodnál? Kösz
#142   2017. 12. 18. hétfő 14:21
X Törölt felhasználó (69371)
Az állítólagost csak te híreszteled, te pohos. Nem hazudtolod meg a fajtád.
Csodálkozol, hogy a kutya nem áll veletek szóba? Köszönd magadnak. Annyira vagy bizalomgerjesztő, mint amit a kutya az út szélére csinál.
Nézz már tükörbe, a kisebbségi komplexusod minden téren igazolódik, hogy miért van jelen.
A legnagyobb probléma, hogy van aki még fel is ül a hülyeségednek, de hát testvérek tartsanak össze. Nem?
Felőlem mondhatod, hogy nő vagyok, transzi vagyok, nekem nem egy képem volt fent itt, de törlés után szerencsétlenül pont az az elcsípett képek közé feltöltött kép ragadt bent, amin egyébként egy volt tanárnő szerepel deréktól lefelé. Erről levelezésem van a vezetőséggel. Most, hogy egy random képet próbáltam feltölteni az elcsípett képek közé, törlődött, amit meg töltöttem érthető okok miatt meg sem jelentették. Előtte pedig olyan tanácsokat kaptam, hogy adatlapot hozzak létre, oda töltsek fel, közben semmit nem ért.
Viszont te nem tudod letagadni önmagad. Nem véletlen kerülnek, nem siránkozni kell, hanem nézz magadba, mielőtt másoknak pampogsz. Engem pedig azért hagy hidegen a vádaskodásod, mert teljesen mindegy mit hisznek, nem társat vagyok itt keresni, hanem beszélgetni és VALÓS! élményeket, gondolatokat megosztani.
Te viszont annyira célozgatsz folyamatosan, hogy maximum csak szeretnéd, ha nő lennék, vagy transzi, de őszintén szólva ha az utolsó lennél a Földön, az univerzumban, akkor sem, még bottal sem, hiába a feszengés a hab testeddel.
wave
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 12. 18. hétfő 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 18. hétfő 13:50
Ráadásul ez az ember állítólag még nő is Félelmetes elmeháborodás :(
#141   2017. 12. 18. hétfő 13:50
jirzi jirzi
Ráadásul ez az ember állítólag még nő is Félelmetes elmeháborodás :(
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 12. 17. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 17. vasárnap 23:47
Nem bántásból, de szerintem megint túlmagyarázod a dolgot, s fából vaskarikát szeretnél gyártani. Ám kár alkimistát játszanod, nem igazi tudomány az, egyszerűbb csak simán visszatenni a polcra a fát, s levenni a vasat.

Valamint az általánosítás, mint olyan, az mindig zsákutcába vezet.
#140   2017. 12. 17. vasárnap 23:47
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nem bántásból, de szerintem megint túlmagyarázod a dolgot, s fából vaskarikát szeretnél gyártani. Ám kár alkimistát játszanod, nem igazi tudomány az, egyszerűbb csak simán visszatenni a polcra a fát, s levenni a vasat.

Valamint az általánosítás, mint olyan, az mindig zsákutcába vezet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 17. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 12. 17. vasárnap 12:03
Persze észre vettem. De mivel kevés időm volt, már nem akartam rajta javítani, pedig még el sem küldtem akkor.
Tudtam, hogy ezzel támadási felületet hagyok és nem teljesen lesz érthető.
Hogy nem olyan kapcsolatban vagyok, azt arra értettem, hogy a szex általában nem arról szól, hogy valami mögöttes dolog lenne mögötte. Mert nagyon sok kapcsolatban az a jellemző. Viszont ismerem már annyira a nőket, hogy tudom miként működnek. Tehát ugyanúgy a mi esetünkben is előfordul az, hogy tudatosan vagy tudat alatt, de valamit nem azért kapok, mert a párom is annyira szeretné, hanem mint jutalom valami miatt. Ezzel ösztönözve arra, hogy a későbbiekben is tudom mire számíthatok. "Jutalomfalat." Ezek ilyen apróságok, nem anyagi jellegű dolgok, ezért írtam úgy, hogy nem olyan kapcsolatban vagyok. De azon kívül, ha végig gondolod, emögött is olyan dolgok vannak. A legtöbb ember nem szereti a munkáját, mégis bejár a munkahelyére, mert fizetést kap érte és meg kell élni. A nő sem kíván mindig mindent, de sok mindent megtesz bizonyos dolgok miatt.
Továbbra is úgy gondolom, hogy a nők az adott párjukkal egy idő után nem amiatt kefélnek, mert élvezik azt. Ezzel nem azt mondtam, hogy az idős nő nem kefél élvezetből. Kefél, csak épp másokkal. Vagy pozíciók megszerzése érdekében akár az élvezetet a hasznossal is összeköti.
Ahogy én ismerem a párom, remélem ilyen szintre nem fogunk eljutni. Sajnos a férfiakat pedig pont azért nem zavarja, még ha ezt észre is veszik, mert nekik sem kell több. Kiadja magából a feszültséget, mellette pedig neki is van valaki más. Közben pedig látszat kapcsolatban élnek.
Amit pedig esetet írtam, azt a szemléltetés végett tettem. Mint példa, hogy ilyen is lehet, mint mögöttes szándék. Nem akartam tipikus eseteket írni, hogy valami anyagi dolgok miatt történik a szex.
Azonban azzal egyetértek, amit korábban írt le valakit, hogy fiatalabb korban jellemzőbb az élvezetből való szex, sőt talán eljön az a kor, amikor újra úgy lesz.
Akárhogy nézzük, bármit vezetsz le (most a típusokat fel akartam írni, de felesleges, mert számtalan lehetőség lenne), de mindegyik mögött ott van az, hogy azért van szex, mert valamilyen érdek van mögötte. Ha élvezetből az is érdek hisz a nő érdeke. Ha miattad csinálja, az is az ő érdeke, mert annak is olyan következménye lesz, ami rá nézve lesz jó.

Leszögezem, hogy ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez rossz és minden nő forduljon fel, és ez abszolult negatív. Ez férfiak esetében is levezethető, de sokkal kevésbé jellemző a mögöttes szándék. A férfiak inkább pont a szex miatt képesek fura dolgokat megtenni, amit a nők nagyon jól kihasználnak, vagy tudatosan, vagy sem. Épp ezért jegyeztem meg azt is, hogy ez a férfiakat annyira nem is zavarja.

Ezekről a dolgokról pedig nem lehet ellentmondás nélkül beszélni. Lehetne, de ahhoz nagyon egysíkúan kellene látnom a dolgokat, de én nem úgy látom és tudom, hogy nem egysíkú semmi. Aki fekete-fehérben látja a világot, annak hiába beszélsz a színekről. alien2

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 04. 26. szerda
Üzenetek: 819db
Utolsó üzenet: 2024. 12. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!