Mi az ami a legjobban meglepett a pároddal kapcsolatban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#721   2023. 11. 12. vasárnap 16:33
batormaszturbator batormaszturbator
Az hogy eljon velem swingerbe, es meg tetszik is neki.
#722   2023. 11. 12. vasárnap 17:18
X Törölt felhasználó (916769)
Az első pár évben sosem gondoltam volna ,hogy ennyire összhangban leszünk az élet terén. Eleinte egymás háta mögött éltük ki magunkat , mindaddig, amíg én le nem buktam . Azért valljuk be , egy idő után unalmas a monotonitás. Le ült velem beszélgetni és elmondta, neki mi a véleménye erről. Bevallotta ő is tetteit . Ekkor már volt két gyermekünk. Azóta van egy harmadik is . Szeretjük egymást és az élet megy tovább
#723   2023. 11. 12. vasárnap 18:23
Bmwpower523 Bmwpower523
Sziasztok! Még régen egy társkereső oldalon megismerkedtem egy Nővel aki sajnos már nem a párom. Első randinkon ami 2 nap viber beszélgetés után már össze is jött fementünk a városába egy hotelbe. Ott olyan volt mint egy valódi tüzes nő. Én gondoltam szexelünk egyett meg tudjuk milyen a másik stb. Erre a tusolóba már mosta a farkam és be is kapta azt hittem ott tele élvezem majd bent az ágyon bele ült lovagolt és kérte hogy jól dugjam meg mert már régen nem élvezett hiába volt párja. Hamar kicsavart de nem sok pihenést hagyott. Ami utána történt az számomra volt a csúcs. Kutya póz én a derekát fogva húzom rá a farkamra egyszer csak hátra nyúlt és úgy ahogy van berakta a popsijába. Ott is élvezte úgy mint a puncidba és bele is kellett élveznem. Imádtam vele minden percet. Sokszor voltunk együtt általában naponta 4-5 alkalommal ha nálam volt és ebből egyszer mindig volt popsi is. Imádott szopni és gond nélkül le is nyelte nem volt finnyás. Van is itt egy videónk kettőnkről.
#724   2023. 11. 13. hétfő 00:15
Tibor81 Tibor81
Sziasztok.Ami Engem meglepett, hogy mikor legelső alkalommal más dugta (barát) akkor engedte neki hogy bele élvezen a sunájába. Alapból is izgató volt az aktus,de ezek után fenomenális.
#725   2023. 11. 13. hétfő 04:15
jupi77 jupi77
És akkor a forró csók után elindult kedvesem nyakán végigcsókolta majd szép lassan a melleihez érve azokat kezdte felváltva nyalogatni egyre kisebb köröket leírva rajta míg el nem ért a bimbóhoz. Határozottan bekapta majd egyre erősebben szívta a bimbót. Azt hogy jól csinálta nem bizonyítja jobban semmi mint párom egyre nagyobb terpeszbe helyezkedett ami utat nyitott gyönyörű puncija felé. Ekkor szép lassan tovább haladt a köldökénél elidőzve kicsit majd a gyönyör barlangjánál is elkezdte a bimbó környékén már bemutatott körözést.Erre párom már teljesen be volt indulva egyre hangosabb nyögéssel adta tudtára mennyire élvezi.Majd hirtelen pózt váltott párom feje fölé térdelt és egy határozott mozdulattal felhúzta párom lábait és elővette a fürdőből magával hozott óriást.Először csak körbe körbe simogatta vele a barlang bejáratát de amikor már párom sem bírta hogy ne nyaljon bele a fölötte ringatózó kéjtől tocsogó punciba szép lassan betolta a vibrátort.Szép lassan elkezdte mozgatni ki-be de mikor teljesen beért akkor még kicsit fel és le is megnyomta mitől párom egyre hangosabb lett.Aztán mikor már nem bírta párom tartani a fejét a felette széttárt puncinál egyre gyorsabb tempóra váltva repítette páromat a csúcs felé aki már kezdett remegni és hirtelen megfeszült de ő nem hagyta abba tövig nyomva a vibrit kicsit lefelé nyomva pont eltalálva a G pontot amitől párom ismét befeszült de a következő pillanatban élte át első spriccelős élvezését.Akkorát élvezett hogy percekig csak feküdt az ágyon és várta hogy elmúljon a remegés.Közben kolléganője kiment a mosdóba majd amikor visszaérve tapasztalta hogy párom ágya alkalmatlan lett az alvásra felajánlotta elférnek ketten is az ő ágyában.Párom ott is aludt mellette vagyis csak próbált mert az előtte történtek miatt nem tudott elaludni. Másnap a szokásos program után összepakoltak és egy forró csók után mindenki hazaindult.Párom hazaérve elmesélte mi történt vele én a fotelba ülve hallgattam természetesen látványosan tetszett az élménybeszámoló amit ki is használt gyorsan.Legnagyobb meglepetésemre mikor odalépett hozzám és a szoknya alatt viselt bugyit félrehúzta csak úgy tocsogott a puncija pedig csak a történetet mesélte el.
#726   2024. 01. 08. hétfő 23:07
Tiberiogino Tiberiogino
Exem kis vékony 43 kilós nő volt...meglepett amikor kérdeztem mekkora farka volt az exenek, kiderült ő 20 cm alatt senkivel nem dugott...nekem 16...
#727   2024. 01. 13. szombat 12:15
X Törölt felhasználó (4688701)
A mostani párom igen visszafogott,de az ágyban már egész más nő !.Akkor lepödtem meg m8kor kérte ,hogy játszuk azt,hogy megeröszakolom . Iszonyúan beindult közben .Orálisan is így szereti
#728   2024. 01. 14. vasárnap 00:25
X Törölt felhasználó (4729020)
Mikor egyik este beszélgettünk és elmondta h belemenne egy párcserébe
#729   2024. 01. 14. vasárnap 07:28
kezdoparbs kezdoparbs
Az, hogy szeretné kipróbálni a két ffi egy nő felállást, de csak egy swingerklubban!
#730   2024. 01. 14. vasárnap 08:32
Attis1968 Attis1968
Az hogy szeretnè kiprobálni milyen egy másik lány-nyal
#731   2024. 01. 14. vasárnap 08:33
Attis1968 Attis1968
Az hogy szeretnè kiprobálni milyen egy másik lány-nyal
#732   2024. 01. 15. hétfő 14:44
X Törölt felhasználó (4728039) VIP
Az hogy nemrég talizott egy pasival és kocsiban dugtak..
#733   2024. 01. 16. kedd 12:11
ice csoky ice csoky
hmm és milyen érzés volt mikor tudtad mással van hmm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4728039) VIP
2024. 01. 15. hétfő 14:44
Az hogy nemrég talizott egy pasival és kocsiban dugtak..
#734   2024. 01. 16. kedd 17:12
X Törölt felhasználó (4728039)
Kipróbáltuk...
Jó volt..
Hazajött és rátöltöttem..
(Ez egy válasz ice csoky üzenetére (2024. 01. 16. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 16. kedd 12:11
hmm és milyen érzés volt mikor tudtad mással van hmm?
#735   2024. 01. 18. csütörtök 11:20
macsek77 macsek77
Az most meglepett, hogy a pár héttel ezelőtti wellnesen lepippantotta a masszőrt. Hozzáteszem nagyon zárkózott a feleségem.
#736   2024. 01. 18. csütörtök 11:38
X Törölt felhasználó (4728324)
nem csodálkozom!
(Ez egy válasz macsek77 üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 18. csütörtök 11:20
Az most meglepett, hogy a pár héttel ezelőtti wellnesen lepippantotta a masszőrt. Hozzáteszem nagyon zárkózott a feleségem.
#737   2024. 01. 18. csütörtök 12:22
STS011 STS011
Azon lepődtem meg az előző társamnál mikor mondta hogy orgazmus napot tart. Kérte dugjam vibrizzem és ő is mikor én befejeztem folytatta. 24 óra alatt számolása szerint 52 orgazmusa volt. Majd felvetette hogy ezt 4-5 pasival is megélné.
#738   2024. 01. 21. vasárnap 09:55
X Törölt felhasználó (4692660)
Mikor kiderült hogy többször is tini korában partyba vágták, pár pasival még a mai napig tartja a kapcsolatot.
#739   2024. 01. 21. vasárnap 10:20
X Törölt felhasználó (4682601)
Az hogy amikor 12 éve összejöttünk teljesen monogám kapcsolatunk volt, aztán egyszer szóba jöttek a vágyak…. érdekelte a gangbang,dp, creampie,. Mostanra függője lett
#740   2024. 02. 03. szombat 21:43
BUKKAKE BUKKAKE
Van több is:Még egészen fiatalkori kapcsolatunkban meglepett,h egy bigott keresztény,konzervatív vallásos Barátnőmet milyen könnyen rászedtem a Nudizmusra,mitöbb-NATURIZMUSRA,a NATURISTA Életmőra...Igaz,az első ilyen jellegú kirándulásunk létrejöttéjhez cselhez folyamodtam,de mégis könnyen rávettem Őt erre az életmódra,és nagyon tetszett Neki...

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 04. 26. szerda
Üzenetek: 819db
Utolsó üzenet: 2024. 12. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!