Elment egy párral, ahol a végén a pasit leszopta és a feleségenek a szájaba visszaköpze a gecit
Volt egy baratnőm, akinek az exe a szakításuk után évekig olvasta a messenger üzeneteit…. Erre csak annyit tudtam mondani, h “szánalmas”…
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 17:40
Egyszerűen hülye voltam,mint utólag kiderült, azóta már nem tud belépni.
Azért számomra az is eléggé vicces, hogy te vagy az első aki reagált a sztorira..
elég sok figyelmet szenteltek még egymásra..
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
elég sok figyelmet szenteltek még egymásra..
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem.
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 17:40
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2026. 04. 29. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 17:01
Mikor írtad,h " B+!!! " rögtön sejtettem,h Te Vagy a volt Feleség...egy valamit nem értek,hogyan tudott bele nézni az íméljeidbe,főleg,hogy már nem vagytok házasok?!?
Mindennek megvan az oka!
Ettől függetlenül szerintem nem itt kellene "panaszkodni" (Ez egy válasz alfahun üzenetére (2026. 04. 29. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ettől függetlenül szerintem nem itt kellene "panaszkodni" (Ez egy válasz alfahun üzenetére (2026. 04. 29. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor írtad,h " B+!!! " rögtön sejtettem,h Te Vagy a volt Feleség...egy valamit nem értek,hogyan tudott bele nézni az íméljeidbe,főleg,hogy már nem vagytok házasok?!?
Feltètelezem a videók jobban zavarják
azèrt abban,hogy valaki racsnizik egy meztelen kèpedre,nem igazán veri ki a biztosítèkot.A korotokból gondolom,hogy nem egy èvet voltatok eggyütt. Így azèrt èrthető,hogy sèrtve èrzi magát az exed,ha másokkal lát dugni.Bevallom elnèztem a dátumot ès ahogy láttom már legalább 10 hónapja külön vagytok. Abban viszont igazat kell adjak,hogy nem szèp dolog bele nèzni az emailekbe. Ugyan itt alkalmi partnert keresek
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 09:11
azèrt abban,hogy valaki racsnizik egy meztelen kèpedre,nem igazán veri ki a biztosítèkot.A korotokból gondolom,hogy nem egy èvet voltatok eggyütt. Így azèrt èrthető,hogy sèrtve èrzi magát az exed,ha másokkal lát dugni.Bevallom elnèztem a dátumot ès ahogy láttom már legalább 10 hónapja külön vagytok. Abban viszont igazat kell adjak,hogy nem szèp dolog bele nèzni az emailekbe. Ugyan itt alkalmi partnert keresek
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,én vagyok a volt feleség!
Egyébként a tribut és a többi videó is a válás után készült.
Engem inkább az zavar, hogy amíg együtt voltunk akkor ő szerette a tribut videókat csináltatni,de a válás után ez annyira bosszantja, hogy ide is kiírta.
Egyébként inkább az a gáz szerintem, hogy belenézett a mailekben!
Engem inkább az zavar, hogy amíg együtt voltunk akkor ő szerette a tribut videókat csináltatni,de a válás után ez annyira bosszantja, hogy ide is kiírta.
Engem az hogy utólag kiderült volt kolegàja is
cs
alf
öc alf
sö alf
részte
Na így teljesen egyetértek veled!!!
2026. 04. 29. szerda 09:11
Miért látsz te valahol pontos információt arról, hogy ez házasság alatt történt vagy utána? Azt írták volt feleség, az sem volt leírva sehol, hogy titokban történt bármi. Csak feltételezés ami alapján ítélkezel, ami vagy helyes vagy téves.
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 08:43
Ne haragudj,de ez csak inkább egy,a hölgynek nyalizós hozzászólásnak tűnik rèszedről. Mièrt is vetne rossz fènyt egy fèrjezet asszonyra az,hogy titokban minimum 15 videó kèszült róla sex közben, különböző pasikkal a fèrje tudta nèlkül? Ezt most komolyan kèrdezed?
Ne haragudj,de ez csak inkább egy,a hölgynek nyalizós hozzászólásnak tűnik rèszedről. Mièrt is vetne rossz fènyt egy fèrjezet asszonyra az,hogy titokban minimum 15 videó kèszült róla sex közben, különböző pasikkal a fèrje tudta nèlkül? Ezt most komolyan kèrdezed?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 04. 29. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 08:34
Miért vetne rossz fényt, ha egy felnőtt nő szereti élvezi a szexet és akár videó is készül róla? Pláne egy szex központú oldalon. egyébként szerintem nem ő a volt feleség.
Miért vetne rossz fényt, ha egy felnőtt nő szereti élvezi a szexet és akár videó is készül róla? Pláne egy szex központú oldalon. egyébként szerintem nem ő a volt feleség.
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 07:33
Amennyit látunk a törtènetből az nem vet rád jó fènyt az egyszer biztos.Ahoz,hogy pontos kèpet alkossunk,megkène halgatni a te zörtènetedet
Amennyit látunk a törtènetből az nem vet rád jó fènyt az egyszer biztos.Ahoz,hogy pontos kèpet alkossunk,megkène halgatni a te zörtènetedet
(Ez egy válasz Kitti82 üzenetére (2026. 04. 28. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerinted?
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2026. 04. 28. kedd 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
amikor azt mondta hogy kicsi a faszom
Köszi
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2026. 03. 06. péntek 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 06. péntek 15:17
Pedig ti is nagyon kedvesnek tűntök.Hàtha egyszer belemegy,ne add fel

(tini) Savannah