Az én párom, amirol tudok, 5-6 pasival volt. Ki fudja, lehet, hogy van az 10 is ☺️ nagyon tapasztalt volt már az elejen is, de honapok kellettek, mire osszecsiszolodtunk. Nyilvan nekem is ido kellett, hogy hozzá idomuljak, megtanuljam mi a jó neki
Nem baj, a tehetség csak gyakorlással tud kiteljesedni. Mennyivel jobb egy olyan lánnyal aki nem az alapműveleteknél jár és zavart prüdériájának zárt falát is téglánként kell lebontani, mint egy rutinos, a testiségben gyakorlottan mozgó s magát a szexnek felszabadultan átadó. Ha mindezen túl továbbképzi magát tudtunkkal, netán társaságunkban úgy dicséretes a szorgalma és az új iránti érdeklődése. Uff
Söt ha a pàrom egészségesed kufircolna mellettem, hagy élveze rövid az élet!
Szerintem nincsen azzal semmi baj ha sok tapasztalatot gyűjt az ember!
Bocsi, de ezzel azért vitatkoznék! Az én páromnak is volt jó néhány kalandja előttem tizenöt éve a párom soha nem vettem észre, hogy melettem lenne bárkije. Igaz néha együtt kalandozunk!'
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 02. szerda 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 02. szerda 10:33
Törölt felhasználó (4179242)

A baj az, hogy melletted is sokkal fog lefeküdni
Aki szerette előtted a kukit, az fogja melletted is

A baj az, hogy melletted is sokkal fog lefeküdni

Csak engem izgat az, amikor egy kapcsi elején elmeséljük egymàsnak, az elötte lévö szex élményeket? én mindenre emlékszem amit pàrom mesélt exjeiröl szex terén! néha gerjedek is a megosztott emlékekre! magàtol mesélte volt 23 cm-es exje is! szerintem bizalmon alpszik egy kapcsolat és ez tök jo!
Ez attól függ,hogy az ember hogyan kondicíonálja magát mentálisan,vagyis hogy beleszuggerálja-e azt,hogy számára baj,vagy éppen izgalomfokozó az,hogy a párjának előtte sok szexpartnere volt!?Minden fejben dől el!!Minden!!
Sajnos az enyém senkivel sem
Engem izgatna ha elöttem sok pasival feküdne le! Utána én is jól megdöngetném!

Szia barátom hallom meg nősültél! Már el is váltam! Miért? Mert szűz volt! Azért? Igen másnak nem kellett,pont nekem kellene!?

...elég perverzek vagytok! gondolom szegély anyád mit állhat ki melletted!?
(Ez egy válasz nudipapka üzenetére (2019. 08. 02. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 02. péntek 07:25

Gyerekek!
Van valami közünk hozzá?
A feleségem előző pasija volt az esküvői tanúja, és nekem is az előző párom volt a tanúm.
Ma is összejárunk, és jóban vagyunk.
Van valami közünk hozzá?
A feleségem előző pasija volt az esküvői tanúja, és nekem is az előző párom volt a tanúm.
Helló az én párom 5 pasival volt előttem , és egyáltalán nem zavar, sőt még izgat is a tudat.
Hát ez igazán gusztus kérdése. De van egy szint, a létszámban is, de főleg abban, hogy kivel. Azért léteznek olyanok, akik után nem szívesen dugja be a péniszét az ember sehová.
Nekem is mondta a pàrom mosolyogva senki nem szolt bele
2:1

Gyerekek!
Van valami közünk hozzá?
Van valami közünk hozzá?
Remèlem jó volt neki ès együtt is csinàlunk jó dolgokat sokàig
Na szemèt gondolat tudom de kijön pàrszor magamba
Baj, akkor ha nő vagy!
D

Nem baj.Azèrt mikor kiderült,hogy megdugtàk szendvicsbe.kijött nekem is ,hogy ezt is jól megbaszták.azèrt van limit a sokba is.