Nem baj, inkább jo mert izgató számomra.
Mázlista vagy te is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 11. csütörtök 11:51

Törölt felhasználó (3864612)

Ők is szeretik az élvezeteket, mint a férfiak. Sokan a régi rossz beidegződés miatt elfojtják magukban, nem merik vállalni. Páromnak is sok kalandjai voltak, sőt még a házasságunk után is igényli az újdonságot a változatosságot. Egy kis ribanc, de így szeretem.
Pontosan! Fordított helyzetben mi pasik is ezt csináljuk, akkor a nők miért ne tehetnék?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Ők is szeretik az élvezeteket, mint a férfiak. Sokan a régi rossz beidegződés miatt elfojtják magukban, nem merik vállalni. Páromnak is sok kalandjai voltak, sőt még a házasságunk után is igényli az újdonságot a változatosságot. Egy kis ribanc, de így szeretem.
Megesik
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem biztos.van aki nem olyan beàllìtottsàgú.
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 11. csütörtök 12:36

Na én pont ezért mondatm neki, hogy szeretnem ha mas is benne lenne nem csak en. 12 ev utan biztos izgi lenne mas farkat is erezni.
Én sem bánom egy kicsit sem,hogy elfogyasztott pár pasit .
Vagy baj ha sokat szopott a pàrunk elöttünk.nekem ez izgisebb sokszor
Nem biztos.van aki nem olyan beàllìtottsàgú.
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 11. csütörtök 12:36

Na én pont ezért mondatm neki, hogy szeretnem ha mas is benne lenne nem csak en. 12 ev utan biztos izgi lenne mas farkat is erezni.
Igazàn nem szàmìt semmit mennyivel.

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 11. csütörtök 10:12
Törölt felhasználó (972502)

Neki is kellett a jó egy igazi nő nem szent nem is kurva.
Neki is kellett a jó egy igazi nő nem szent nem is kurva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 11. csütörtök 09:33
Törölt felhasználó (4077902)

Az én párom is amikor egyedülálló volt előttem hónapokon át, szintén élte az életet. Egyáltalán nem zavar

Az én párom is amikor egyedülálló volt előttem hónapokon át, szintén élte az életet. Egyáltalán nem zavar
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 07. 10. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 23:34

Volt olyan,hogy a párom egy héten 3 pasit is elfogyasztott anno. Volt egy pár kalandja
Volt olyan,hogy a párom egy héten 3 pasit is elfogyasztott anno. Volt egy pár kalandja
Nagyon jo a hasonlat, mert a jo sofort meg az adottsagai/ratermettsege is megkulonboztetik a tobbi szinten tapasztalt sofortol.

Az én párom pont annyi férfival feküdt le amióta együtt vagyunk, mint előttem összesen))) Na nem volt neki olyan sok, eddig 5-5 az állás, de érti a dolgát

Szerintem ebben is, mint sok egyeb dologban a gyakorlat teszi a mestert. En szeretem, ha tapasztalt a parom. Talan ezert sem szoktam huszonevesekkel kezdeni az oldalon. Persze tudom, hogy a kor nem garancia semmire, de az eselyek jobbak ugy velem. En sem vagyok epp tapasztalatlan, igy tudom mar nekem mi jo, s ha passzolo jatszotarsra lelek, akkor mar jobban megbecsulom. Ehhez kell szerintem az osszehasonlitasi alap.

Az enyèmet szerencsère sokan dugták , nem is bánom
Én a páromnak a 7. férfi vagyok, akivel lefeküdt. Nem baj, hogy nem nagy a szám, de ennél felőlem lehetne nagyobb... kis plusz tapasztalat
Sőt, amikor mesélt néha pár storyt, fel is izgultam, bár ő nem akart ezekről beszélni

Hi hi....Vicc.....Pasi a szexshopban: _Kérek egy használt guminőt!
Eladó: De az miért lenne jó Önnek?
Pasi: Szeretem a tapasztalt csajokat!
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 06:29
Eladó: De az miért lenne jó Önnek?
Pasi: Szeretem a tapasztalt csajokat!

Törölt felhasználó (3989732)

https://divany.hu/eletem/2019/03/30/szexpartnerek-szama-vonzalom/