Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#318   tegnap 08:25
Nyitottsrac89 Nyitottsrac89
35 évesen én is szívesen ismerkednék egy 60+ nővel smile
#317   2025. 04. 25. péntek 08:01
lanoitan lanoitan
Nyitott szemmel kell járni és türelmesnek lenni. Én olyan idős hölgyeket szoktam megkörnyékezni, akik feltűnően öltözködnek, rúzsozzák a szájukat, sminkelik az arcukat. Ebből a jelből már lehet tudni, hogy tetszeni akarnak a férfiaknak. Olyan helyen kell keresgélni, ahol gyakran megfordulsz te is, hogy többszörr össze tudj vele "véletlenül" futni. Így több alkalom jut a spontán csevegésre. Neked is egyértelműsíteni kell a szándékodat előbb-utóbb, de virágnyelven, nagyon óvatos formában. Dícsérni hogy csinos, megy a fülbevaló a szeméhez, ilyesmi, Az idős hölgyeknek is kell a finom udvarlás, kell hogy meglegyen a kötelező rituálé. Tévedés ne essék, olyat nem fogsz kifogni, akinek 1980-ban meghalt az ura, és azóta nem volt senkivel. Azok az idős nők akik partnert keresnek, azért keresik mert az előző már valamiért nincs már meg, de folyamatosan volt nekik valaki.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 09:29
Olyan jó hogy ennyi idős nő van aki a szexet kívánja , csak én vagyok úgy hogy úgylátom olyanok mint a Calambó felesége? Mindenki tudja hogy van neki de senki nem látta. Áruljátok el a titkot melyik nyugdijjas otthonba kell menni? Mert én nem találok sőt nem is látok itt olyanokat. Véletlenül kettő alkalommal sikerült de az is csak 62 volt. Sajnos mire összemelegedhettünk volna jobban és jönnek a merészebb dolgok odaköltözött a lánya és az unokája. Vége lett.
#316   2025. 04. 24. csütörtök 19:03
elcondor elcondor
Egyszer szívesen fel próbálnék egy kis sz 70 szöszit.
#315   2025. 04. 24. csütörtök 14:21
Kaland2022 Kaland2022
Mindig is izgattak a +70 (+/- 5/10) évesek. 70essel még nem volt dolgom, de 60plusszossal mar igen.
#314   2025. 04. 24. csütörtök 09:29
fefe41 fefe41
Olyan jó hogy ennyi idős nő van aki a szexet kívánja , csak én vagyok úgy hogy úgylátom olyanok mint a Calambó felesége? Mindenki tudja hogy van neki de senki nem látta. Áruljátok el a titkot melyik nyugdijjas otthonba kell menni? Mert én nem találok sőt nem is látok itt olyanokat. Véletlenül kettő alkalommal sikerült de az is csak 62 volt. Sajnos mire összemelegedhettünk volna jobban és jönnek a merészebb dolgok odaköltözött a lánya és az unokája. Vége lett.
#313   2025. 04. 23. szerda 15:56
biracial biracial
Egy ilyen kapcsolat isteni lenne! Egy idős nő seggét punciját nyalni rendszeresen!
Irigyellek. crazya
(Ez egy válasz Useme40 üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 20. vasárnap 08:02
Miért ott nőttem volna fel? Budapesten volt a VII kerületben, és Grétinek hívták! Igen 92 volt mikor vége lett smile .Én Angliába költöztem. És azt nem írtam hogy szexeltem. csak szexuális kapcsolatom volt vele! Sosem dugtam meg! Csak a punciját és a seggét nyalatta velem. Ennyi!
#312   2025. 04. 20. vasárnap 15:51
KandúrPista KandúrPista
...és milyen az a kis "fruska" akivel nem bírsz? jó, olvasom, hogy "csinos 167/56 mérettel" ...de mégis, milyen ő?
"
(Ez egy válasz kokosa üzenetére (2025. 04. 19. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 19:04
74 évest akár naponta dughatnék,csak már nem bírja a farkam,pedig a hölgy csinos 167/56 mérettel.
#311   2025. 04. 20. vasárnap 08:02
Useme40 Useme40
Miért ott nőttem volna fel? Budapesten volt a VII kerületben, és Grétinek hívták! Igen 92 volt mikor vége lett smile .Én Angliába költöztem. És azt nem írtam hogy szexeltem. csak szexuális kapcsolatom volt vele! Sosem dugtam meg! Csak a punciját és a seggét nyalatta velem. Ennyi!
(Ez egy válasz venkecske üzenetére (2025. 04. 19. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 18:59
78 + 14 = 92 évessel még szexeltél?
Te hol nőttél fel, egy szociális otthonban?
#310   2025. 04. 19. szombat 19:04
kokosa kokosa
74 évest akár naponta dughatnék,csak már nem bírja a farkam,pedig a hölgy csinos 167/56 mérettel.
#309   2025. 04. 19. szombat 18:59
venkecske venkecske
78 + 14 = 92 évessel még szexeltél?
Te hol nőttél fel, egy szociális otthonban?
(Ez egy válasz Useme40 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 16:57
gyerekként a nagymamámnál töltöttem az iskolai szünet 2-3 hetét Budapesten Ott ismerkedtem meg az akkor 78 éves Gréti nénivel aki a nagyi szomszédja és kedves jó "barátnője" volt egyben!. Ő volt az, aki 1989 nyarán, egy nála töltött délután alkalmával mondhatni szexuálisan kihasznàlt! kilégítette magát és engem is....12 éves voltam ekkor!

Ezután alig vártam a nyarakat és a lehetőséget hogy újra megtörténjen!!Bizarr légyottjaink még 14 éven keresztül tartottak! Mivel az első szexuális élményem és kapcsolatom ezután 5 éven át ,csakis vele és a 2 évvel később általa megismert 75 éves barátnőjével volt! Ez kitörölhetetlenül és mélyen meghatározta a további életemet! Azaz csak idős asszonyokra vetítettem ki az izgató nő fogalmát és az igazi nő képét egyben!
#308   2025. 04. 19. szombat 18:50
hubi123 hubi123
Mi lett a siófoki kalandból?
(Ez egy válasz Macikadt73 üzenetére (2025. 04. 15. kedd 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 05:05
04.13 vasárnap Siófok: laza vasárnap délután kicsi séta a móló melletti sétányon egy fagyi a kézben.Na ebben a napban ennyi volt gondoltam magamban és elindultam a város központ felé. Egyszer csak elém kerül egy igazi régi vágású alacsony de ízig vérig dáma mamoka belőtt haj kis kosztüm körömcipő setabot . Gondoltam lassítok és pár lépés távolságot tartva mentem utána. láttam hogy a pláza előtti téren leült egy padra és nézelődőtt. Bementem a plázába wc kézmosás arcom frissítés stb és közben arra gondoltam össze kellene szedni a nénit de hogyan? Jött egy ötletem írok neki egy pár sort.leirtam hogy első látásra nagyon tetszik mindig is az idősebb érettebb hölgyek társaságát kerestem és ha nem veszi tolakodasnak akkor szívesen ismerkednek vele telefon számot írtam és keresztnevemet. Kimentem a pláza elé ő még mindig ott ült leültem vele szembe lévő padra és néztem. Közben arra gondoltam mennyire jó lenne ha bejonne a levél dolog felhivna, beszélnénk és előbb utóbb össze jönne egy alapos sex is. Kis idő elteltével láttam hogy készülődik ekkor gyorsan elővettem a papírt amire minden fontos információt rá írtam és oda mentem hozzá köszöntem majd nyújtottam felé a cetlit és kértem hogy belátása szerint cselekedjen, semmi hátsó szándék nem lakozik bennem.Nagyon kedves volt semmi elutasítás.mit tegyen ezzel kérdezte? Tessék elolvasni. és előre is köszönöm most megyek szép napot kezét csókolom.dumaval elindultam a vasútállomás felé szépen sétálva.20 M nem haladtam csörög a telefon, ő volt az.jojjon már vissza kérte kedves hangon. Foglaljon már helyett annyira aranyos volt ez a közelítés maga nem szélhámos látszik az mindenkin nekem elhiheti 87 éves vagyok (max 75 tippeltem)maga most ismerkedni vagy udvarolni szeretne? A kettő együtt szeretném. de hát mégis milyen kapcsolatot szeretne?mondom egy nem összeköltözos kapcsolatot de szimpátia esetén van sex kapcsolatot keresek. Azt mondja ez elfogadható ő sem akar senkit kerülgetni otthon és mosolyog. Akkor most azt kérdezem hogy mi történjen?mondom ami történik azt fogadom el
#307   2025. 04. 19. szombat 16:57
Useme40 Useme40
gyerekként a nagymamámnál töltöttem az iskolai szünet 2-3 hetét Budapesten Ott ismerkedtem meg az akkor 78 éves Gréti nénivel aki a nagyi szomszédja és kedves jó "barátnője" volt egyben!. Ő volt az, aki 1989 nyarán, egy nála töltött délután alkalmával mondhatni szexuálisan kihasznàlt! kilégítette magát és engem is....12 éves voltam ekkor!

Ezután alig vártam a nyarakat és a lehetőséget hogy újra megtörténjen!!Bizarr légyottjaink még 14 éven keresztül tartottak! Mivel az első szexuális élményem és kapcsolatom ezután 5 éven át ,csakis vele és a 2 évvel később általa megismert 75 éves barátnőjével volt! Ez kitörölhetetlenül és mélyen meghatározta a további életemet! Azaz csak idős asszonyokra vetítettem ki az izgató nő fogalmát és az igazi nő képét egyben!
#306   2025. 04. 19. szombat 14:55
Macikadt73 Macikadt73
Hány éves voltál amikor felismerted a tényt, hogy az idős nők vonzanak?
(Ez egy válasz Useme40 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 13:06
Egy gyermekkori esemény miatt alakult ki a nagyon erős gerontofil fétisem .Azaz 65 év alatti hölgyek nem,vagy kicsit tudnak felizgatni! zavart1 A 70 feletti. korosztállyal élvezem csak igazán a szexet!Csak velük tudok teljesen tökéletesen élvezve kielégülni!.... zavart1
Az elmúlt 35 évben Nagyon sok 65-80 év közötti izgalmas érett asszony...Tizenöt 84 év feletti és szexis idős hölgy illetve volt szerencsém három ritka dögös vénasszonnyal is 90-92 évesekkel is (Bár egyikükkel 78 éves korában kezdtem!)több különböző fajta szexuális kapcsolatot kialakítani! Voltak finom szeretkezések és perverz bizarr durva szexuális perverziók egyaránt!!

Egyébként a kúlföldön töltött 13 év alatt találkoztam több mint 90%-al! Itthon összesen csak 5 ilyen korú hölgy volt partnerem...
#305   2025. 04. 19. szombat 13:49
Macikadt73 Macikadt73
Hány éves voltál?te kezdeményeztel?
(Ez egy válasz Macikadt73 üzenetére (2025. 04. 15. kedd 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 05:05
04.13 vasárnap Siófok: laza vasárnap délután kicsi séta a móló melletti sétányon egy fagyi a kézben.Na ebben a napban ennyi volt gondoltam magamban és elindultam a város központ felé. Egyszer csak elém kerül egy igazi régi vágású alacsony de ízig vérig dáma mamoka belőtt haj kis kosztüm körömcipő setabot . Gondoltam lassítok és pár lépés távolságot tartva mentem utána. láttam hogy a pláza előtti téren leült egy padra és nézelődőtt. Bementem a plázába wc kézmosás arcom frissítés stb és közben arra gondoltam össze kellene szedni a nénit de hogyan? Jött egy ötletem írok neki egy pár sort.leirtam hogy első látásra nagyon tetszik mindig is az idősebb érettebb hölgyek társaságát kerestem és ha nem veszi tolakodasnak akkor szívesen ismerkednek vele telefon számot írtam és keresztnevemet. Kimentem a pláza elé ő még mindig ott ült leültem vele szembe lévő padra és néztem. Közben arra gondoltam mennyire jó lenne ha bejonne a levél dolog felhivna, beszélnénk és előbb utóbb össze jönne egy alapos sex is. Kis idő elteltével láttam hogy készülődik ekkor gyorsan elővettem a papírt amire minden fontos információt rá írtam és oda mentem hozzá köszöntem majd nyújtottam felé a cetlit és kértem hogy belátása szerint cselekedjen, semmi hátsó szándék nem lakozik bennem.Nagyon kedves volt semmi elutasítás.mit tegyen ezzel kérdezte? Tessék elolvasni. és előre is köszönöm most megyek szép napot kezét csókolom.dumaval elindultam a vasútállomás felé szépen sétálva.20 M nem haladtam csörög a telefon, ő volt az.jojjon már vissza kérte kedves hangon. Foglaljon már helyett annyira aranyos volt ez a közelítés maga nem szélhámos látszik az mindenkin nekem elhiheti 87 éves vagyok (max 75 tippeltem)maga most ismerkedni vagy udvarolni szeretne? A kettő együtt szeretném. de hát mégis milyen kapcsolatot szeretne?mondom egy nem összeköltözos kapcsolatot de szimpátia esetén van sex kapcsolatot keresek. Azt mondja ez elfogadható ő sem akar senkit kerülgetni otthon és mosolyog. Akkor most azt kérdezem hogy mi történjen?mondom ami történik azt fogadom el
#304   2025. 04. 19. szombat 13:48
Macikadt73 Macikadt73
Nagyon örülök neki hogy nem vagyok egyedül ebben a témában.
(Ez egy válasz Useme40 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy gyermekkori esemény miatt alakult ki a nagyon erős gerontofil fétisem .Azaz 65 év alatti hölgyek nem,vagy kicsit tudnak felizgatni! zavart1 A 70 feletti. korosztállyal élvezem csak igazán a szexet!Csak velük tudok teljesen tökéletesen élvezve kielégülni!.... zavart1
Az elmúlt 35 évben Nagyon sok 65-80 év közötti izgalmas érett asszony...Tizenöt 84 év feletti és szexis idős hölgy illetve volt szerencsém három ritka dögös vénasszonnyal is 90-92 évesekkel is (Bár egyikükkel 78 éves korában kezdtem!)több különböző fajta szexuális kapcsolatot kialakítani! Voltak finom szeretkezések és perverz bizarr durva szexuális perverziók egyaránt!!

Egyébként a kúlföldön töltött 13 év alatt találkoztam több mint 90%-al! Itthon összesen csak 5 ilyen korú hölgy volt partnerem...
#303   2025. 04. 19. szombat 13:14
IncFam IncFam
Milyen gyerekkori esemény?

#302   2025. 04. 19. szombat 13:06
Useme40 Useme40

#301   2025. 04. 15. kedd 05:05
Macikadt73 Macikadt73
#300   2025. 04. 15. kedd 04:31
Macikadt73 Macikadt73
Nekem helyzeti előnyöm volt mert ismertük egymást nagyon rég óta.
(Ez egy válasz Tibor48 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 21:06
Véleményem szerint nagyon kellemes élmény ..
Ezt tapasztalatból mondom ... Viszont azt is tapasztalom,hogy sokkal nehezebben lehet ismerkedni velük ..
#299   2025. 04. 12. szombat 21:06
Tibor48 Tibor48
Véleményem szerint nagyon kellemes élmény ..
Ezt tapasztalatból mondom ... Viszont azt is tapasztalom,hogy sokkal nehezebben lehet ismerkedni velük ..

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 05. 21. vasárnap
Üzenetek: 318db
Utolsó üzenet: tegnap 08:25

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!