Már ezt sem engedi, korábban lehetett, olvasta is az értékeléseket...
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 21:33

Lehet pont így hoznád vissza az önbizalmát. Egy izgi fotót ide, aztán mutasd meg neki a hozzászólásokat mennyien vágynak egy ilyen nő után.
Lehet pont így hoznád vissza az önbizalmát. Egy izgi fotót ide, aztán mutasd meg neki a hozzászólásokat mennyien vágynak egy ilyen nő után.
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 20:26

Elméleti volt a kérdés, a Covid után nem tért vissza a Covid előtti életünkhöz...
Nem hajlandó, mert mittomén...
Nem hajlandó, mert mittomén...
Elméleti volt a kérdés, a Covid után nem tért vissza a Covid előtti életünkhöz...
Nem hajlandó, mert mittomén... (Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hajlandó, mert mittomén... (Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Láthatjuk is
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem igen
Naná hogy lenne rá igény.
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval, 75 éves feleségemre is lenne igény?
igen régebben is volt és most jelenleg egy 72 évessel találkozgatok
Enyém 78,,több éve összejárunk.Remélem megtapasztalom 80-as,90-es formában is.
Még nem, de 37 évesen nagyon szívesen lennék egy ilyen érett Hölgy gyengéd szeretője hosszú távon is. Ők másként tekintenek a férfiakra és ez tetszik.
No,erre èn is kíváncsi lennèk èlőben!!
Mármint a hölgyre!! (Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 10:15
Mármint a hölgyre!! (Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap este ismét szexeltem a korábban említett 72 éves hölgyel. Este 7 körül felhívott, hogy menjek fel hozzá,mert jól esne neki a szex. Fél is mentem olyan 9 körül. Picit beszélgettünk egy pohár bor mellet, aztán elkezdett tapogatni. Mikor érezte hogy kemény vagyok, elővette a farkam és szopni kezdett.utána levetkőztettük egymást, miközben a melleit izgattam és újjaztam, közben lejjebb csúszott a kezem és éreztem hogy tágul a segge. Megkérdeztem hogy akarja e seggbe, mire egyértelműen igent mondott, így egyre inkább a seggét izgattam. Amikor éreztem hogy eléggé fel izgult, bebakoltattam és seggbe dugtam. Hatalmasat élveztünk mindketten. Szex után még egy pohár bor,majd mielőtt indultam volna vissza tartott,hogy szeretné ha a szájába élveznék, úgyhogy még le is szopott rendesen
Konkrét esetem:80 éves,szerzett rokon hölgyet kerülgetem.Jókarban van,2x özvegy,nincs besavanyodva!Velem egyidős fia vele lakik!Tegeződés OK.Felhivtam mobilon-mondtam,mik vele a terveim-letiltott.FB -on még ismerős.De még mindig jobb,mintha felpofozott volna,pedig számítottam rá.Na majd nyomulok személyesen,csak adódik alkalom.Személyesen nem zaklatom,mert azt mondta ne zaklassam(1 környéken lakunk).Lehet gyors volt neki a tempó?
(Ez egy válasz KN vagyok üzenetére (2025. 01. 18. szombat 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 06:21

Üdv sorstársak!Néhány gondolat:a szex az életöröm része+szaporodás módja,de ez ezt a koroztályt már nem érinti.Sőt nem félve a nemkívánt terhességtől-felszabadultak,bevállalósak lesznek,Hüvelyszárazság nem gond-vannak síkosítók.Felszabadult világunkban diszkrét csomagban küldik a szexuális eszközöket-lehet tapasztalatot szerezni(mi és hogyan jó).Azonkivül a magyar rögvalóság okán-ezek a hölgyek már elveszítették hivatalos partnerüket,gyermekük apját,.özvegyi sorbantengődnek tele vágyakkal,fogékonysággal az új dolgokra!Szóval hajrá!
Üdv sorstársak!Néhány gondolat:a szex az életöröm része+szaporodás módja,de ez ezt a koroztályt már nem érinti.Sőt nem félve a nemkívánt terhességtől-felszabadultak,bevállalósak lesznek,Hüvelyszárazság nem gond-vannak síkosítók.Felszabadult világunkban diszkrét csomagban küldik a szexuális eszközöket-lehet tapasztalatot szerezni(mi és hogyan jó).Azonkivül a magyar rögvalóság okán-ezek a hölgyek már elveszítették hivatalos partnerüket,gyermekük apját,.özvegyi sorbantengődnek tele vágyakkal,fogékonysággal az új dolgokra!Szóval hajrá!
Össze fog jönni, a türelmes udvarlásnak meg lesz a gyümölcse.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 09:17

Tavaly az üzletembe bejött egy öregasszony. Elkezdtünk beszélgetni, természetesen elezdtem bókolni neki is, hogy milyen csinosan öltözködik, tetszik a fülbevalóüja, ilyesmi. Tipikus belvárosi nagymama kinézete van. Nekem kb a vállamig ér, nem elhízott, de a korából adódóan nem is vékony. Sminkeli, rúzsozza magát, odafigyel a külsejére. 71 éves, én 43.
Amikor beszélgettünk, valahogy szóba került a kávé. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen meginnék vele egyet, ha nincs ellenére. Akkor azt mondta hogy majd időt kerít rá, szerintem még a bárotságát gyűjti. Facebookon is fent van, ott írogatunk egymásnak. Azt írta hogy azért szeretne találkozni velem, mert végre valaki más stílusban beszélget vele. Néha direkt kétértelműen fogalmazok amikor írok neki. Nem alpári módon a szexről, de finoman utalva rá hogy részemről mehetne. Úgy látom nem zárkózik el tőle. Majd leírom mi lett belőle.
Amikor beszélgettünk, valahogy szóba került a kávé. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen meginnék vele egyet, ha nincs ellenére. Akkor azt mondta hogy majd időt kerít rá, szerintem még a bárotságát gyűjti. Facebookon is fent van, ott írogatunk egymásnak. Azt írta hogy azért szeretne találkozni velem, mert végre valaki más stílusban beszélget vele. Néha direkt kétértelműen fogalmazok amikor írok neki. Nem alpári módon a szexről, de finoman utalva rá hogy részemről mehetne. Úgy látom nem zárkózik el tőle. Majd leírom mi lett belőle.
Alkalmi barátnőm 77 éves,nagyon szűk fincsi punci,szeret szopni,nyeli.
Én csak vágyom rá..Szivesen kényeztetnék idősebb hölgyet minden módon.
Remélem össze jön.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Tavaly az üzletembe bejött egy öregasszony. Elkezdtünk beszélgetni, természetesen elezdtem bókolni neki is, hogy milyen csinosan öltözködik, tetszik a fülbevalóüja, ilyesmi. Tipikus belvárosi nagymama kinézete van. Nekem kb a vállamig ér, nem elhízott, de a korából adódóan nem is vékony. Sminkeli, rúzsozza magát, odafigyel a külsejére. 71 éves, én 43.
Nekem hatvanas jött össze j régen. De úgy szopott és ugrált a farkamon, mint egy huszonéves. Szép emlék.
Tetszik a történet, várjuk a folytatást, ha lesz! Engem is izgat egy idősebb tüzes hölgy.

Kb. 15 éve segítünk egymáson
igaz, mostanában ritkábban. Ő közelít a 70-hez. Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy az eddigi legjobb szexpartnerem. Enyhén molett, a korát meghazudtolóan szép és feszes bőre van. Alacsony, szép kerek cici, nagy popsi és amolyan darázs derék alkatú. Amit nagyon szeretek benne, hogy ha beindul, akkor elveszi amire szüksége van.
Pl. meglovagolja az arcom és a csúcsig járatja magát, vagy kierőszakolja, hogy a szájába élvezzek.
És mindezt, nem miattam... Ugyanakkor odaadó is tud lenni és olyankor meg én játszhatok vele kedvemre, kényemre.
Az tuti fix, hogy régebben a fiatal lánykákkal közelsem tudtam ennyire felszabadultan és ennyire sokoldalúan szexelni.

Az tuti fix, hogy régebben a fiatal lánykákkal közelsem tudtam ennyire felszabadultan és ennyire sokoldalúan szexelni.