Szerencsés vagy. Én már régóta keresek60 + hölgyet fehérváron de sajnos sehol senki.
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (2025. 03. 25. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 16:01
Van egy 60+-os majdnem 70 éves partnerem. Szeret mindent (popsi, punci, orál), bármilyen kombinációban... Van vibrátora is így szoktunk olyat játszani, hogy punci popsi felváltva van dugva hol a vibrivel, hol a farokkal. Nagyon tud élvezni, még a spricc is megy neki ha jól csinálom. Nagyon hálás tud lenni
A farkam punciba vagy popsiba is tövig lehet dugni és full tiszta, nagyon odafigyel magára, jobb vele mint valami kényes kis tinivel....
A farkam punciba vagy popsiba is tövig lehet dugni és full tiszta, nagyon odafigyel magára, jobb vele mint valami kényes kis tinivel....
Szia! Helyileg hol található ez a masszőr hölgy ?
(Ez egy válasz kraz257 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 13:57
Az én masszőrön 60+os, lassan 70 lesz, de olyan a teste mint egy 40 évesé. Imádok hozzá járni, ismeri a testemet, nagyokat élvezek.
Van egy 60+-os majdnem 70 éves partnerem. Szeret mindent (popsi, punci, orál), bármilyen kombinációban... Van vibrátora is így szoktunk olyat játszani, hogy punci popsi felváltva van dugva hol a vibrivel, hol a farokkal. Nagyon tud élvezni, még a spricc is megy neki ha jól csinálom. Nagyon hálás tud lenni
Az én masszőrön 60+os, lassan 70 lesz, de olyan a teste mint egy 40 évesé. Imádok hozzá járni, ismeri a testemet, nagyokat élvezek.
Így vagyok én is
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 01. 28. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 28. kedd 22:21
Érdekes, az én párom is a covid alatt bolondult meg. Előtte minden rendben volt, azóta meg semmi.
Irigyellek!
(Ez egy válasz KN vagyok üzenetére (2025. 01. 18. szombat 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 06:32
Konkrét esetem:80 éves,szerzett rokon hölgyet kerülgetem.Jókarban van,2x özvegy,nincs besavanyodva!Velem egyidős fia vele lakik!Tegeződés OK.Felhivtam mobilon-mondtam,mik vele a terveim-letiltott.FB -on még ismerős.De még mindig jobb,mintha felpofozott volna,pedig számítottam rá.Na majd nyomulok személyesen,csak adódik alkalom.Személyesen nem zaklatom,mert azt mondta ne zaklassam(1 környéken lakunk).Lehet gyors volt neki a tempó?
Érdekes, az én párom is a covid alatt bolondult meg. Előtte minden rendben volt, azóta meg semmi.
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 20:26
Elméleti volt a kérdés, a Covid után nem tért vissza a Covid előtti életünkhöz...
Nem hajlandó, mert mittomén...
igen nagyon jó volt.
Már ezt sem engedi, korábban lehetett, olvasta is az értékeléseket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 21:33
Törölt felhasználó (802079)
Lehet pont így hoznád vissza az önbizalmát. Egy izgi fotót ide, aztán mutasd meg neki a hozzászólásokat mennyien vágynak egy ilyen nő után.
Lehet pont így hoznád vissza az önbizalmát. Egy izgi fotót ide, aztán mutasd meg neki a hozzászólásokat mennyien vágynak egy ilyen nő után.
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 20:26
Elméleti volt a kérdés, a Covid után nem tért vissza a Covid előtti életünkhöz...
Nem hajlandó, mert mittomén... (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 20:00
Nem hajlandó, mert mittomén... (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (802079)
Láthatjuk is
Láthatjuk is
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem igen
Naná hogy lenne rá igény.
Szóval, 75 éves feleségemre is lenne igény?
igen régebben is volt és most jelenleg egy 72 évessel találkozgatok
Enyém 78,,több éve összejárunk.Remélem megtapasztalom 80-as,90-es formában is.
Még nem, de 37 évesen nagyon szívesen lennék egy ilyen érett Hölgy gyengéd szeretője hosszú távon is. Ők másként tekintenek a férfiakra és ez tetszik.
No,erre èn is kíváncsi lennèk èlőben!!
Mármint a hölgyre!! (Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 10:15
Mármint a hölgyre!! (Ez egy válasz bipar1 üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este ismét szexeltem a korábban említett 72 éves hölgyel. Este 7 körül felhívott, hogy menjek fel hozzá,mert jól esne neki a szex. Fél is mentem olyan 9 körül. Picit beszélgettünk egy pohár bor mellet, aztán elkezdett tapogatni. Mikor érezte hogy kemény vagyok, elővette a farkam és szopni kezdett.utána levetkőztettük egymást, miközben a melleit izgattam és újjaztam, közben lejjebb csúszott a kezem és éreztem hogy tágul a segge. Megkérdeztem hogy akarja e seggbe, mire egyértelműen igent mondott, így egyre inkább a seggét izgattam. Amikor éreztem hogy eléggé fel izgult, bebakoltattam és seggbe dugtam. Hatalmasat élveztünk mindketten. Szex után még egy pohár bor,majd mielőtt indultam volna vissza tartott,hogy szeretné ha a szájába élveznék, úgyhogy még le is szopott rendesen
Konkrét esetem:80 éves,szerzett rokon hölgyet kerülgetem.Jókarban van,2x özvegy,nincs besavanyodva!Velem egyidős fia vele lakik!Tegeződés OK.Felhivtam mobilon-mondtam,mik vele a terveim-letiltott.FB -on még ismerős.De még mindig jobb,mintha felpofozott volna,pedig számítottam rá.Na majd nyomulok személyesen,csak adódik alkalom.Személyesen nem zaklatom,mert azt mondta ne zaklassam(1 környéken lakunk).Lehet gyors volt neki a tempó?
(Ez egy válasz KN vagyok üzenetére (2025. 01. 18. szombat 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 06:21
Üdv sorstársak!Néhány gondolat:a szex az életöröm része+szaporodás módja,de ez ezt a koroztályt már nem érinti.Sőt nem félve a nemkívánt terhességtől-felszabadultak,bevállalósak lesznek,Hüvelyszárazság nem gond-vannak síkosítók.Felszabadult világunkban diszkrét csomagban küldik a szexuális eszközöket-lehet tapasztalatot szerezni(mi és hogyan jó).Azonkivül a magyar rögvalóság okán-ezek a hölgyek már elveszítették hivatalos partnerüket,gyermekük apját,.özvegyi sorbantengődnek tele vágyakkal,fogékonysággal az új dolgokra!Szóval hajrá!

meglepy