Én akartam egy német hölgyet! Szoktam nála dolgozni vagy besegeíteni! De sose alakult eddig ki semmi olyan helyzet akár szóba csak hogy lehetett volna ilyesmit kezdeményezni! Pedig mindig kerestem a lehetőséget, de sajnos nem jott
Van egy 72 év és barinom, hát nem tudom . nem egyszerű.mar sok.
.
.
Sziasztok igen volt szerencsem a kovid elott swingerbulik voltak Bekesen sok 60+ no volt csak ajanlani tudom ki kell probalni megeri
Nem. Mi nem videóztunk, fotóztunk, a nő nincs is fent ilyen oladalakon. A párjával futottunk össze ilyen portálon és így találtunk egymásra.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2025. 08. 20. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma még látogattam keresztmamit , ez szuperül indult , a végén szájra puszi És többször is el mondta szépen , szeretlek , nos , ha így megy ,én is szeretni fogom., nagyon .
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2025. 08. 20. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 20. szerda 16:16

Nekem kersztannyat céloztam be , O szokott mesélni a csajoknak a nemregi kefeleseirol , na ezzel fel izgatott rendesen . Meg fogom látogatni véletlen , hátha valami . A közelében nincsenek jó mamák ,sajnos , rá mennek szívesen .

Sok sikert, és természetesen várjuk a beszámolódat!!!
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 22:08

Ma még látogattam keresztmamit , ez szuperül indult , a végén szájra puszi És többször is el mondta szépen , szeretlek , nos , ha így megy ,én is szeretni fogom., nagyon .