Budapesten vagy most olyan hely, ahol vadásznak az idős pumàk ? Mint nagyon régen a Zserboban.
Tartós volt ? Vagy egyszeri?
(Ez egy válasz Fotibisexpar üzenetére (2026. 03. 02. hétfő 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 02. hétfő 17:53
Pár éve,egy társkeresőben sikerült egy 70+ -os hölggyel összejönni, alkatban ,és temperamentumban is fiatalabb volt a koránál , imádta és élvezte nagyon a szexet, agyon kellemes volt vele,, de ez nyilván inkább a kivétel kategória
Pár éve,egy társkeresőben sikerült egy 70+ -os hölggyel összejönni, alkatban ,és temperamentumban is fiatalabb volt a koránál , imádta és élvezte nagyon a szexet, agyon kellemes volt vele,, de ez nyilván inkább a kivétel kategória
Jó lenne ha az idősebb hölgyek hirdetnének
Én is imádom eztta korosztalyt. Anyosom 57 de meghalok érte. Nejem nenje 67 telt hatalmas csöcs szőrös picsája seglyuka nagy sötét bimbok nagyon kívánatos
55-65 a leg jobb ahogy olvasom
Nagyon kivácsivá tett engem, érdekelne engem is
Nagyon kivácsivá tett engem, érdekelne engem is
A keresés nem megy, sajnos nem találok idősebb nőt.
(Ez egy válasz MarcusLicinius üzenetére (2026. 02. 27. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen és jó volt !!
Akkor valamit elrontasz!! 2 év alatt 6 volt és jók!
(Ez egy válasz MarcusLicinius üzenetére (2026. 02. 27. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is. nagyon nem megy
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2026. 02. 24. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
77 éves nővel jöttem össze,remélem évekig tart,és átléphetjük a 80-as határt is.
Nekem volt egy 75 évesel dolgom, párszor el kaptam, rá volt gerjedve hogy meg dugjam, de azért a kenésre oda kellet figyelni, hiába kívánta aztért ebben a korban már nem úgy müködnek a dolgok mint 20-30 évesen, és könnyü kárt csinálni vagy fájdalmat. Nem mondom hogy le cserélném a mostanit egy 70+ osra, de tűz oltásra mindenképpen jó
Anyosom olyan 66 éves, ő még abban a korban van, és jól is tartja magát, hogy meg érne pár ajtócsapkodást
de ő még nem tartozik a 70+ os kategoriába. Szerintem 55-60 évest azért könyebb találni aki még aktív lenne sexben, de nincs már senki mellete, mint egy 70+ ost aki már valószínüleg nem is kívánja, vagy szégyenli már a testét annyira hogy oda adja valakinek mert tudja hogy már nem olyan feszes mint annak idején
Anyosom olyan 66 éves, ő még abban a korban van, és jól is tartja magát, hogy meg érne pár ajtócsapkodást
de ő még nem tartozik a 70+ os kategoriába. Szerintem 55-60 évest azért könyebb találni aki még aktív lenne sexben, de nincs már senki mellete, mint egy 70+ ost aki már valószínüleg nem is kívánja, vagy szégyenli már a testét annyira hogy oda adja valakinek mert tudja hogy már nem olyan feszes mint annak idején
Ha csak úgy keresed, hogy dugni akarsz, akkor majdnem reménytelen
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2026. 02. 24. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Az érett hölgyek a legjobbak. Odaadóak, hálásak egy potens farokért és tapasztaltak, pontosan tudják már, hogy mi kell egy férfinak. Volt szerencsém több érett korú hölgyhöz is.
63 éveset már igen . Közel egy évig volt a szeretőm . Élmény volt vele minden pillanat .
Hello,72 elég idős?
Én is időset keresek ! De nehéz!
"Hatvan fölött kicsivel" még illik is! Ha már belemegy a játékba...
(Ez egy válasz Talkative üzenetére (2026. 02. 24. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 24. kedd 17:03
Én egyszer egy kicsivel több, mint 60 évest. Meglepő módon, nagyon gyönyörű puncija volt. És végig nagyon odaadó volt.
Én egyszer egy kicsivel több, mint 60 évest. Meglepő módon, nagyon gyönyörű puncija volt. És végig nagyon odaadó volt.
Én még nem de ha valaki tud szerezni egyet nekem azt meghálálnám

jvs
Francesca Felucci