Izgató, ha a párotok korábbi szex élményeiről mesél?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#265   2022. 07. 01. péntek 09:26
Dzsentri Dzsentri
Teljesen beindít. Hogyan dugott egy stégen, támasztották a disco falához, hogyan masztizott. A kezdetekben zavarban volt és nem szívesen beszélt róla, tartott a reakcióimtól. Amikor látta, hogy izgat már felszabadultabb lett és bár nem minden napi beszélgetésünk témája, de ha szóba kerül ritka hogy nem szex lesz a vége.
#264   2022. 06. 30. csütörtök 14:24
Freeze11 Freeze11
Igen. kifezetten szeretem ha mesél a korábbi kalandokról a partnerem. Eleve mert szeretem ha felvállalja valaki a perverzióit, és a múltját.

A jelenelegi barátnőm kifejezetten gazdag előélettel rendelkezik szerencsére. Nagyon szeretem például a bisex sztorijait, ahogy látom hogy tényleg mennyire izgatják a csajok. Pláne hogy olyan volt partnere volt erre akivel igencsak kemény meneteket nyomtak. Másik nagy kedvencem a többesei, csoportszex sztorijai, na meg mikor átéléssel meséli kinek volt nagyon jó farka. smile
#263   2022. 06. 18. szombat 22:25
nmeli nmeli
Igen, izgalmas sztorik ezek...
#262   2022. 06. 11. szombat 19:59
TheThreesome TheThreesome
Én azt szeretem nagyon ha szex közben arról beszél hogy milyen volt a másik srác farka
#261   2022. 06. 11. szombat 16:28
X Törölt felhasználó (1339692)
Az enyém is tagadta egészen addig amég egy véletlen folytán meg nem lestük és a csaj akivel voltam le nem kamerázta ahogy a főnöke dugja.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 12:43
Nálam ugyan ez volt.
Tisztán lebukott, hogy pasizott, elolvastam az üzeneteit, ő maga írta le, hogy volt egy "félrekalandja".
Ennek ellenére a hülye végig tagadta.
#260   2022. 06. 09. csütörtök 12:43
GameOver8 GameOver8
Nálam ugyan ez volt.
Tisztán lebukott, hogy pasizott, elolvastam az üzeneteit, ő maga írta le, hogy volt egy "félrekalandja".
Ennek ellenére a hülye végig tagadta.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 06. 07. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 10:27
Az exemről van szó. Hetente kellett egy-két napra terepre mennem és már miután elváltunk, az egyik kolléganőm megsúgta, hogy egy alkalommal, miután én elutaztam, a nejem az egyik kollégámmal ment haza. Megkérdeztem a kollégámat, hogy igaz-e. Bevallotta, hogy bizony úgy volt. S mostanában messengeren megkeresett az exem a közös gyerekünkkel kapcsolatban s azóta úgy általában hetente egyszer, kétszer beszélünk. Rákérdeztem, hogy volt az az eset. Ő mereven lehazudta. Nem feküldtem le vele, ennyit mondott. Én meg, ahogy visszagondolom, biztosan voltak ott mások is. Azt szeretném megtudni, kiket vitt így haza az exem, amikor én terepen voltam. Nem haragszom rá, mégcsak nemis neheztelek. A gond inkább az volt, hogy féltékenységi jeleneteket rendezett, alaptalanul. mert nem volt oka rá, viszont amikor elutaztam, biztos vagyok benne, hogy hordta haza a pasikat. Hogy magyarázzam meg neki, hogy egyáltalán nem haragszom és akkor nőne igazán nagyra a szememben, ha elmondaná. Az már csak hab lenne a tortán, ha részletesen el is mesélné. Tanácstalan vagyok, hiszen az egy bizonyított esetet is határozottan letagadta.
#259   2022. 06. 09. csütörtök 11:55
Unicumos Unicumos
Én nem mondanám el az exemnek az biztos
#258   2022. 06. 09. csütörtök 11:41
Krumplisteszta Krumplisteszta
Minden stalker ezt mindja, nem akar semmi rosszat.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 10:48
A kíváncsiságon kívül, hogy ki mindenkivel kamatyolt az exem, amikor terepen voltam, semmi más. Nem akarok vele újból összejönni, semmiféle gyámságról nincs szó.
#257   2022. 06. 09. csütörtök 10:48
kandurmarci kandurmarci
A kíváncsiságon kívül, hogy ki mindenkivel kamatyolt az exem, amikor terepen voltam, semmi más. Nem akarok vele újból összejönni, semmiféle gyámságról nincs szó.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 06. 08. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 08. szerda 11:34
Kepzeld magadat az exed helyebe. Te elhinned amit mondasz? Elvaltarpk, egy fejezet lezarodott. Az exek irant ilyen melysegig egyfele ember erdeklodik. Az, aki valamit akar. Mit akarhat? A legjobb esetben ujra osszejonni, amit a holgy nyilvanvaloan nem akar. Roszabban hatso szandek, mint megszerezni a gyerekek feletti gyamsagot. Ertem hogy nalatok ez nem aktualis, de lehet mas is. Ez csak pelda volt. Meg rosszabban pszihopata stalker.
#256   2022. 06. 08. szerda 11:34
X Törölt felhasználó (4650775)
Nagyon
#255   2022. 06. 08. szerda 11:34
Kepzeld magadat az exed helyebe. Te elhinned amit mondasz? Elvaltarpk, egy fejezet lezarodott. Az exek irant ilyen melysegig egyfele ember erdeklodik. Az, aki valamit akar. Mit akarhat? A legjobb esetben ujra osszejonni, amit a holgy nyilvanvaloan nem akar. Roszabban hatso szandek, mint megszerezni a gyerekek feletti gyamsagot. Ertem hogy nalatok ez nem aktualis, de lehet mas is. Ez csak pelda volt. Meg rosszabban pszihopata stalker.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 06. 08. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 08. szerda 10:09
A gyermek is már régóta felnőtt, semmiféle hátsó szándék, érdek nem fűződik az egészhez, csupán elbeszélgetnénk róla, pl. az exem nagyot nőne a szememben.
#254   2022. 06. 08. szerda 10:09
kandurmarci kandurmarci
A gyermek is már régóta felnőtt, semmiféle hátsó szándék, érdek nem fűződik az egészhez, csupán elbeszélgetnénk róla, pl. az exem nagyot nőne a szememben.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 06. 07. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 17:17
Igaz. De valakinek el kell kezdeni. Kandur nyilvanvaloan nem hisz a parjanak, tolunk kerdezi, hogyan mondja el hogy nem hisz neki. Ez azonnal vesztes helyzet, mert senki nem szereti ha a fejere olvassak hogy hazudik, tehat valoszinuleg meg nagyobb ellenallast fog belole kivaltani akarhogy mondja. Az egyetlen modszer amibol talan jol johet ki a leplezetlen oszinteseg. Bizalmat epiteni. Azzal talan (talan!) sikerul meggyozni a masikat is, hogy bizzon benne.
Mondjuk az egeszet nem ertem, hiszen azt irja az exe. Mar elvaltak.
Ez a tema nagyon sikamlos, csunyan vissza lehet elni vele. Ha megprobalom magamat az ex helyebe kepzelni, akkor az elso gondolatom ez lenne: "Ha be tudja bizonyitani, hogy megcsaltam van arra esely, hogy gyamsagot szerezzen a kozos gyermek felett". Bolond lennek bevallani.
#253   2022. 06. 08. szerda 10:06
kandurmarci kandurmarci
Igen, igazad van, ha mind a ketten őszinték vagyunk. Amikor említettem neki az esetet, hogy a kollégám/barátom mondta el, vagyis bevallotta, akkor kerek perec letagadta. Tehát ő nem őszinte s itt megáll a tudományom. A barátom azóta meghalt, nem lehet szembesíteni, de azt különben sem tenném meg. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, én valóban nemhogy nem haragszom, mégcsak nemis neheztelek rá, sem az exemre, sem a barátomra. Örömmel venném, ha elmesélné ezt is és a többi esetet is, mert hogy voltak, az 100%. S most az érdekelne, hogy ki mindenki dugta meg a szép, fiatal exemet, amikor én terepen dolgoztam. És valóban minden harag nélkül, ma már élvezettel hallgatnám.
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2022. 06. 07. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 11:59
Ha mindketten őszinték akkor működik
#252   2022. 06. 07. kedd 22:25
elegancegabor elegancegabor
Engem igen . Őt nem érdekli
#251   2022. 06. 07. kedd 22:03
istike13 istike13
Minket is izgat ha régi dolgokról beszélünk. Ritkán jön elő ez a téma de akkor tabuk nélkül válaszolunk a kérdésekre...
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2022. 06. 07. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
#250   2022. 06. 07. kedd 17:17
Igaz. De valakinek el kell kezdeni. Kandur nyilvanvaloan nem hisz a parjanak, tolunk kerdezi, hogyan mondja el hogy nem hisz neki. Ez azonnal vesztes helyzet, mert senki nem szereti ha a fejere olvassak hogy hazudik, tehat valoszinuleg meg nagyobb ellenallast fog belole kivaltani akarhogy mondja. Az egyetlen modszer amibol talan jol johet ki a leplezetlen oszinteseg. Bizalmat epiteni. Azzal talan (talan!) sikerul meggyozni a masikat is, hogy bizzon benne.
Mondjuk az egeszet nem ertem, hiszen azt irja az exe. Mar elvaltak.
Ez a tema nagyon sikamlos, csunyan vissza lehet elni vele. Ha megprobalom magamat az ex helyebe kepzelni, akkor az elso gondolatom ez lenne: "Ha be tudja bizonyitani, hogy megcsaltam van arra esely, hogy gyamsagot szerezzen a kozos gyermek felett". Bolond lennek bevallani.
#249   2022. 06. 07. kedd 11:59
Unicumos Unicumos
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 06. 07. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 11:05
Talan legyel vele oszinte. Az mindig a legjobb modszer.
#248   2022. 06. 07. kedd 11:05
Talan legyel vele oszinte. Az mindig a legjobb modszer.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2022. 06. 07. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Az exemről van szó. Hetente kellett egy-két napra terepre mennem és már miután elváltunk, az egyik kolléganőm megsúgta, hogy egy alkalommal, miután én elutaztam, a nejem az egyik kollégámmal ment haza. Megkérdeztem a kollégámat, hogy igaz-e. Bevallotta, hogy bizony úgy volt. S mostanában messengeren megkeresett az exem a közös gyerekünkkel kapcsolatban s azóta úgy általában hetente egyszer, kétszer beszélünk. Rákérdeztem, hogy volt az az eset. Ő mereven lehazudta. Nem feküldtem le vele, ennyit mondott. Én meg, ahogy visszagondolom, biztosan voltak ott mások is. Azt szeretném megtudni, kiket vitt így haza az exem, amikor én terepen voltam. Nem haragszom rá, mégcsak nemis neheztelek. A gond inkább az volt, hogy féltékenységi jeleneteket rendezett, alaptalanul. mert nem volt oka rá, viszont amikor elutaztam, biztos vagyok benne, hogy hordta haza a pasikat. Hogy magyarázzam meg neki, hogy egyáltalán nem haragszom és akkor nőne igazán nagyra a szememben, ha elmondaná. Az már csak hab lenne a tortán, ha részletesen el is mesélné. Tanácstalan vagyok, hiszen az egy bizonyított esetet is határozottan letagadta.
#247   2022. 06. 07. kedd 10:41
Unicumos Unicumos
A nők nem büszkék az ilyenekre
#246   2022. 06. 07. kedd 10:27
kandurmarci kandurmarci

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 06. 10. szombat
Üzenetek: 365db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 15. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!