Screenshotold be hogy elhidjük
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 06:32

Törölt felhasználó (1339692)

Mos mit csináljak ha törvénybe ütköző , és beteg dolgokat kér tőlem a lányka. Most írt hogy a barátja tegnap megint csak össze maszatólta. Ma délelőtt kefélne egy jót. Mit tegyek?
Mos mit csináljak ha törvénybe ütköző , és beteg dolgokat kér tőlem a lányka. Most írt hogy a barátja tegnap megint csak össze maszatólta. Ma délelőtt kefélne egy jót. Mit tegyek?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 06. 04. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is élvzetes amikor elmeséli aa 18 éves barátjával történt eseményeket.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 06. 04. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet így gondolod, nekünk viszont élvezetes.
Ez akkor is nagyon beteg dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 04. péntek 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 04. péntek 07:03

17 éves és ő kezdeményezett. Szívességből elvittem, össze raktam a szekrényt utána keféltünk egy jót. Mi ebben a bűncselekmény?
Hát ezt meg hol olvastad ? Mert hogy az adat lapon nem az tutti
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 04. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 04. péntek 12:52

Szerintem a kecséd volt akivel közösültél , mert én azt sem tudom ki vagy. Viszont ha a párodnak keresel pasit akkor azért lehet gond a tehetségeddel. Főleg hogy kerestek melegeket is mindkét oldalról.
Szerintem a kecséd volt akivel közösültél , mert én azt sem tudom ki vagy. Viszont ha a párodnak keresel pasit akkor azért lehet gond a tehetségeddel. Főleg hogy kerestek melegeket is mindkét oldalról.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2021. 06. 04. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 04. péntek 12:21

értem! impotenciával lehet vádolni (bizonyiték nélkül), hazugsággal nem (bizonyitottan)
Azért mert csak egyszer sikerült megdugjalak még nem vagyok impotens -)
Azért mert csak egyszer sikerült megdugjalak még nem vagyok impotens -)
értem! impotenciával lehet vádolni (bizonyiték nélkül), hazugsággal nem (bizonyitottan)
Azért mert csak egyszer sikerült megdugjalak még nem vagyok impotens -) (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 15:54
Azért mert csak egyszer sikerült megdugjalak még nem vagyok impotens -) (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Én lehet szenilis vagyok de a farkam még működik , nem ugy mint a tiédd. Ami az adatlapomon van az pedig az én dolgom.
Így van

17 éves és ő kezdeményezett. Szívességből elvittem, össze raktam a szekrényt utána keféltünk egy jót. Mi ebben a bűncselekmény?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2021. 06. 04. péntek 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt ugye tudod, hogy bűncselekmény!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 04. péntek 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 04. péntek 06:10

Nem szerencse , csak a lehetőséget használtam ki.
Nem szerencse , csak a lehetőséget használtam ki.
Én lehet szenilis vagyok de a farkam még működik , nem ugy mint a tiédd. Ami az adatlapomon van az pedig az én dolgom.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 13:01

Igy már értem hogy miért vagy néha érthetetlen számomra. A szenilitás az oka, az adatlapodon csak 54 éves vagy itt 57 -)
Van jópár eladó használt bútorom , vásárolt tőlem egy szekrényt. MEgkért hogy segítsek a szállításban és az összerakásban . A szekrényt kifizette a többit lebarteleztük.
Igy már értem hogy miért vagy néha érthetetlen számomra. A szenilitás az oka, az adatlapodon csak 54 éves vagy itt 57 -)
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 09:56

Szerencsére így van ,57 éves vagyok 3 hónapja kefélgetek egy 17 éves lányt.
A parom elmeselte hogy cserkestek be a volt fonoke es a felesege.
Varrodaba dolgozott ahol a fonok ff-volt elhivta haza hogy vasaljon ki nehany inget neki es azzal ott is hagyta hogy tegye a dolgat es elment,a felesege meg beviharzott a furdobe zuhanyozni egy szel semmibe,kicsit kesobb behivta hogy megmossa a hatat ami nem csak anyi lett.Behuzta ruhastol nevetgeles kozepette autan levetkozot es ugy ment vissza,a csaj egy nagyon csinos volt,a parom erosen bi leven nem nagyon ellenkezet! Amikor mar a haloszobaban voltak hazament a fonok akit csak akkor vett esre amikor plusz kezek simogattak a fejet es a mellet aztan az allo farok az arca kozelebe kerult amit a feleseg kezdet el kenyeztetni odahuzva a paromat is es megcsokolta artan ismet bekapta es igy lassan vezette ra hogy o is kapja be,kozben a srac a puncijat simogatta felvaltva mindkettojuknek aminek meg is jott a hatasa,aztan amig a csajt nyalta a srac otet nyalta ami igazi wxtazisig vezetett,aztan a nem nagy de kemeny farkat becsusztatta es lassan elkezdte dugnielelvezet es akkor a szac a feleseget kenyeztette,a kesobbiek folyaman en is megkaptam a csajtol minden jot es aztan negyesbe csinaltuk kb 1 evig.
Varrodaba dolgozott ahol a fonok ff-volt elhivta haza hogy vasaljon ki nehany inget neki es azzal ott is hagyta hogy tegye a dolgat es elment,a felesege meg beviharzott a furdobe zuhanyozni egy szel semmibe,kicsit kesobb behivta hogy megmossa a hatat ami nem csak anyi lett.Behuzta ruhastol nevetgeles kozepette autan levetkozot es ugy ment vissza,a csaj egy nagyon csinos volt,a parom erosen bi leven nem nagyon ellenkezet! Amikor mar a haloszobaban voltak hazament a fonok akit csak akkor vett esre amikor plusz kezek simogattak a fejet es a mellet aztan az allo farok az arca kozelebe kerult amit a feleseg kezdet el kenyeztetni odahuzva a paromat is es megcsokolta artan ismet bekapta es igy lassan vezette ra hogy o is kapja be,kozben a srac a puncijat simogatta felvaltva mindkettojuknek aminek meg is jott a hatasa,aztan amig a csajt nyalta a srac otet nyalta ami igazi wxtazisig vezetett,aztan a nem nagy de kemeny farkat becsusztatta es lassan elkezdte dugnielelvezet es akkor a szac a feleseget kenyeztette,a kesobbiek folyaman en is megkaptam a csajtol minden jot es aztan negyesbe csinaltuk kb 1 evig.
A lánykának is van barátja , ő sem tud róla.

Meddig tartott a kapcsolat?
Szerencsére így van ,57 éves vagyok 3 hónapja kefélgetek egy 17 éves lányt.
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 09:46

Az idős embereknek mindig sikerül becserkészni egy kis friss húst
Az idős embereknek mindig sikerül becserkészni egy kis friss húst