...már előtted is videózott a hölgy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 09:49

Törölt felhasználó (104575)

nem kell mesélnie, visszanézem a videókat.
Sokmindent elmesélt. Szaftos, izgató, történetek.
Ilyen kapcsolatom még nem volt ahol ennyire nyitottan beszéltünk a szexröl.
Ilyen kapcsolatom még nem volt ahol ennyire nyitottan beszéltünk a szexröl.
Jobb ha nem tudunk a (masik) volt sexkalandjairol szerintem is .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 10:19
Törölt felhasználó (4389602)

Szélsőséges téma nagyon rossz élményeket is előhozhat a másikből
Szélsőséges téma nagyon rossz élményeket is előhozhat a másikből
nem kell mesélnie, visszanézem a videókat.
Engem izgatna, és mesélt is több mindent, de igazából csak negatív élményei voltak előttem. Szóval olyan nagy élmények nem voltak. Inkább olyanokat mesélt, hogy az exe hamar elment, utána nem foglalkozott vele, akkor egy másik exének túl nagy volt a farka és fájt vele, egy másik srác folyton erőszakoskodott, hogy mikor szopja már le, mert már voltak együtt, de a páromnak ahhoz idő kell (engem is csak kb 2 hónappal az első szex után szopott le, de azóta imádja csinálni). Szóval ilyeneket mesélt. Egyszer mesélt pozitívat, az annyi volt, hogy volt róla szó, hogy dugunk-e amikor megjön neki. Akkor annyit mondott, hogy ő már csinálta úgy egy sráccal, és az nagyon jó volt neki. Nagyjából ilyeneket mesélt az exeiről.
igen, mindkettőnket izgat

Izgatna, ha lenne neki. De mi elsök voltunk egymàsnak. Ami törtènt azota azt eggyütt csinaltuk.
Tegnap este nagyon felizgultam... Nem régiben volt szerencsénk egy fantasztikus párcseréhez. Tegnap hozzám bújt a párom, és suttogni kezdett a fülembe: "tudod mire gondolok? Ádám nagy farkára, ahogy ráfeszul a puncim..." nekem kb abban a pillanatban, hogy ezt kimondta, úgy felállt a farkam, hogy egy szöget be tudtam volna verni vele... Aztán folytatta: "nagyon megdugott a múltkor... Még sosem dugtak meg ennyire... Imádom a farkát..." - mindezt suttogva a fülembe... Hát nekem rendesen luktetett a farkam, úgy állt... Kb 10 percen keresztül suttogta a fülembe, hogy milyen jó volt neki a múltkor Ádámmal, hogy mennyire jó farka van stb... A végén megmarkolta a farkam és lassan verni kezdte. Megállapította, egy ömlik belőle az elovaladek. Én is benyultam a bugyijaba... Hát... Tocsogott... Nagyon durván felizgultunk mindketten. Nem is tartott sokáig a szex, mindketten percek alatt elmentunk. Engem alapból izgat, mikor ilyen szexelményeket mesél, de ez az egész most... Egyrészt azért mert ott voltam én is, és láttam mindent, masreszt azért ahogy eloadta... Suttogva... Remegő-elcsuklo hangon... Aaaaaaah
igen parom szereti ha tudhatja milyen kis ribi vagyok
Nagyon is izgató, bár nem sok mindenről tud beszámolni, mert nem voltak komoly dolgok csak petting. Az első pasijával kézzel elégítették ki néha egymást.
Sajnos nem sok van neki, azok sem komoly akciók.
Sajnos En is ebbe futottam Bele...
Pedig iszonyatosan izgatna (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 08:53
Pedig iszonyatosan izgatna (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)

Az exemtől kértem egyszer meséljen el egy izgalmas élményét, kérdezte miért... Erre ő
neki ez lelombozó. Mindenki más ezen is látszik.
Az lehet de nagyon felizgatott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 03. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 03. péntek 13:43
Törölt felhasználó (4181652)

Az volt a jatt,meg a szőrös jatt!
Az volt a jatt,meg a szőrös jatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 03. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 03. péntek 08:00
Törölt felhasználó (1339692)

Nagyon izgat. Az első dolog a mit a volt feleségem elmesélt amikor vezetni tanult leszopta az oktatóját.
Nagyon izgat. Az első dolog a mit a volt feleségem elmesélt amikor vezetni tanult leszopta az oktatóját.
én nagyon nehezen tudtam egy-két sztorit, azt is szűkszavúan kihúzni a nejemből, de igazándiból nem izgatott fel, nem is erőltetem. Ő soha semmit nem kérdezett, ezért én sem meséltem. Jó így.
sziasztok,mi 40es hpár vagyunk,én is szoktam kérdezgetni a páromat dugás közben a régi élményeiről,és nagyon izgalmas mikor elmond egy egy légyottot részletesen
Az exemtől kértem egyszer meséljen el egy izgalmas élményét, kérdezte miért... Erre ő
Frusztráló. Inkább a közös élményeinket mesélje el.