a CSAJNAK OTT VAGYOK ÉN MINEK NEKI VIBRI, OSZT ÉN NEM MEGYEK EL VIBRIT VENNI NEKI AJÁNDÉKBA!!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
hÁT AZ, VIZSGÁLAM ÉN MÁ PUNCIT MÉLYREHATONA, DE NEM JELENTKEZETT ELÖTTEM MINT G-PONT, PEDIG BEMUTATKOZHATNA MÁR NEKEM
Ha rövid, toldd meg egy vibrátorral!
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 15:03

Remélem az uj csajomnak nincs olyan mélyen, mer rövidek az ujjaim!!

A tapasztalt vén roka!!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Azok a fránya G pontok csak ugy jönnek-mennek bújócskáznak szerencsétlen szerelmezni vágyó ifjonccal!
Válasz béka12 üzenetére (6)
Válasz béka12 üzenetére (6)
Ezt sosem szabad!!!
Remélem az uj csajomnak nincs olyan mélyen, mer rövidek az ujjaim!!
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 12:26

Én elég mélyen találtam meg, tövig bent volt az ujjam, de amikor megvolt, majdnem eltörte az a hölgy, annyira élvezte :) Nála pl. érezhető egy keményebb pontocska, amit jól körbe lehet járni ujjal.
Béka, megnyugtat hogy te sem tudod hol van!!
Én elég mélyen találtam meg, tövig bent volt az ujjam, de amikor megvolt, majdnem eltörte az a hölgy, annyira élvezte :) Nála pl. érezhető egy keményebb pontocska, amit jól körbe lehet járni ujjal.
Nekem még nem sikerült megtalálnom 1 csajon sem!! Merre keressem?!