Nekem még nem sikerült megtalálnom 1 csajon sem!! Merre keressem?!
Én elég mélyen találtam meg, tövig bent volt az ujjam, de amikor megvolt, majdnem eltörte az a hölgy, annyira élvezte :) Nála pl. érezhető egy keményebb pontocska, amit jól körbe lehet járni ujjal.
Béka, megnyugtat hogy te sem tudod hol van!!
Remélem az uj csajomnak nincs olyan mélyen, mer rövidek az ujjaim!!
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 12:26

Én elég mélyen találtam meg, tövig bent volt az ujjam, de amikor megvolt, majdnem eltörte az a hölgy, annyira élvezte :) Nála pl. érezhető egy keményebb pontocska, amit jól körbe lehet járni ujjal.
Ezt sosem szabad!!!
Azok a fránya G pontok csak ugy jönnek-mennek bújócskáznak szerencsétlen szerelmezni vágyó ifjonccal!
Válasz béka12 üzenetére (6)
Válasz béka12 üzenetére (6)
A tapasztalt vén roka!!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha rövid, toldd meg egy vibrátorral!
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 15:03

Remélem az uj csajomnak nincs olyan mélyen, mer rövidek az ujjaim!!

hÁT AZ, VIZSGÁLAM ÉN MÁ PUNCIT MÉLYREHATONA, DE NEM JELENTKEZETT ELÖTTEM MINT G-PONT, PEDIG BEMUTATKOZHATNA MÁR NEKEM
a CSAJNAK OTT VAGYOK ÉN MINEK NEKI VIBRI, OSZT ÉN NEM MEGYEK EL VIBRIT VENNI NEKI AJÁNDÉKBA!!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
HA BUZI LENNÉK TALÁN MÉG MEG IS SZERETNÉLEK!! bIROM A BURÁD!!
Előbb utóbb +találod... 31 múltam végre mostanában Nekem is +találta a Kedvesem...
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 10:08

Nekem még nem sikerült megtalálnom 1 csajon sem!! Merre keressem?!
IGAZAD VAN
NEKED HOL VAN A G-PONTOD???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 21:31

Előbb utóbb +találod... 31 múltam végre mostanában Nekem is +találta a Kedvesem...

AHHOZ MEG KÉNE TALÁLJAM!!!
nA, ELTÉRTÜNK MEGIN A TÁRGYTOL!!!
Miért lennék irigy jo nekem a 34 is ha meg puncimatador lennék akkor valoszinü nem lennék itt mert +csömörlöttem volna a sok nunitol!
De ez utobbi nem is biztos!

Látod Béka koma van más is akinek sikerült

Nem lehetetlen, de azért ne add fel a keresést ha +van akkor biztos "élvezni fogod"

Igen az lehet! Nekem is volt ilyen csajom.