Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Ernst Gräfenberg, német nőgyógyász, a G-pont felfedezője, a női test örömforrásainak felkutatására irányuló vizsgálatai során abból a feltételezésből indult ki, hogy közösülés során pusztán a csikló izgatása nem vezet hüvelyi orgazmushoz. A hüvely fala pedig - mivel nem találhatók rajta idegvégződések - szintén nem elég érzékeny ahhoz, hogy az aktus során a nő az extázis állapotába kerüljön. A nőgyógyász 1950-ben írt először a hüvely elülső falán található területről, amely - minden valószínűség szerint - a régóta keresett, az intenzív orgazmusért felelős örömcentrum.
A G-pont a hüvelynyílástól mintegy négy-öt centire, a hüvely elülső részénél helyezkedik el. Nem közvetlenül a hüvely falán, hanem mögötte, a húgycső mellett található. "

Te megtaláltad már partneredét? A tiédet megtalálták már? Tényleg óriási erőket képes felszabadítani a G pont érintése? Enélkül már nincs is eget verő és mindent elsöprő orgazmus?

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#90   2007. 10. 16. kedd 19:39
Kicsitünder Kicsitünder
Sziasztok! Én lányok tanácsát kérném! Már hónapok óta keressük a párommal a G-pontomat, hiába. Esetleg valaki tudna egy módszert ajánlani, amivel még próbálkozhatnánk?
#89   2007. 10. 14. vasárnap 15:51
SiTe SiTe
Sziasztok!
Ide írok, mert hirtelen jobb topicot nem találtam, ha mégis lenne akkor majd átírom oda.
A dilemmám a következő: barátnőm csakis úgy tud elélvezni, hogy ha ő van felül, kvázi lovagló pózban. Máshogy nem igazán... Gondolom a dolognak köze van a g-ponthoz is, azért írtam ide. Ötleteket, tanácsokat elfogadnék, hogyan csináljuk, hogy kilépjünk ebből a korlátból?
#88   2007. 09. 30. vasárnap 23:56
X Törölt felhasználó (48478)
Úraim a nők teste olyan mint"Mengyelejev-periodusos rendszere".Még nagyon sok ismeretlen jelű elem lehetséges!Az ABC-nél is csak a G-ig jutottunk!Folytatnunk kell a kutatást! confused finom
#87   2007. 09. 30. vasárnap 20:43
Wringer26 Wringer26
Szia! Az én problémám se az, hogy nem tudom elengedni magam. Mert a párom kezeitől elvesztem a fejem. Hanem az a baj, hogy ha el kezdjük keresni, akkor arra figyelek, hogy mit csinál, jó-e amit csinál stb. Ráadásul ahogy a párom néz, az a kíváncsi tekintet....
Valahogy úgy érzem, hogy valamit mondanom kell, de olyan lelobozító, hogy semmi... :-(
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 09. 28. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 20:26
Szia. Nem értem a problémádat igazán. Én mikor a párommal vagyok kikapcsolom a külvilágot és átadom magam annak az érzésnek ami nem hassonlítható össze semmivel. Ha végigsimogat a kezével, ha kedves szavakat suttog, ha a nyelvével érzékien fedezi fel a testemet, akkor végem van. Engem nem érdekel ilyenkor semmi, nincs sem ember, sem külső tényező ami, vagy aki ezt a fantasztikus érzést elveheti tőlem. Élvezem minden pillanatát. varázsold el a párodat maximálisan és hidd el, hogy nem marad el sem nálad, sem nála az eredmény. Ez tapasztalat.
#86   2007. 09. 28. péntek 20:26
babycica babycica
Szia. Nem értem a problémádat igazán. Én mikor a párommal vagyok kikapcsolom a külvilágot és átadom magam annak az érzésnek ami nem hassonlítható össze semmivel. Ha végigsimogat a kezével, ha kedves szavakat suttog, ha a nyelvével érzékien fedezi fel a testemet, akkor végem van. Engem nem érdekel ilyenkor semmi, nincs sem ember, sem külső tényező ami, vagy aki ezt a fantasztikus érzést elveheti tőlem. Élvezem minden pillanatát. varázsold el a párodat maximálisan és hidd el, hogy nem marad el sem nálad, sem nála az eredmény. Ez tapasztalat.
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 20:18
Ez sajnos igaz! A párommal mi is már hónapok óta keresgéljük, de eddig semmi. Vagy a kényeztetésére figyelek, vagy arra, hogy hol "matat". :-(
#85   2007. 09. 28. péntek 20:18
Wringer26 Wringer26
Ez sajnos igaz! A párommal mi is már hónapok óta keresgéljük, de eddig semmi. Vagy a kényeztetésére figyelek, vagy arra, hogy hol "matat". :-(
(Ez egy válasz cicamica26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 18:08
nekem még nem vettem részem ebben a mások altal gyönyörűnek mondott érzésből. és ez nem rajtam múlott.A férfiak többsége nem tudja hogy merre található az a bizonyos g pont.De hogyan is találnák meg, ha mi nők sem vagyunk teljesen tisztában a helyével?
#84   2007. 09. 28. péntek 18:08
cicamica26 cicamica26
nekem még nem vettem részem ebben a mások altal gyönyörűnek mondott érzésből. és ez nem rajtam múlott.A férfiak többsége nem tudja hogy merre található az a bizonyos g pont.De hogyan is találnák meg, ha mi nők sem vagyunk teljesen tisztában a helyével?
#83   2007. 04. 21. szombat 12:57
MmePrune MmePrune VIP Admin
áthozva a péniszes topicból:

horvatmi #2932| ma 12:52

Uraim a szeretet női nem zöménél a gyönyört a csikló és az egyre többet emlegetett "G" megfelelő izgatásával érhetjük el. A csikló a hüvelyen kívül helyezkedik el a húgycsőnyílás fölött. A "G" pont egy kis gyakorlással és a partnar segítségével könnyen megtalálható. A középső ujjunkat óvatosan bevezetjük a hüvelynyílásba és a húgyhólyag irányában a hüvely bejáratától 4-5 cm-re megtalálható. Az izgalmi állapot fokozódásával a hüvelyfal felületén egy kb borsó nagyságú "keményedő" kiemelkedés lesz tapasztalható. A hüvelyi orgazmust meg lehet és meg is kell tanulni a nőknek mivel az egy magasabb szintre emeli a gyönyörérzetet - legalábbis nálunk ez a tapasztalat. De a fent említettek egyikéhez sem szükséges a pénisz nagyságáról beszélni ahogy azt a fent leírtakból kiolvasható. A nagyon tág hüvely esetében is meg lehet találni a gyönyörhöz vezető utat csak figyelemmel kell lenni egymásra.
#82   2007. 04. 09. hétfő 21:30
astronomo astronomo
Szerencsére mi gyorsan rátalátunk... Jelentős mértékben növeli az élvezet fokát. Egy baj van vele, hogy csak ujjal vagy vibrivel lehet jól ingerelni, természetes módon nehezebb
#81   2007. 04. 03. kedd 10:15
bigtoy bigtoy
Hello!
Eleinte a párom is csak pisilési ingert érzett, de később, amikor már felengedett, (tényleg érdemes előtte elküldeni wc-re, hogy megnyugodjon), szép lassan összejött a dolog, bár mindig csak kézzel vagy g-pont vibrivel.
(Ez egy válasz puszy74 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 08:51
Helló mindenkinek
aktivan követem a beszélgetéseteket,de idáig nem szóltam hozzá.Nem ugy most.Mi is rátaláltunk a nejemmel a g-pontra , de sajnos külön élvezetet nem hozott,mert az izgatásával csak a pisilés ingerig tud eljutni onnan aztán a kéjérzésig sehogyan sem.Vajon mi lehet a gond?
a pisilés érzés után menyi időre kell jönni a várva várt érzésnek, mert ő úgy érzi soha nem következik be.Igaz ez az első alkalom amikor igazán tudtunk a dologgal foglalkozni.Kérek minden olyan g-pontrol élvezőt segitsen nekünk.
puszi mindenkinek wave
#80   2007. 04. 02. hétfő 20:39
Moncy Moncy
Olvass mán végig egy topicot amibe beírkálsz... mert aztán már nem lesz rá módod..
Mert ki leszel tiltva... nyes
#79   2007. 02. 06. kedd 21:03
X Törölt felhasználó (68111)
En mar nagyon regota kerestem a csajom g pontját és mit ad az isten!!képzeljétek megtalátam,rá 10 percire elkezdett csurdogálni a puncija,és egy jót élvezett!!!Tiszta jó érzés volt,mert már 3 éve vele vagyok,es most ez volt az első!!!
#78   2007. 01. 30. kedd 21:15
marshall marshall
most olvastam el mit írtam tegnap...
enyhén nélkülöztem a magyar nyelvtan és helyesírás szabályait ahogy látom. de azért remélem érthető. ellenkező esetben sorry
#77   2007. 01. 29. hétfő 18:17
marshall marshall
mi a bnőmmel megtaláltuk... sok helyen irták. az igazat megvallva egyáltalán nem kerestem. elkezdtem dörzsölni neki egy ponton találomra aztán lett ott olyan élvezkedés.... mindig a g-pontkját izgatom ha akarom tőle valamit de neki nincs hozzá kedve. kb 1 másodperc alatt megváltozik a véleménye :)
#76   2007. 01. 28. vasárnap 23:43
yanee84 yanee84
ha elkezdjük keresni,akkor ahhoz kell egy bizonyos izgalmi állapot,de ha ez megvan,akkor meg azt fenn is kéne tartani, leginkább a csiklósimogatásával,nyalogatásával,de közbe kutatni is kéne... lehet,h az a baj,h nem bírok egyszerre kétfelé figyelni? de lehet h a barátnőm sem tudja megosztani a figyelmét. ha létezik egyáltalán...:) mondjuk eddig kb 3szor keresgéltük csak.
#75   2007. 01. 28. vasárnap 23:38
yanee84 yanee84
hmmm. na ebben a témában kéne valamit kitalálnom, hátha...
#74   2005. 04. 11. hétfő 16:28
dzsigolo dzsigolo
Ez csak természetes fönök Úr!!
#73   2005. 04. 10. vasárnap 19:12
dzsigolo dzsigolo
JAJJ gyakorlás van, de türelem nuku.......
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 07:05
Az pisiinger a velejárója a dolognak. Ha volt elötte WC-n nem kell vele foglalkozni engedni kell. Az első pár alkalommal figyel csak oda az illető, utánna már észre sem venni. Ezt is mint mindent sokat kell gyakorolni. Ha megy ujjal, hamar menni fog szeretkezés közben is, csak a megfelelő pózt kell hozzá keresni.
Tehát: TÜRELEM és GYAKORLÁS
#72   2005. 04. 10. vasárnap 07:05
Warmika Warmika
Az pisiinger a velejárója a dolognak. Ha volt elötte WC-n nem kell vele foglalkozni engedni kell. Az első pár alkalommal figyel csak oda az illető, utánna már észre sem venni. Ezt is mint mindent sokat kell gyakorolni. Ha megy ujjal, hamar menni fog szeretkezés közben is, csak a megfelelő pózt kell hozzá keresni.
Tehát: TÜRELEM és GYAKORLÁS
(Ez egy válasz puszy74 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 08:51
Helló mindenkinek
aktivan követem a beszélgetéseteket,de idáig nem szóltam hozzá.Nem ugy most.Mi is rátaláltunk a nejemmel a g-pontra , de sajnos külön élvezetet nem hozott,mert az izgatásával csak a pisilés ingerig tud eljutni onnan aztán a kéjérzésig sehogyan sem.Vajon mi lehet a gond?
a pisilés érzés után menyi időre kell jönni a várva várt érzésnek, mert ő úgy érzi soha nem következik be.Igaz ez az első alkalom amikor igazán tudtunk a dologgal foglalkozni.Kérek minden olyan g-pontrol élvezőt segitsen nekünk.
puszi mindenkinek wave
#71   2005. 04. 09. szombat 08:51
puszy74 puszy74
Helló mindenkinek
puszi mindenkinek wave

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: dzsigolo dzsigolo
Nyitás ideje: 2005. 03. 28. hétfő
Üzenetek: 130db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 29. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!