Akkor mindenki szurkol neked!!
Bocs, a válaszom elmaradásáért. Privátban leírom:-)
Mégkésve bár de törve nem!!! Kösz a kincses térképet!
dolgoztam olyan osztályon és az tetszett eddig a legjobban!
Kicsit késtél, szia:-)
Akkor nem lehetett annyira fontos:-)
Mi a szakterületed? ( ha publikus persze)
Mi a szakterületed? ( ha publikus persze)
Tudom, hogy valami elmaradt még éjjelről, de egszerűen nem jut eszembe!!

Ön tényleg nagyon figyelmes, kedves Doktor Úr! De ha számít ez valamit, személy szerint nem tudok térkép alapján eligazodni még autóval sem, csak akkor, ha legalább egyszer megmutatják az utat

Egy nagy X kellett volna rá itt ás!
Ez csak vicc!
Nagyon rendes vagy hogy gondolsz azokra akik nem találják az édenkert kapujának a kulcsát!
Ez csak vicc!
Nagyon rendes vagy hogy gondolsz azokra akik nem találják az édenkert kapujának a kulcsát!
látom te a kincset keresed nem a gyengébb nem gynge pontjait:-)
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 04. 06. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha megvan a kincses térkép viszek ásot is hogy kiássuk!!
(Ez egy válasz sagjoz üzenetére (2005. 04. 06. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 06. szerda 15:14

de látod még is vannak akik nem találják és térképet kell nekik rajzolni...
Barátom !! Naon birom a szövegedet!!
de látod még is vannak akik nem találják és térképet kell nekik rajzolni...
Valóban nem az , de azért nem árt, ha nem csak te élvezed az együttlétet, hanem a "pina" tulajdonosa is!!!!!!!!(Az állat baszik csak, csakafaszával!)
Ezeket amiket írtok és magyaráztok szerintem jobb lenne ha képpel is illusztrálnátok! Vagy tévedek?
Lásd Dzsigolónak írt válaszomat!
Kb. 2,5 cm-re a critolis (gyengébbek kedvéért: csikló,pöcök stb.)alatt a húgycsőnyilás közelében.Sokkal érzékenyebben reagál az ingerekre.A pont neve a latin Urethra elnevezésből származik, itt termelődik a
seratonin nevű hormon is. (a többi titok!) (Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 04. 05. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
seratonin nevű hormon is. (a többi titok!) (Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 04. 05. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt van a G . -t!!!

Mi van? erröl még nem is halottam, az hun van kb?!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 05. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 16:40

Van "U -pont is ami könnyebben elérhető és legalább olyan "hasznos"!
Van "U -pont is ami könnyebben elérhető és legalább olyan "hasznos"!