hogy tudnám rávenni a férjem hogy mást is vonjunk be a szexuális életünkbe főleg férfiakat?
Beszélj vele s győzd +az érveiddel.
Utána plusz 1 nő?
Utána plusz 1 nő?
Őszinteséggel. Derítsd ki, hogy most mi az ellenvetése a hármasszexhez. Akarata ellenére semmiképpen ne erőltesd! Még ha bele is egyezik ha nem odaadóan csinálja, nagy kudarc lehet! Ha csak gátlásos, azt le lehet ügyesen küzdeni. Lehet, h két lány egy fiú felállás jobb lenne kezdetnek, vagy egy másik párral 4-en. Mindenesetre beszélgess vele sokat erről!
(Ez egy válasz tarloka üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 18:43

hogy tudnám rávenni a férjem hogy mást is vonjunk be a szexuális életünkbe főleg férfiakat?
Kicsit több komolyságot igényel a jó szex! Türelem és akkor tutti a dolog!
Ha igazi férfinek érzi magát sehogy ...szerintem.
A házasság nem erről szól! Tedd meg titokban,(2sráccal)ha nem elégít ki,és tulságosan szereted ahhoz hogy elhagyd! A kiváncsiságod miatt ne alázd meg! (Ez egy válasz tarloka üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 28. hétfő 18:43
A házasság nem erről szól! Tedd meg titokban,(2sráccal)ha nem elégít ki,és tulságosan szereted ahhoz hogy elhagyd! A kiváncsiságod miatt ne alázd meg! (Ez egy válasz tarloka üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem azzal alázza meg igazán a férjét, ha nem beszéli meg vele a vágyait, esetleg problémáit és titkos kapcsolatokba kezd!
Szerintem az a legfontosabb, hogy ne legyen tabu téma a házasságban, minden titkos vágyról tudjon az ember őszintén, gátlás és szégyenérzet nélkül beszélni a párjával.
De az tényleg probléma lehet, hogy esetleg a férje úgy érezheti, hogy a férfiasságán csorba esett, mondván "miért nem elég ő egyedül?" (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 20:42
Szerintem az a legfontosabb, hogy ne legyen tabu téma a házasságban, minden titkos vágyról tudjon az ember őszintén, gátlás és szégyenérzet nélkül beszélni a párjával.
De az tényleg probléma lehet, hogy esetleg a férje úgy érezheti, hogy a férfiasságán csorba esett, mondván "miért nem elég ő egyedül?" (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha igazi férfinek érzi magát sehogy ...szerintem.
A házasság nem erről szól! Tedd meg titokban,(2sráccal)ha nem elégít ki,és tulságosan szereted ahhoz hogy elhagyd! A kiváncsiságod miatt ne alázd meg!
A házasság nem erről szól! Tedd meg titokban,(2sráccal)ha nem elégít ki,és tulságosan szereted ahhoz hogy elhagyd! A kiváncsiságod miatt ne alázd meg!
Szerintem is meg kell beszčlni a pŕrjŕval,
mert lehet, hogy neki is eszčbe jutott csak
nem merte mondani. Mondjuk o lehet, hogy kčt
lŕnyra gondolt, de innen lehet alkudni!!))
En a pŕrommal mindent megbeszčlunk.
Ezt a tčmŕt is kielemeztuk pŕrszor. (Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 21:08
mert lehet, hogy neki is eszčbe jutott csak
nem merte mondani. Mondjuk o lehet, hogy kčt
lŕnyra gondolt, de innen lehet alkudni!!))
En a pŕrommal mindent megbeszčlunk.
Ezt a tčmŕt is kielemeztuk pŕrszor. (Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem azzal alázza meg igazán a férjét, ha nem beszéli meg vele a vágyait, esetleg problémáit és titkos kapcsolatokba kezd!
De az tényleg probléma lehet, hogy esetleg a férje úgy érezheti, hogy a férfiasságán csorba esett, mondván "miért nem elég ő egyedül?"
De az tényleg probléma lehet, hogy esetleg a férje úgy érezheti, hogy a férfiasságán csorba esett, mondván "miért nem elég ő egyedül?"
Lehet,hogy már beszéltek róla és APA nem elég "nyitott" a dolgra.Akkor viszont nincs más megoldás, ha ki akarja próbálni.
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 21:08

Akkor igen!!))))
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 21:31

Lehet,hogy már beszéltek róla és APA nem elég "nyitott" a dolgra.Akkor viszont nincs más megoldás, ha ki akarja próbálni.
Ebben igazad van, de azért nagyon meg kell gondolni, hogy megéri-e kockáztatni a kapcsolatot. A titkok legtöbbször úgyis kiderülnek!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 21:31

Ilyenkor állandóan csak te meg én vagyunk itt:-(((
Mindenki korán lefekszik (?) (Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 23:02
Mindenki korán lefekszik (?) (Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ebben igazad van, de azért nagyon meg kell gondolni, hogy megéri-e kockáztatni a kapcsolatot. A titkok legtöbbször úgyis kiderülnek!
Megamikor ez volt a tčma:)
Vajon sikerult neki??? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 23:09
Vajon sikerult neki??? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)

Ilyenkor állandóan csak te meg én vagyunk itt:-(((
Mindenki korán lefekszik (?)
Mindenki korán lefekszik (?)
Detto
Honnan tudod? Kiprobaltad?
At elozo Neked szolt.Bocs!
Na most lővőm fejbe magam megint tárás keresés
tőbbi jo
ajálgatod magatokat mindig

tőbbi jo

ajálgatod magatokat mindig
puff-puff
Egy kis segitséggel.
téma lezárva.
GG-nek van társ kereső menüje iratkoz fel rá és hivatkoz arra és akkor nincs morogni valom:).
Infester [VIP][ADMIN] irány elve a társ keresésre

Egy kis segitséggel.
téma lezárva.
GG-nek van társ kereső menüje iratkoz fel rá és hivatkoz arra és akkor nincs morogni valom:).
Infester [VIP][ADMIN] irány elve a társ keresésre
olvasál belle
MODERÁTOROK üzenik forum témába
Ott van az hogy ajálgathatod itt magad és a párod a forumba
MODERÁTOROK üzenik forum témába
Ott van az hogy ajálgathatod itt magad és a párod a forumba
Te nem viseled ha válasz nélkül hagyják a szo fordulataidat:)))
Hm nézük csak a egy régi mondás valhonnan kinai bölcstől szabadon "mindenki azzal támad amitöl a legjobban fél..." te talán hogy valki le nőz vagy lányosnak titulál?
pá kis aranyom?
nem vágom miért minősitesz le engem ezzel csak magadat ásod allá.
Hm nézük csak a egy régi mondás valhonnan kinai bölcstől szabadon "mindenki azzal támad amitöl a legjobban fél..." te talán hogy valki le nőz vagy lányosnak titulál?
pá kis aranyom?
nem vágom miért minősitesz le engem ezzel csak magadat ásod allá.
Csatlakoznék hozzád. A javaslat kiváló; amennyiben nem megy a férjjel, a témáról való őszint beszélgetés sem - márpedig ha idáig fajult a sexuális különbség, valszeg valami nagyon nincs rendben. Szóval keress két pasit és próbáld ki. De garantálom, hogy a házasságotoknak mindenképpen reszeltek.