Igen, nekem is nagyon jól esik. Sürün járok ide a GG re, és fényképek, és videők nézegetése, és vélemény irás között, sürün szoktam masztizni, és mindig jó nagyokat élvezek.
Kedves Gyula! Kezdem úgy érezni, hogy az utóbbi időben nagyon "kiélezed" a dolgokat szerény személyemre. A kérdésed nem vág a témához és nem is tartozik rád, de ha már feltetted megválaszolom. A párom tud róla és együtt is szoktuk az oldalt nézegetni, aminek mindig az a vége, hogy egymásnak esünk, a szó csakis pozitív értelmében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 11. szombat 05:59
Törölt felhasználó (804640)

És amikor hazaér a párod, akkor együtt folytatjátok a masztit, vagy a GG-n való nézelődésről a párod nem is tud?

És amikor hazaér a párod, akkor együtt folytatjátok a masztit, vagy a GG-n való nézelődésről a párod nem is tud?
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 06. 09. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 09. csütörtök 14:45

Ha a goldengate oldalra tévedek, ami elég gyakran megesik
, akkor általában mindig maszturbálás a vége, ilyenkor előkerül a vibrátor, de sokszor az sem kell, annyira be vagyok indulva, hogy az ujjam is megteszi... aztán alig várom, hogy a párom is hazaérjen és csatlakozzon
az amatőr puncik és a leszbikus videók igencsak beindítanak..

Mikor erre kalandozok , mindíg feláll a farkam , természetes , hogy ilyenkor masztizok egy jót

Ez egy nagyon izgató oldal még szép hogy feláll az ember farka. Különben is egyszerre többen vagyunk az oldalon ami még rátesz egy lapáttal.
Ha a goldengate oldalra tévedek, ami elég gyakran megesik
, akkor általában mindig maszturbálás a vége, ilyenkor előkerül a vibrátor, de sokszor az sem kell, annyira be vagyok indulva, hogy az ujjam is megteszi... aztán alig várom, hogy a párom is hazaérjen és csatlakozzon
az amatőr puncik és a leszbikus videók igencsak beindítanak..

Meglesnélek közben
Esetleg még segítenék is
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2011. 06. 07. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Esetleg még segítenék is

nagyon jól esik...nagyon-nagyon

heló én is szeretek masztizni és szívesen spricelnék neked hogy nagyot élvezz
Mit szólsz ? (Ez egy válasz muff111 üzenetére (2011. 02. 18. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 18. péntek 20:32
Mit szólsz ? (Ez egy válasz muff111 üzenetére (2011. 02. 18. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szinte mindennap masztizok itt néha tőbbszőr is naponta.Imádok arra élvezni mikor egy pasi farka hatalmasat spriccel.Én leginkább a spermára izgulok!

A Te puncidra én is hatalmasat spricceltem!!!
(Ez egy válasz muff111 üzenetére (2011. 02. 18. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 18. péntek 20:32

Szinte mindennap masztizok itt néha tőbbszőr is naponta.Imádok arra élvezni mikor egy pasi farka hatalmasat spriccel.Én leginkább a spermára izgulok!

.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 07. hétfő 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 07. hétfő 07:14
Törölt felhasználó (69371)

Te meg jó lenne ha nem pontvadászkodnál! Több topicban 1 percenként irogatod a pár szavas hülyeséged. Van javítás funkció, ami kb 5 percig él. Tehát tudod szerkeszteni a kommentet. Nem kell újat írni, csak mert elcsesztél valamit. Figyelj oda erre, mert már régóta figyellek...

Nagyon is jól esik. Gyakran felnézek a gg-re, ha lehet, minden nap. Megnézem a képeket, videókak, chatelek és ez általában mindig egy élvezetes masztival végződik.
Szeretek képek vagy videók nézése közben masztizni , vagy ha olyannal beszélek akár telefonálás közben is csináltam. Sőt volt, hogy Ő is masztizott közben, jó volt hallani az élvezetét.

Te meg jó lenne ha nem pontvadászkodnál! Több topicban 1 percenként irogatod a pár szavas hülyeséged. Van javítás funkció, ami kb 5 percig él. Tehát tudod szerkeszteni a kommentet. Nem kell újat írni, csak mert elcsesztél valamit. Figyelj oda erre, mert már régóta figyellek...
(Ez egy válasz zztop_123 üzenetére (2011. 02. 06. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 06. vasárnap 21:22

mit bomba egy orgazmusláncreakció ezt mély tisztelettel mondom neked.....
neked tényleg flexibilis a billentyűd?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 12. 10. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
mit bomba egy orgazmusláncreakció ezt mély tisztelettel mondom neked.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 29. szombat 09:45
Törölt felhasználó (791046)

Imádok masztizni,net nélkül is,de főleg a net előtt,imádom hallani a hangokat,van úgy,hogy naponta többször is izgatom a puncimat.
szia! akkor te egy orgazmus bomba vagy...........
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 29. szombat 09:45
Törölt felhasználó (791046)

Imádok masztizni,net nélkül is,de főleg a net előtt,imádom hallani a hangokat,van úgy,hogy naponta többször is izgatom a puncimat.
Várlak a chaten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 00:38
Törölt felhasználó (769336)

Igen,,, masztizok minden alkalommal, ha itt chatelek valakivel, aki felpörgeti a fantáziámat!!! szeretem hallani a nyögést, olyankor én is kiabálok,,,és többnyire elélvezek sorozatosan,,, persze jobban esik az eleven hús amikor bennem van,,, de ha beindulok,,, azonnal akarom és ilyenkor megteszi az ujjam is.
Gyakran masztizok net előtt, sokszor itt, miközben az amatőr puncik képeit nézegetem.
Rendszerint meg is szoktam írni a hölgyeknek az elismerést, és hogy okoztak nekem néhány élvezetes percet.
Úgyhogy hajrá, csajok, töltsétek fel a szexi fotóitokat, had élvezkedjenek a kéjsóvár pasik
Rendszerint meg is szoktam írni a hölgyeknek az elismerést, és hogy okoztak nekem néhány élvezetes percet.
Úgyhogy hajrá, csajok, töltsétek fel a szexi fotóitokat, had élvezkedjenek a kéjsóvár pasik