(kimoderálva! privátban a hasonló hsz-ket!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 02. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 02. szerda 00:38

Törölt felhasználó (769336)

Igen,,, masztizok minden alkalommal, ha itt chatelek valakivel, aki felpörgeti a fantáziámat!!! szeretem hallani a nyögést, olyankor én is kiabálok,,,és többnyire elélvezek sorozatosan,,, persze jobban esik az eleven hús amikor bennem van,,, de ha beindulok,,, azonnal akarom és ilyenkor megteszi az ujjam is.
Igen,,, masztizok minden alkalommal, ha itt chatelek valakivel, aki felpörgeti a fantáziámat!!! szeretem hallani a nyögést, olyankor én is kiabálok,,,és többnyire elélvezek sorozatosan,,, persze jobban esik az eleven hús amikor bennem van,,, de ha beindulok,,, azonnal akarom és ilyenkor megteszi az ujjam is.
nagyon jó! olvasás és kép, film nézés közben szoktam élvezkedni
Ha híreket olvasom nem masztizok rá, viszont más esetben élvezetes tud lenni

egyszer kétszer előfordult már,de csak ha filmet nézek, úgy be tudok indulni.

Imádok masztizni,net nélkül is,de főleg a net előtt,imádom hallani a hangokat,van úgy,hogy naponta többször is izgatom a puncimat.
én is simogatom most a puncimat, várom haza a dolgos uram

jól ha nincs aki segitsen

miert is nem lepodok meg!!
tudom Te olyan kulonlegessutemeny vagyol!! Rajtad semmi se fog!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 12. 10. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tudom Te olyan kulonlegessutemeny vagyol!! Rajtad semmi se fog!

segitek rajtad ha gondolod
irj egy msn cimet
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 18. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 18. csütörtök 21:48

irj egy msn cimet

Törölt felhasználó (173396)

Rájöttem,én is szeretek masztizni,mivel a párom elutazott hosszabb időre,elég nehezen viselem,rászoktam úgy tűnik,ma konkrétan be vagyok indulva...Nem ismerek magamra .Lehet karira egy vibrit kérek.
az enyém csepp, víz és geci álló!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 10. péntek 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 10. péntek 06:17

Törölt felhasználó (768271)

haaaaat,azert a klaviaturara nagyon tessek ugyelni!!
mert ha arra "froccsen"-----------------ki is dobhatod!!
mert ha arra "froccsen"-----------------ki is dobhatod!!
haaaaat,azert a klaviaturara nagyon tessek ugyelni!!
mert ha arra "froccsen"-----------------ki is dobhatod!! (Ez egy válasz érzéki_bi24 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
mert ha arra "froccsen"-----------------ki is dobhatod!! (Ez egy válasz érzéki_bi24 üzenetére (2010. 12. 03. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
igen jólesik
Az is egy jó dolog...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 03. péntek 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 03. péntek 17:50

Törölt felhasználó (313892)

igen főleg ha szexchatelek
igen főleg ha szexchatelek
Nagyon is jólesik... többnyire a GoldenGate az "előjáték", itt kezdem a nézelődést...

Igen,most is csinálom
Persze, most is simogatom a puncim.
Ez ííííígy van!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 11. csütörtök 20:52

Törölt felhasználó (736623)

A nők tudnak! A saját fantáziálásukkal! Nekünk nem kell ahhoz ,,mozi" hogy eltudjunk menni! Jó kis vetítővászon van a buksinkban, hidd el!

Rájöttem,én is szeretek masztizni,mivel a párom elutazott hosszabb időre,elég nehezen viselem,rászoktam úgy tűnik,ma konkrétan be vagyok indulva...Nem ismerek magamra .Lehet karira egy vibrit kérek.