Értem Crazy-Baby, nem nyaggatlak.
Charly02: Nem baj hogy hamar megöregszem, Te nem vagy kíváncsi? Akkor mit keresel itt? Gyere és kíváncsiskodj Te is :)))
Charly02: Nem baj hogy hamar megöregszem, Te nem vagy kíváncsi? Akkor mit keresel itt? Gyere és kíváncsiskodj Te is :)))
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Felébredt a kis oroszlán ........
Csók
(Ez egy válasz charli02 üzenetére (2004. 09. 25. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Felébredt a kis oroszlán ........
Csók
(Ez egy válasz charli02 üzenetére (2004. 09. 25. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Boy!
Engem ott nem is fogsz látni.........az én kis nunimat csak is élőben lehet megnézni, megsimogatni....meg ilyenek!.........de van aki ezt megteszi..........azaz, neki már megvan a társa............foglalt puncika ez !
Puszzzzzzzzzzzzzzz
(Ez egy válasz TopJoyBoy üzenetére (2004. 09. 25. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 25. szombat 14:59
Engem ott nem is fogsz látni.........az én kis nunimat csak is élőben lehet megnézni, megsimogatni....meg ilyenek!.........de van aki ezt megteszi..........azaz, neki már megvan a társa............foglalt puncika ez !
Puszzzzzzzzzzzzzzz
(Ez egy válasz TopJoyBoy üzenetére (2004. 09. 25. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Rákattintok de semmi sem jelenik meg. Az oldalsó menüből kiválasztom a napi hard sorozatot és nem talállak Téged.
Pedig kíváncsi lennék a TE puncidra...
Te csak ne kíváncsiskodj mert hamar megőregszel !
2004. 09. 25. szombat 14:59
Rákattintok de semmi sem jelenik meg. Az oldalsó menüből kiválasztom a napi hard sorozatot és nem talállak Téged.
Figyi !
A harmadik megszolalásban irtam egy szot ami: Napihard.....nos erre kellene ráklikkelned!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
A harmadik megszolalásban irtam egy szot ami: Napihard.....nos erre kellene ráklikkelned!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Crazy-Baby: HOL van az a napihard? Nem találom a menüben!
És köszi a jóindulatodat. Pusz.
És köszi a jóindulatodat. Pusz.
Hol lehet találni nedves bugyis képeket? Tudtok segíteni?
Ezen nézhetsz......nedves puncikat!!!!Klikkelj rá a napihard-ra amit az előbb tettem fel!
Jó nézelődést!
Szia
Jó nézelődést!
Szia
Hol lehet találni nedves bugyis képeket? Tudtok segíteni?
Jobb mint az ágyban, jobb mint bárhol!!!
Szerintetek?
Szerintetek?

TopJoyBoy

rigonauta
Veronika J