Nektek jólesik netezés közben masztizni?
Általában ez a vége!
Általában ez a vége!

Ha velem chatelnél biztosan benedvesednél....
(Ez egy válasz bitami üzenetére (2011. 12. 31. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 31. szombat 11:28

Mikor itt járok az oldalon, akkor mindig
egy jó chatelés, vagy videó és már nedvesedek

jóóó
igen
Nekem nagyon jóóóó...
Pláne ezt a honlapot nézegetni, olvasgatni közben...

imádnivalo bár csak györi lennél
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 01. 03. kedd 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
na de már kora reggel?!
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 01. 03. kedd 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello! Én is szoktam néha és nagyon jól esik
)

Lanyok irjatok mar meg hol lehet titeket megtalalni , annyi egeszseges szep es kivanatos lany van itt aki masztizik , de bezzeg mikor keresek egyet sem talalok meg a chaten sem . El vagyok keseredve , lehet hogy velem van a gond ?
Az izgató képeidet nézegetve nekem is jól esett.

igen
demég hogy
sziasztok amikor itt járok ki nem hagynám!
feljövünk a goldengate-ra, keresünk egy pár szimpatikus amatőr képet, és mi is eljátsszuk a szituációt.
Mikor itt járok az oldalon, akkor mindig
egy jó chatelés, vagy videó és már nedvesedek

Ki az akinek nem esik jól???? Nekem mindig nagyon jó

Sziasztok,tényleg keményítőleg hatsz az emberre...a képről már csak én hiányzom...
(Ez egy válasz talabot üzenetére (2011. 07. 09. szombat 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 09. szombat 11:51

Imádok masztizni, itt a GG-n lehet is jókat. Párszor megsimiztem már a cicám rátok : )
Hát megnéztem én is azokat a képeket, be is állt rögtön a merevedés...
(Ez egy válasz szörpi üzenetére (2011. 09. 23. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 23. péntek 19:47

Most néztem meg a képeid, muszáj voltam húzni rajta párat nagyon csini puncid van!
Most néztem meg a képeid, muszáj voltam húzni rajta párat nagyon csini puncid van!
(Ez egy válasz talabot üzenetére (2011. 07. 09. szombat 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 09. szombat 11:51

Imádok masztizni, itt a GG-n lehet is jókat. Párszor megsimiztem már a cicám rátok : )
igen nagyon ha van partner.