Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Idézetek

Rövid, frappáns részletek könyvekből, versekből, filmekből, híres emberek mondásaiból.
(lehetőség szerint tartalmazza az idézett személy nevét)

1 nap maximum 1 db hsz lehet, amiben lehet több idézet is!

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#926   2008. 12. 22. hétfő 01:19
-Angyal- -Angyal-
Ádámnak és Évának tökéletes volt a házassága. Ádámnak nem kellett hallgatnia, hogy Éva ki máshoz mehetett volna feleségül, és Évának nem kellett hallgatnia, hogy Ádám anyja jobban főzött.
- Kimberley Broyles crazya
#925   2008. 12. 20. szombat 06:15
-Lunacica61- -Lunacica61-
#924   2008. 12. 19. péntek 08:04
#923   2008. 12. 18. csütörtök 05:09
#922   2008. 12. 10. szerda 05:50
#921   2008. 12. 09. kedd 22:35
X Törölt felhasználó (213201)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Woody Allen

#920   2008. 12. 04. csütörtök 14:28
X Törölt felhasználó (137313)
"Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyőződésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életművem sokkal értékesebb lehetett volna.Egyszerűen azért, mert ezen a különös, ősi erőtől duzzadó nyelven sokszorta pontosabban
lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit."
/George Bernard Shaw drámaíró--az amerikai CBC-nek adott interjújában/
#919   2008. 12. 04. csütörtök 10:56
Katinka2 Katinka2
Freddie Mercury

"Én nem sztár leszek. Nem is akarok az lenni. Én legenda leszek!"

Rohadtul nem érdekelne, ha holnap meghalnék. Már mindent megéltem."

"Az emberek tartanak tőlem, mintha azt hinnék, megeszem őket. Pedig a felszín alatt meglehetősen szégyenlős vagyok."

"Ha nem ezt csinálnám, nem tudnék mihez kezdeni."

"Kedvesem, a világ legsúlyosabb betegsége az unalom."

"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok."

"Nem szeretnék egy öreg szivar lenni. Sőt, nem is érdekel. Unalmas lenne megérni a hetvenet."

"Utálom, ha felcímkéznek. A címkék egyszerűen leperegnek rólam. A zene nyitott ajtó kell legyen."

"Amikor a vámosok szétszedték a csomagomat, körömlakkot, álarcot, ékszereket és fekete, testhez álló nadrágot találtak benne. Nem hitték el, hogy a színpadi öltözékem."

Brian May

"Úgy láttuk, fantasztikusan jó dobost találtunk. Néztem, ahogy a dobot hangolta. Még soha nem láttam ilyet. Teljesen profinak tűnt." - Roger-ről

"Igazán jó zenét akartunk csinálni, ha egyszer már otthagyjuk érte a pályát, amire olyan keményen készültünk. Mindannyiunknak sok vesztenivalója volt, nem volt könnyű a döntés."

"Mindegy, milyen magasra jutsz, ha valaki azt mondja, hogy egy nagy rakás szar, amit csinálsz, rosszul esik!"

"Túl közel voltunk egymáshoz... Időnként már alig tudtuk elviselni egymást." - a szünet okairól

"Nyíltan és makacsul vitázunk, de nálunk demokrácia van."

"Legalább nyolc éve sutyorogják, hogy a Queen fel fog bomlani. Van otthon néhány remek újságkivágásom 1973-ból, amiben az áll, hogy egy dolog biztos, mégpedig az, hogy a Queen egy éven belül megszűnik."

"Igazából egy hajszálon múlott, hogy elmentünk." - a Live Aid-ről

"Az én életemben a Queen a lényeg és az is marad."

"Roger lóg ki legjobban... Freddie egy rejtély... John pedig a nyugodt basszusgitáros... én vagyok a legnagyobb fafej a bandában!" - 1991-ben az együttesről

John Deacon

"Valószínűleg én voltam az egyetlen négyünk közül, aki kívülről tudta nézni a bandát, mert én érkeztem utolsónak."

"Iskolás koromban sokat hallgattam soul zenét és mindig is érdekelt. Jó ideje szerettem volna csinálni egy olyan számot, mint az 'Another One Bites The Dust'. [...] A banda számos ötlettel segített."

"Pályafutásunk során sohasem politizáltunk. Szeretünk új helyekre eljutni."

"Ez volt az a nap, amikor büszke voltam, hogy én is benne vagyok a zeneüzletben. Hányszor nem éreztem így! De ez a nap csodálatos volt." - a Live Aid-ről

Roger Taylor

"Az első két évben semmi sem történt. Mindannyian tanultunk, a banda pedig nem fejlődött. Nagy ötleteink voltak viszont, és mind úgy éreztük, hogy be fognak jönni."

"Egyszerűen nem akarjuk, hogy bukni lássanak. Ez hajt bennünket."

#918   2008. 11. 22. szombat 15:46

" A nő átmeneti lény az ember és az angyal között." (Balzac)

#917   2008. 11. 01. szombat 08:42
tom1o19 tom1o19
#916   2008. 10. 28. kedd 11:11
tom1019 tom1019 VIP Admin
Egy homokszemben lásd meg a világot,
Egy vadvirágban fénylő eget,
Egy órában az örökkévalóságot,
S tartsd tenyeredben a végtelent.

(William Blake)

#915   2008. 10. 19. vasárnap 02:08
-Angyal- -Angyal-
Az élet, csak vakáció a halál előtt. Mint egy utazás, amiről nem térsz haza, mert megnyugvást találtál.

A japán lányok mosollyal születnek, mosollyal élnek és mosolyogva halnak meg.

Az öngyilkosság egy megoldás a problémára , ha a probléma maga az élet!
#914   2008. 10. 16. csütörtök 18:19
"A Nőn a legjobb dolog a szalonna és a szilikon." vigyor /Shorbert Norbert/
#913   2008. 10. 15. szerda 16:49
tablet tablet
Minden ember körül van egy láthatatlan büvös kör: az egyéniség köre. Egyiknél kisebb, másiknál nagyobb, de ne hidd, hogy bárkinél is hiányozhat. És mindenkör három részre oszlik, mivel meinden ember három részből áll: egy remetéből, egy despotából és egy művészből.
#912   2008. 10. 13. hétfő 10:17
Márkus Ottilia (Itóka)
Bölöni Györgynek

[1906 után] csütörtök este

Feketecukrom, arany Gyurikám,

az előbb, a vacsoránál, küldtem neked egy lev. lapot, amelyen írtam: szombat délután 5 óra 10 perckor érkezem a lyoni vonattal. Úgy örülök ennek, hogy még írni sem tudok. Táviratot nem küldök, mert úgyis biztosan hamarosan hozzád érkeznek leveleim.

Nagyon szép vagyok, és bőrömbe se férek az örömtől: már útban vagyok feléd! Ide hajón jöttünk, pompás, szép út volt. Itt egy pár fénykép a kirándulásainkról! Látod, milyen Vigyorka lettem! Kövér és piros vagyok, ha meglátsz, tudom, kacagni fogsz te is – csak vigyázz ám, mert nagyon bolondos vágyakkal jövök hozzád, és rossz leszek nagyon, nagyon.

Édes, arany Gyurikám! Nem bírok már magammal! Milliószor ölellek csókollak, és mindenféle csacsiságot súgok a füledbe

Itókád

[keresztbe a következő lapon]

Szombat délután 5 óra 10 perckor nálad van Itóka

bolond, bolond, bolond

Itóka

Na még egy puszit!

#911   2008. 10. 11. szombat 14:21
tablet tablet
Ha igazságról beszélsz vigáyzz. Ne a magad egyéni érdekét, vagy egy csoport érdekét nevezzed igazságnak. Érdek annyi van, ahány ember a földön. De igazság csk egy.
A gyertyaláng és a reflektorfény csak méreteikben különböznek egymástól, lényegükben azonosak.
#910   2008. 10. 10. péntek 23:30
Az ember a maga kiszámolt homokszemeivel jön a világra, és azok a szemek, amelyeket bármi okból, önmaga vagy más miatt, szándékosan vagy kényszerűségből nem használ fel belőlük, örökre elvesznek...
Gabriel Garcia Marquez

#909   2008. 10. 10. péntek 23:05
tablet tablet
Csak amikor visszatérsz újra az emberek közé, a rontó-emberek és a gyűjtő-emberek közé, és hiába gonoszak hozzád, te mégis jóval viszonzod gonoszságukat, szeretettel vagy mindenki iránt, és az élet legsúlyosabb perceiben is derű és békesség van a homlokodon: csak akkor látják meg rajtad, hogy az Angyalok Tisztásán jártál, kedvesem.
#908   2008. 10. 09. csütörtök 11:27
tablet tablet
Ha két hideg, esős nap után végre ragyogó napsütésre ébredsz, akkor biztosan hétfő van.

Fiatalabb koromban négy hajlékony tagom volt, és egy merev. Ma négy merev és egy hajlékony tagom van.
Ha jól érzed magad, ne aggódj ! El fog múlni.
Ne köpködj a sivatagban ! Még szükséged lehet rá.
#907   2008. 10. 09. csütörtök 08:51
"Egy életem van, ahogy keletkezett, úgy meg is szűnik. Éntudatom a semmiből jött, és hamarosan újra semmivé válik. Nem voltam, és nem leszek, soha. Úgy élek, mint aki álmából egy pillanatra felébredt, de csak azért, hogy rádöbbenjen: örökre el kell majd aludnia. S mivel mindenki az én világomat fenyegeti - a többi ember mind az ellenségem. Egyszer élek, soha többé, legyen meg, amit én akarok!"
(Müller Péter)

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Honusz Honusz
Nyitás ideje: 2005. 04. 01. péntek
Üzenetek: 1526db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 20. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!