Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Idézetek

Rövid, frappáns részletek könyvekből, versekből, filmekből, híres emberek mondásaiból.
(lehetőség szerint tartalmazza az idézett személy nevét)

1 nap maximum 1 db hsz lehet, amiben lehet több idézet is!

Az eddigi hozzászólások

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#746   2007. 02. 23. péntek 06:37
Moncy Moncy
"Nincs nagyobb boldogság, mint ha szeretnek bennünket embertársaink, és úgy találjuk: jelenlétünkk hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzék magukat."

/Bronte/
#745   2007. 02. 11. vasárnap 19:56
X Törölt felhasználó (62015) VIP
"Virágerdő sűrűjében pihen egy pici lány szíve már, kedves arcát szívek százai őrzik már, a szavaid még mindig a fülekben dalolnak, de öleléseid már csak az emlékekben maradhatnak.
Küzdőttél, óriás voltál és az is maradsz, egy nagyszerű ember, egy bátor kislány, aki ráébresztett, hogy az érték nem mérhető pénzben, ékszerekben, hanem őszinte gondolatokban, bátorságban, szeretetben, kitartásban. A legnagyobb fájdalom, hogy nem ismerhettelek, de mégis szivemben örökké örzöm egy bölcs kislány szavait, életem tanitó mondatait!"
#744   2007. 02. 10. szombat 06:55
Moncy Moncy
"Az idő az a nyersanyag, amiből összeáll az élet. Semmi sincs az életben, amiből kevesebbel rendelkeznénk és ami értékesebb lenne, mint az idő."

/Herbert N. Casson/
#743   2007. 02. 10. szombat 06:54
Moncy Moncy
"Egyetlen érzés mindent elhomályosít. Egyetlen hang mindent elsüketít. Egyetlen szó mindent eltakar. Mégis: érzésen, halláson, beszéden át vezet az út."

/Weöres Sándor/
#742   2007. 02. 10. szombat 06:53
Moncy Moncy
"A dolgok holnap mindenképp valahogy alakulnak. Tehát vagy Te leszel az, aki megváltoztatja őket, vagy valaki más változtatja meg őket a számodra."

/Sergio Zyman/
#741   2007. 02. 10. szombat 06:51
Moncy Moncy
"Az emberek alig tudják, mit jelentenek ezek a szavak: test, lélek, értelem. A test érez, a lélek lát, az értelem gondolkodik."

/Marcus Aurelius/
#740   2007. 02. 08. csütörtök 15:10
Moncy Moncy
"A magányosság idején látjuk, hogy nem vagyunk fontosak a nagy, mozgalmas világ számára, és hogy az sem fontos a mi számunkra."

/Hugh Shearman/
#739   2007. 02. 07. szerda 22:56
X Törölt felhasználó (60564)
Ki ismeri?

Elfáradtam, sziklák ülnek testemen.
Láncuk visszafog, nehéz tovább mennem.
Azt se bánom, hogy most egyedül vagyok,
Engem ne sajnáljatok!

Azért vádolnak, és tépik lelkemet,
Mert feláldoztam életemből éveket.
Nehéz elhinnem, hogy mind elhagytatok.
Engem ne sajnáljatok!

A szobám falát nézem, itt feküdtem én.
Nagyon hiányzott a város és a fény.
A tiszta égre néztem előbújt napom.
Bármi jön, én vállalom.

És most itt vagyok, a szívem vad madár.
Végre elhagyott a tébolyult magány.
Társakat találtam, nem egyedül vagyok.
Többé ne sajnáljatok!

Ez a szent hely, ez az én világom.
Mindennél jobban ezt imádom.
A világon nincs szebb, nincs szebb nekem.
Ez életem, halálom.

Ez a szent hely, ez az én világom.
Mindennél jobban ezt imádom.
Ha egyszer elmegyek, már végleg elmegyek.
Hát itt legyen halálom.

Van-e még? Van-e még?
Van-e még? Van-e még?
Aki megmutatja, merre menjek én,
Sorsa olyan mint enyém?
Aki megmutatja, merre menjek én,
Sorsa olyan mint enyém?

#738   2007. 02. 07. szerda 22:27
mia w. mia w.
tizenkettő voltam és anyutól kisírtam valami sötét kék mackó felsőt, és a gombás szökőkútnál vártam, tudod, azt az igazi elsőt. de nem az volt, vagy legalább nekem valahogy nem volt részem benne, hogy a szívemet úgy üsse ki a lány, mint a carter doktor a vészhelyzetben, nekem nem volt igazi, vagy te voltál már igazi, valakinek egyszer, én nem tudom, csak kérdezem tőled, te meg kezdjél most valamit ezzel.

(30y)
#737   2007. 02. 07. szerda 06:13
orre orre
Ezt képolvasásnak hívják és kapitális baromságokat lehet olvasni ha felületes az ember. (mint én)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56553)
2007. 02. 04. vasárnap 21:03

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és
az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-
vaisszábsagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka,
hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen....

#736   2007. 02. 05. hétfő 18:55
potyi20 potyi20
Az esély nem más,mint alkalom arra,h ugyanazt a hibát mégegszer elkovessuk...
#735   2007. 02. 04. vasárnap 21:03
X Törölt felhasználó (56553)

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és
az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-
vaisszábsagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka,
hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen....

#734   2007. 02. 04. vasárnap 15:20
Moncy Moncy
"Kövesd a megérzéseidet, ahogy a régi hajósok követték a csillagokat. Az utazás lehet magányos, de a csillagok elvezetnek célodhoz."

/David J. Mahoney/
#733   2007. 02. 04. vasárnap 15:19
Moncy Moncy
"Ki monda meg Neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod, és milyen kiemelkedő teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állíts fel?"

/Bonaparte Napóleon/
#732   2007. 02. 04. vasárnap 08:00
orre orre
- A hisztéria veszedelmes betegség. Csak nők kapják meg, és csak férfiak halnak bele.

/Karinthy/
#731   2007. 02. 04. vasárnap 07:58
orre orre
- Kell az asszony a házban!

/Kőműves Kelemen/
#730   2007. 02. 04. vasárnap 07:56
orre orre
- Valahányszor megpróbálok elképzelni egy tökéletesen kiegyensúlyozott személyiséget, mindig visszariaszt a szürkesége.
/Jung/
#729   2007. 02. 04. vasárnap 06:15
Moncy Moncy
"Sokkal fontosabb tudni azt, hogy merre mész, mint hogy gyorsan odaérj. Ne keverd össze az elfoglaltságot az eredményességgel."

/Mabel Newcomber/
#728   2007. 02. 04. vasárnap 06:14
Moncy Moncy
"A sötétség nem tudja kiűzni a sötétséget - csak a fényesség képes erre. A gyűlölet sem tud gyűlöletet kiűzni - csak a szeretet képes rá."

(Martin Luther King)
#727   2007. 02. 04. vasárnap 06:13
Moncy Moncy
"Szeretni amennyire csak lehet, mert ez az igazi erő. Aki nagyons szeret, nagy dolgokat vihet végbe, és amit szeretetből cselekszünk az jó."

/Van Gogh/

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Honusz Honusz
Nyitás ideje: 2005. 04. 01. péntek
Üzenetek: 1526db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 20. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!