"Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok.
De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál."
(Prisrin)
De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál."
(Prisrin)
"Szeretni valakit igazán nehéz,
de az igazi szerelem nem szenvedés.
A boldogság titka harcolni egy szívért,
s küzdeni igazán egy boldog életért!"
de az igazi szerelem nem szenvedés.
A boldogság titka harcolni egy szívért,
s küzdeni igazán egy boldog életért!"
A lángész: egy százalék ihlet és kilencvenkilenc százalék verejték. ...
A számítógépes játékok nincsenek hatással a srácokra. Ha gyerekkorunkban hatott volna ránk a PacMan, akkor ma sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva, miközben repetitív elektronikus zene szól
"A nők a barátjukat elfelejtik, a szerelmüket sosem. A férfiak a szerelmüket felejtik el, a barátjukat sosem." (Hamvas Béla)
"Az ember nem választhatja meg a szüleit, de a gyermekeit sem." (ismeretlen)(számomra)
"A történelmet a nagy öregek csinálják, akik kihasználják a fiatalok lelkesedését." (Sztálin)
"Minden alkalomma újra kell kezdeni mindent, mintha az ember semmit sem tudna mást, mint érezni és gondolkodni."
/Busoni/
/Busoni/
"A büszkeség olyan kalauz az életben, mely az embert sokszor vízre viszi, sokszor jégre viszi, de sárba sohasem viszi."
/Jókai Mór/
/Jókai Mór/
"A gyűlölet épp úgy megengedett, mint a szeretet, és Én a legteljesebb mértékben átérzem azokkal szemben, akik nem ismernek mást, mint megvetést."
/Brüchner/
/Brüchner/
"Az a boldogság titka, ha azt tesszük amit szeretünk, és megtanuljuk szeretni azt, amit meg kell tennünk, hogy ezt elérjük."
/Dexter Jager/
/Dexter Jager/
"Nagyon kevés kell ahhoz, hogy boldoggá tegyenek minket, de ahhoz hogy azok is maradjunk, több kell, mint amennyi a mennyben és a földön csak megtalálható."
/Joseph Heller/
/Joseph Heller/
Az erkölcs a lehető legjobb találmány arra, hogy az emberiséget az orránál fogva vezessék.
- Friedrich Nietzsche
- Friedrich Nietzsche
Igazi barátod az, aki a hátad mögött is csak jót mond rólad.
Egy lánynak a lábai a legjobb barátai. Néha azonban a jóbarátoknak is el kell válniuk egymástól.
A maszturbáció: kezet rázni egy munkanélkülivel.
- George Carlin
- George Carlin
Nem az számít, mit beszélnek rólad, csakis az, hogy mit suttognak.
Ahogy a reklámokban mutatják, hogy oldja fel a mosópor a vérfoltot, abban van valami durva. Én azt hiszem, ha van egy pólója valakinek, ami tiszta véres, akkor nem a mosás a fő probléma. Talán először el kellene tüntetni a holttestet.
- Jerry Seinfeld
- Jerry Seinfeld
"Ne vállalkozz arra, amit nem tudsz megtenni, de ha valamit megígértél, igyekezz tartani a szavad!" George Washington
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." Mahatma Gandhi *