Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Idézetek

Rövid, frappáns részletek könyvekből, versekből, filmekből, híres emberek mondásaiból.
(lehetőség szerint tartalmazza az idézett személy nevét)

1 nap maximum 1 db hsz lehet, amiben lehet több idézet is!

Az eddigi hozzászólások

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#866   2008. 02. 15. péntek 11:55
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Sohasem csal ÁMOR hálóba olyant,aki nem kiván belehullani

PLAUTUS
#865   2008. 02. 06. szerda 15:50
X Törölt felhasználó (137313)
" A Nő a konyhában legyen szakács,a nappaliban szobalány,a hálóban kurva." kacsint
/Hally Berry/--azthiszem,így kell írni
#864   2008. 02. 01. péntek 10:23
tom1019 tom1019 VIP Admin
#863   2008. 01. 18. péntek 21:24
X Törölt felhasználó (157143)
Na ezt lehet ,hogy már valaki leirta ....nem olvastam végig az egészet...de ez nekem nagyon tetszik:

Nem az a fontos, hogy meddig élünk,
Hogy meddig lobog vérünk,
Hogy csókot meddig kérünk és adunk,
Hanem az, hogy volt egy napunk,
Amiért érdemes volt élni.

by:Ady Endre
#862   2008. 01. 06. vasárnap 19:54
1 nap max. 1 hsz, amiben lehet több idézet!

(amit tudtam összevontam, a többit potgyüjtőgetés gyanúja miatt töröltem! legközelebb nem dolgozok utánad, mindet törlöm!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (135511)
2008. 01. 05. szombat 17:04
A rendes lány elpirul a moziban a szexjelenetnél.
A rosszlány arra gondol, hogy ő ezt jobban csinálná.

A rendes lány csak akkor gombol ki néhány gombot, ha nagy a hőség.
A rosszlány kigombol néhány gombot, és rögtön nagy a hőség.

A rendes lánynak csak egy hitelkártyája van, azt is ritkán használja
A rosszlánynak csak egy melltartója van, azt is ritkán használja

A rendes lány mindenhová visz magával fogkefét.
A rosszlány mindig tart magánál óvszert.

A rendes lány azt feleli: nem!
A rosszlány azt válaszolja: mikor?

A rendes lány úgy gondolja, nincs teljesen felöltözve gyöngysor nélkül.
A rosszlány azt hiszi, hogy egyetlen gyöngysorban is jólöltözött

A rendes lány nagy gondot fordít a padló tisztántartására.
A rosszlány nagy gondot fordít a bikinivonala simántartására.

A rendes lány körömcipőt hord a munkahelyén.
A rosszlány körömcipőt visel az ágyban

"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben" Winston Churchill

"Az elérhetőt el lehet érni, az elérhetetlenből nem lehet kiábrándulni." Osvát Ernő

"Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket."
J. F. Kennedy

"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de bármit hajlandó megtenni, hogy irigyeljék."
Mark Twain

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett." Karl Kraus

"Az idealista javíthatatlan. Ha kipenderítik a menyországból, eszményt kovácsol a poklából." Friedrich Nietzsche

"A macska, ha egyszer ráült a forró kályhalapra, soha többé nem fog forró kályhalapra ülni. De hideg kályhalapra sem."
Mark Twain

"A matematikus az egy vak ember, aki egy sötét szobában keres egy fekete macskát, ami nincs is ott."
Charles Darwin

A háborúk jönnek-mennek,de a katonák mindig megmaradnak

"A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyőzni." William Gibbs McAdoo

"Egy jó idézet gyémánt a bölcs ember ujján, de kavics a bolond kezében." Joseph Roux

"Amíg rendszeresen ittam, mindenre vissza tudtam emlékezni, akár megtörtént, akár nem."
Mark Twain

" Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van "
Alexander Graham Bell

"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem"
Voltaire

"Az, aki még sosem követett el hibát, valószínűleg még sosem próbált semmi új dolgot."
Albert Einstein

"Nem a póráz teszi a kutyát hűségessé." Mikszáth Kálmán

"A barátnőm mindig nevet szex közben, függetlenül attól, hogy mit olvas." Steve Jobbs

#861   2008. 01. 05. szombat 17:04
X Törölt felhasználó (135511)
A rendes lány elpirul a moziban a szexjelenetnél.
A rosszlány arra gondol, hogy ő ezt jobban csinálná.

A rendes lány csak akkor gombol ki néhány gombot, ha nagy a hőség.
A rosszlány kigombol néhány gombot, és rögtön nagy a hőség.

A rendes lánynak csak egy hitelkártyája van, azt is ritkán használja
A rosszlánynak csak egy melltartója van, azt is ritkán használja

A rendes lány mindenhová visz magával fogkefét.
A rosszlány mindig tart magánál óvszert.

A rendes lány azt feleli: nem!
A rosszlány azt válaszolja: mikor?

A rendes lány úgy gondolja, nincs teljesen felöltözve gyöngysor nélkül.
A rosszlány azt hiszi, hogy egyetlen gyöngysorban is jólöltözött

A rendes lány nagy gondot fordít a padló tisztántartására.
A rosszlány nagy gondot fordít a bikinivonala simántartására.

A rendes lány körömcipőt hord a munkahelyén.
A rosszlány körömcipőt visel az ágyban

"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben" Winston Churchill

"Az elérhetőt el lehet érni, az elérhetetlenből nem lehet kiábrándulni." Osvát Ernő

"Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket."
J. F. Kennedy

"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de bármit hajlandó megtenni, hogy irigyeljék."
Mark Twain

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett." Karl Kraus

"Az idealista javíthatatlan. Ha kipenderítik a menyországból, eszményt kovácsol a poklából." Friedrich Nietzsche

"A macska, ha egyszer ráült a forró kályhalapra, soha többé nem fog forró kályhalapra ülni. De hideg kályhalapra sem."
Mark Twain

"A matematikus az egy vak ember, aki egy sötét szobában keres egy fekete macskát, ami nincs is ott."
Charles Darwin

A háborúk jönnek-mennek,de a katonák mindig megmaradnak

"A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyőzni." William Gibbs McAdoo

"Egy jó idézet gyémánt a bölcs ember ujján, de kavics a bolond kezében." Joseph Roux

"Amíg rendszeresen ittam, mindenre vissza tudtam emlékezni, akár megtörtént, akár nem."
Mark Twain

" Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van "
Alexander Graham Bell

"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem"
Voltaire

"Az, aki még sosem követett el hibát, valószínűleg még sosem próbált semmi új dolgot."
Albert Einstein

"Nem a póráz teszi a kutyát hűségessé." Mikszáth Kálmán

"A barátnőm mindig nevet szex közben, függetlenül attól, hogy mit olvas." Steve Jobbs

#860   2008. 01. 04. péntek 14:49
"Ez egy ideális válás volt: a feleség a gyereket kapta meg, a férj meg a szobalányt." (J. Rivers)

"Teljesen mentes vagyok mindenféle elo"ítéletto"l. Mindenkit egyformán utálok." (W. Fields)

"Mire végre sorra kerültem, elfogyott a jó minoségú pacemaker.. Azóta amikor megölelem a feleségem, kinyílik a garázsajtó. (M. Pearl)

"A vérferto"zés szégyelni való, úgyhogy maradjon a családban.." (graffiti)

"A nyelvhasználatot egyesek úgy értelmezik, hogy másoknak a talpát nyalják." (graffiti)

"A gyászmenet hossza nem attól függ, hogy milyen voltál életed során, hanem hogy esik-e az eső"." (R. Clooney)

"Ha a második jelenetben is még rajtam van az alsónadrágom, kételkedni kezdek, hogy jó forgatókönyvet kaptam-e." (M.Gibson)

"Több férfi hagyná el otthonát, ha tudná hogyan kell összecsmagolni." (graffiti)

"A szél a levego" azon része, amelyik siet." (graffiti)

"A mobiltelefon az egyetlen olyan dolog, aminél a férfiak azzal dicsekednek,hogy kié a kisebb." (graffiti)

"Ha egy szinkronúszó megfullad, a többieknek is meg kell?" (graffiti)

"Micimackó az egyetlen olyan agglegény, aki egyfolytában a mézesheteit tölti." (graffiti)

"A legénylakást arról lehet felismerni, hogy a szobanövények mindig kipusztulnak, a hu"to"szekrényben meg valami csírázik." (J Swift)

"Biztos lehetsz abban, hogy Kaliforniában vagy, ha azt látod, hogy az emberek a szélvédo"re fagyott jeget a hitelkártyájukkal kaparják le." (W.Bercovich)

"Csak szép no"t szabad feleségül venni. A csúnya a nyakunkon marad." (D.Kaye)

"A kutya az ember legjobb barátja lenne, ha tudna kölcsön adni." (B. Vaughan)

És végül: Ha meg kéne határoznod egy szóban az okát annak, hogy az emberi faj miért nem éri el a teljesítő" képessége maximumát, az a szó a "meeting" lenne...(tom)
eplus2
#859   2007. 11. 20. kedd 21:50
" Az ember megérzi, ki milyen virág volna, ha növénynek születik"
Szabó Magda

"Sírfelirat

Én sose jártam nélküled,
csak most jöttem előre;
az ifjúságod elgurult,
azt őrzöm itt a földbe.
A szál, mely fogta lelkemet,
a fényes szál kibomlott,
ne sírj, ha e kövek felé hajolsz,
s nevem kimondod.

Mert jössz te is. Úgy várlak itt,
mint otthon, odafenn,
s nem tudta más, hogy közeledsz,
csak szívem és fülem.
Majd rádnézek, mint annyiszor,
hogy mit hoztál nekem,-
ó, hozd magaddal a napot!
Hideg van idelenn."

#858   2007. 10. 26. péntek 07:42
zelli zelli
"A halhatatlanság egyik áldása, hogy mindig van holnap. Még számunkra is."(Duncan MacLeod)
#857   2007. 10. 25. csütörtök 21:00
X Törölt felhasználó (39781)
Az élet túl rövid ahoz,hogy komolyan vedd(De aki az életett egy viccnek tartja az gondoljon a poénra)
#856   2007. 10. 25. csütörtök 20:56
X Törölt felhasználó (39781)
Az ördög elképedve állt,és érezte milyen ocsmány a jóság /a Holló/
#855   2007. 10. 24. szerda 23:29
on-lány on-lány
"Új Bábelt élünk;a fogalmak pokoli zűrzavarát.Gyalázatos hazugok tönkretették a Haza becsületét." /Karinthy Frigyes/
#854   2007. 10. 10. szerda 06:53
Moncy Moncy
"A sors akkor állít minket a legnagyobb döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e ahhoz, hogy megváltoztassuk az életünket."

/Paulo Coelho/
#853   2007. 09. 28. péntek 14:06
A léleknek is van tükre,
miként az arcnak.
Ha a tükörből mosolygó arc
tekint vissza ránk,
lelkünk tele van szeretettel.
Aki szeretni képes, arcán viseli
ez érzés kifejezését;
engedi, hogy mások is lássák,
és részesüljenek belőle.

/ S.T. Coleridge: Anima Poeta (részlet) /

#852   2007. 09. 27. csütörtök 23:44
"Hogy nem számít, mennyire jó valaki, mindenképpen fájdalmat okoz neked olykor. És ezért meg kell bocsátanod neki.
Hogy évek kellenek a bizalom kiépítéséhez, de elég néhány másodperc a lerombolásához.
Hogy nem kell megváltoztatnunk barátainkat, ha megértjük, hogy a barátok változnak.
Hogy a körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek.
Hogy vagy Te tartod ellenőrzés alatt a tetteidet, vagy azok fognak Téged.
Megtanultam, hogy a hősök olyan emberek, akik azt tették, ami szükséges volt, szembenézve a következményekkel.
Hogy a türelem rengeteg gyakorlást igényel.
Hogy vannak emberek, akik szeretnek bennünket, de egyszerűen nem tudják, hogyan mutassák ki.
Hogy olykor az, akire azt hinnéd, hogy megadja neked a kegyelemdöfést, ha már a földön fekszel, egyike azon keveseknek, akik segíteni fognak neked felállni.
Hogy csak azért mert valaki nem úgy szeret téged, ahogyan te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged teljes szívével.
Hogy sosem szabad azt mondani egy kisgyermeknek, hogy az álmok balgaságok: tragédia lenne, ha ezt elhinné.
Hogy nem mindig elég, ha megbocsát nekünk valaki. Az esetek többségében te vagy, akinek meg kell bocsátani magadnak.
Hogy nem számít, hány szilánkra tört a szíved: a világ nem áll meg, hogy megvárja, míg összeragasztod. • Talán Isten úgy akarja, hogy találkozzunk sok nem hozzánk illő emberrel, mielőtt találkozunk az igazival. Így mikor végre találkozunk vele. Tudunk majd hálásak lenni ezért az adományért."
(Paulo Coelho)

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#851   2007. 09. 27. csütörtök 01:38
Demona Demona
Engem ne emeljen a magasba senki ha nem tud addig tartani míg tényleg megnövök. Gugoljon ide mellém ha nem csak hallani de érteni is akar,hogy közel legyen a szívdobbanásunk. Birtalan Ferenc:Míg megnövök
#850   2007. 09. 18. kedd 09:14
X Törölt felhasználó (94621)
Nem az a szabadság, hogy azt teheted amit akarsz, hanem hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Rousseau, Jean-Jacques
#849   2007. 09. 17. hétfő 15:54
on-lány on-lány
"..... ffi legszexisebb övezete a fejében lévő házimozi:az agya." gunyos1 /pontosan nemtudom,ki volt az értelmi szerző,de nagyon "+fogott" a bölcselete vigyor1
#848   2007. 09. 17. hétfő 09:37
“Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.”
(Dalai Láma)
#847   2007. 09. 16. vasárnap 17:46
Az érzékiség gyakran gyorsabban elhatalmasodik, mintsem a szerelem képes lenne vele lépést tartani. A szerelem gyökerei ekkor gyengék maradnak, és könnyen kiszakadnak.
(Friedrich Nietzsche)

... 32 33 34 35 36 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Honusz Honusz
Nyitás ideje: 2005. 04. 01. péntek
Üzenetek: 1526db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 20. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!