Mi az a ribanckondi

Imádom amikor a svinger clubban nézik!és irigykedtek rám!))(de semmi több!sajnos!jó lenne ha egyszer egy pasi elcsabitana és lenne valami vagy egy hpar akikkel lehetne valami!elég válogatós kicsit!de majd csak lesz valaki!
Élettársam ilyen. Él-hal a szex minden formájáért, biszexuális, exhibicionista. Többször előfordult már, hogy olyan helyen is szexkapcsolatot létesített egy általa vonzónak tartott pasival, néha nővel, ahol ez nem szokványos. Mert hogy swingerben, vagy szauna-klubban ő a legaktívabb az már természetes számomra. De nagyon be tudok indulni tőle.És eddig még csak egyszer akartak őrizetbe venni. (Az többször előfordultr, hogy a "hatóság" a bokor mögül nézett minket...
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 12. 30. szombat 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 30. szombat 17:09

Szexuális túlfűtött feleség a férje áldásával,hozzájárulásával diszkrét módon,vagy éppen nyilvános helyen nimfo lehet,és ettől a férj még jobban beindul ?Izgalmas párkapcsolati forma az biztos!!

Félreértettél!Nem kritikaként írtam a hozzászólásomat.
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2017. 12. 30. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Super!!!
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2017. 12. 26. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 26. kedd 20:13

Az én párom sokat mutogatja magát
https://static.kepfeltolto.com/big/2015/05/28/baf8ae5723f9b4b9- e8656f124776b3ad.jpg

https://static.kepfeltolto.com/big/2015/05/28/baf8ae5723f9b4b9- e8656f124776b3ad.jpg
Miért ne?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 12. 30. szombat 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 30. szombat 17:09

Szexuális túlfűtött feleség a férje áldásával,hozzájárulásával diszkrét módon,vagy éppen nyilvános helyen nimfo lehet,és ettől a férj még jobban beindul ?Izgalmas párkapcsolati forma az biztos!!

Azért mert ő egy szűrő
Minden lyukat betömhetsz rajta
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2017. 12. 27. szerda 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 27. szerda 04:22

Inkább olvasom a világ legszarabb történetét, mit a te okoskodásod!
Nem tudom miért képzeled magad valamiféle "szűrőnek"? Ha egy történet nem tetszik, majd nem olvasom el. Megy nélküled is. Azé köszi....
Nem tudom miért képzeled magad valamiféle "szűrőnek"? Ha egy történet nem tetszik, majd nem olvasom el. Megy nélküled is. Azé köszi....

Inkább olvasom a világ legszarabb történetét, mit a te okoskodásod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 15. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 15. péntek 09:53

Törölt felhasználó (69371)

Húrrá, megjöttek a történetekre ácsingózó reiszmaisterek! (Nekik mindegy mit írsz, csak legyen mire húzni a bőrt.)

A kép lemaradt

Érthető szarkazmusod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 15. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 15. péntek 09:53

Törölt felhasználó (69371)

Húrrá, megjöttek a történetekre ácsingózó reiszmaisterek! (Nekik mindegy mit írsz, csak legyen mire húzni a bőrt.)
Izgi sztori! Irigylem a tanárt!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 12. 06. szerda 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 06. szerda 07:20

nekem sok ilyesmi volt...pl nyáron elment a Párom angol tanflyamra,és az egyik alkalommal írt, hogy nagyon bámulja a tanár. kérdeztem, hogy zavarja-e,mondta, hogy nem. Jóképű 30 körüli pasi. Kérdeztem mi történik,szemeznek-e.Mondta, hogy nem egészen ez van. A lábait figyeli. Mondtam a Páromnak hoogy villantsa meg kicsit a tangáját. Az a válasz jött, hogy nincs rajta bugyi...na nekem abban a pillanatban olyan merevedésem lett,hogy majdnem kiszakadt a gatyám...írt a Párom, hgy szétrakta a lábát,és tanár le sem veszi a szemét a puncijáról...ahogy írta hogy már csupa nedv a puncija,magamhoz kellett nyulnom. kimentem a mosdóra masztizni.közben a Párom hol szétnyitotta a lábát, hol összezárta...a tanár csak figyelte rendületlenül.kérdeztem, de a többi srác nem vette észre,hogy mi zajlik. nemsokára eljött a szünet. én már végeztem a masztival
kérdeztem mik a fejlemények,de em jött válasz...gondoltam most jól meglesz b..szva a Párom.fel is izgutam rá. kb egy óra múlva hívott beszámolót tartani.Annyi történt, hogy szünetben félrehívta a tanárt, aki láthatóan zavarban volt, és rákérdezett, hogy hogy tetszett.a tanár persze adta a hülyét,és úgy csinált mint aki nem tudja miről van szó. a Párom óvatosan felhúzta a ruháját,és feltárta a frissen fazonírozott csíkra borotvált kis nedves punciját. a tanárnak elvileg láthatóan felállt a farka,majd hebegve habogva annyit modott, hogy házas, és gyorsan odébbment. hát ennyi volt sajnos, pedig nagyon felizgatott volna,ha azzal a hírrel jön a Párom,hogy szétb..szták a punciját...hát én megtettem mikor hazaértem
kérdeztem mik a fejlemények,de em jött válasz...gondoltam most jól meglesz b..szva a Párom.fel is izgutam rá. kb egy óra múlva hívott beszámolót tartani.Annyi történt, hogy szünetben félrehívta a tanárt, aki láthatóan zavarban volt, és rákérdezett, hogy hogy tetszett.a tanár persze adta a hülyét,és úgy csinált mint aki nem tudja miről van szó. a Párom óvatosan felhúzta a ruháját,és feltárta a frissen fazonírozott csíkra borotvált kis nedves punciját. a tanárnak elvileg láthatóan felállt a farka,majd hebegve habogva annyit modott, hogy házas, és gyorsan odébbment. hát ennyi volt sajnos, pedig nagyon felizgatott volna,ha azzal a hírrel jön a Párom,hogy szétb..szták a punciját...hát én megtettem mikor hazaértem

Meselj Mecsi! Okozz merevedést mindannyiunknak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 21:36

Törölt felhasználó (1426902)

Még várok egy kis bíztatást!

Szia!!Ne csigázz minket mesélj valami izgit!!Mit és hogyan csinâltatok??
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 21:36

természetesen, mutasd be történeted!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 03:35

A mi történetünkre mekkora az igény? Érdemes leírni?