Képek megvannak,ma megpróbálom feltenni sorozatként,talán lesz rá idő...
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2018. 01. 17. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 17. szerda 14:11

Annyira nagyon jò az a sorozatotok tényleg reménykedem hgy lesz.még kép és esetleg egyszer videò is ...alig várom

Nagyon jók a képek.
Legközelebb lehetne egy kis mell szopás, mell dugás, mellre élvezés.
Legközelebb lehetne egy kis mell szopás, mell dugás, mellre élvezés.

Kész,ennyi mára!
Ok,most mami elszédült...
a végén punciba élvezve és a kifolyó nedű
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 17. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 17. szerda 14:28
Törölt felhasználó (3055042)

Kúrunk már bocs.
Kúrunk már bocs.
Vmi jó kis bő nyálas kép is jöhet
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 17. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 17. szerda 14:21

Szopás ezerrel...
Szopás ezerrel...
Ott
Dögös ruci...egy tangás popsi is jöhet hátulról

Annyira nagyon jò az a sorozatotok tényleg reménykedem hgy lesz.még kép és esetleg egyszer videò is ...alig várom
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 17. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 17. szerda 14:02

Csinálunk ide képeket,mint múltkor,az adatlapra,meg egy komoly sorozatot rendes géppel...
Fenn a kezdés...
Csinálunk ide képeket,mint múltkor,az adatlapra,meg egy komoly sorozatot rendes géppel...
Egy frankó mélytorkot szeretnél?Miért ne?!
(Ez egy válasz const84 üzenetére (2018. 01. 17. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 17. szerda 13:24

Arra hanyattfekvős, dudorodó torokra még mindig kíváncsi vagyok
illetve vmi kis kötözős játék

10 perc múlva kezdés...
Arra hanyattfekvős, dudorodó torokra még mindig kíváncsi vagyok
illetve vmi kis kötözős játék
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 17. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 17. szerda 12:17

Ma lesznek új fotók...lehet kívánni!
Az nem valószínű...kívánj mást!
(Ez egy válasz Kari70 üzenetére (2018. 01. 17. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy jó popsi szexet megnéznénk.

Ma lesznek új fotók...lehet kívánni!
Vicces dolog azért ez a fórumozás.
Ide írok,mert ezt a topicot picit sajátunknak érzem.Ezt mondjuk a másikon a fejemhez is vágták, úgyhogy nagyjából jól látom/látja más.
Tehát:jönnek itt többen, hogy azért konfrontálódok,mert savanyú a szőlő.Erre most mit?Ha valaki fórumozik, vagy visszaolvassa a hozzászólásainkat, épp az ellenkezője tűnik ki.Sose panaszkodtunk sem a fórumra,sem másra.Korábban írtuk, mi minden partnerünket itt találtuk, tehát az oldal működik,jó.
A szexuális életünk meg aztán különösen jó, ezt talán nem kell magyarázni.Hogy ez a néhány kísértetiesen hasonló kis párocska miért akad állandóan belénk,azt tippelje meg mindenki maga!
Talán ilyeneket neveznek trolloknak?
Erdemes megnézni egyikük képén a hölgy száját...mindent elárul a habitusról.
Más.Itt bolondítjuk pasikat.Ugyanmár,dehogy bolondítjuk, csak élvezzük,szerintem mi is, és ők is.Ahogy azok a partnerek is, akikkel találkozunk.Mikor mi szerettünk volna többest, mindig lett legalább egy játszótársunk,
azt meg hogy még mi hogyan és kivel játsszunk, majd mi eldöntjük.
Én speciel nem faroklóbálásra használom gg.-t, csak olyan a munkám,hogy bőven belefér.
Beszélgetek mindenkivel szívesen,egy-egy csipkelődésre nem is nagyon reagálok.Sőt,ha látok benn igazságot,meg is követem az illetőt.
Azonban aki gusztustalan,hazug, vagy süt belőle a rosszindulat, azt a saját helyén kezelem.Ennyi.
Ide írok,mert ezt a topicot picit sajátunknak érzem.Ezt mondjuk a másikon a fejemhez is vágták, úgyhogy nagyjából jól látom/látja más.
Tehát:jönnek itt többen, hogy azért konfrontálódok,mert savanyú a szőlő.Erre most mit?Ha valaki fórumozik, vagy visszaolvassa a hozzászólásainkat, épp az ellenkezője tűnik ki.Sose panaszkodtunk sem a fórumra,sem másra.Korábban írtuk, mi minden partnerünket itt találtuk, tehát az oldal működik,jó.
A szexuális életünk meg aztán különösen jó, ezt talán nem kell magyarázni.Hogy ez a néhány kísértetiesen hasonló kis párocska miért akad állandóan belénk,azt tippelje meg mindenki maga!
Talán ilyeneket neveznek trolloknak?
Erdemes megnézni egyikük képén a hölgy száját...mindent elárul a habitusról.
Más.Itt bolondítjuk pasikat.Ugyanmár,dehogy bolondítjuk, csak élvezzük,szerintem mi is, és ők is.Ahogy azok a partnerek is, akikkel találkozunk.Mikor mi szerettünk volna többest, mindig lett legalább egy játszótársunk,
azt meg hogy még mi hogyan és kivel játsszunk, majd mi eldöntjük.
Én speciel nem faroklóbálásra használom gg.-t, csak olyan a munkám,hogy bőven belefér.
Beszélgetek mindenkivel szívesen,egy-egy csipkelődésre nem is nagyon reagálok.Sőt,ha látok benn igazságot,meg is követem az illetőt.
Azonban aki gusztustalan,hazug, vagy süt belőle a rosszindulat, azt a saját helyén kezelem.Ennyi.