Szia! Szeretek tangában kamerázni és izgató videókat csinálni magamról! Teamson vagy gmailon tudok kamerázni! Ha érdekel a dolog írj!
Sziasztok!
Ismét keresnénk péntek estére vagy szombatra szabadtéren velünk játszadozó partnereinket.
Amik izgatnak minket az a kukkolás hölgy tagunk simizése akár farokkal is.
Mostnában az is izgat minket hogy mi szexelünk a hölgy tagunk fellül valaki pedig hátulról simizi a punciját gumiban.
Sok minden izgat minket semmi jónak nem vagyunk elrontója.
Várjuk az új ötleteket amiket akár ki is próbálhatjuk.
Szeretjük a spermás játékokat.
Olyanra is keresünk hogy bugyiban puncit maszírozz és élvezz is oda.
Nem beszélgetünk kép és adatlap nélküliekkel.
Csak akkor irj ha akkor érsz rá amikorra keresünk és el os tudsz jönni.
Mi szeretünk pezsgözni közben remélem ez titeket nem zavar.
Jelentkezni privátban lehet ha nem írunk vissza valószínüleg elfogyott a napi írható levelünk.
Ismét keresnénk péntek estére vagy szombatra szabadtéren velünk játszadozó partnereinket.
Amik izgatnak minket az a kukkolás hölgy tagunk simizése akár farokkal is.
Mostnában az is izgat minket hogy mi szexelünk a hölgy tagunk fellül valaki pedig hátulról simizi a punciját gumiban.
Sok minden izgat minket semmi jónak nem vagyunk elrontója.
Várjuk az új ötleteket amiket akár ki is próbálhatjuk.
Szeretjük a spermás játékokat.
Olyanra is keresünk hogy bugyiban puncit maszírozz és élvezz is oda.
Nem beszélgetünk kép és adatlap nélküliekkel.
Csak akkor irj ha akkor érsz rá amikorra keresünk és el os tudsz jönni.
Mi szeretünk pezsgözni közben remélem ez titeket nem zavar.
Jelentkezni privátban lehet ha nem írunk vissza valószínüleg elfogyott a napi írható levelünk.
Nagykanizsán csajt, hölgyet vagy párt kukkolnék. Helyem van ha esetleg........
Sziasztok
Pár vagy hölgy aki szeretne kalandozni a mai nap?
Utazni tudok,ígényes,odaadó,diszkrét fiatal pasi vagyok
30F
Pár vagy hölgy aki szeretne kalandozni a mai nap?
Utazni tudok,ígényes,odaadó,diszkrét fiatal pasi vagyok
30F
Sziasztok fiatal pasit keresünk fèrjem vègig nèznè ahogy még dugsz ha èrdekel írj összehozzuk
Sziasztok. Ma valaki van a reptéren?
Az etyeki úton Göböl puszta fele verem a farkam.
Pár vagy hölgy megleshetné.
Pár vagy hölgy megleshetné.
Zegen ma este ráérős férfi, csak nézőnek?
Sportos pár vagyunk.
Sportos pár vagyunk.
Pár valamerre? BP, M7...
Egy FFI vagyok a sok közül aki itthon megkapja a szexet, megkapja a mindennapi szexet, de mégis vágyik valami másra, valami extrára.
Igen én is egy ilyen rohadék FFI vagyok akinek szerepelnek a Bakancslistáján extrém extra dolgok.
Hogy én ki is vagyok ? 189 cm 85 kg-os pasi. nem vagyok egy Brad Pitt, de azt gondolom, hogy megállom a helyem. A halántékom már nem őszes, a dús rövid hajam inkább már ezüstben pompázik.
Mi az amire vágyom...... lássam, halljam ahogyan egy nőt kielégítetlenek előttem, szivesen csatlakozom vagy átveszem az irányitást ha azt kérik. Érezni szeretném azt a vibrálást azt az illatot amit akkor ott az ösztrogén és a tesztoszteron együtt felszabadít. imádom az orális szexet, inkább adok mint kapok alapon.
Ami fontos........mindenek előtt a diszkréció.......lesz ami lesz.majd, akkor ott abban pillanatban dől el.
Igen én is egy ilyen rohadék FFI vagyok akinek szerepelnek a Bakancslistáján extrém extra dolgok.
Hogy én ki is vagyok ? 189 cm 85 kg-os pasi. nem vagyok egy Brad Pitt, de azt gondolom, hogy megállom a helyem. A halántékom már nem őszes, a dús rövid hajam inkább már ezüstben pompázik.
Mi az amire vágyom...... lássam, halljam ahogyan egy nőt kielégítetlenek előttem, szivesen csatlakozom vagy átveszem az irányitást ha azt kérik. Érezni szeretném azt a vibrálást azt az illatot amit akkor ott az ösztrogén és a tesztoszteron együtt felszabadít. imádom az orális szexet, inkább adok mint kapok alapon.
Ami fontos........mindenek előtt a diszkréció.......lesz ami lesz.majd, akkor ott abban pillanatban dől el.
Lehet tudni az A és B verziót?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 09:54
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy A verzió,de ha nem jönne össze akkor kell a B. Erre keresünk helyet péntek délelőtt. Kukkolásért cserébe keresünk helyet.
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sziasztok ! Most délelőtt , megkukkolható egészen közelről a kocsimban , ahogy kiverem magamnak ! A reptérnél a körforgalomtól nem messze....
Sziasztok!
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Sziasztok! Debrecenben lenne ma delelőtt meztelenkedni szerető hölgy vagy pár, akit meg lehetne lesni diszkréten?
Szexelő párt néznék.53 éves férfi vagyok
Sziasztok
Holnap délután pasit kukkolnánk Tapilcán farokveréa közben.......az igazi vágy az lenne,ha a paai valamilyen maazkban lenne. Hogy ne lássuk egymást.
Priviben írj
Holnap délután pasit kukkolnánk Tapilcán farokveréa közben.......az igazi vágy az lenne,ha a paai valamilyen maazkban lenne. Hogy ne lássuk egymást.
Priviben írj
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Ti még igen?
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen üres.
senki más nincs kint.
(Ez egy válasz latya87 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
senki más nincs kint.
(Ez egy válasz latya87 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

werfgegier

Fluffy