Van itt olyan, aki használja az imglr nevű képmegosztós szexblogot?
Budapesten vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok. Ma 19-órakor Kecskeméten a szabadban lehet kukkolni.
Sziasztok, van itt olyan pár aki srácot, fiút keres akár aktív akár passzív részvétellel, izgatja őket a 2 ff 1 hölgy felallás? Szívesen beszélgetnék, ismerkenék ilyen, normális, földhöz ragadt párral, házaspárral
Sziasztok. Párt kukkolnék szex közben Heves megyében.
Hölgyet, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Ruhapróba, napozás, tusolás, önkielégítés, szex…
Nálad, nálam, szabadban. Bp.- Piliscsaba
Nálad, nálam, szabadban. Bp.- Piliscsaba
Vas megyében szeretnék megnézni egy párt . Szabálykövető vagyok
Ma délután Szekszárdon kukkolnék van valaki akit lehetne ? Írj privit !
Párommal keresek 1 vagy 2 ferfit aki kukkolna minket szex közbe szegeden
Sziasztok! Normál testalkatú 30-40 év közötti pasit keresünk Cuckoldra Nagykanizsán. Részletek privátban
Ma (szombaton) Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok!
Egy 32 éves, ápolt, megbízható és potens férfi vagyok. Elsősorban olyan igényes, nyitott gondolkodású budapesti párok jelentkezését várom, akik szívesen megörökítenék a köztük lévő szenvedélyt egy profi, ízléses, mégis fülledt hangulatú erotikus fotósorozat keretében.
Amit kínálok:
-Profi technika és diszkréció: Komoly, profi fényképezőgéppel dolgozom, így garantált a magas minőség. A fotózás során a legfontosabb a ti kényelmetek, a bizalom és a teljes diszkréció.
-Rugalmas helyszín: Budapesten belül saját, nyugodt és diszkrét hellyel rendelkezem a fotózáshoz, de az utazás sem jelent gondot – szívesen megyek hozzátok is, ha saját környezetben jobban fel tudtok oldódni.
-Rugalmas időbeosztás: A találkozót és a fotózást minden esetben előre egyeztetett időpontban tartjuk, hogy senkinek se kelljen rohanni.
Mivel nyitott és potens férfi vagyok, a kamerán túli szerep is érdekelhet. Ha a fotózás közben megvan a kölcsönös szimpátia és a kémia, a határok maximális tiszteletben tartása mellett a művészi munka akár egy közös, intim élménnyé is alakulhat – de ez kizárólag rajtatok és a pillanat varázsán múlik.
Célom, hogy egy felszabadult, kulturált és minőségi élményt nyújtsak nektek, aminek a végén nemcsak nagyszerű képekkel, hanem egy izgalmas emlékkel is gazdagodtok.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, és szívesen belevágnátok egy ilyen kalandba, írjatok bátran egy rövid bemutatkozással, és egyeztessük a részleteket!
Egy 32 éves, ápolt, megbízható és potens férfi vagyok. Elsősorban olyan igényes, nyitott gondolkodású budapesti párok jelentkezését várom, akik szívesen megörökítenék a köztük lévő szenvedélyt egy profi, ízléses, mégis fülledt hangulatú erotikus fotósorozat keretében.
Amit kínálok:
-Profi technika és diszkréció: Komoly, profi fényképezőgéppel dolgozom, így garantált a magas minőség. A fotózás során a legfontosabb a ti kényelmetek, a bizalom és a teljes diszkréció.
-Rugalmas helyszín: Budapesten belül saját, nyugodt és diszkrét hellyel rendelkezem a fotózáshoz, de az utazás sem jelent gondot – szívesen megyek hozzátok is, ha saját környezetben jobban fel tudtok oldódni.
-Rugalmas időbeosztás: A találkozót és a fotózást minden esetben előre egyeztetett időpontban tartjuk, hogy senkinek se kelljen rohanni.
Mivel nyitott és potens férfi vagyok, a kamerán túli szerep is érdekelhet. Ha a fotózás közben megvan a kölcsönös szimpátia és a kémia, a határok maximális tiszteletben tartása mellett a művészi munka akár egy közös, intim élménnyé is alakulhat – de ez kizárólag rajtatok és a pillanat varázsán múlik.
Célom, hogy egy felszabadult, kulturált és minőségi élményt nyújtsak nektek, aminek a végén nemcsak nagyszerű képekkel, hanem egy izgalmas emlékkel is gazdagodtok.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, és szívesen belevágnátok egy ilyen kalandba, írjatok bátran egy rövid bemutatkozással, és egyeztessük a részleteket!
Te mit szí szívsz?
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (tegnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:14
Valakit izgatna az a felállás ha elvinném a feleségét wellnessezni és onnan küldene fotókat illetve videót hogy mit csinálunk?
Írj elérhetőséget
Én bent lennék (Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:04
Én bent lennék (Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. Párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Buvóhelyen is lehetséges . Ma éjszaka! Kukkolás, nem más !
Helyileg?
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:04
Hali. Párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Buvóhelyen is lehetséges . Ma éjszaka! Kukkolás, nem más !
Ma éjszaka párt kukkolnék Szeged Kecskemét közt
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne
Sziasztok, ma két pasival is eljutottam a levelezésig, de aztán egyiket se tudtam online meglesni maszti közben. Kinek volt sikere itt és vajon min múlik? Köszi a választ
Ma este esetleg autós kukkolásra akár egymás előtti masztira keresek Hölgyet vagy Párt !
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén

werfgegier

dangerndsissi
Polina D