Az etyeki úton Göböl puszta fele verem a farkam.
Pár vagy hölgy megleshetné.
Pár vagy hölgy megleshetné.
Zegen ma este ráérős férfi, csak nézőnek?
Sportos pár vagyunk.
Sportos pár vagyunk.
Pár valamerre? BP, M7...
Egy FFI vagyok a sok közül aki itthon megkapja a szexet, megkapja a mindennapi szexet, de mégis vágyik valami másra, valami extrára.
Igen én is egy ilyen rohadék FFI vagyok akinek szerepelnek a Bakancslistáján extrém extra dolgok.
Hogy én ki is vagyok ? 189 cm 85 kg-os pasi. nem vagyok egy Brad Pitt, de azt gondolom, hogy megállom a helyem. A halántékom már nem őszes, a dús rövid hajam inkább már ezüstben pompázik.
Mi az amire vágyom...... lássam, halljam ahogyan egy nőt kielégítetlenek előttem, szivesen csatlakozom vagy átveszem az irányitást ha azt kérik. Érezni szeretném azt a vibrálást azt az illatot amit akkor ott az ösztrogén és a tesztoszteron együtt felszabadít. imádom az orális szexet, inkább adok mint kapok alapon.
Ami fontos........mindenek előtt a diszkréció.......lesz ami lesz.majd, akkor ott abban pillanatban dől el.
Igen én is egy ilyen rohadék FFI vagyok akinek szerepelnek a Bakancslistáján extrém extra dolgok.
Hogy én ki is vagyok ? 189 cm 85 kg-os pasi. nem vagyok egy Brad Pitt, de azt gondolom, hogy megállom a helyem. A halántékom már nem őszes, a dús rövid hajam inkább már ezüstben pompázik.
Mi az amire vágyom...... lássam, halljam ahogyan egy nőt kielégítetlenek előttem, szivesen csatlakozom vagy átveszem az irányitást ha azt kérik. Érezni szeretném azt a vibrálást azt az illatot amit akkor ott az ösztrogén és a tesztoszteron együtt felszabadít. imádom az orális szexet, inkább adok mint kapok alapon.
Ami fontos........mindenek előtt a diszkréció.......lesz ami lesz.majd, akkor ott abban pillanatban dől el.
Lehet tudni az A és B verziót?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:54
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy A verzió,de ha nem jönne össze akkor kell a B. Erre keresünk helyet péntek délelőtt. Kukkolásért cserébe keresünk helyet.
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sziasztok ! Most délelőtt , megkukkolható egészen közelről a kocsimban , ahogy kiverem magamnak ! A reptérnél a körforgalomtól nem messze....
Sziasztok!
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Sziasztok! Debrecenben lenne ma delelőtt meztelenkedni szerető hölgy vagy pár, akit meg lehetne lesni diszkréten?
Szexelő párt néznék.53 éves férfi vagyok
Sziasztok
Holnap délután pasit kukkolnánk Tapilcán farokveréa közben.......az igazi vágy az lenne,ha a paai valamilyen maazkban lenne. Hogy ne lássuk egymást.
Priviben írj
Holnap délután pasit kukkolnánk Tapilcán farokveréa közben.......az igazi vágy az lenne,ha a paai valamilyen maazkban lenne. Hogy ne lássuk egymást.
Priviben írj
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Teljesen üres.
senki más nincs kint.
(Ez egy válasz latya87 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
senki más nincs kint.
(Ez egy válasz latya87 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Reptéren ma valaki?
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sárpentelei parkerdő tele van!
Kereszttöltés út oda átmegyek! (Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (tegnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:22
Kereszttöltés út oda átmegyek! (Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (tegnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 8-kor Székesfehérváron a Sárpentelei Parkerdő parkolojában megleshető leszek miközben a kocsimban vagy mellette masztizom!
Nő vagy pár kukkolot várok!
Kérdésért privátba irjatok!
Nő vagy pár kukkolot várok!
Kérdésért privátba irjatok!
Sziasztok!
26 éves srác kukkolna Kecskemet környékén.
26 éves srác kukkolna Kecskemet környékén.
Sziasztok!
30 éves megbízható, diszkrét, igényes srácként szívesen kukkolnék ma Budapesten. Írjatok bátran, és beszéljük meg a részleteket.
30 éves megbízható, diszkrét, igényes srácként szívesen kukkolnék ma Budapesten. Írjatok bátran, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok. Ma kora este Szekszárd
Cs
tó valaki kukkolna ahogy masztizom tangában ? Ha érdekel írj privit
alf
ör alf
ge

werfgegier

Jana M