17-18 ker mostanság?
Meztelenkedni szerető nőket, párokat keresek Debrecenben, most tudok indulni.
Keressük egymást privátba.
Keressük egymást privátba.
Budapesten és környékén hölgyet vagy párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Öltözés, tusolás, maszti vagy szeretkezés?
Ha izgalmas számodra egy kukkoló, írj! 47éves, normál alkatú férfi vagyok.
Ha izgalmas számodra egy kukkoló, írj! 47éves, normál alkatú férfi vagyok.
Sziasztok. Engem lehet a szépvölgyin
(Ez egy válasz paros20259 üzenetére (ma 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párként kukkolnánk a mai napon.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra gondolnék csak ha lehet !!!
Hali, Szombathely? Sötétedés után?
párt kukkolnék borsodban
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Szombat estére lenne olyan pár vagy férfi akit lehetne kukkolni? Győr -Komárom környékén?
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Buék! Sziasztok ha engednétek én szívesen kukkolnálak Titeket igényetek szerint! Hétfőtől minden délelőtt jó nekem ha nektek megfelel.
(Ez egy válasz BAZpar40 üzenetére (tegnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szeretnék jelentkezni a nemes feladatra!
(Ez egy válasz BAZpar40 üzenetére (tegnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kukkolnék párt/párokat Tatabányán. Amennyiben lehetőségem is lenne rá, szivesen csatlakoznék. 27/184/92/14
Kukkolnék párt/párokat Tatabányán. Amennyiben lehetőségem is lenne rá, szivesen csatlakoznék. 27/184/92/14
B.Ú.É.K. !
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szexelő párt lesnék Szeged és környéke.53 éves férfi vagyok
Sziasztok!
Győrben és környékén keresek párokat, akik szeretnek egy kis plusz izgalmat csempészni az együttléteikbe.
Győrben és környékén keresek párokat, akik szeretnek egy kis plusz izgalmat csempészni az együttléteikbe.
Miskolc, pár igényes ff keres kukkolasra!
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben?

werfgegier

Lenka 2