Hali holnap bélelött valaki ? Vagy én is mehetek.
Sziasztok 18 órától kukkolnèk camon. Is
Holnap délelőtt vagy kora délután kamerán kukkolnék. Írj üzenetet.
Sziasztok fiatal pár autos massztira keres pasit légy gáláns és áplolt mi is azok vagyunk ! Tolna megye !
Igényes, kedves 35 éves pár vagyunk, hosszú barna hajú , 172cm magas, 63 kg , nagyon csinos női taggal… Izgatna minket ha egy nyaralóba csatlakozna hozzánk egy tisztelettudó , intelligens, nagyon normális pasi. Izgatna minket hogy a párom egy idegen pasi előtt hiányos öltözetbe lenne, mindig 1-1 ruha lekerülne róla… Esetleg közös szimpátia esetén masszírozás simogatás beleférne….beszélgetés , jakuzzi . (18-nál nagyobb mérettel rendelkezel, az előny)
Normál testalkatú, intelligens , tisztelettudó kedves pasit keresünk, aki nem tolakodó és tiszteletben tartja a szabályokat. Szexet nem akarunk.
Érdekelne minket Magyarországon is, Horvátországba is megyünk majd nyáron, esetleg hajód van oda is szívesen csatlakoznánk, természetesen , ezeket a költségeket mi fizetjük…
Normál testalkatú, intelligens , tisztelettudó kedves pasit keresünk, aki nem tolakodó és tiszteletben tartja a szabályokat. Szexet nem akarunk.
Érdekelne minket Magyarországon is, Horvátországba is megyünk majd nyáron, esetleg hajód van oda is szívesen csatlakoznánk, természetesen , ezeket a költségeket mi fizetjük…
Ma kora dun 14 óra után kalandoznek kukkolnek hölggyel v párral ha lenne rá jelentkező. Bp
Tiszafüreden ki jön velem bicajozni útközben egy kis maszti tudok pár jó helyet
Párt kukkolnék ma este, illetve ha szeretnétek be is szállhatok. Igényes,jól szituált, nem nyomulós pasi vagyok.Utazni tudok, vagy autós kaland. Bp+50Km
Sziasztok holnap egy kukkolhato par Hajduban?
Sziasztok! Ózd Kazincbarcika környékén kukkolnék párokat délelőttönként, kérésre besegítek!Írj privát ha izgat a dolog Megbízható normális pasi vagyok!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pi alfsi szex anál szex spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat
Eger és környékén szivesen kukkolnék bárki írhat helyed legyen vagy autóban is oké
Székesfehérvár és környékén olyan Nőt keresek, akit használhatnék kedvemre......a férj nèzheti, ha akarja látni, ahogy jól megbasszák a nejét...
Sziasztok
Fejér megyén belül Párt keresek akiket izgat ha meglesik őket aktusuk közben!
Diszkréció alap!
Fejér megyén belül Párt keresek akiket izgat ha meglesik őket aktusuk közben!
Diszkréció alap!
Reptérnél pár van most kint?
Sziasztok. Szabadtéri játékokra? Kecskemét és kkr.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra
Sziasztok mai napon párként párt vagy lányt kukkolnánk.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok ma vasárnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.

werfgegier

Carol