Szexelő párt néznék.53 éves férfi vagyok
Eddig csak pasikról olvastam
(Ez egy válasz westboy üzenetére (ma 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet, párt kukkolnék, illetve párral találkoznék cuckoldra. Tudok utazni. A minőségi szexet részesítem előnyben
Hölgyet vagy Párt kukkolnék ma este, éjszaka!Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok Budapesttől! Privát üzenetet várok
Van e esetleg akit érdekel kukkolás Kaposváron! Barátnőm szoknyában bugyi nélkül a városban, eldugott a helyen.
Örömmel néznék meg hölgyet/párt intim helyzetben. Nappozás, ruhapróba, szauna, maszturbbálás, tusolás, szeretkezés... Írj ha neked is rédekes lehet! Bp és Pest megye
Baján párnak szobát biztosítanék, ha nézhetem őket
Leszbi lányokat néznék. Hely van. Győr
Sziasztok
Lenne ma délután hölgy,pár akivel össze lehetne hozni valami élvezetes talit?
Bp.
Privátban egyeztessünk
Lenne ma délután hölgy,pár akivel össze lehetne hozni valami élvezetes talit?
Bp.
Privátban egyeztessünk
Miskolcon kukkolnék, nálam jó lenne
Sziasztok
Tapolca után,a szemétteleppel szembeni út végén,az erdős részen ma délután 13 óra után a párom cumizik.
Kukkoló nagyobb méretű pasit szívesen látnánk.
Eljössz kocsival kiszállsz,felveszel egy szemkötőt,mi odamegyünk,és a párom kettőnket cumizik.
Csak üzenetet írj!!
Persze,ha megfelelő ez az elképzelés,ha nem akkor köszi,hogy elolvastad!!
Tapolca után,a szemétteleppel szembeni út végén,az erdős részen ma délután 13 óra után a párom cumizik.
Kukkoló nagyobb méretű pasit szívesen látnánk.
Eljössz kocsival kiszállsz,felveszel egy szemkötőt,mi odamegyünk,és a párom kettőnket cumizik.
Csak üzenetet írj!!
Persze,ha megfelelő ez az elképzelés,ha nem akkor köszi,hogy elolvastad!!
A Kondorosi út végéhez a Dunapartra jár még innen pár ki?
Sziasztok
Tapolcán van esetleg pasi,akit lehetne kukkolni hokizás közben?,
Tapolcán van esetleg pasi,akit lehetne kukkolni hokizás közben?,
Közös hoki èrdekel valakit? Mást nem szeretnèk. Bp.3.- ker.
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat ! Nem vagyok szégyenlős és kevés tabum van ! Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is ! Puszi -Pacsi
Talán,azért mert az oldal 90%-a Pinokkió,a maradék 10 meg felsőbbrendűnek érzi magát!Itt mindenki tökéletes,éljenek az Andersenek!
(Ez egy válasz jockey111 üzenetére (tegnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:04
Vajon miért van az, hogy valaki, aki itt hirdeti magát kap egy tiszteletteljes megkeresést üzenetben és arra nem képes, hogy két szóban válaszoljon?! És még ők várnak el bármit is másoktól?! Mire fel?!
Vajon miért van az, hogy valaki, aki itt hirdeti magát kap egy tiszteletteljes megkeresést üzenetben és arra nem képes, hogy két szóban válaszoljon?! És még ők várnak el bármit is másoktól?! Mire fel?!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85

werfgegier

Irena