Bp-n plázában, próbafülkénél, mélygarázsban kukkolnék erre nyitott hölgyet/párt! Akár egészen soft dolgoktól kezdve is, full diszkréten!
sziasztok, hölgy masztiját nézném Bp-en, esetleg betársulnék, besegítenék, stb
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Szexelő párt néznék.53 éves férfi vagyok
Holnap délelött reptéren kukkolnék,szex,maszti érdekelne!
Június utolsó hétvégéjén Győr mellett pihenünk egy vendégházban. Igaz még nagyon csak távoli, jó két hónap, de esetlegesen vendégül látnánk pár órára egy hozzánk hasonló korú nem konzervatív vidám környékbeli párt, kis natúr jakuzzis
pe
, szimpátia esetén bármi másra. Ha valakiknek esetleg felkeltettük az érdeklődését privát üziket várunk.
alf
zs alf
gő alf
zésre
Sziasztok! Olyan párt keresek, aki szereti/izgatja ha néző/ kukkoló előtt szexel! Manuálisan besegítenek igény esetén smile Szombathelyi 50 éves férfi vagyok. Ha esetleg érdekes lehetek váltsunk pár mondatot!
Reptéren most valakit lehet kukkolni?
Holnap kukkolható vagyok Debrecen nagyerdőn szívesen fogadom párok jelenlétét
Orosin valaki / pár/ du 15 körül???
Sziasztok! Olyan párt keresek, aki szereti/izgatja ha néző/ kukkoló előtt szexel! Manuálisan besegítenek igény esetén
Szombathelyi 50 éves férfi vagyok. Ha esetleg érdekes lehetek váltsunk pár mondatot!
Szombathelyi 50 éves férfi vagyok. Ha esetleg érdekes lehetek váltsunk pár mondatot!
Helló! Ma és holnap este Kecskeméten pár/nő akit lehet kukkolni? Kérlek privátban jelezd!
Holnap késő este lenne akit lehet kukkolni? Szombathely -Győr -Tatabánya környékén?
Ma este szívesen kukkolnék párt, illetve ha lenne igény rám, be is szállnék. Ápolt, kúltúrált, nem tolakodó pasi vagyok.
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szîvesen kukkolnék Bp-en!
Sziasztok!
Tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Sziasztok
Ma 19:30’tól kint leszek Fehérváron a Sárpentelei parkerdő nagy parkolojában!
Olyan Nőt vagy Párt várok akit akiket izgatna ha megleshetné ahogy masztizom a kocsimban!
Sétáljatok oda a kocsimhoz nyugodtan!
Helyzetjelzöm égni fog!
Diszkréció alap!☝️
Ma 19:30’tól kint leszek Fehérváron a Sárpentelei parkerdő nagy parkolojában!
Olyan Nőt vagy Párt várok akit akiket izgatna ha megleshetné ahogy masztizom a kocsimban!
Sétáljatok oda a kocsimhoz nyugodtan!
Helyzetjelzöm égni fog!
Diszkréció alap!☝️
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
sziasztok, hölgy masztiját nézném Bp-en, esetleg betársulnék, besegítenék, stb

werfgegier

diablocska
Rachel 2