Meglesnék egy masztit ma Pest megyében
Sziasztok!
Most hogy itt a jóidő tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra. Vannak már jelentkezőink de többet szeretnénk.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Most hogy itt a jóidő tervezünk kimenni a reptérre egy doggingra. Vannak már jelentkezőink de többet szeretnénk.
Úgy tervezzük hogy a hölgy tagunk valami szexi ruciban lenne.
Ami tutira belefér kis tipi tapi nyali fali... És persze hölgyre élvezés.
Ti hogyan szeretnétek? Ötleteket és elképzeléseket privátban küldhettek. Ki tudja lehet kedvet kapunk hozzá.
Sziasztok ! Szepvolgyin mi a helyzet?
Nagykanizsán most pasit keresünk Cuckoldra
Most valaki egy autós kukkolás,vagy maszti Kecskemét vagy környéke!
Hali! Fiatalabb srácot , illetve hölgyet keresünk kortól függetlenül . Dunakeszi -Vàc vonalon
Üzenetet küldj
Üzenetet küldj
Fiatalabb párt kukkolnék Budapesten és környékén. Minden ajánlat érdekel, helyem is van.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasárnap délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Helló.
Budakalász környékén kukkolnék.
Van valaki??
Budakalász környékén kukkolnék.
Van valaki??
Ma délután csatlakoznék párhoz, ahogy szeretnétek. Motorozok, bárhová tudok menni. Ápolt, intelligens pasi vagyok.
Sziasztok! Csongrád megyében keresek masztira vagy kukkolásra párt- nő t- pasit.
Közös hokira keresek. 3. Ker. Egymás elötti móka.
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül is akár ! Csak néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható
vagyok ! Puszi -Pacsi
csak privátba írj !
vagyok ! Puszi -Pacsi
csak privátba írj !
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Pár a reptérnél kukolható?
Szepvolgyi?
Megnèznèk egy masztit. 13.ker. Fèrfi vagyok,bárki írhat.
Ma este valaki huncutkodhatna előttem Győr -Tata környékén!
Sziasztok. Kecskeméten kölcsönös kukkolás? Akár nyilvános helyen, szabadba,pláza, bevásárláskozpont, club...stb
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!

werfgegier

husoscsaj