Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
Ma dun 14 órától kalandoznek , kukkolnek nagyobb mérettel .hölgy v pár ?
Mi szombaton tervezzünk kimenni
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (ma 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Kik vagytok? Nincs adatlap!
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (ma 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Ma van helyem, éjszaka is!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Ma van helyem, éjszaka is!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Vasárnap de. gárdony nudin leszünk . Lehet kukkolni
szabadban valaki,valakik előtt meztelenre vetkőznék és kiverném a farkam
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben! /bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg ,fiatalos külsővel ,egyedülálló-független ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex ,pervi dolgok : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!! Kukkolás
Kukkolnék ma éjjel Hölgyet vagy Párt!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit helyünk van Dunaújvárosban.. írjatok priviben és küldünk elérhetőséget
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül ! Néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj /!!!
Ma délután/estefelé megnéznék egy hokit, vagy közös hoki is ok. Balaton déli partja, Balatonföldvár-Fonyod körül.
Balaton déli partján párt kukkolnék….
Kukkolható párt keresek Debrecenből holnap
Fő az izgalom
Fő az izgalom
Ma délután/estefelé megnéznék egy hokit, vagy közös hoki is ok. Balaton déli partja, Balatonföldvár körül.
Nudizó hölgyet kukkolnék a Dunaparton. BP és környéke.
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Párt kukkolnék,esetleg magányos masztizó hölgyet!

werfgegier

maciman
Jenny Simpson