Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Fejérben párt kukkolnék..
Sziasztok!Szivesen kukkolnék párt,utazni tudok!
Sziasztok szívesen kukkolnék egy kedves párt vagy egy puncivillantásért vasárnap vagy hétfőn, cserében kedvenc ételeteket pizzátokat kiszállítom vagy bármilyen kívánságotokat teljesítem természetesen én állnám. Menete az lenne priviben leírjátok címet időpontot vagy helyszínt ahol találkoznánk nem ismerkedünk nem beszélünk picit kukkolnák átadom a rendelést és távozom. Címre viszem a rendelést hölgy meztelenül átveszi a rendelést és távoztam vagy egy parkolóban hátsó ülésen játék közben átadom a rendelést és távozom. Megbízható diszkrét intelligens kedves masszírozni nyalni szerető pasi vagyok. Zala Vas
Dunakeszi Dunapart? Párok?
Nagykanizsán vagy környékén kukkolás? Hölgyek - párok kit lehetne meglesni? Vagy lenne aki engem lesne meg?
Vekerin lány? Pár? kicsit nude walkoznánk!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Ma 18óra körül, naplementekor
Szépvölgyi út, kék ivókút behajtónál diszkréten kukkolhatók bájaim.
Amennyiben lehet ilyen kérés: normális, nem tolakodó, igényesebb pasi(k) megjelenésére számítunk.
"fekete 1-es bmw"
Szépvölgyi út, kék ivókút behajtónál diszkréten kukkolhatók bájaim.
Amennyiben lehet ilyen kérés: normális, nem tolakodó, igényesebb pasi(k) megjelenésére számítunk.
"fekete 1-es bmw"
Szegeden kukkolnék párt vagy férfit ma
Élvező, élvezkedő hölgyeket, párokat hallgatnék telefonon keresztül.
Sopronban kukkolásra keresek intelligens partnereket
Sziasztok!
Kíváncsi lányt, hölgyet keresnék, akit izgat a webkamerás közös maszti, vagy kukkolás...
Google chat?
Láthatsz és hallhatsz is
Írj és megbeszéljük!
Kíváncsi lányt, hölgyet keresnék, akit izgat a webkamerás közös maszti, vagy kukkolás...
Google chat?
Láthatsz és hallhatsz is
Írj és megbeszéljük!
Holnap, szombaton, Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Szexelő párt néznék Szegeden és környékén. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok!Párt kukkolnék!
Sziasztok.Engem érdekelne
(Ez egy válasz Anois üzenetére (tegnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:51
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel különleges játékokat játszanánk és azt nézhetnék.
Sziasztok ma este párt kukkolnánk
én igen
(Ez egy válasz Anois üzenetére (tegnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel különleges játékokat játszanánk és azt nézhetnék.
Sziasztok.. Faszimado Transzi vagyok.Vas megye Szombathely mellett lakom..A mai nap 16 órától sötétedésig csillogó fényes olajossan kint flangálok Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt földes út végén flangálok...Aki üríteni akár..Szopatni,seggbe baszni,lehugyozni esetleg csak ki verni rám..!Az ott megtalál.. Többen is jöhettek.

werfgegier

zsolt0000
Luciana