Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben. Ruhákat is, helyet is tudok hozzá biztosítani Bp-en. Be is segíthetek, ha úgy alakul...
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra csak kukkolás is érdekel ,ma este
Párokat néznék szex közben.. Elsősorban Somogyból, Kaposvár, Nagyatád környékéről várok válaszokat.
Minden féle dolog/kaland érdekel, ami szexualitással kapcsolatos. Pl ruhapróba, vagy maszti közben kukkolás, de ha engem szeretnél, az is izgat. Hetero 31 Férfiként. Vác és vonzáskörzetében
Kukkolós témában beszélgethetnénk.
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat / hol élek pontosan !!/ Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi
-Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!! NO HOMO !
-Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!! NO HOMO !
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Part kukkolnek Jászberényben
Szia sziasztok.Edit és Péter vagyunk ma este újra 9órától Budapesten varosligetben a Hermina úton fogunk parkolni várnánk hölgyet vagy part kukkolasra esetleg beszallonak de ha csak kukkolas az is jo. 9oratol vagyunk ott. Autóban auto mellett is fogunk rosszalkodni. Bővebben privátban.varjuk leveletek.csak párok es lányok irjanak.pasik ne írjanak.....tegnap ugyan nem jött par es holgy de mi jol éreztük magunkat
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok. Esetleg Kecskeméten?
Holnapi napra még mindig szauna partner keresek, Győrbe vagy Esztergomba mennék.
Valaki, valakik?
Valaki, valakik?
Fehérváron a farkam ki nézné meg most, szívesen pisálnék egy nő elött, végig is nézhetné, ahogy kiverem....segíthet is...
Izgi lehet ffi párt kukkolni szívesen néznem bp
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez!
Viver camban valaki megnézne egy jó faszverést?
Kukkolásra. Hármmashoz .
Kukkolásért cserébe alkalmanként tudnék helyet biztosítani. Nem a legszokványosabb helyszín. Egyeztetünk mikor hol járok éppen és a helyszín egy tágas rendezett autóbusz lenne. Főként hölgyek és párok jelentkezését várom.
Privi ha érekel
Privi ha érekel
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok

werfgegier

Gyuszka73
Joyce Angel