Sziasztok!
Google chat-re kíváncsi lány, hölgy, aki benne lenne közös masztiban, vagy szereti látni ahogy spriccel a pasi?
Google chat-re kíváncsi lány, hölgy, aki benne lenne közös masztiban, vagy szereti látni ahogy spriccel a pasi?
Ne haragudjatok, de most estek be nagyszülők. Program kivételesen elnapolva. Bocsánat azoktól, akikkel egyeztettünk!
(Ez egy válasz kokomari üzenetére (ma 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este faszverést, szexet kukkolnánk ésszerű távolságban, akár autóban.
Szekszárdon kukkolásért cserébe helyet biztosítok, gyertek
Tatabányán esetleg hölgy akit lehetne kukkolni ? szombaton ott leszek egy kicsit, írj nyugodtan privátba, megbeszéljük
32 éves sportos férfi.
32 éves sportos férfi.
Miskolci lakásomban várok párokat akiket lehetne kukkolni. Esetleg pasik is közös hoki kukkolás
Péntek esti (wellness) programra keresem igényes pár társaságát hetero alapon, profi masszázstudással, akár csak masszázsra is! Diszkréció és intelligencia részemről is elvárás!pusza
Pasit kukkolnék maszti közben,vagy szerepjáték is érdekelne jönnél szerelni átnézni valamit...
Magas férfias pasi vagyok ,férfias pasit keresek.Bp.
Magas férfias pasi vagyok ,férfias pasit keresek.Bp.
Esetleg egy pasi míg nincs más?!
(Ez egy válasz paros20259 üzenetére (tegnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:12
Sziasztok lenne itt olyan Lány vagy pár akit izgatna ha néznénk ?A mai napon.
Sziasztok
Orál centrikus ápolt igényes Nőt vagy párt keresek akik a kocsim felé sétálva észrevennék hogy masztizom és oda jönnének besegíteni…..
Fejér Megye!
Diszkréció alap!
Részletekért privátba keress keressetek!
Orál centrikus ápolt igényes Nőt vagy párt keresek akik a kocsim felé sétálva észrevennék hogy masztizom és oda jönnének besegíteni…..
Fejér Megye!
Diszkréció alap!
Részletekért privátba keress keressetek!
Sziasztok lenne itt olyan Lány vagy pár akit izgatna ha néznénk ?A mai napon.
Sopronban ismerkednék a téma iránt érdeklődőkkel, főleg párokkal.
Sziasztok
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kényeztetésre,masszázsra vagy más izgalmas dologra.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kényeztetésre,masszázsra vagy más izgalmas dologra.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Szexelő párt néznék,masztizva. 53 éves férfi vagyok. Szeged és környéke.
Sziasztok!
Szépvölgyin van most kint valaki?
Szépvölgyin van most kint valaki?
Miskolc környékén közös kukkolás,maszit stb.
Hétközben délután.....
Hétközben délután.....
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pi alfsi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek!
Itt a jó idő párokat kukkolnék a szabadnak , autóban beszállás nélkül is
Itt a jó idő párokat kukkolnék a szabadnak , autóban beszállás nélkül is
Ma délután pasi?! Aki masztizna az autóm hátsó üllésén!!!

werfgegier

Taija