Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem.
Írj, írjatok!
Zalai normális jó méretű férfi szivesen végig nézné egy pár huncotkodását!
A kukkolás iránt érdeklődőkkel barátkoznék
Sziasztok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Sziasztok.
Ma este Balatonfüred -Tihany környèkèn pár aki kukkolna minket???
Ma este Balatonfüred -Tihany környèkèn pár aki kukkolna minket???
Sziasztok kedves párral ismerkednék délelőtt megbízható diszkrét intelligens pasiként kukkolnék extrém helyen, Zala Vas Somogy
Ma (szombaton) Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Gondoltam megnézlek titeket a tónál sehol senki se volt! Kérem ha létezik a travi barát írjon rám privát!
(Ez egy válasz Hapsi1 üzenetére (tegnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombathelyen valaki megnézné ahogy szabadban kiverem!?
Üdv Pasit vagy pár keresünk! Középkorú tapasztalt pár vagyunk! Max 50 éves korig keresünk! 3.kerületben lakunk mi tudunk fogadni! Diszkréció adott és elvárt! Akit érdekel írjon! Sajnos mindenkinek nem tudunk válaszolni!
Párt kukkolnék m1-M0 környéke privizzetek
Nagykanizsán kukkolás?? Valakit/valakiket izgatna?
Sziasztok
Lenne kedve párnak vagy hölgynek találkozni?
30F
Lenne kedve párnak vagy hölgynek találkozni?
30F
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Sziasztok! Bi pasit keresünk kukkolásra extrákkal. Amit szeretnénk az kölcsönös orál a hölggyel és gecis játékok. Gecis punci nyalás, testre élvezés stb Légy 45 és 55 közötti korosztályban és mindenképp független. Legfőképp a hétköznap délelőtti órákban érünk rá, ritkán hétvégén egész nap. Max 60km-es távolságból keresünk. Mi irányítunk ezért, ha nagyobb az egód, akkor nem minket keresel! Légy türelmes, hiszen az nagy erény! Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Privát üzenetet várunk. Moyo
Holnap reggel Gyöngyös Pipishegyen a rámpáknál meztelenkedem. Bárki csatlakozhat.
Sziasztok!
Pest megyében keresünk ( autós)kukkolót esti időszakban.hűvösebb időben
Elképzelésed írd meg
Adatlapod,kép rólad legyen!(nem használunk más platformot).
Pest megyében keresünk ( autós)kukkolót esti időszakban.hűvösebb időben
Elképzelésed írd meg
Adatlapod,kép rólad legyen!(nem használunk más platformot).
Szombat Délegyháza nudin kukkolnék part !
Sziasztok ma délután szombat estig párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás, utos talalkozo is,közös napozás nudizás,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet. Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk
Sziasztok
Tervez menni ma Nyékre pár vagy hölgy akihez becsatlakozhatnék?
30F
Privátban várom az üzeneteket.
Tervez menni ma Nyékre pár vagy hölgy akihez becsatlakozhatnék?
30F
Privátban várom az üzeneteket.

werfgegier

Bráner20