Most dun hölgy v pár aki ráér ? Kukkolas v más
Most pakson néző előtt hokiznék Pakson az ürgemezőn
Feleségem sexy bigyijába bele verném ha valaki víber camban megnézné!
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok. Ma, holnap este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk kölcsönös kukkolásra
Leszbi hölgyek kényeztetese masszázzsal!
Sziasztok párként keressünk olyan lányt aki előttünk maszturbálna miközben mi szeretkezünk és a végén párom mellé térdelne.
Sziasztok
Szombat estére keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Szolnok vagy Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved. ( legyen viber, whatsapp, telegram, google chat bármi ahol folytatjuk ird is meg az uzenetben ne keljen kerlek kulon kerni)
Szombat estére keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Szolnok vagy Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved. ( legyen viber, whatsapp, telegram, google chat bármi ahol folytatjuk ird is meg az uzenetben ne keljen kerlek kulon kerni)
Sopronban volnék pár kukkolója
Sziasztok, hölgy masztiját kukkolnám bp-en.
Leszbi lányokat néznék. Hely van. Győr
Autóban masztizó hölgyet kukkolnék Budaörs kke!
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne
Párt kukkolnék a keleti országrészben,Miskolc,-Nyíregyháza-Debrecen háromszögben. Csak napközben érek rá. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 51 éves, magas, jó méretű, értelmes fickó vagyok, a diszkréció adott és elvárt.
Mainap dun 14 órától kukkolnek hölgyet v párt.Bp.
Sziasztok! Mai napon kukkolnánk párokat vagy lányokat!
Holnap delelott kecskemet kornyeken hölgy vagy pár esetleg?
Sopron környékén időnként helyet, azaz igényes szobát keresünk péntek délután, kukkolhatóságért cserébe.
Néha-néha hely hiánnyal küzdünk, így szívesen keresnénk helyet pár órára, akár a tulaj
esetleges kölcsönös szimpátiája esetén a beszállásos felállással is. 1,5-2 órára nem szívesen fogadnak a környékbeli szálláshelyek, panziók, így nagyon nem marad más lehetőség a találkára.
Néha-néha hely hiánnyal küzdünk, így szívesen keresnénk helyet pár órára, akár a tulaj
esetleges kölcsönös szimpátiája esetén a beszállásos felállással is. 1,5-2 órára nem szívesen fogadnak a környékbeli szálláshelyek, panziók, így nagyon nem marad más lehetőség a találkára.
Szombat este lenne olyan partner akit lehetne kukkolni?Gyor-Tata környékén!

werfgegier

Stephanie Sierra