Párt kukkolnék Pest megyében. Sportos,ápolt férfi vagyok. Gmail.chat-em van ott ismerkedhetünk tovább ha esetleg szimpatikus lennék.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat megoldható!
Sziasztok! Mai napom nézném pár szeretkezését vagy akár be is szállnék. Helyem van,autós kalandban is benne vagyok, illetve ésszerű távolságon belül utazni is tudok.
Sziasztok én masztizom te fotózol videózol a végén felteszed ide a profilomhoz érdekel írj.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Masztizó lányt,nőt szivesen megnéznénk,vagy csinálnánk mi is diszkréten.Ha úgy alakul,lehet másról is szó.. Bp,és környéke..
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
Üdv.Mostanában hölgy vagy pár kellemes kalandra a Savoya park környékén hetero alapon?
Mór és környéke esetleg ? kukkolási lehetőségek tömkelege? :P írj privátban, 32 éves sportos férfi vagyok, a többit megbeszéljük
Sziasztok!
Kíváncsi lány/hölgy, aki benne lenne kamerás közös masztiban, vagy kukkolna?
szeretek hangosan elélvezni...
Google chat, vagy teams van...
Írj, megbeszéljük
Kíváncsi lány/hölgy, aki benne lenne kamerás közös masztiban, vagy kukkolna?
szeretek hangosan elélvezni...
Google chat, vagy teams van...
Írj, megbeszéljük
Sziasztok! Olyan párokat keresek akiket izgat ha kukkolják őket
Szexelő párt néznék.Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Mai napom nézném pár szeretkezését vagy akár be is szállnék. Helyem van,autós kalandban is benne vagyok, illetve ésszerű távolságon belül utazni is tudok.
Sziasztok. Kit lehetne Kukkolni? Kecskemét és kkr
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !!!!!!::::::::
Sopronban és környékén ismerkednék
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Lehet valakit kukkolni szombat délután Szekszárdon a Csörge tónál olyan 14:00 környékén biszex férfi esetleg bi pár házaspár? Írj privát üzenetben!
Virtuális kukkolás? Ma 15.30-ig van időm

werfgegier

schakal78
Chelsie Rae