Most ma este 13 kerületben vagy környéken kukkolhato par ? Vagy ha nincs hol, akkor fogadni is tudok
Sziasztok! Mezőkövesd környékén kukkolnék szeretkező párt
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vsgy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok.
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Olyan urat keresek akikt izgat ha nézik hokizás közben,akár szabadban...Wc-ben..vagy akár nálam,lehetsz kiváncsi heter is.Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok,Irj bátran!(Pestmegye,budapest)
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék hétfőn párral kellemes időtöltéshez izgalmas játékokhoz. Szívesen kukkolnék masszíroznák vagy csak nyelvemmel kényeztetnék. Zala Vas megyeből keresek
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Pesten par aki szeretne ha kukkolnák ?
Pár ágyamba, vagy autómba? Ma este Budaőrs, vagy valamerre?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnap estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Szegeden kukkolnék ferfit vagy bi párt
Merre lesztek pontosan?
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:11
Hali. Kb 1 óra mulva ,párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését kocsiban . Buvóhelyen is lehetséges . Párom lehet az én cerkámat verné közben! Gödöllőtől nem messze leszünk
Hali. Kb 1 óra mulva ,párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését kocsiban . Buvóhelyen is lehetséges . Párom lehet az én cerkámat verné közben! Gödöllőtől nem messze leszünk
Ápolt, intelligens, értelmes, kommunikatív.... nem tolakodó, nem értetlen - de határozott - Férfiként keresnék... Ma este/éjjel: Szolnokon vagy környékén járó, autós, kellően exhibicionista N/F PÁR-t... Akik megengednék, hogy autójukban, természetben (bármilyen feltétellel) végignézzem Őket szex közben...illetve HA van igény/szimpátia : kényeztessem a Hölgyet a Párja jelenlétében...
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vsgy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok! Kaposvar környéken van valakinek kedve kukkolni?
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra írj privát
Sziasztok! Mezőkövesd kőrnyékén kukkolnék szeretkező párt
Most dun hölgyet v párt kukkolnek.szabadban v plázában . Buda v környéke
Sziasztok. Ma lenne kedved valakinek találkozni? Kecskemét és kkr

werfgegier

Markos88
Ashley Bulgari