Motorral kukolnék esetleg kiverném
Sziasztok! Szívesen találkoznék veletek.
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (tegnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:57
Sziasztok!
Egy kis talit szervezünk hétvégére (péntek este vagy szombat).
A lényege hogy eljössz és rá élvezel párosunk hölgy tagjára.
Szimpátia alapján amikkel bővülhet a program kézi rásegítés, ujjazás, bugyink keresztül punci simizés farokkal és akár bugyira élvezés.
De ha van olyan ötleted vágyad amit megosztanál velünk ne fogd vissza magad, ha tetszik meg is csinálhatjuk.
Bocsi de messziről íróknak, kép nélkülieknek nem írunk vissza.
Plusz ha párba vagytok itt fent és ránk írtok akkor gyertek is el együtt, ha ez nem megoldható ne is írj légyszíves.
Csak az írjon aki el is jön fixre mert jártunk ez miatt már porul hogy ígéret volt de a megbeszélt helyen időben senki.
Csak fixeket keresünk!
Szimpátia alapján amikkel bővülhet a program kézi rásegítés, ujjazás, bugyink keresztül punci simizés farokkal és akár bugyira élvezés.
De ha van olyan ötleted vágyad amit megosztanál velünk ne fogd vissza magad, ha tetszik meg is csinálhatjuk.
Plusz ha párba vagytok itt fent és ránk írtok akkor gyertek is el együtt, ha ez nem megoldható ne is írj légyszíves.
Csak az írjon aki el is jön fixre mert jártunk ez miatt már porul hogy ígéret volt de a megbeszélt helyen időben senki.
Csak fixeket keresünk!
Párt kukkolnék renszeresen!
Budapesten! Ápolt tetovált 25 éves pasi vagyok
privátban keressetek
szép napot mindenkinek!
Budapesten! Ápolt tetovált 25 éves pasi vagyok
privátban keressetek
szép napot mindenkinek!
Miskolcon párnak helyet adok kukkolásért cserébe
Sziasztok!
Reptér most?..
Reptér most?..
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sziasztok a mai napon szeretkező párt néznénk majd egymás melleti szexre keresünk partnert! Párok es lányok!
Kondorosi kifolyonál lesz ma kukkolható pár?
Szexelő párt néznék.53 éves férfi vagyok
Sziasztok! Dunaújvárosban kukkolásra valaki/k/?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot is keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot is keresnek.
Sziasztok!
Csak fixeket keresünk!
Csak fixeket keresünk!
Ma esetleg kukkolhato par Budapesten ?
Kedves párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére,vagy kukkolásra! Autós,szabadtéri izgalmakhoz! Szép napot mindenkinek!
Szegeden keresek férfit vagy bi pàrt ma estére
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Sziasztok! Debrecenben keresek meztelenkedni szerető, kukkolható hölgyet/párt! Diszkréció fontos!
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Sziasztok, Kecskemeten mire lenne igeny?
Kukkolnek de engem is lehet
Kukkolnek de engem is lehet
Szegeden kukkolnék férfit vagy pàrt !!!

werfgegier

hothead20