Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Sziasztok!Párt kukkolnék,utazni tudok!
Masztizó hölgyet,párt kukkolnék,vagy csatlakoznék is hozzájuk!
Párokat fogadnék otthonomban, hét közben, napközben a reptérhez közel egy meztelen napozásra vagy jakuzzizásra kukkolásért cserébe. Normális, kultúrált nős pasi vagyok.
Diszkréció adott és elvárt.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok !Ma 13 órától Párommal Autóskalandhoz keresünk fiatal srácokat Jászberény -Heves környékén . Üzenj nekünk
Keresek nőt, aki nézné két férfi extrém játékát. Lehetsz idősebb is.
Nézném szivesen ahogy kivered akár az arcomra számba is verheted
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül ! Néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj
Nagykanizsán kukkolnék.....csajok, párok, srácok?
Sziasztok...hölgyet illetve párt kukkolnék személyesen Szolnok és annak környékén.
Sziasztok párként keressünk lányt aki nézne minket szeretkezés közben vagy párokat kukkolnánk.
Kukkolnék ma délután masztit
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Ma este pécsen autos szex közben ki kukkolna egy párt
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra írj privát
Sziasztok fiatal lányt párt keresek textilmentes szauna estre vasárnap estére Ráckeve

werfgegier

Dana O