Sziasztok hölgyel vagy párral imerkednék
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne
Ma valakit érdekelne plázában probafulkes kukkolás?
Csütörtök hajnal megyek Pestre Győrön keresztűl. Valaki ?
Közös hokira valaki? 3. Ker.
sziasztok!
Szekszárdon valaki/k - párok?
helyet is szívesen biztosítok, írjatok!
Szekszárdon valaki/k - párok?
helyet is szívesen biztosítok, írjatok!
Sziasztok kedves hölgynek párnak kedvenc ételét házhoz szállítanám, vagy egy parkólóba átadom kedd vagy szerda Zala megyébe írd meg a címed időpontot priviben én kiszállítom természetesen én állom a költséget. Cserében egy üdítő punci villantás diszkrét megbízható pasi vagyok
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne ☺️
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Engem érdekelne. Ha irtok privátot megbeszelhetjuk.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukkolhatna valaki maszti közben itt a reptérnél)))
Holnap kukkolás plázában, probafulkeben? érdekelne valakit?
Mostanában pasit kukkolnék hokizás közben.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,hármas,és orális játékokhoz,akár rendszeresen!
Felvennè valaki ahogy èlvezek? Telefonomra kellene. Fèrfi vagyok. Bp.
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
45 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(Besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
45 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(Besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)

werfgegier

cdiem
Amanda R