Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Marcali környékén két bi pasihoz valaki?
Sziasztok. Kecskeméten ma este rá ér valaki?
Sziasztok!
Én szívesen (Ez egy válasz Hármashatás üzenetére (tegnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:42
Én szívesen (Ez egy válasz Hármashatás üzenetére (tegnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Pest megyében keresünk ( autós)kukkolót esti időszakban.hűvösebb időben,adat lapunknak megfelelően.
Elképzelésed írd meg,
Adatlapod,kép rólad legyen!(nem használunk más platformot).
Pest megyében keresünk ( autós)kukkolót esti időszakban.hűvösebb időben,adat lapunknak megfelelően.
Elképzelésed írd meg,
Sziasztok!
Elképzelésed írd meg,
Elképzelésed írd meg,
Sziasztok! 31 éves kreol bőrű pasiként keresem kalandom, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez. Ha esetleg érdekes lennék valaki számára várom privát üzenetet!
Debecen s környékén kukkonék!
Olyan kérdésünk volna, hogy munkanapon napközbeni időszakra bérbevehető lakást keresnénk északnyugat Dunántúlon, ahol van használható jakuzzi, vagy udvari medence egy pár számára. Sajnos vendégházat nem lehet bérelni 1 napközbeni napra, így nincs más opciónk, mint hogy egy sima lakást vennénk ki egy napra, az éjszaka nélkül, természetesen megfizetve egy vendégház napidíját a kiadó tulajdonos részére.
Elvárás, hogy igényes legyen mind a lakás, mind a fürdőtér, és hogy lehessen fürdőruci nélkül is használni.
Ha valakinek volna így 1 napra kiadó háza, kérem jelezze, és mailen pontosítjuk a részleteket. Elvárás még hogy a dunántúl északi részén legyen.
Esetlegesen ha a tulajdonos jelen van, és mi nem zavarjuk, akkor Ő sem zavar minket a kukkolásával.
Elvárás, hogy igényes legyen mind a lakás, mind a fürdőtér, és hogy lehessen fürdőruci nélkül is használni.
Ha valakinek volna így 1 napra kiadó háza, kérem jelezze, és mailen pontosítjuk a részleteket. Elvárás még hogy a dunántúl északi részén legyen.
Esetlegesen ha a tulajdonos jelen van, és mi nem zavarjuk, akkor Ő sem zavar minket a kukkolásával.
maszti kukkolás?kiét lehet?
Miskcon várok párokat akik előttem sexelnének, hely adott belvárosba
Soproni párral ismerkednék. Kukkolás is ok.
Hölgyek, párok, valaki esetleg most valahol Budapesten tali a szabadban? Akár csak megnéznélek titeket, de másról is lehet szó.
Nem feltétlenül tömeges helyre gondolok, mint reptér, inkább park, vagy hasonló
Nem feltétlenül tömeges helyre gondolok, mint reptér, inkább park, vagy hasonló
Szépvölgyi kukkolható valaki/valakik mostanság? Esetleg a következő 1-2 órában
Sziasztok! Normális, intelligens párral ismerkednéh hosszú távú "baráti kapcsolat" céljából. IQ, higiénia, diszkréció!
Szia,mi lenne?
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2026. 07. 10. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
11 ker Dunaparton mostanában valaki?
Jól hangzik
(Ez egy válasz Kekeskek üzenetére (2026. 07. 08. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 15:50
Ha valaki szívesen kiverné előttem a következő pár órában a farkát Szántód környékén, írjon! :P
Szivesen megnézném.
Szivesen megnézném.
Két 52 éves bi pasik bi párt, pasikat néznének sex közben Marcali környékén.
Ma délelőtt 2. kerületben verem a faszom. Írj, ha érdekel!
Szexelő párt néznék Szeged felé. 53 éves férfi vagyok.

werfgegier

prettybetty
Megan