Közös hokira keresek havert. 13. Ker.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk kölcsönös kukkolásra.
Sziasztok!
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Mai napon keresnék hölgyet kellemes élvezetekre.Ha esetleg szimpatikus vagyok valakinek akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül is akár ! Csak néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi
18 éves lányként illetve fiú ismerőseimmel keresünk kizárólag párt vagy lányt! Férfi nem
Sportos, jófej csajszi vagyok, vékony is.....
Sportos, jófej csajszi vagyok, vékony is.....
Mezőkövesd környékén keresek párt akit nézhetnék szeretkezés közben
Szia! Szeretek kamera elött tangában masztizni, izgató amikor néznek főleg ha még írják is, hogy mit csináljak! Ha érdekel a dolog írj! teamson vagy gmailon tudok kamerázni!
Sziasztok!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Hát en is szivesen nézném bár ugyis magamhoz nyúlnék
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (tegnap 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (tegnap 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg vírtuálisan is szóba jöhet?
Sziasztok. Kukkolható párt keresek.....
valaki nézné nálam,ahogy kiverem?
Most közös hoki valaki? 13.ker.
Kukkolásért cserébe helyet biztosítok szekszárdon
Sziasztok. Ma Budapest- Kalocsa útvonalon 51-es úton Párként utazunk. Megnéznénk ffi maszturbàciót, közös hokit, vagy pasik egymással.. Ha nagy méret a hölgy is beszáll
Privit kérnénk
Privit kérnénk
Kukkolhato párt keresek Hajdú ból. Akik szeretik az ilyen izgalmas helyeket. Üdv nagyfarfu pasi
Sziasztok! Nézném
Holnap kora du. a reptèri kifutónàl kukkolnèk.

werfgegier

_-kornelka-
Viktoria C