Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül is akár ! Csak néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Fiatal párt kukkolnék esetleg beszállnék!
Fiatalabb párt kukkolnék Budapesten és környékén. Minden ajánlat érdekel, helyem is van.
Pécs és környékén, párként párokat kukkolnánk
Idős molett kövér párokat kukkolnék és ha kéritek be is szálnék
Hölgyet v párt kukkolnek. Akció közben v más helyszin pl ruha próba szabadban stb
Szombathely környékén esetleg valaki tud hölgyet,akit lehetne kukkolni kertben?!Vagy màr làtott ilyet,ahol esetleg lehet làtni dolgokat?én tudok egyet..ha van neked is osszuk meg..
Budapesten pasit kukkolnék,hely van nálam is verheted.férfias jófarkú pasit keresek(egészéges,megbízható legyél)
Szia! 11.kerület Bocskai út jó lenne.
(Ez egy válasz Mate122 üzenetére (ma 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukkolnék Debreceben most délelőtt
sziasztok, hölgy masztiját kukkolnám bp-en
Ma valakihez kukkolnék
Sziasztok! Pont erre vágyom amit leírtatok, már nagyon régen szeretnék gecis puncit nyalni
Én Bp-i, 46 éves, magas, nős, diplomás férfi vagyok, enyhe bi fantáziával. (Ez egy válasz Moyo76 üzenetére (tegnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:30
Én Bp-i, 46 éves, magas, nős, diplomás férfi vagyok, enyhe bi fantáziával. (Ez egy válasz Moyo76 üzenetére (tegnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kukkolásra extrákkal keresünk bi pasit 45-55 év között. Jászberény és max 60 km-es körzetéből. Kölcsönös orál a hölggyel és gecis játékok. Gecis punci nyalás, testre élvezés... ilyesmit akarunk. Behatolás nincs!!! Nem nézzük minden nap az üzeneteket, tehát a türelem előny. Légy független, ápolt és diszkkrét. Javarészt hétköznap délelőtt érünk rá, de ritkán a hétvége este is jó lehet. Privát üzenetet várunk.
Vagyok!
)
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
)
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagyok!
Sziasztok!
Úgy néz ki hétvégén megejtjük az első doggingunkat a reptéren.
Akit érdekelhet irjon.
Elsőre nem biztos hogy durva tömeget vállalnánk.
Ha valakinek vannak ötletei vagy vágyai azokat is várjuk privátban.
Úgy néz ki hétvégén megejtjük az első doggingunkat a reptéren.
Akit érdekelhet irjon.
Elsőre nem biztos hogy durva tömeget vállalnánk.
Ha valakinek vannak ötletei vagy vágyai azokat is várjuk privátban.
Holnap délelőtt párt kukkolnék Hajdúban
Szexelő párt néznék Szeged felé. 53 éves férfi vagyok.

werfgegier

gabiii