Sziasztok! Ma itthon vagyok egész nap. Bp. 13. kerület. Közös masztira ha felugranál jelezd
Idős kövér párt kukkolnékPécs
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Sziasztok! Ma itthon vagyok egész nap. Bp. 13. kerület. Közös masztira ha felugranál jelezd
Sziasztok! Párt kukkolnék, esetleg több szabadban/kocsiban vagy hely is van.
Sopronban ismerkednék a téma iránt érdeklődokkel
Sziasztok, leshető" házas / párt fogadnék ezen a hétvégén Győr közelében. Köszi
Ma este esetleg autós kukkolásra akár egymás előtti masztira keresek Hölgyet vagy Párt !
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok imádok kukkolni közben segíteni magamon és másokon...
Sziasztok!Kukkolnék hölgyet vagy párt!
Bács megyében kukkolnék bármi felállás érdekel
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
Ma dun 14 órától kalandoznek , kukkolnek nagyobb mérettel .hölgy v pár ?
Mi szombaton tervezzünk kimenni
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (tegnap 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Kik vagytok? Nincs adatlap!
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (tegnap 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Ma van helyem, éjszaka is!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Ma van helyem, éjszaka is!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Vasárnap de. gárdony nudin leszünk . Lehet kukkolni
szabadban valaki,valakik előtt meztelenre vetkőznék és kiverném a farkam

werfgegier

farkamazéletem