Holnap 17:30-18 óra körül megint a Szigetszentmiklós, Budaörs, Zsámbék útvonalon járok. Ha esetleg lenne pár, hölgy vagy fiatal srác aki találkozna, írjon. Autóban vagy nálad. smile
Miskolci hölgyet párt kukolnék priviben írj
Látni és érezni, Látni szeretnélek benneteket szex közben.
Sziasztok. Fejér megyében kukkolható pár??
Néznék párokat szex közben
Nem lennék hálátlan
Nem lennék hálátlan
Kukkolnék Miskolc vonzáskörzetében előre megbeszélt időpontban Párt, hölgyet... Igény esetén másról is lehet szó
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Sziasztok! Szívesen néznélek titeket.
(Ez egy válasz czuczko87 üzenetére (tegnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszafüreden ki jön velem bicajozni utközben megállnánk egy kis masztizásra
Párnak helyet biztositok.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Közel járok arra
(Ez egy válasz secretvoyeur üzenetére (tegnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Aktuális még?
Nem messze vagyok onnan. (Ez egy válasz secretvoyeur üzenetére (tegnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktuális még?
Nem messze vagyok onnan. (Ez egy válasz secretvoyeur üzenetére (tegnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Helyes 36 éves pasi szívesen kukkolna karcag környéki párokat
Kondorosi lakóparkban keresünk kukkolot
Sziasztok. Szívesen...
(Ez egy válasz czuczko87 üzenetére (tegnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
szivesen megnéznélek benneteket
Sziasztok
Párommal keresünk kukolott!!
Párommal keresünk kukolott!!
Hármasban kezdőként, párt kukkolnék, kérésre beszállnék, mindkettőtöket szopatnám.Bp, 4-13-14-15 ker.
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben. Ruhákat, fuvart, helyet is tudok hozzá biztosítani Bp-en. Be is segíthetek, ha úgy alakul...

werfgegier

Harmanparban1989
Daggy