valaki nézné nálam,ahogy kiverem?
Most közös hoki valaki? 13.ker.
Kukkolásért cserébe helyet biztosítok szekszárdon
Sziasztok. Ma Budapest- Kalocsa útvonalon 51-es úton Párként utazunk. Megnéznénk ffi maszturbàciót, közös hokit, vagy pasik egymással.. Ha nagy méret a hölgy is beszáll
Privit kérnénk
Privit kérnénk
Kukkolhato párt keresek Hajdú ból. Akik szeretik az ilyen izgalmas helyeket. Üdv nagyfarfu pasi
Holnap kora du. a reptèri kifutónàl kukkolnèk.
Balassagyarmat-Budapest útvonalon vagy környékén,kényeztetnék hölgyet,vagy párt,korhatár nélkül.
Kukkolás is érdekelne.
Kukkolás is érdekelne.
Szerintem is ad egy kis adrenalint pluszba
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (ma 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (ma 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon szívesen kukolnék párt vagy hölgyet Priviben írj
Minket nagyon izgat ba néznek
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül is akar ! Csak néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon !
Elhanyagolt férjként ismerkednék szexkapcsolatra párral, hölggyel.
Tatabánya környélén hölgyeket, párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szia!Hosszúhétvégén valameik nap?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 16:54
Olyan urat keresek akikt izgat ha nézik hokizás közben,akár szabadban...Wc-ben..vagy akár nálam,lehetsz kiváncsi heter is.Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok,Irj bátran!(Pestmegye,budapest)
május 1 én pénteken szabadba közös rosszalkodás?Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs közelében?szabadban?
szekszárdon valaki, közös hoki ... ?
Miskolcon szeretnék kukkolni. Kit kiket érdekel. Helyem is van
Sziasztok, hölgy ruhapróbáját nézném Bp-en. Ruhákat is, de akár helyet is tudok hozzá biztosítani. Néhány darabról van kép az adatlapomon, az összesről tudok privátban küldeni.

werfgegier

hiperpasziv