Idős kővér párokat kukkolnék,és ha igény van rá be is szálnék.Baranya
Szexelő párt kukkolnék masztizva Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Miskolcon kukkolnék helyem van
sziasztok, női masztit kukkolnék bp-en
Pest környékén szívesen végignéznék egy párt
(Ez egy válasz csabi89 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 05. hétfő 11:50
(Ez egy válasz csabi89 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne ☺️
Ffi párt kukkolni esetleg segitkezkeznek
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne ☺️
Én szívesen!
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Teams csoportba közös faxveréshez keresek tagokat.
Pl én
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszafüreden ma egész nap egyedül leszek és meztelen ha megnéznéd hogy masztizom írj rám csak hölgyek vagy párok érdekelnek
Mai naptól csütörtökig Egerben leszünk találkoznánk szimpi párral kórházat nincsen. Vagy szimpi hölgyet egyedülálló pasik nem érdekelnek
Ki lesne meg egy párt? Bp.
Kivancsiak02 full kamu
Kíváncsi voltam ezért elvittem a beszélgetést odáig, ahonnan már csak a személyes, vagy online személyes kontakt lehetett volna a következő lépés. Találjátok ki mi lett?
Jött a terelés...párom dolgozik, nem tudjuk mikor érünk rá, stb stb...csak a szokásos.
Kíváncsi voltam ezért elvittem a beszélgetést odáig, ahonnan már csak a személyes, vagy online személyes kontakt lehetett volna a következő lépés. Találjátok ki mi lett?
Jött a terelés...párom dolgozik, nem tudjuk mikor érünk rá, stb stb...csak a szokásos.
Ma Fehérváron megleshető leszek miközben a kocsimban masztizom!
Privátba megirom hogy leszek megleshető!
Privátba megirom hogy leszek megleshető!
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Ma dun kukkolnek szívesen hölgyet v párt.
Szivesen kukkolnék szegeden !
Most kezdek masztizni
Valaki?
Valaki?

werfgegier