Szia! Szeretek kamera elött tangában masztizni, izgató amikor néznek főleg ha még írják is, hogy mit csináljak! Ha érdekel a dolog írj! teamson vagy gmailon tudok kamerázni!
Miskolcon kukkolnék most párt. Hely van
Mikor lenne alkalmas?
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (ma 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok nyéki tónál kukulnék bi pár, hölgy?priviben írj
Szegeden keresek ferfit vagy férfiakat masztizna párom elötük !
Sziasztok! Kukkolható opárt keresek, vas - zala- gyms megyékből! Szombathelyi 50 éves ff vagyok.
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül ! Néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van , de ez partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj /!! Kamusok ne !
Mostanába szivesen kukkolnék.
Sziasztok! Ma itthon vagyok egész nap. Bp. 13. kerület. Közös masztira ha felugranál jelezd
Idős kövér párt kukkolnékPécs
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Sziasztok! Ma itthon vagyok egész nap. Bp. 13. kerület. Közös masztira ha felugranál jelezd
Sziasztok! Párt kukkolnék, esetleg több szabadban/kocsiban vagy hely is van.
Sopronban ismerkednék a téma iránt érdeklődokkel
Sziasztok, leshető" házas / párt fogadnék ezen a hétvégén Győr közelében. Köszi
Ma este esetleg autós kukkolásra akár egymás előtti masztira keresek Hölgyet vagy Párt !
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok imádok kukkolni közben segíteni magamon és másokon...
Sziasztok!Kukkolnék hölgyet vagy párt!
Bács megyében kukkolnék bármi felállás érdekel

werfgegier

zoltanka
Vivien