Sziasztok. Ma este fele hölgyet kényeztetnék vagy kukkolnák Hódmezővásárhelyen vagy környékén. Akár közös maszti is lehet. 173cm, 81kg sportos testalkatú srác.
Sziasztok fiatal pasit keresünk aki fèrjem elött dugna akit èrdekel írjon vèkony magas pasik elönyben
Sopronban ismerkednék elsősorban intelligens párral kukkolásra
Írtam, nem válaszolsz. Mit kamuzol itt???
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (tegnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen meghúzogatom neked
Főleg a párod előtt (Ez egy válasz nempecsel üzenetére (tegnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Főleg a párod előtt (Ez egy válasz nempecsel üzenetére (tegnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! De még mennyire,hogy van!
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (tegnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak olyan van hogy valaki kukkol valakiket szex közben? Olyan nincs hogy egy pár kukkol egyfiut mikozben elmegy?
Szigethalom es kornyeken keresek not asszonyt akit a delelotti orakban lehetne kukkolni kor nem szamit gyere ram
Van itt egyáltalan igazi pasi aki dugni is akár?
Ma este esetleg autós kukkolásra akár egymás előtti masztira keresek Hölgyet vagy Párt !
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Sziasztok fiatal pasit keresünk aki jól megdugná fèrjem elött heves ès Szolnok megy
Vas megyében igényes fiú pàrokat kukkolna..de engem is lehet..
Én szívesen megnézném ahogy hancúroztok.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Két fickóra kíváncsi valaki ma este 9 után Budán?
Idős kövér párt kukkolnék ha kell beszálok.Pécs
Tatabányán lakásban tudok helyet biztosítani pároknak, lányoknak, kukkolnék cserébe, de be is szállhatok, minden megbeszélés kérdése!
Kedves ápolt párhoz társúlnék,szabadtéri,autós kukkolásra,hármas kalandokra! Akár rendszeresen! Google chat,Teams,Viber elérhetőségem van!
Közös hokira keresek partnert. 47- èves fèrfi vagyok. 13. Ker.

werfgegier

ketten23
Inna