Sziasztok tolna Bács Fejér megye kukkolnek. Kivernem.
Kukkolható valaki Tbálint környékén?
Néző csatlakozhat hozzánk alkalmanként.
Soproni 40-es sportos pár.
Soproni 40-es sportos pár.
Gazdagréten esetleg kukkolás ?
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne
Szia,mi köszönjük hogy végig kulturált voltál és kedves,kicsit lehettél volna bátrabb is. A kedvünk az megmarad ha mindig ilyen srácot találunk.
(Ez egy válasz biggame üzenetére (tegnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:52
Köszönöm, hogy én lehettem a szerencsés kukkoló!
Bejártunk pár boltot, de a kedvencem az alsósoros válogatás volt. A hölgy teljesen természetesen viselkedve szoknyában keresgélt, közben pedig nagytotálban nyertem belátást a szoknya alá. A kiválasztott felsők és szoknyák után, a próbafülkében hasznos segítsége lehettem a hölgynek. Még én is kaptam kényeztetést ami nagyon jól esett. Az Úr mindenben együttműködő volt és figyelt. Kulturált kedves fiatalos nem kamus pár. Az 5-10 perces késéssel a Pest megyei forgalom miatt teljesen komfortos voltam és amúgy is végig kapcsolatban voltunk közben chat-en. Kérek mindenkit, hogy ne vegyétek el a kedvüket ettől a jó szokásuktól és csak értelmes emberek keressék Őket. Köszönöm mégegyszer!
Bejártunk pár boltot, de a kedvencem az alsósoros válogatás volt. A hölgy teljesen természetesen viselkedve szoknyában keresgélt, közben pedig nagytotálban nyertem belátást a szoknya alá. A kiválasztott felsők és szoknyák után, a próbafülkében hasznos segítsége lehettem a hölgynek. Még én is kaptam kényeztetést ami nagyon jól esett. Az Úr mindenben együttműködő volt és figyelt. Kulturált kedves fiatalos nem kamus pár. Az 5-10 perces késéssel a Pest megyei forgalom miatt teljesen komfortos voltam és amúgy is végig kapcsolatban voltunk közben chat-en. Kérek mindenkit, hogy ne vegyétek el a kedvüket ettől a jó szokásuktól és csak értelmes emberek keressék Őket. Köszönöm mégegyszer!
Sziasztok! Mai nap valakit meglehetne kukkolni masztizás vagy szex közben? Bp/megye
Köszönöm, hogy én lehettem a szerencsés kukkoló!
Bejártunk pár boltot, de a kedvencem az alsósoros válogatás volt. A hölgy teljesen természetesen viselkedve szoknyában keresgélt, közben pedig nagytotálban nyertem belátást a szoknya alá. A kiválasztott felsők és szoknyák után, a próbafülkében hasznos segítsége lehettem a hölgynek. Még én is kaptam kényeztetést ami nagyon jól esett. Az Úr mindenben együttműködő volt és figyelt. Kulturált kedves fiatalos nem kamus pár. Az 5-10 perces késéssel a Pest megyei forgalom miatt teljesen komfortos voltam és amúgy is végig kapcsolatban voltunk közben chat-en. Kérek mindenkit, hogy ne vegyétek el a kedvüket ettől a jó szokásuktól és csak értelmes emberek keressék Őket. Köszönöm mégegyszer! (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Bejártunk pár boltot, de a kedvencem az alsósoros válogatás volt. A hölgy teljesen természetesen viselkedve szoknyában keresgélt, közben pedig nagytotálban nyertem belátást a szoknya alá. A kiválasztott felsők és szoknyák után, a próbafülkében hasznos segítsége lehettem a hölgynek. Még én is kaptam kényeztetést ami nagyon jól esett. Az Úr mindenben együttműködő volt és figyelt. Kulturált kedves fiatalos nem kamus pár. Az 5-10 perces késéssel a Pest megyei forgalom miatt teljesen komfortos voltam és amúgy is végig kapcsolatban voltunk közben chat-en. Kérek mindenkit, hogy ne vegyétek el a kedvüket ettől a jó szokásuktól és csak értelmes emberek keressék Őket. Köszönöm mégegyszer! (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Nem csak beirogatok.
(Ez egy válasz lucsist üzenetére (2026. 06. 23. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 11:38
ti inkabb csak beirogattok mindenfele szandek valasz nelkul nem?van akinek ez is eleg
Békés, Szolnok megyében kukkolnék párt , nőt, pasit... Ha érdekel, írj!
Szexelő párt néznék Szeged felé. 53 éves férfi vagyok.
Nőt párt pasit kukkolnek Dunavarsány ill Délegyháza környékén
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat ! Nem vagyok szégyenlős és kevés tabum van ! Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi -Pacsi
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged/csajod elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
Sziasztok! Hétköznaponként keresek kukkolható párt,hölgyet vagy bi pasit Szombathelyen a délelőtti órákban!
Sziasztok
Fejér megye vagy környékén természetben szexelő párt keresek akik élveznék ha meglesném őket!
Diszkréció alap!
Fejér megye vagy környékén természetben szexelő párt keresek akik élveznék ha meglesném őket!
Diszkréció alap!
Sziasztok!
Békés, Csongrád megyében pár, férfi,nő?Akit izgat ha nézik....
Békés, Csongrád megyében pár, férfi,nő?Akit izgat ha nézik....
Bisex párok Marcali környékén??
Imádom kukkolni a
pi
férfiakat! alf
si alf
lő alf
s

werfgegier

szeretőt5
Michaela B