Ma dél körül kukkolás probafulkeben érdekel valakit?
Sziasztok!
Ismét keresnénk partnereket péntekre vagy szombatra az adatlapunknak megfelelően.
Lényeg gyere el és élvezz rá a hölgy tagunkra oda ahova szeretnél.(az arc az tabu)
Jelentkezni privátban.
Ha nem írunk vissza lehet elfogyott a napi limit levél számunk.
Szép napot mindenkinek.
Ismét keresnénk partnereket péntekre vagy szombatra az adatlapunknak megfelelően.
Lényeg gyere el és élvezz rá a hölgy tagunkra oda ahova szeretnél.(az arc az tabu)
Jelentkezni privátban.
Ha nem írunk vissza lehet elfogyott a napi limit levél számunk.
Szép napot mindenkinek.
Kedves pár diszkrét kukkolója lennék, vagy ha egy férj felkérne kukkoljam őket míg szeretkeznek és a neje nem tudna róla izgalmas lenne .
Diszkréten kukkolnák
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Igen válaszolunk és ha van módunk persze írunk is mindenkinek akivel úgy látjuk lehet is valamit csinálni.
De mivel te szolnoki vagy elég messze tőlünk mi mérlegelünk kiknek válaszolunk.
De ha megsértettünk mert nem írtunk vissza kérlek ne haragudj nem akartunk se megbántani se megsérteni.
De ha már téged védenek mi nem vádaskodunk itt senkire hogy kamu.
Szerintünk találkoztunk már jópár emberrel innen a fórumról akik alá tudják támasztani hogy nem kamuk vagyunk csak egy normális pár akik válogatnak. De ha úgy gondolod hogy eljönnél legközelebb arra amit szervezünk jelezd nyugodtan, de ha ott is hasonlóan próbálod magad kifejezni és követelőzöl és vádaskodsz hamar haza fogunk küldeni.
Mi normális tisztelettudó pasikat és párokat keresünk akik tudják hogy mik a játékszabályok egy ilyen találkozónál.
Remélem senkit se bántottunk meg de mi ilyenek vagyunk ha nem tetszik amit vagy ahogy írod akkor nem válaszolunk, de ha nyilvánosan hazudtolsz meg minket akkor azt már nem adjuk szó nélkül.
Mi ezzel be is fejeztük mert nem vitázni járunk ide hanem ismerkedni és saját és azoknak az örömére akiket beválogatunk.
Szép estét mindenkinek. (Ez egy válasz DredFFI üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 18:38
De mivel te szolnoki vagy elég messze tőlünk mi mérlegelünk kiknek válaszolunk.
De ha megsértettünk mert nem írtunk vissza kérlek ne haragudj nem akartunk se megbántani se megsérteni.
De ha már téged védenek mi nem vádaskodunk itt senkire hogy kamu.
Szerintünk találkoztunk már jópár emberrel innen a fórumról akik alá tudják támasztani hogy nem kamuk vagyunk csak egy normális pár akik válogatnak. De ha úgy gondolod hogy eljönnél legközelebb arra amit szervezünk jelezd nyugodtan, de ha ott is hasonlóan próbálod magad kifejezni és követelőzöl és vádaskodsz hamar haza fogunk küldeni.
Mi normális tisztelettudó pasikat és párokat keresünk akik tudják hogy mik a játékszabályok egy ilyen találkozónál.
Remélem senkit se bántottunk meg de mi ilyenek vagyunk ha nem tetszik amit vagy ahogy írod akkor nem válaszolunk, de ha nyilvánosan hazudtolsz meg minket akkor azt már nem adjuk szó nélkül.
Mi ezzel be is fejeztük mert nem vitázni járunk ide hanem ismerkedni és saját és azoknak az örömére akiket beválogatunk.
Szép estét mindenkinek. (Ez egy válasz DredFFI üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Alapvető intelligencia.....ha megszólitanak válaszolok, akár egy nemmel is. Felénk, Szolnok felé igy szokás.
Sziasztok ! Szívesen venném,ha meg kukkolnák ahogy kiverem a farkamat ! Az még igazóbb lenne , ha egészen közelről néznék - kukkolnák ! Vaaagy....akár be is segítenének. A 11.-ker ben van helyem !
Miskolcon kukkolnék, de engem is lehet
Holnap Miskolc és környéke vagy Nyéken kukkolnék nőt vagy párt.
Valakit meg.lehetne kukkolni??
Sziasztok. Szivesen meglesnék valakit vagy valakiket maszti/szex közben de akár be is segíthetek. Fó vagy környékén esetleg budapest..
Sziasztok,valaki nézné ahogy verem a farkaamat? nálaam meztelenül.bárki kukkolhatna
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sopronban kukkolnék
Maximálisan egyet értek ezzel a válasszal
(nem a pár ellen szól a kommentem hanem általában)
(Ez egy válasz DredFFI üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 18:38
(nem a pár ellen szól a kommentem hanem általában)
(Ez egy válasz DredFFI üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Alapvető intelligencia.....ha megszólitanak válaszolok, akár egy nemmel is. Felénk, Szolnok felé igy szokás.
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 03:15
Attól mert nem beszélünk veled miért lennénk kamuk?
Úgy szeretem az ilyen embereket….
Ne már hogy bizonygatni kelljen nekünk bármit is. Főleg feléd egy ismeretlen embernek….
Lehet hogy azért nem írunk vissza mert mondjuk szolnoki vagy, vagy az is lehet hogy hasonló stílusban írsz!
Úgy szeretem az ilyen embereket….
Ne már hogy bizonygatni kelljen nekünk bármit is. Főleg feléd egy ismeretlen embernek….
Lehet hogy azért nem írunk vissza mert mondjuk szolnoki vagy, vagy az is lehet hogy hasonló stílusban írsz!
Hello írj privátba
(Ez egy válasz McAdam üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 13:24
Nyéken tud valaki olyan helyet, ahol nem tolakodóan, diszkréten van lehetősége minket kukkolnia valakinek0?
Tehát nem a tipikus átjáróház helyekre gondoltam.
Nyéken tud valaki olyan helyet, ahol nem tolakodóan, diszkréten van lehetősége minket kukkolnia valakinek0?

werfgegier