Hokizás nézhető hétfőn kora reggel Pakson
Sziasztok!
Párt keresnénk az adatlapunkon szereplő dolgok közös megéléséhez.
Nekünk inkább a hétvégék a jók.
Ötleteiteket és jelentkezéseitek privátban várjuk.
Legyen szép napotok.
Párt keresnénk az adatlapunkon szereplő dolgok közös megéléséhez.
Nekünk inkább a hétvégék a jók.
Ötleteiteket és jelentkezéseitek privátban várjuk.
Legyen szép napotok.
60+ alárendelt, irányítható férfit keresek a párom kényeztetésére
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
Sziasztok! Mai napon kukkolnék bárkit, illetve engem is lehet kukkkolni akár nálam is, vagy kint a szabadban megbeszélve. Tata 30kmes vonzáskörzetében mozogni is tudok. Irhat bárki.
Miskolcon kukkolnék helyem van
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben !! / igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat ! Nem vagyok szégyenlős és kevés tabum van ! Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is ! Puszi -Pacsi
Budapesten vagy Pilisvörösvár-Solymár körzetében hölgyet=párt kukkolék intim helyzetben. Lehet ez napozás, tusolás, ruhapróba, masztizás. Írj ha érdekel!
Most megyek a repter fele
Kár hogy nem Kecskeméten mert már ott lettem volna.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 06. 06. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 14:41
Kukkolás vásárlás közben érdekelne valakit ma délután? Szigetszentmiklós Auchan
Sziasztok. Kellemes napot nektek. Csepeli Tesco-ba nem jőttök át esetleg? És ott kukkolni a párodat?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 06. 06. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 14:41
Sziasztok ! Kukkolna valaki Szekszárd
Cs
tó? Ha érdekel írj privit alf
ör alf
ge
Szívesen megnéznék nőt webkamerán bugyiban ahogy masztizik! Ha akarod énis kapcsolok Neked! Teamson vagy gmailod tudok kamerázni.Ha érdekel a dolog írj!
reptéren senki?
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2026. 06. 05. péntek 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukkolható párost keresek!Csak komolyakat!Minden megoldás érdekes lehet!
Gárdony? Sziasztok !Mai nap Párommal keresünk fiatal srácokat , vagy hölgyet ! Üzenj nekünk
Kifejetten autós játékokra keresnék, ma este-éjjel egy Szolnok környékén járó, kellően exhibicionista Hölgytagú Párt... dogging játékokra, vagy akár csak végignézni a Hölgyet, autótokban, természetben a Párjával... minden megoldásra nyitott, ápolt, intelligens, jó méretű, határozott de nem tolakodó Férfiként...
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Sziasztok!
Egy óra múlva lemegyünk a kisduna étteremnél a taksonyi híd környékén sétálgatunk.
Ha van kedvetek csatlakozhattok.
Egy óra múlva lemegyünk a kisduna étteremnél a taksonyi híd környékén sétálgatunk.
Ha van kedvetek csatlakozhattok.
Sziasztok!
Ma délután Tapolca erdős részén párommal pasit kukkolnánk,aki hokizik.......közben a hölgytagunk engem cumizna.
Csak akkor írj,ha van egy fix időpontod,és helyed........másképp nem is válaazolunk.
Köszi
Ma délután Tapolca erdős részén párommal pasit kukkolnánk,aki hokizik.......közben a hölgytagunk engem cumizna.
Csak akkor írj,ha van egy fix időpontod,és helyed........másképp nem is válaazolunk.
Köszi

werfgegier

castorul2002