Privát lakást, nyaralót keresünk a dunántúlon napközben 1 napra, lehetőleg jakuzzival vagy medencével kis pucér fürdőzésre. Természetesen a kukkolási lehetőségen kívül fizetjük is a ház napi árát a tulaj részére. Az időpont aug. 11. (kedd volna) napközben. Ha valaki tud ilyen éppen üres házat kérem ne tartsa magában.
Reptérnél masztiznék kukkolónak!
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben. Ruhákat is, klímás helyet is tudok hozzá biztosítani Bp-en. Be is segíthetek, ha úgy alakul...
Sziasztok. Veresegyháza és környékén délután kit lehet vagy ki kukkolna?
Most kora dun Újpesten v 13.ker kukkolhato lány v pár?
ilyen hajnali időpontban sok jelentkező volt a mostra?
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 01:43
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Most ,kukkolnánk - ,néznénk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Párom az én cerkámat verné közben!
Fiatalabb ,normál testalkatú partnert keresnénk rá. Gödöllőtől 12-14 percre leszünk.
Fiatalabb ,normál testalkatú partnert keresnénk rá. Gödöllőtől 12-14 percre leszünk.
Sziasztok
Hölgynek vagy párnak szívesen elélveznék
Hölgynek vagy párnak szívesen elélveznék
Sziasztok
Mai napra keresek olyan Nőt vagy párt Fejér megyén bellül aki akik meglesnének miközben a kocsim mellett a szabadban masztizom!
Kamusok kerüljenek!
Diszkréció alap!
Privátba megirom mikor és hol leszek megleshető!
Mai napra keresek olyan Nőt vagy párt Fejér megyén bellül aki akik meglesnének miközben a kocsim mellett a szabadban masztizom!
Kamusok kerüljenek!
Diszkréció alap!
Privátba megirom mikor és hol leszek megleshető!
Sziasztok! Van olyan nő, aki élvezi ha kiverik a látványára? Ha igen, akkor írj rám privátban!
35 FFI, természetesen nem baj, ha van humorod, esetleg lehet veled beszélgetni! Írj
35 FFI, természetesen nem baj, ha van humorod, esetleg lehet veled beszélgetni! Írj
Most ,kukkolnánk - ,néznénk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Párom az én cerkámat verné közben!
Sziasztok! Szoló Hölgyet vagy Pár holgytagját kukkolnám? Akár bevásárlás közbeni villanások, vagy probafulkes kukkolás is érdekel! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Keszthely környékén szívesen lennék néző, ma este.
Sopronban kukkolnék...Engem is lehet
Sziasztok!
Ma délután szívesen kukkolnék párokat Budapesten. Átlagos alkatú, 31 éves srác vagyok.
Ma délután szívesen kukkolnék párokat Budapesten. Átlagos alkatú, 31 éves srác vagyok.
Sziasztok!
Voltatok végül? Sikerült az elvárásaitoknak megfelelő kalandot megélni? (Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2026. 08. 04. kedd 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 05:54
Voltatok végül? Sikerült az elvárásaitoknak megfelelő kalandot megélni? (Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2026. 08. 04. kedd 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene...
Ma estefelé kimennénk a reptérhez, csak nem tudjuk pontosan hol van, de már nagyon piszkálja a fantáziánk.
Ott szívesen lesnék meg - a pasim jelenlétében - maszturbáló, igényes srácokat. Ha lesz olyan, aki nekem is bejön, akkor akár be is segítek neki(k)
Segítség kellene, hogy ez pontosan hol van, hol érdemes leparkolni, etc.
Köszönöm, előre is.
puszi,
Niki
Egy kis segítség kellene...
Ma estefelé kimennénk a reptérhez, csak nem tudjuk pontosan hol van, de már nagyon piszkálja a fantáziánk.
Ott szívesen lesnék meg - a pasim jelenlétében - maszturbáló, igényes srácokat. Ha lesz olyan, aki nekem is bejön, akkor akár be is segítek neki(k)
Segítség kellene, hogy ez pontosan hol van, hol érdemes leparkolni, etc.
Köszönöm, előre is.
puszi,
Niki
Ma este Budapesten kukkolhato par vagy hölgy esetleg lenne ? Ne habozzon írni
Miskolcon kukkolnék párt pasit. Vagy engem is nézhet valaki míg ki verem
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Vannak ötletek,de még nem tudtam azt mondani egyikre sem hogy na ez a tuti.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 08. 05. szerda 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 07:14
Sziasztok, kérek ötleteket, hogy milyen formában kukkolná valaki páromat. Ma délután, autóban, szabadban,stb. Szex nincs, simogatás lehetséges, esetleg kölcsönösen is lehetséges valami szimpátia esetén. Ha lehet akkor,11,22 kerület vagy környéke.

werfgegier

adri43550
Alena C