Szia! Érdekelne a dolog. Esetleg egy kicsit pontosabb hely megjelölés lehetne? Rendezvényközpont utáni lehajtó?
(Ez egy válasz Kinky.Pair üzenetére (tegnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:24
Este 8 körül a Szépvölgyi dűlő első behajtójánál diszkrét kukkolás lehetséges !
Amennyiben kérhetem normális, nem tolakodó, igényesebb pasi megjelenésére számítunk.
fekete 1-es bmw
Amennyiben kérhetem normális, nem tolakodó, igényesebb pasi megjelenésére számítunk.
fekete 1-es bmw
Sziasztok. A mai nap folyamán Zalaszentgróton csinálunk bulit.
Mi 2 hetero srác vagyunk, 5 éve kalandozunk együtt és okozunk szép élményeket hölgyeknek és pároknak hetero alapon.
Szívesen kalandozunk ma hölgyekkel és párokkal, fogadni tudunk illetve nyitottak vagyunk autós kalandra is
Telefonon is elérhetőek vagyunk illetve itt üzenetben is.
06304137984 vagy a 06704522333
Viber és WhatsApp
Mi 2 hetero srác vagyunk, 5 éve kalandozunk együtt és okozunk szép élményeket hölgyeknek és pároknak hetero alapon.
Szívesen kalandozunk ma hölgyekkel és párokkal, fogadni tudunk illetve nyitottak vagyunk autós kalandra is
Telefonon is elérhetőek vagyunk illetve itt üzenetben is.
06304137984 vagy a 06704522333
Viber és WhatsApp
Wow! Csábítóan hangzik
(Ez egy válasz Kinky.Pair üzenetére (tegnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:24
fekete 1-es bmw
fekete 1-es bmw
fekete 1-es bmw
fekete 1-es bmw
Berényben van olyan akinek helye is lenne ott ma?
Esztergom környékén cumiznék. Párt vagy szóló pasit kukkolnék
Párt kukkolnék, kérésre hölgyet szopatnám közben. Bp.
Holnap délután lenne kedve kukkolni valakinek? Hely kellene,vagy ötlet mit kukkolna.
Sziasztok! Mai nap folyamán párt kukkolnék Budapesten. Megbízható, 30 éves srác vagyok.
Sziasztok!
Lenne olyan pár akit megleshetnék? Hely megoldható
Lenne olyan pár akit megleshetnék? Hely megoldható
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Berénybe és környékéről holnapi nap kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
Pasival!?
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (tegnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:01
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat / hol élek pontosan !!// Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi -Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!!
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat / hol élek pontosan !!// Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi -Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!!
XVII Helikopter lakópark melett a vasútnál vagyok. Alulról meztelenül, verem a csupasz duzzadt farkam , nézhettek, segíthettek!
Sziasztok. Ma este Kecskemétről?
Sziasztok! Szombaton szívesen ismerkednek hölgyekkel, párokkal, Délegyen vagy Agárdon... de ilyen távolságban máshol is.
Valaki ma 20ker szabadban?
Sziasztok
Nyéki tavaknál vagyok
Szeretne kalandozni pár a mai nap folyamán a környéken
30F
Nyéki tavaknál vagyok
Szeretne kalandozni pár a mai nap folyamán a környéken
30F
sziasztok párt kukkolnék vagy jelen lennék szexelés közben mint nézö

werfgegier

zsoo84