Eger és környékén szivesen kukkolnék bárki írhat helyed legyen vagy autóban is oké
Székesfehérvár és környékén olyan Nőt keresek, akit használhatnék kedvemre......a férj nèzheti, ha akarja látni, ahogy jól megbasszák a nejét...
Sziasztok
Fejér megyén belül Párt keresek akiket izgat ha meglesik őket aktusuk közben!
Diszkréció alap!
Fejér megyén belül Párt keresek akiket izgat ha meglesik őket aktusuk közben!
Diszkréció alap!
Reptérnél pár van most kint?
Sziasztok. Szabadtéri játékokra? Kecskemét és kkr.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra
Sziasztok mai napon párként párt vagy lányt kukkolnánk.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok ma vasárnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Vekerin tervez valaki ma megleshető meztelen napozást?
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Fejérben párt kukkolnék..
Sziasztok!Szivesen kukkolnék párt,utazni tudok!
Sziasztok szívesen kukkolnék egy kedves párt vagy egy puncivillantásért vasárnap vagy hétfőn, cserében kedvenc ételeteket pizzátokat kiszállítom vagy bármilyen kívánságotokat teljesítem természetesen én állnám. Menete az lenne priviben leírjátok címet időpontot vagy helyszínt ahol találkoznánk nem ismerkedünk nem beszélünk picit kukkolnák átadom a rendelést és távozom. Címre viszem a rendelést hölgy meztelenül átveszi a rendelést és távoztam vagy egy parkolóban hátsó ülésen játék közben átadom a rendelést és távozom. Megbízható diszkrét intelligens kedves masszírozni nyalni szerető pasi vagyok. Zala Vas
Dunakeszi Dunapart? Párok?
Nagykanizsán vagy környékén kukkolás? Hölgyek - párok kit lehetne meglesni? Vagy lenne aki engem lesne meg?
Vekerin lány? Pár? kicsit nude walkoznánk!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Ma 18óra körül, naplementekor
Szépvölgyi út, kék ivókút behajtónál diszkréten kukkolhatók bájaim.
Amennyiben lehet ilyen kérés: normális, nem tolakodó, igényesebb pasi(k) megjelenésére számítunk.
"fekete 1-es bmw"
Szépvölgyi út, kék ivókút behajtónál diszkréten kukkolhatók bájaim.
Amennyiben lehet ilyen kérés: normális, nem tolakodó, igényesebb pasi(k) megjelenésére számítunk.
"fekete 1-es bmw"
Szegeden kukkolnék párt vagy férfit ma

werfgegier

mazda70
Rita Neri