Valaki ma este Szigetszentmiklós környékén?
Pasit keresek Budapesten! Akinek végignézhetném hogy kiveri magának!
Sziasztok. Lányt , Hölgyet , Párt kukkolnék weben! Priviben írjatok
Sziasztok! Lenne itt olyan pár akit nézhetnék szeretkezés közben? Nagy vágyam lenne
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Reptéren egymás elötti maszti?
Miskolcon lakásomban kukkolnék párt.
Szekszárdon
helyet tudok biztosítani pároknak esetleg csak kukkolásért is cserébe....
Ha szeretnétek részetekre képet vagy videót is szívesen készítek.
Diszkréció adott és elvárt!
helyet tudok biztosítani pároknak esetleg csak kukkolásért is cserébe....
Ha szeretnétek részetekre képet vagy videót is szívesen készítek.
Diszkréció adott és elvárt!
Van itt olyan pár, akiket izgatná, hogy szex közben nézik őket? Esetleg az illető masztizik is rájuk!
Írtam privátban
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap 11 körűl érdekelne valakit? Hely kellene hozzá.
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Pár szeretkezéséz nézném. Akár fizetnék is
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális és kulturált pár legyen
Jövő hét bármelyik nap párral ismerkednék akiket izgatja ha kukkolhatnám őket esetleg extrém helyen leselkednék próbafülke parkólóba elhagyatott helyen autóban vagy pizza futár lennék kedvenc pizzátokat vagy ételeteket kiszállítanám megadott címre időbe hölgy venné át, persze pizzát én állom. Ilyen olyan “izgató játékokban bent lennék” Zala Vas
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok hétfőn.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 31. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs senkinek helye,ideje?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 31. szombat 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 31. szombat 16:29
De ha valakinek van helye hétfőn írjon nyugodtan 8,9,11,22, ker.
Nepliget környékén hol lehetne szórakozni?
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.

werfgegier

jamesbond80