A téma irént érdeklődő soproni párral ismerkednék.
sziasztok, női masztit kukkolnék bp-en, akár helyet is tudok hozzá biztosítani
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék akár már ma este. Helyem van, utazni tudok.
Mai nap szivesen kukkolnék.
Szép reggelt
A mai napom elég laza,esetleg hölgy aki ráérne és vágyik egy kis kényeztetésre,masszázsra?
Ha lehet privátban folytassuk az elképzeléseink egyeztetését.
A mai napom elég laza,esetleg hölgy aki ráérne és vágyik egy kis kényeztetésre,masszázsra?
Ha lehet privátban folytassuk az elképzeléseink egyeztetését.
Somogyban Marcali környékén, két 52 éves pasihoz valaki kölcsönös hokira?
Igényes diszkrét pasiként keresek olyan párokat akiket izgat ha valaki az íratlan szabályokat betartva a háttérből figyeli őket szex közben! Napközben is ráérek!
Idős kővér párt kukkolnék,esetleg beszálnék
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék akár már ma este. Helyem van, utazni tudok.
Szia ha acc el érhetőséget beszélhetűnk mi hetero 50 pár vagyunk Kisvárdaiak vagyunk
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2026. 01. 21. szerda 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 21. szerda 04:59
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //
Debrecen és környékén keresek meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt
Sziasztok! Hölgyet vagy párt kukkolnék diszkréten.
Sziasztok! Nyíregyházán 12 körül párt vagy hölgyet szívesen meglesnék próbafülkében a Korzóban. Válaszokat pm-ben várok.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //
Csütörtökön szegeden bukakke partyt szeretnénk párommal szegeden ! Délelőtt csak az jelentkezen aki tudja is hogy mi az !
Sziasztok probafülkés kalandra keresünk lányt vagy párt.
) Privátban irj ha érdekel
) Privátban irj ha érdekel
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Sziasztok, szivesen csatlakoznék párhoz
1-2szer sikerült összehoznom innen egy jó 3mast, vagy több pasi egy csaj felállást. Ha titeket is izgatnak az ilyen dolgok írjatok
1-2szer sikerült összehoznom innen egy jó 3mast, vagy több pasi egy csaj felállást. Ha titeket is izgatnak az ilyen dolgok írjatok
Sziasztok van itt olyan no aki szivesen kukkolna webcamon vagy akar eloben ?
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Utazni tudok, írjatok bátran!

werfgegier

Denisa H