itt vagyok kinn a reptéren, gyertek ,estig itt leszek
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:35
Ha már nincs szex partner akkor bolti kukkolás érdekelne valakit hétfőn napközben? Kicsi extrával
Ha már nincs szex partner akkor bolti kukkolás érdekelne valakit hétfőn napközben? Kicsi extrával
Fehérvár környékén kukkolás?
Sziasztok ! Ma este kukkolna valaki a szabadban Szekszárdon? Írj privit ha érdekelne !
Valaki M7-M4 vonalán kiverné előttem?
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Jövő hét hétfőn vagy kedden délelőtt jó lenne.
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (tegnap 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:40
Sziasztok.
Ma délelött a párommal dugnánk Tapolca közelében.......idősebb 50 feletti kukkolót szívesen látnánk.
Szimpátia esetén a hölgy orálisan segít
Ma délelött a Tapolcai szemétteleppel szembeni út végén lévő erdős résznél lennénk.
Ma délelött a párommal dugnánk Tapolca közelében.......idősebb 50 feletti kukkolót szívesen látnánk.
Szimpátia esetén a hölgy orálisan segít
Ma délelött a Tapolcai szemétteleppel szembeni út végén lévő erdős résznél lennénk.
Jövő héten hétvégén 26-27-én Győrújbaráton wellneselünk egy vendégházban. Az udvari pihenőt, jakuzzit , nyugágyat biztosan pucéran fogjuk használni. Ha valaki valóban csak kukkolni akar akkor szabad a lehetőség.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Szivesen megnéznék egy masztit, vagy dugást de akár be is segítenék Budapest és vagy környékén☺️
Gyöngyös és környékén keresnék párt kukkolásra vagy akár csatlakoznék is! Utazni tudok.
Ma délután szivesen kukkolnék irj és megyek utazok.
Valaki meg nézi ahogy ki verem a nagy farkamat videoba ?
Sziasztok. Pest megye Déli részén, volna olyan hölgy, vagy pár, aki, akik benne lennének egy autós találkába?
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Izgató Roma hölgyet kukkolnek bármilyen szituációban!!!!
Kukkoló esetleg Hajdúszoboszlón, vagy környékén lenne?
Sziasztok fehérváron pár/hölgy aki kukkolható?
Sziasztok, írtam üzenetet, várom a választ, köszi.
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 19:49
Üdv, keressük azt a pasit aki : 13/14 cm körül van .. ápolt, igényes
Bp vagy környéke vagy tudj utazni ,
Udvarias
Mire ? Hölgy tag masszírozására , kukkolás, kényeztetésére , orális játékokra
Ha magadra ismertél, csak akkor irj vagy jelölj kapcsolatra ha ki van töltve a profilod !
Üdv
Bp vagy környéke vagy tudj utazni ,
Udvarias
Mire ? Hölgy tag masszírozására , kukkolás, kényeztetésére , orális játékokra
Ha magadra ismertél, csak akkor irj vagy jelölj kapcsolatra ha ki van töltve a profilod !
Üdv

werfgegier

Bianka
Sweety