Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Kiverném a faszom egy nő, vagy pár elött. Székesfehérvár és környékén.... privát üzenetben várom a válaszokat.
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi !
laza párhoz csatlakoznánk cuckoldra Zalamegyében
Ilyenre most a 8ban is lenne lehetőséged!
(Ez egy válasz Kiscsavargo üzenetére (tegnap 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:11
Sziasztok! Reptérnél lenne olyan hogy dugom az asszonyt a kocsiba stb te meg vered az ablaknál a farkad?
Sziasztok! Reptérnél lenne olyan hogy dugom az asszonyt a kocsiba stb te meg vered az ablaknál a farkad?
Sziasztok!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szexelő párt lesnék masztizva. Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Szeretek autóban masztizni, és imádom ha nézi valaki… esetleg valaki meglesne? Reptérnél?
Szegeden keresünk férfit ma
Campona közelében ma autós kukkolásra Párt keresek
Sziasztok, Pécs, Pécs környékén keresnék titkos, beszédmentes mókához partnert. Szabadban vagy autós kaland formájában. Egymás előtti maszti, esetleg orál formájában. Csak sportosak én is az vagyok!
Veszprém, Gulya domb környékén sétálok egyet.
Baranyában szívesen nézném párok szeretkezését vagy egyedülálló hölgyek masztiját.
Baján hölgyet vagy párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Öltözés, tusolás, maszti vagy szeretkezés?
Ha izgalmas számodra egy kukkoló, írj! 47éves, normál alkatú férfi vagyok.
Ha izgalmas számodra egy kukkoló, írj! 47éves, normál alkatú férfi vagyok.
Sziasztok Hajdubiharban egy kukkolhato par?
Sziasztok!Székesfehérváron helyet biztosítanék pároknak kukkolásért!
Sopronban kukkolnék...
Párt kukkolnék élőbe. Borsodból és Szabolcsból!

werfgegier

laci
Lucie N