Ma estére keresnénk 55 év felletti pasit kukkolásra........szimpátia esetén
Csak a kiírt életkort szeretnénk
be
. alf
sz alf
ál alf
lóvalCsak a kiírt életkort szeretnénk
Reptérnél most pár ?
Érett hölgy kukkolna?
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül ! Néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van , de ez partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj /!! Kamusok ne !! Személyes találkozás híve vagyok !!!!
Holnap kora délután a Tisza-tó környékén mélytorok edzéshez keresek, akár idős, domináns határozott aktívat, aktívakat aki a farkával és a hatalmas dildómmal fejlesztené tudásom.Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. A
pi
megitathatod velem. Ha csak megnéznéd a masztim és közben fotóznál, videóznál, akkor is írj. Bárhol meztelenre vetkózöm, a szabadban is.
alf
si alf
me alf
t
Szexi perverz hölgyet illetve párt kukkolnék Szabolcsban!
Orálcentrikus pasi vagyok!
Orálcentrikus pasi vagyok!
Soproni kukkolhato partnereket keresek
Valaki kiverné előttem kb. 1.5 óra múlva Szántód környékén? Írj! !)
Nagyon diszkrét párnak nem szokványos helyet tudnék biztosítani, egy kis kukkolásért cserébe.
Ha valakit érdekelnek a részletek, privátba légyszi.
Ha valakit érdekelnek a részletek, privátba légyszi.
Sziasztok, keresek hölgyet/part elsősorban kukkolós cam szexre. Ha esetleg mutogatnád a párod camon, a tudtával vagy anélkül keress bátran
Sziasztok! Május 29-én napközben szívesen vendégül látnék egy párt Budapesten.Jó idő reményében akár a medencét is felavathatjuk
40-es ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok. Privát üzenetben keressetek.
40-es ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok. Privát üzenetben keressetek.
Autóban és bárhol masztizó hölgynek, kukklnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnereim mostanában!Monor!
Autós kalandra keresném partnereim mostanában!Monor!
Szépvölgyin kukkolnék párt,vagy akár magányos masztit,kb 20-30 perc és ott vagyok!
Szexelő párt néznék.53 éves férfi vagyok
Reptérnél most pár ?
Sziasztok. Dél körül a kifutónál leszek, szívesen kukkolnék kalandoznék........
Ma délig pakson a dunaparton volna lány/hölgy aki megnézne egy hokizást?
Sziasztok! Diszkrét, vastagf Urak, Idősebb Urak akit izgat, ha h. ki közben kukkolják?? Igény szerint besegítek.... Keress bizalommal, privát üzenetben!
Kedves pár diszkrét kukkolója lennék, vagy ha egy férj felkérne kukkoljam őket míg szeretkeznek és a neje nem tudna róla izgalmas lenne .

werfgegier

picipussy01