Soproni partnereket keresek kukkolásra
Sziasztok kedves intelligens diszkrét 37 éves pasiként keresek párt hölgyet nyugat dunántúlról akit akiket lehetne kukkolni szombaton vagy vasárnap. Izgatja a fantáziám extrém helyen való kukkolás akár bevásárlás közben vagy egy parkban vagy egy kávézóban vagy séta közben ilyenre keresek megfelelő partnert partnereket. Utazni tudok minden megbeszélés kérdése.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Igazán jól esik hogy aggódsz az egészségemért!
Anyu szólt már hogy vigyázzak!
Megfogadom a tanácsotokat!
Szép napot neked!
Anyu szólt már hogy vigyázzak!
Megfogadom a tanácsotokat!
Szép napot neked!
Sziasztok
Lenne kedve ma valakinek meglesnie miközben meztelenül masztizom a kocsimban?
Privátba írj!
Lenne kedve ma valakinek meglesnie miközben meztelenül masztizom a kocsimban?
Privátba írj!
Sziasztok!
29 éves bi, kanos srác vagyok. Sok mindenre nyitott. DP, public, cuckold, autós kalandok.
Budapest és vonzáskörzete.
29 éves bi, kanos srác vagyok. Sok mindenre nyitott. DP, public, cuckold, autós kalandok.
Budapest és vonzáskörzete.
Most a Lurdynál kölcsönösen kukkolnék
Vagy a Soroksári Obi parkolóban.

Sziasztok!
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Sziasztok, női masztit vagy párt kukkolnék Bp-en. De ha úgy alakul, be is szállnék hetero alapon.
Sziasztok! Párt néznék szeretkezés közben és ha lehet be is szállhatnék.
Szóló hölggyel masztiznék vagy akár több is lehet.
Borsod megye
Viber,WhatsApp van
Szóló hölggyel masztiznék vagy akár több is lehet.
Borsod megye
Viber,WhatsApp van
Sziasztok
Most hétvégére az esti órákban keresek kukkolható párt/lány párt /szóló lányt. Balassagyarmat - Vác vonalon. Jelentkezők levelét privát levélben várom
Most hétvégére az esti órákban keresek kukkolható párt/lány párt /szóló lányt. Balassagyarmat - Vác vonalon. Jelentkezők levelét privát levélben várom
Sárvári szaunában ma és holnap
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok
Kukkolnék szegeden párt vagy férfit
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Miskolcon érdekelne kukkolás
kukkolni?
Sopronban kukkolnék
Egerben holnap délután közös masztira keresek partnert bárki írhat
Sziasztok! XXI.ker és Szigetszentmiklós környékén keresek hölgyet vagy párt akihez lehet közösen kikapcsolódni .