Sziasztok párral ismerkednék mai nap folyamán akár csak egy kukkolásra Keszthely Berény környékéről
Marcali környékén két 50 éves bi pasi ismerkedne. Megnéznénk párokat, srácokat sex közben.
Mándok környékén kukkolható hölgy, pár? Szimpátia esetén be is szálnék
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Ma kukkolható pár vagy hölgy Veszprém környéké vagy Balaton felvidéken?
Sopronban ismerkednék intelligens párral, akiket kukkolhatnék közelről. (Engem is lehet
)

Sziasztok! Párokatt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén!
Szép napot,
Ma este Budapesten párokat kukkolnek vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Szia engem érdekel
(Ez egy válasz Sportosfiú25 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 14:05

Nagycicis barátnőmről mutatok privát fotókat, akit érdekel (instán)
Sziasztok.
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, kokkolni.
Szia ! Érdekelne
(Ez egy válasz Sportosfiú25 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 14:05

60+ hölgyet vagy párt keresek kukkolásra, egymás előtt játékra, BP-en helyem van, bármikor van lehetőség
Marcali környékén bi párt, vagy masztizó pasit nézne 2 bi pasi.
Párt néznék szeretkezés közben
Sziasztok!
Két hosszabb kapcsolatom volt párokkal. Az egyik úgy indult, hogy csak olyan valakit keresnek aki kukkolja őket együttlét közben. Találkozásunk alkalmával kikötötték nem is lesz más csak akkor mondjak igent ha nekem a passzív szerep is megfelelő. Természetesen igent mondtam. Egy idő után azt kérték, hogy én is simogassam magam. Majd a következő alkalommal még közelebb engedtek egészen oda az ágyra ahol szeretkeztek. Kérték kényeztessem magam és akkor már engedték hogy én is megsimogassam a lányt és míg szeretkezett a párjával puhán csókolgathassam. A harmadik- negyedik alkalommal már a lány is simogatott és amíg szeretkezett a párjával orálisan kényeztetett.
Ezt csak azért írtam le, hogy a kukkolás jó első lépés lehet akkor is ha egy párnál felmerül hog még egy pasit bevonnának együttléteikben. A többes szex nem való mindenkinek a pudibg próbája meg az evés. A kukkolás során kiderül milyen érzést okoz ha intim pillanatainkba egy mégiscsak idegen pasi betekinthet. Ha nem jó érzés vagy zavart kelt, akkor volt egy kukkoló és ezt is kipróbáltuk, de ha izgalmas akkor tovább is lehet lépni.
Két hosszabb kapcsolatom volt párokkal. Az egyik úgy indult, hogy csak olyan valakit keresnek aki kukkolja őket együttlét közben. Találkozásunk alkalmával kikötötték nem is lesz más csak akkor mondjak igent ha nekem a passzív szerep is megfelelő. Természetesen igent mondtam. Egy idő után azt kérték, hogy én is simogassam magam. Majd a következő alkalommal még közelebb engedtek egészen oda az ágyra ahol szeretkeztek. Kérték kényeztessem magam és akkor már engedték hogy én is megsimogassam a lányt és míg szeretkezett a párjával puhán csókolgathassam. A harmadik- negyedik alkalommal már a lány is simogatott és amíg szeretkezett a párjával orálisan kényeztetett.
Ezt csak azért írtam le, hogy a kukkolás jó első lépés lehet akkor is ha egy párnál felmerül hog még egy pasit bevonnának együttléteikben. A többes szex nem való mindenkinek a pudibg próbája meg az evés. A kukkolás során kiderül milyen érzést okoz ha intim pillanatainkba egy mégiscsak idegen pasi betekinthet. Ha nem jó érzés vagy zavart kelt, akkor volt egy kukkoló és ezt is kipróbáltuk, de ha izgalmas akkor tovább is lehet lépni.

Hello
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén!